עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי! יש לי מכשיר Dazzle Digital Video Creator usb אני מחפש את התוכנה/והדרייבר למערכת XP כדי ללכוד חומר וידאו .חיפשתי דגם כלשהו על המכשיר ולא מצאתי אשמח אם תסייעו לי. תודה! על הדיסק המיועד למערכת 98 כתוב :internet edition 3.61 אם זה עוזר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bazuka,

אני מחפש פלאגינס לפוטו שופ 7 הורדתי מכל מיני אתרים מוזרים אבל מצאתי רק פלאגינס חובבניים מפגרים שלא עושים כלום. ונראה לי שרק דופקים את התוכנה איפה אפשר למצוא פלאגינס של החברה? כאלה שמוסיפים אפקטים טובים וסמלים שאפשר לצייר....... וכל מיני STYLES לאובייקטים...? יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itzikcolt,

שלום יש לי את התוכנה של אינטל שמראה לי על כמה מעלות המחשב עובד (40 מעלות בווינדוס) ואני רוצה לבדוק את המחשב במאמץ מאיפה אני מוריד את התוכנה ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by chook_rl,

היי, אני משתמש ב Media Player Classic HomeTheater הרבה סרטים שיש לי הינם במסך רחב מאד, וכשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (4:3) אני רואה את התמונה נורא בקטן הייתי רוצה להגדיל את התמונה, לאורך בלבד, ולספוג את העיוות בצורת השחקנים (אני יודע שהם יהיו מאורכים) אני לא מצליח לעשות זאת, כל ההגדרות שאני מוצא בתוכנה, מצליחות רק לעשות ZOOM שמקצץ את התמונה מהצדדים האם יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה שבועות וגיליתי שהמצלמה שלי לא עובדת במערכת ההפעלה הנ''ל. לא יודע למה, אולי דרייברים (למרות שחלק מהאנשים אמרו לי שזה עובד בלי דרייברים על ווינדוס 7), בכל זאת בדקתי דרייברים ולא מצאתי כלום, אני מחבר את המצלמה רגיל וזה לא עובד... התייאשתי כבר ואני ממש צריך את עזרתכם ! תמונה ודגם של המצלמה: Vista WebCam נראה לי משהו כזה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלחתי אימייל ל- ICQ ומה הם רשמו לי כעבור 24 שעות (בערך)? שאני אלך ל- White Pages (שזה המקביל לדפי זהב בארץ) של ICQ אבל אי אפשר בשום מקום לא שם ולא בשום מקום אחר באתר - אני יודע יום הולדת של משתמש כלשהו שמזמן לא התחבר ורוצה לחפש אנשים שנולדו באותו יום בדיוק באותה שנה (או אפילו נגיד, לא באותה שנה, אבל אותו יום ו/או חודש), איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kikkler,

i'm having a problem with emule - the searching process is verrry slow (something like 10-15 mins per search, where it used to take maybe 10-15 seconds in the past) . i had this problem with the regular emule - i tried installing the latest morpheus mod and same thing. if there's any type of detail you need, ask thanks

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ColorPencils,

עבדתי עד לפני מספר ימים באופן קבוע עם הדפדפן של פיירפוקס והוא עבד באופן חלק. אבל לפני מספר ימים נוצרה לי תקלה מוזרה בדפדפן, שכל פעם שניסיתי להעלות סרטון ביוטיוב או אתר שיש בו חלון פופאפ כלשהוא, הדפדפן פשוט קפא ולא היה אפשר להגיב בו כלל, והייתי צריכה לסגור אותו דרך הטסק מנג'ר של המחשב, וכל הפעלה מחדש של הדפדפן זה היה מתרחש שוב. התקנתי את פיירפוקס מחדש, ומחקתי את כל ההגדרות האישיות בהתקנה והבעיה חזרה על עצמה. אם זה משנה משהו מדובר על גרסה 9 ומשהו של הדפדפן, אבל גם כשניסיתי להתקין גרסה מעודכנת או שונה זה לא פתר את הבעיה. אבל כשהתקנתי את כרום, גם עם הסימניות האישיות שלי בהעברה, הדברים עבדו בצורה חלקה. כרגע אני עובדת עם כרום בגלל הבעיה הזו. אבל התרגלתי לפיירפוקס, והתוסף פיירבא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך תוכנה שמצלמת את המסך לסרטים שתוכל לקלוט 1920x1200. והכי חשוב שתהיה בחינם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Gill2,

אני זקוק להמלצה לתוכנת קליברציה חינמית טובה כי הצבעים במסך שלי (ViewSonic vp191s 8ms) חיוורים ממה שצריך להיות במסך הזה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. לא רואה את סרגל הזמן, וכפתורי הווליום ואיכות הצפייה לא ניתנים ללחיצה. הסרתי והתקנתי מחדש ללא שום תועלת. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by efod26,

שלום, אני מחפש קצת מידע על תוכנת CRM שנקראת PowerLink אם מישהו מכיר, או עבד איתה מתישהו אשמח לכמה תשובות. תודה ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז כמו שאמרתי אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי להתחבר למחשבים של אחרים על מנת לתקן אצלם בעיות במחשב לצערי עד היום השתמשתי בpcanywhere אבל מסתבר שהיא מסובכת לחלק גדול מחברי האילגים אודה לכם ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by holly man,

שלום לכולם! מחפש פונטים בעברית ל Dreamweaver 4 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SeNeX,

אני מדבר עם חברה שלי והכל היה בסדר אבל עכשיו לפני כמה דכות התחילה בעיה אני שולך לה הודעה וההודעה לא מופיע למטה .. אלה בכלל איפשהו בין הצאט שהתכתבנו לפני 20 דקות + וזה מעצבן אני לא יכול לדבר ככה איתה ניסיתי לעשות ריסטרת לכבות ולהדליק את הסקייפ זה לא עזר... יש לכם מה להציע ? זה קורא לי רק עם בן אדם אחד ואתמול התקנתי WIN XP שוב אבל הכל עבד טוב מאווד ב 7 וגם אתמול דיברנו מלא אז למה זה ככה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אם אני מעביר הארד דיסק, 80 ג'יגה, שמחולק לשתי מחיצות למחשב חדש כהארדיסק נוסף, האם המחיצות יעלמו? האם אני יאבד מידע? ואם כבר, איך אני מחלק כונן למחיצות במחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי 2 מחשבים נייחים ברשת חוטית. לכל אחד מהם יש HD עם 3 פרטישנים: מערכת הפעלה, שימוש שוטף וגיבוי. אני מחפש תכנה שבכל יום תבצע סינכרון אוטומטי של סיפריות מסויימות ממחשב A למחשב B ולהיפך. כלומר התכנה תבדוק האם יש קובץ חדש\שונה בסיפריה DOCS על מחשב A ותעתיק אותו לסיפריה DOCS בפרטישן הגיבוי על מחשב B. כך גם להיפך גיבוי וסינכרון ממחשב B למחשב A. יש למישהו רעיון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by The Man123,

כבר הרבה מאוד זמן אני מחפש מדריך להורדה דרך מירק אבל אנטי לא מוצא שום מדריך נורמלי אז אם מישהו יכול בבקשה למצוא לי מדריך טוב בשביל מירק אני ממש יודה לו זה ממש יעזור לי אבל אני רוצה שתגידו לי על איזה גירסה הוכנה המדריך שהבאתם לי כי מלא פעמים מצאתי מדריך אבל אני לא יודע לאיזה גירסה ולכן הוא לא מתאים לי כי הגירסה שלי שונה. אזבבקשה עתזרו לי ותביאו לי אני הגירסה והמדריך להורדה דרכה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם יש את זה רק בוויאמנפ או גם ה-WINDOWS MEDIA PLAYER?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by juve12,

אני רוצה ליצור מונה של מספרים כמו מספור אוטומטי אבל ברגע שמוחקים את הרשומה המונה מתעדכן זאת השורה שהייתה אחרי השורה שנמחקה מקבלת את המספר של השורה שנמחקה אני חושב שצריך לכתוב איזה קוד רק לא יודע איך בדיוק לעשות את זה תודה על עזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by julian,

יש לי סורק canoscan lide 25 ונאבד לי הדיסק התקנה ופירמתתי את המחשב אם למישהו יש קישור להורדת ההתקנה של הסורק אז תתנו לי בבקשה תודה מראש ויום טוב.!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by יוגב1,

שלום , ניסיתי להתקין את התוכנה של "אלכוהול 120" , אבל כשהיא ביקשה לעשות "ריסט" המחשב סירב בתוקף לעלות ורק אמר שהוא לא נותן לעצמו להמשיך כי הוא עלול ל"לפגוע בעצמו" לאחר ניסיונות רבים הצלחתי להסיר את ההתקנה לפני שהיא הצליחה להמשיך (כמו בכל ריסט שהייתי חייב לעשות, כי הוא לא היה נותן לי להמשיך..) ועכשיו אני לא יודע איזה תוכנה כן תומכת בויסטה שכן מאפשרת להתקיים שם.. :-\ אם מישהו יודע אני אשמח לתשובה בתודה יוגב

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by naknir,

אהלן חברים, רציתי לדעת איך אוכל לגבות את כל המידע (רשימת חברים, שם משתמש וסיסמא וכו') מהאייסיקיו שלי, כדי שאוכל להעביר את כל המידע בלי בעיות לאייסיקיו על מחשב אחר. האם יש אתרים באינטרנט המספקים שירות כזה של גיבוי אינטרנטי של כל המידע האייסיקיואי (משהו כמו www.mybookmarks.com או משהו כזה....)? או איזו תוכנה שתעשה לי זאת אוטומטית? כרגע אני משתמש באייסיקיו לייט, אך במחשב החדש אשתמש באייסיקיו רגיל ומלא. תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מחשב די ישן של אחי (p.4 2ghz 512MB) הלוח הוא - pt8 neo ver1 והוא די ישן ולכן הכונן SATA שברשותי זקוק לדרייבר בשביל שההתקנה של ה-XP תזהה אותו. הבעיה מתחילה כשאני מכניס לו את הדרייבר (אחרי לחיצה על F6) הוא טוען אותו אבל בסוף הוא מודיע שההתקנה לא יכולה להמשיך כי הוא לא מוצא שום HD מחובר. ניסיתי להכניס את הדרייבר להתקנה עם nlite - לא עזר. ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאינטרנט - לא עזר. עידכנתי ביוס - לא עזר. אפילו ניסיתי את דיסק ההתקנה של win 7 beta ונחשו מה - לא עוזר. יש לציין שהדיסק נבדק ועובד על מחשב אחר. יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בעיקר תצביעו על מה שאתם ממליצים. לאחר ההצבעה תוכלו לראות את התוצאה מייד. אם קיים אצלכם אנטי וירוס שלא ברשימה אנא תרשמו לי אותו ואני אוסיף אותו ולאחר מכן תוכלו להצביע בשבילו. אל תרשמו לי אנטי וירוס שלא רשמתי ברשימה אם אינכם משתמשים בו או אינכם ממליצים עליו.{אלא רק אנטי וירוס שאתם משתמשים או ממליצים} אני עושה את זה בשביל להבין באמת איזה אנטי וירוס עושה את העבודה כמו שצריך. למשל avira מצויין אבל הוא לא מצא לי כמה וירוסים לעומת קספרסקי שכן מצא אבל לעומת זאת קספרסיקי גורם ליותר בעיות ודורש הרבה משאבים. הרבה ממליצים לי על אנטי וירוס שונים והייתי באמת רוצה לדעת על איזה אנטי וירוס באמת רובם מרוצים וממליצים{כי בדרך כלל הרוב הוא זה שצודק}

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.