עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך את זה לעבודה ולא להתקין שם את זה... ;D ניסיתי בגוגול לא עלה לי משהו טוב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי בבית כמה הרידיסקים משהו כמו 3 אני אל צריך אותם בנפרד השאלה שלי היא האם אני יכול ליצור מכל השלושה מחיצה אחת האם אפשר לעשות את זה דרך Partition Magic או שאני חייב דרך הדוס?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by THE_COMMANDER,

איך אני עושה שיהיה לי סרגל כלים של אופיס אני מתכוון שיהיה בשולחן העבודה (יש לי אופיס 97 לא נראה לי שזה גם משנה....) ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by izak.addes,

שלום, יש ליבעיה עם תוכנת ARCHICAD שהותקן במחשב חדש. בזמן רינדור התוכנה נופלת ומוציאה הודעת שגיאה. כאשר במחשב הישן שהיה עגלה מקרטעת התופעה לא היתהץ המחשב: המחשב מכיל מעבד Q9400, כרטיס מסך NVIDIA - PNY QUADRO FX 580 המכיל זכרון 512M 2 כרטיסי זכרון של KINGSTON 2G DDRII 800 (סהכ 4G) המחשב עובד עם מערכת הפעלה XP SP2 32BIT אני לא מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה עם 64BIT מאחר וזה יאלץ אותי להחליף גרסאות של חלק מהתוכנות עמן אני עובד. אם מישהו כאן מכיר את התוכנה ונתקל בבעיה דומה או יכול לתת כוון לפתרון, המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by roi777,

במשך שנים אני משתמש בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי להגנה על המחשב הביתי שלי ומרוצה ממנו. רציתי לברר האם עדיין זו התוכנה המועדפת או אולי יש כבר דברים טובים יותר. אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה מ683?

7. Started by tastasalg,

הורדתי סרט HD ב4 חלקים עכשיו פתחתי כל חלק בנפרד הכל טוב..לא רשום שהכרך פגום או נפגע... אחרי זה חילצתי את הסרט פתאום זה אומר לי שאחד החלקים פגום... וזה לא הגיוני כי פתחתי כל חלק בנפרד והכל היה טוב... וזה כבר סרט שני שזה קורה לי...האתר טוב אנשים אחרים הורידו ועבד להם מצוין הסרט. מה הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by marking,

אני התקנתי את התוכנה איזה 100 פעם ועדייין אני לא מצלח להתחבר לשרתים, כל שניה הוא מנסה להתחבר ולא מצליח ומנסה להתחבר לשרת הבא וכך האלה, מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום! בעיקרון אני מחפש תוכנה להסתרת תוכנות שרצות הרקע שמי שמשתמש במחשב לא יראה שהתוכנה פועלת בכלל והיא תסתיר גם את הסמלים שבהתחל (ליד השעון) תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התקנתי במחשב את חבילת הקודקים ACE Mega CoDecS Pack 6.03 - Professional Edition. ההתקנה כללה גם את התוכנות QuickTime Alternative ו-RealPlayer Alternative. ניסיתי עכשיו להתקין QuickTime Pro 6.5.1, וההתקנה הודיעה לי שיש לי במחשב QuickTime ואם אני רוצה להתקין את הגירסה החדשה, אז אני צריך קודם להסיר את הגירסה הקודמת. בדקתי ב"הסרה של תוכנות", ולא מצאתי אפשרות להסיר את QuickTime. ה-Uninstall של חבילת הקודקים לא מאפשר להסיר רק את ה-QuickTime. האם קיים Uninstall של צד שלישי שמסיר את QuickTime Alternative? לפי מה שהבנתי, ה-QuickTime Alternative הוא לא נגן מדיה, אלא קודקים של QuickTime שמאפשרים צפייה בקבצי MOV בכל נגן מדיה. איך מקנפגים את Windows Media Player 9 כך שהוא יזהה קבצי MOV…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם ניתן לבטל חלונות קופצים כי כמעט כל אתר שאני נכנס אליו זה לא האתר שרציתי אלא חלון קופץ אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה אני עובד עם Internet Explorer בתודה מראש רזיאל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by vince carter,

אז ככה בתוך תיקיית הProgram Files בכונן C יש לי תיקייה בשם xerox שנמצאת שם מהשנייה שהדלקתי את המחשב בפעם הראשונה שקניתי אותו (נקנה לפני כחודש ) ...התיקיה ריקה מתוכן ואני מעוניין למחוק אותה מההארד דיסק ובכל פעם שאני עושה זאת היא מסרבת להמחק וקופצת הודעה כזאת: אין אפשרות למחוק את NWWIA : אדם אחר או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ. סגור את התוכניות העשויות להשתמש בקובץ ונסה שוב. מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה הולך פה ? ואיך אני יכול למחוק את התיקיה המעצבנת הזאת...? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Black_eagle,

שלום הבעיה בכותרת... התוכנה כל כמה דקות הופכת את הפרח לצהוב ולפעמים זה נשאר רגיל רק הרשימה לא מתעדכנת ומי שלא ONLINE עדיין יכול להיות שם... מה יכולה ליהיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kikkler,

אם צורבים דיסק אמפים, אפשר לנרמל את הווליום של כולם לרמה אחידה לפני הצריבה איפהשהו ? התוכנה היא נרו ברנינג רום 6

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. סתם מצאתי באיזה אתר אז הנה התרגום cls @ECHO OFF title Folder Locker if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK if NOT EXIST Locker goto MDLOCKER :CONFIRM echo Are you sure u want to Lock the folder(Y/N) set/p "cho=>" if %cho%==Y goto LOCK if %cho%==y goto LOCK if %cho%==n goto END if %cho%==N goto END echo Invalid choice. goto CONFIRM :LOCK ren Locker "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" echo Folder locked goto End :UNLOCK echo Enter password to Unlock folder set/p "pass=>" if NOT %pass%==type your password here goto FAIL attrib -h -s "Control Pane…

16. Started by ilanb0,

אחרי מחיקת פרופיל משתמש והתקנה של פרופיל חדש, האאוטלוק לא עלה. בתמיכת תומך מיקרוסופט הוא הצליח לאחר עבודה של 40 דקות להעלות את האאוטלוק אבל היו חסרות שם תיקיון רבות - כל המשימות נעלמו, כל אנשי הקשר נעלמו, כל היומן לא קיים, תיקיות מישנה שפתחתי לא נמצאות, ואפילו תיקייה גנרית כמו "דואר שלא נקרא" לא קיימת בגרסה ששוחזרה. גם ההודעות הנכנסות מתחילות בשנת 2014. החלטתי להסיר את האאוטלוק ולהתקין מחדש. מכיוון שהאאוטלוק לא נותן לי לייצא את הקובץ, תומך מיקרוסופט הנחה אותי איך להגיע לתיקייה שבה מאוחסנים כל קובצי PST כדי לייצא אותם החוצה לכונן חיצוני. רציתי לדעת האם הקבצים שאני אמור לייצוא ולייבא שוב הם אלו המסומנים, או שלאחר התקנה חדשה של האופיס, לייבא ולהתקין את כל קוב…

17. כמו הכותרת תמיד עיניין אותי האם זה באמת מגן על המחשב או שזה סתם דרך לקחת כספים כאילו כשה אני מוריד קובץ עם וירוס זה עושה משו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה ליצור סרטון למוצר, בצורת וידאו עם עריכה, ולהפוך אותו לפלאש, כדי לעלות לאתר. כמו זה: http://www.genius-germany.de/english/schneidgeraete/zwiebelschneider/animation.html אין לי נסיון/ידע בכלל הפלאש. האם יש תוכנה שיודעת להמיר מ AVI (או |MPG) ל FLASH? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by neoyun,

שלום , אני רוצה לפתוח פורט במודם רגיל לא בראוטר. אשמח להסבר מדוייק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש כמה שגיאות שלא תיקנתי וכמה בעיות בדקדוק. http://www.up2me.co.il/images/9955404.jpg

21. במקום סרט רואים הבהובים כל מיני סימנים!!!!!!!! עזרה???!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Black Knight,

? זה די דחוף לי, תודה. הבעיה הייתה בפרוקסי של האקפלורר הדפוק, סודר, לנעול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. קיבלתי טופס בPDF ואני צריך למלות אותו.. יש איזהשהם עורכים לקבצים האילה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב שלי מתוחזק באופן אופטימאלי (אנטי וירוס, פיירוול, וכו'). הכל עובד מהר כפי שצריך. אבל כאשר תוכנת ה - UTTORENT פןעלת (ולא משנה אם מורידה או מעלה או רק פתוחה ללא הורדה והעלאה) המחשב נעשה איטי להחריד, עד כדי כך שלא ניתן להוריד מייל באואטלוק ולא ניתן לגלוש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה. ואני מדגיש - יש NOD32 מעודכן ואין וירוסים. תודה, עמית

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי! יש לי מכשיר Dazzle Digital Video Creator usb אני מחפש את התוכנה/והדרייבר למערכת XP כדי ללכוד חומר וידאו .חיפשתי דגם כלשהו על המכשיר ולא מצאתי אשמח אם תסייעו לי. תודה! על הדיסק המיועד למערכת 98 כתוב :internet edition 3.61 אם זה עוזר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים