תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, אני זקוק בבקשה לתוכנה חינמית וטובה ומהירה שאיתה אוכל לחתוך קטעי וידיאו מסרט או קטעי וידיאו אחרים כך שאני אבחר מאיפה הקטע וידיאו יחתך ולאיזה זמן. וכמובן שיחתוך את זה לפורמט הסופי של AVI DIVX משיקולי נפח על דיסק או קי וכו ... אשמח לקבל קישור ישיר לתוכנה המומלצת תודה HIGHLANDER
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שישנה דרך לשחק במשותף בין קונסולות (בהנחה שלשני בעלי הקונסולות יש חשבון אונליין תקף). לא הצלחתי למצוא מדריך פשוט לביצוע הפעולה (להבנתי נקרא Share play) ואשמח אם מישהו יוכל להפנות או לתת הסבר קצר. מקווה שזה הפורום המתאים, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את Aimersoft iPod Copy Manager אבל הוא כותב שהאייפוד לא מחובר טוב או שלא מאפשר כתיבה עליו. האם יש תוכנה אחרת, או לחילופין מה אפשר לעשות כדי שאיימרסופט יעבוד. האייפוד הוא נאנו דור 7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי נמצא כרגע בתיקון במעבדה. עדיין לא ידוע מה הבעיה, אך יש סבירות גבוהה שההדיסק הקשיח נפגם. במקרה כזה, יהיה כנראה צורך בדיסק חדש. השאלה שלי היא כזו- יש לי גיבוי (אימאג') שיצרתי באמצעות "נורטון גוסט". האם אוכל לשחזר את הגיבוי הזה, בכדי שיעבוד בצורה תקינה גם על הדיסק החדש? האם תהיה מגבלה כלשהי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמנו (עד לפני כשנה) היה לי מחשב Pentium 4 במהירות של 2.8GHZ עם מערכת הפעלה Win xp proעם זיכרון של 512mb והכל היה בסדר. עכשיו יש לי מחשב E5200 של חברת Dell עם זיכרון של 2GB, ומערכת הפעלה Win 7 pro. בעת גלישה עם Fire Fox מדי פעם המחשב קופא למשך 10-30 שניות והדפדפן מפסיק להגיב ואחר כך חוזר לעצמו. איך פותרים את זה? אציין שהבעיה בגלישה רק בדפדפן הזה. בדפדפן של גוגל אין לי את הבעיה הזאת. שכחתי לציין שגרסת ה-fire fox היא 3.6.24. אשמח אם לא יוצע לי פיתרון של שדרוג הדפדפן, כי אני מעוניין להישאר עם הגרסא הזאת. תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג אם בסינון מתקדם אני יכול להעביר את הנתונים לגיליון אחר? זה לא נותן לי... אני מצליח להעביר את הנתונים רק לאותו גליון
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אתמול חזרתי הביתה מהצבא פתחתי את המחשב וחשכו עיניי כל המשחקים והתוכנות שהיו מותקנים לי במחשב נעלמו כאילו לא היו הקיצורי דרך שלהם בתוכניות נשארו,בהוספה/הסרה של תוכניות הם עדיין כתובים אבל שאני בא להסיר משהו שהוא נמחק זה אומר לי שהקובץ כבר הוסר ושואל אותי אם אני רוצה להסיר מהרשימה בדקתי גם את הPROGRAM FILES וגם ממנו נעלמו המשחקים והתוכנות מה אני עושה עכשיו? כל השמירות שלי הלכו לעזאזל!! יש דרך כלשהי לשחזר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להסיר את האקספלורר אני מקבל את החלון המצורף חיפשתי את הקובץ במחשב ולא מצאתי אותו מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין בתוכנה או תוכנות (אם צריך כמה ואני מעריך שצריך כמה ..) שיבצעו את המשימה הבאה : כול פעם שאני מדליק את הנייד ,והוא מתחבר לרשת הביתית (!) אז יבוצע סנכרון של קבצים בכמה תיקיות מסויימות אל מול המחשב הנייח . עכשיו חשבתי לעשות את זה דרך FTP שיפתח במחשב הנייח ואז להגדיר את התיקייה כתקייה משותפת אבל אז זה לא נשמע לי כ"כ מוצלח . האם יש תוכנה שתבצע אז כול זה עבורי ? שבת שלום !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה. עקב בעיות בדרייבר של מדפסת משולבת HP Photosmart C7283 במחשב של אמי, אני נאלץ לעשות לו התקנה מחדש. אז ככה: 1. הסרתי את הדרייבר ע"י קובץ ההתקנה של הדרייבר העדכני שהורדתי מהאתר של HP. 2. לא השארתי לו כל זכר ע"י התוכנה Driver Fusion. 3. אתחלתי את המחשב. 4. הפעלתי את קובץ ההתקנה ופעלתי על פי ההוראות. 5. ההתקנה מבקשת ממני לחבר את הכבל של המדפסת למחשב. בשלב הבא מתרחשת הבעייה: כאשר אני מחבר את הכבל של המדפסת למחשב ליציאת USB, ההתקנה מזהה את המדפסת ומתקינה אותו, אולם כמה שניות לאחר תחילת ההתקנה, קופץ אשף התקנת חומרה חדשה של חלונות, וקוטע את ההתקנה. התוצאה: ההתקנה נכשלת. מה הסיבה לבעייה? עדכון: פתרתי את הבעייה. נראה שזה קשור להפעלת תוכנת Driver Fusion.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי תוכנה חינמית חדשה להשבחת ה clipboard. מדובר בתוכנה בתחילת דרכה כאשר בהמשך יתווספו תכונות חדשות לניהול ואירגון המידע. אשמח לקבל הערות והארות. תודה http://www.aiclipboard.com
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כאשר אני מכניס ארדיסק חיצוני (usb2 ) הוא לא מכיר לי אותו, כמו כן ניסיתי להכניס שם מפצל usb2 וזה גם לא עבד. לא מזמן הכל עבד תקין כנראה נמחק משהו. האם מישהו יודע איזה דריבר אני אמור להתקין? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ IMAGE ISO בגודל 7.67 GB ואני רוצה לצרוב אותו על גבי שני דיסקים של DVD איך אני עושה את זה ? הציעו לי אפשרות אחת לעשות בWINRAR שני כרכים אבל אני לא מצליח בWINRAR לעשות שני כרכים של 4.5GB כל אחד. מישהו יכול לעזור לי באיך לצרוב את הISO הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ SWF (FLASH) איך אני הופך אותו לקובץ AVI/MPG/MEPG? בבקשה אל תגידו לי GOOGLE כי חישפתי בגוגל ומאתי תוכנת אבל תמיד יש בעיה, או שהקובץ שוקל מלא (30 שניות 400MB) או שהקול מתחיל שתי שניות מאוחר מידי בבקשה עזרה זה באמת באמת דחוף
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני נותן לך ציטוט ממה שרשמתי בפורום של ViP.Asus Hi, im trying to install The new driver 10.4 and after the restart im getting a bad resolusion and ugly view : some pictures. http://img189.imageshack.us/gal.php?g=img0219z.jpg how can i solve that ??????? i cant play like that. thank you, and please help me. או יש לכם משתמש בASUS אז : http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20100516043258375&board_id=9&model=EAH5770+Series&page=1&SLanguage=en-us יש לכם מושג מזה יכול להיות ? תודה. http://img189.imageshack.us/gal.php?g=img0219z.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזרה דחופה .... יש לי 100 ג'יגה בכונן c 74 מהם פנויים לאט לאט הזיכרון הזה יורד שכאשר אחרי יום אני מקבל הודעת אזהרה שהזיכרון נמוך ! אחרי שאני עושה ריסט הזיכרון חוזר למצב הרגיל (74 גיגה) עשיתי סריקה של וירוסים(נוד 32) אין כלום סרקתי ב ccleaner כלום לא עוזר אני לא יודע מה לעשות ואני באמת חייב עזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי צורב philips 32*12*8 שכאני מפעיל את נרו, המחשב עושה סימן כיאילו שהוא טוען אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק. התוכנה עבדה מציון עם win Me עד שהתחילה הבעיה. פירמטתי (גם מסיבות אחרות) והתקנתי win 98 אבל הבעיה חזרה. לא בדקתי תוכנות צריבה אחרות. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין
-
כלומר תוכנה שמקליטה כל דבר שיוצא מהכרטיס קול שלי....למשל עם אני שומע שני שירים ביחד שתקליט אותם מעורבלים..או אם אני מדבר שיחת קול עם מישהו אז שהיא תוכל להקליט אותה...הבהרתי את הנקודה...אז מכירים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט SVCD בקובץ BIN כשאני מעתיק את הקובץ MPG ךדיסק הקשיח אני לא מצליח להציג אותו....כאילו זה פורמט לא מוכר.... מישהו מכיר איך אני ממיר את ה SVCD הזה ל MPG רגיל או לחילופין לא קובץ AVI (העיקר שאוכל להעביר את זה לפורמט שה PC מכיר) הערה: כשצרבתי את הסרט, ה DVD שלי קורא אותו אבל במחשב אני לא מצליח לראות אותו. בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ודרכה מחוברים לאינטרנט 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה שיודעת להגביל את רוחב הפס לכל מחשב ככה שלא יהיה מצב שאחד המחשבים תופס את כל הפס לאחרים. אני מחפש גם תוכנה שתוכל לעשות אותו דבר רק בין תוכנות (שהדונקי או המיול למשל לא יתפוס את כל הפס לאקספלורר או לקאזה). מקווה למצוא משהו בעזרתכם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים כשמחקתי את הספייוואר SLAM.EXE שדפק לי את כל הקטע עם האינטרנט ואז כשמחקתי את ה SLAM ניהיה בסדר חוץ מה-IE וגלל שיש אתרים בלי תמיכה בפיירפוקס אז אני חייב את האקספלורר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה זה לא מתחבר לי.. :'(
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו בגלישה דרך הכרום אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) שיש צורך ב...(אני מניח שמדובר בתוסף שצריך להתקין. האם אכן מדובר בתוסף שחסר ואם כן איזה תוסף חסר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-