תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה ללמוד עיצוב תעשייתי ואני מתכוון להירשם למכינה על מנת לשפר את סיכויי הקבלה שלי, ההתלבטות שלי היא בעיקר בין סטודיו 6B לבין המכינה הבין תחומית עד כמה שהתרשמתי כל המכינות מציעות תוכניות דומות מאוד אשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש לכם המלצות גם על מכינות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, נתחיל מההתחלה. לא מזמן האינטרנט שלי התחיל לזחול, ותופעות אחרות התווספו (תמונות מסויימות התחלפו בתמונות שדומות לאזהרה של אנטיוירוס על פרצת אבטחה, כביכול, המסנג'ר סירב להתחבר וכאלה). אחרי קצת התייעצות השתמשתי בכמה תוכנות במקביל בשביל להפטר מהטרויאני (והתוכנות מצאו אותו, אז הוא כנראה היה שם.) אחרי הריסט האחרון של ההסרה חזרתי למצב רגיל (לא בטוח), וכמה שניות אחרי שנטען האקספלורר (explorer.exe, לא iexplorer), המחשב כולו נתקע. עשיתי ריסט וניסיתי עוד פעם, קרה מחדש. עברתי חזרה לסייף מוד, נכנסתי לmsconfig והשבתתי את כל מה שעלה בStartup חוץ מהאנטיוירוס. הפעלתי מחדש את המחשב, ובכל זאת נתקע. מה יכול לגרום לזה? יכול ליהיות שזה האנטיוירוס עצמו, וכדאי לכבות גם אותו ולראות אם זה עוזר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם ??? אז ככה, יש לי בעיה ואין לי מושג כבר מה עוד אפשר לעשות איתה ... נכנס לי Spyware למחשב (ראו תמונה למטה) שכל פעם שאני נכנס לדפדפן זה מעלה לי אותו, ניסיתי להסיר אותו כמעט בכל דרך אפשרית, דרך תוכנות להסרת Spy, אנטי וירוס, מחיקת קבצי Cookie וכד'. מישהו מכיר את הבעיה ? נתקל בה והצליח לסדר אותה ? נ.ב. התמונה שהוזכרה למעלה : התוכנות שבהם נעזרתי וניסיתי להסיר את ה - Spy הן : Ad-Aware SE 6 ?Spy Sweeper Spyware Doctor ואנטי וירוס - Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition 9 בתודה מראש, The Wizard
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משומה זוכר שהיתה לי את האפשרות , גביתי את התקיה DEFAULT של כרום , וחושב שהיתה לי אפשרות ניווט,(אתמול בלילה) אבל אחרי שגבתי את הDEFAULT מכרום אחר והחלפתי , ואז החזרתי את הDEFAULT הקודם כבר לא היתה לי את האפשרות. לסיכום אין לי ניווט בכרטיסיות , ממש כמו לשמור מיקום של הדפים בלבד-סימניות תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים כשמחקתי את הספייוואר SLAM.EXE שדפק לי את כל הקטע עם האינטרנט ואז כשמחקתי את ה SLAM ניהיה בסדר חוץ מה-IE וגלל שיש אתרים בלי תמיכה בפיירפוקס אז אני חייב את האקספלורר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון (זה לא היה קורה אם היו מקבלים את ההצעה שלי לעשות פורום dvd) יש לי קובץ vob שמכיל שני סרטונים שונים אני רוצה לפצל אותו אבל להשאיר אותו בפורמט הvob למישהו יש מושג איך עושים את זה ובאיזה תוכנות צריך להשתמש ??(זה היה רק כדי להשאר בקטגורית התוכנות ;D ;D ;D)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... בזה, האמת - לא נתקלתי עד השבוע... וכמה שניסיתי לחפש על מידע בגוגל, לא מצאתי מידע רלבנטי ובזבזתי על זה שעות... בקיצור אני מעלה את הבעיה כאן כמוצא אחרון, מתוך אמונה שכאן אתם תוכלו לעזור, או לפחות לכוון אותי מה לעשות ובכן הבעיה כזו - אני עובד בעמותה בה יש רשת מחשבים, כאשר מדובר על מחשב אחד בלבד מתוכם, בו הבעיה קיימת. העניין הוא כזה - אני מפעיל את המחשב, הכל בסדר עולה מהירות תקינה (נראית ככה לפחות, מהירות טובה זה עניין יחסי), מנסה קצת אופיס, קצת לגלוש ועדיין עובד סבבה, ואז - מנסה לכתוב טקסט באינטרנט (להכניס כתובת אתר) או באופיס, ופתאום כל מה שאני לוחץ מוביל אותי לפתיחת עמוד הכניסה של תוכנת ברירת המחדל לאימייל, במקרה הזה אאוטלוק 2007. אני מקליד O - מקפיץ חלון, מקליד " -…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חדשה מקווה שלא היה תגובות מפגרות כמו : לא משהו, הכול גרוע , שפר הכול ממש על הפנים וכ"ו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו אל תגידו לי ללכת לסטיקי כי אין שם ביכלל המלצות על פיראללים יש שם רק ZONE ALARM וזה פיארר ואל גרוע. יש לי מחשב חדש מעבד E6600 אני צריך שמות של פיארר ואלל ואנטי וירוס טוב בבקשה כמה שיותר מהר כי אני הולך כניראה היום לקנות. חשבתי על פיאררואל SYGATE אבל הוא ישן כבר ואין לו עידכונים ביגלל ש SYNAMATEC קנו אותו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות מהתוכנה: קלילה וללא 1000 תוספות בלתי נדרשות (עיצוב דיסקים, עריכת סאונד.. וכו). אם התכנה מסוגלת לבצע רק את המטלה שציינתי בכותרת בצורה טובה ושום דבר אחר לא, גם טוב ואפילו רצוי. יכולת ביצוע נירמול של קבצי ה MP3 כך שבדיסק האודיו יהיה לכל השירים אותו ווליום. רצוי תכנה חינמית אך לא חובה (גם גרסאות ניסיון טובות יתקבלו בברכה). נא לא להמליץ על חבילות ענק כגון נירו ורוקסיו.. כל מה שאני מבקש זו תכנה פשוטה שתעשה את העבודה כמו שצריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מרכיב דיסק שהוא בעיקרון דיסק עם תוכנות להצלה ועבודה על מחשב שנהרס או שיש בו וירוס ורציתי לדעת אם יש משהו שחסר לי או שמישהו פה יכול להמליץ לי על דברים שצריך לשים שם בעיקרון הדיסק כרגע מכיל את כל הדברים האלו : HIREN BOOT CD 6 Bart networkcd (modified with all network drivers) Byzantine OS ( linux gui live cd os with netsupport) MEMTEST 86 NEW VERSION reset windows password from linux (with full storage DRIVERS) ERD 2003 windows xp recovery console Plan B rescue cd (with security tools) עכשיו אם יש משהו שאתם חושבים שאני צריך על הדיסק ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הורדתי מאתר http://www.crark.net/ את התוכנה cRARk v. 3.25 התוכנה היא תוכנת דוס כאשר אני לוחץ עליה היא ישר נסגרת איך אני גורם לה לא ליסגר ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסנג'ר שלי עבד חופשי בלי דאגות הרבה מאוד זמן... בזמן האחרון כל הזמן קפצה הודעה שיש לשדרג אותו לגירסא חדשה יותר, בסוף יום אחד התעצבנתי והחלטתי שאני לוחץ על זה.. התקנתי את הגירסא החדשה ומאז המסנג'ר הרבה יותר איטי.. לעיתים בקושי זז ומספר פעמים גם נתקע לגמרי. הרשימה שלי במסנג'ר דיי ארוכה ועמוסה ואפילו לעבור ברשימה לוקח לאט.. יש פיתרונות מיוחדים?? ולא משהו כמו להסיר ולהתקין מחדש... כל ההסטוריה תימחק וכל זה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הורדתי מהאתר את הפרסומת של ה UT החדש והפרסומת של אורי לתחרות על הג'י פורס 4 ושניהם לא עובדים... אני משתמש ב: Windows Media Player 7 + Divx Quick time (updated yesterday מה עלי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לתוכנת קליברציה חינמית טובה כי הצבעים במסך שלי (ViewSonic vp191s 8ms) חיוורים ממה שצריך להיות במסך הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ה- DX מבקש התקנה קודמת של NET FRAMEWORK V4.0.30.319 שמותקן אצלי במחשב בגרסה 4. ניסיתי לתקן, הסרתי והתקנתי מחדש, בדקתי עדכונים בWIN UPDATE שלא קיימים ושום דבר לא עוזר מה אני עושה? עובד על 7 X64.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הדיסק און קי נדפק עם חומר עליו, ניסתי כבר את התוכנות EASEUS Data Recovery , Find and Mount, Ontrack EasyRecovery Enterprise, Recuva ועם אף אחת מהן לא הצלחתי לשחזר / להפעיל בחזרה את הDOK יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור? זה הגיע כבר למצב שאפילו לא ניתן להיכנס לכונן, לדעת מה הגודל שלו וכו' - לא משנה באיזה חיבור USB במחשב מדובר בSP Jewel J10 64GB (סיליקון פאוור), הורדתי מאתר החברה תוכנת שיחזור שלהם(UFD Recover Tool) אבל היא נתקעת ובUPDATE זה לא עושה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי זיין לי ת'סכל שאני ילמד אותו פסקל ולא הצלחתי :'( :'( מישה וא מכיר אתר טוב שילמד פסקל אחת מ*גר ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תמונה מהאינטרנט שהייתה ברזולוציה של 72 והכנתי לאמא שלי פלייר.. עכשיו ששלחנו את זה לבית דפוס הייתה איזו אחת שאמרה לי שהרזולוציה של התמונה קטנה מדי והתמונה יוצאת מפוקסלת וצריך רזולוציה של 300 לפחות.. יש לי כמה שאלות.. א.מזאת אומרת רזולוציה והאם איפשר לשנות אותה איך שהוא בלי לפגוע באיכות התמונה... ב.למה התמונה יוצאת מפוקסלת בכלל אם במחשב היא נראת בסדר.. ודרך אגב הגדלתי את הרזולוציה ל300 ויצא לי מעיין מפלצת ענקית ומפוקסלת.. שכבלל לא אהבתי אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח וזה הפלייר: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום - אבא שלי הוא צלם ורוצה ליצור סרטון מכ-1000 תמונות סטילס, חשוב שתוכל להציג אותם במהירות של כ20-25 פריים בשניה באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לעשות את זה? רצוי שתהיה חינמית.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע על קיומה של תוכנת פתקי תזכורות לdesktop עדיף מועצבת כמולוח שעם אבל לא חובה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי תכנת גוגל דרייב על מחשב, והוא מחובר לחשבון גוגל שלי, ואין לי גישה למחשב ההוא יותר. (נמצא במקום עבודה קודם). יש דרך ברחוק להגיד לגוגל לנתק את הסנכרון שם ולמחוק הקבצים שיושבים שם לוקאלית?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי לזהות את התוכנה הבאה, לא מדבר על העריכת מוסיקה ברקע, אלא על הקריין הוירטואלי שמסביר. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה LOGMEIN עושה לי המון צרות, כפתור אמצעי בעכבר לא מגיב, יש אותיות במקלדת שהיא לא מקלידה (למשל "ת"), לא מוכנה לקבל דאבל-קליק וכו', ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הפאץ'/סרבר, לא עזר. אני מתחבר כל פעם ממקום אחר ובחלק מהמקומות יש תקשורת בפורטים בודדים בלבד, ממשק ה-WEB היה לי מצויין, השאלה אם יש עוד משהו (חינמי) כזה, או תוכנה מותקנת אבל שעובדת על תעבורת HTTP/HTTPS רגילה שהאינטרנט בעבודה/WIFI ציבורי לא יחסום. בשביל השימוש הממש מועט שלי אין לי ממש סיבה לשלם על התוכנה, ככה שהעדיפות היא למשהו חינמי (או משהו ממש פופולרי שיהיה שווה את המאמץ). תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-