עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה קורה?? יש לי בעיה קטנה... יש לי מחשב עם HDD המחולק ל-3 חלקים של 2GB בפורמט FAT. עם איזו תוכנה אני יכול לגבות את שלושת הפרטישנים, ולשחזר אותם דרך ה דוס או דרך ממשק אחר בבוט? (לא דרך מערכת הפעלה) ניסיתי NORTON GHOST, לא הצלחתי לעשות שחזור אוטומטי... תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Galit17,

יש לי סרטון בפורמט MOV ורואים בו הפוך. איך אני עורכת את זה כדי ליישר? תודה ככה אני רואה:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by netanel,

שלום ברצוני להתקין תוכנת פטו שופ במחשב. אפשר לתת לי את הקובץ שמתאים למערכת ההפעלה Windows Xp תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי כמה קבצי MP3 שאני צריך לחלק. בקובץ CUE עם אותו השם של קבצי הMP3 כתוב באיזה דקה בדיוק צריך לחתוך. יש תוכנה שיודעת לקחת את קובץ הCUE והMP3 ולחלק אותם לפי הזמנים שרשומים בקובץ הCUE?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by fatalica,

היי לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל לקבל מפה בגודל מסוים וכשאני ילחץ לה על מיקום יפתח קובץ מוגדל או כמה קבצים ביחד שקשורים לאותו המיקום במפה (כמו גוגל earth רק יותר פשוט) לדוגמא : אם אני ישים לה מפה של ישראל והטענתי לה לאיזור ירושלים מפה מוגדלת של ירושלים וגם קובץ שירים ברגע שאלחץ על ירושלים במפה המוגדלת יפתח לי המפה המוגדלת וגם קובץ השירים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ל"ת, השאלה בכותרת !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ככה סתם לבדיקה שיגרתית של המערכת שהכול תקין..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by topgun,

שלום קודם כל, הסיפור: לא מזמן קניתי כרטיס טלוויזיה, כדי לגבות על DVD את כל הקלטות הישנות שזרוקות בבית (Leadtek winfast 2000xp, למי ששואל). עכשיו, לכרטיס יש כניסת וידאו RCA (הצהוב), אבל את האודיו הייתי צריך לחבר דרך המחשב, ואין לי כבל RCA to PL, אז חיברתי את הוידאו כבל אנטנה רגיל, שהעביר גם את האודיו. אני יודע שכבר פה יש ירידה באיכות, אבל לא משהו נוראי - על המחשב ראו די טוב, ואני מאמין שהבעיה היחידה באיכות היתה בגלל שהקלטת כבר בת יותר מ-20, ומלכתחילה לא היתה איכותית במיוחד. בכל מקרה, כשרציתי לכוון את ההגדרות של התוכנה כדי לשמור את הסרט (זתומרת, בעצם להקליט את מה שהכרטיס קיבל), היו שם כמה אפשרויות. ככה נראה מסך ההגדרות: ואלה הפורמטים האפשריים: בחרתי באפשרות DVD,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני עובד עם Norton Internet Security. מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לדעת איזה פורטים חסומים אצלי ע"י ה - firewall של התוכנה? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, היום קניתי לוח-אם של גיגהבייט GA-73PVM-s2h ואני לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת כמו שצריך. בהתחלה הכנסתי את הדיסק שבא עם הלוח-אם והתקנתי את כל הדרייברים, אבל הכרטיס לא עבד והיה לידו סימן קריאה בDEVICE MANAGER. הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייברים הכי חדשים של הציפסט של הלוח-אם, אבל עדיין הוא לא עובד כמו שצריך. יש לכם רעיון? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי אנשים! אני מצטער מראש אם אני נמצא במקום הלא נכון. (ניסיתי למצוא את הדבר שהכי קרוב לקטגוריית לימודים) בכל מקרה אני מעוניין בפרטים לגבי ההסמכות של סיסקו בנושא אבטחת מידע... אם מישהו מכיר או עשה קורסים כאלה...? המלצות וכו'...? מה אתם יכולים לספר על הדרישה של השוק? וכל דבר שקשור אני אשמח... המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא סנדרה בבקשה... תודה מראש לגבר האמיתי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מת כבר לשחק GTA ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, מישהו מכיר תוכנת TEXT 2 SPEECH שתומכת בעיברית ? יש אינסוף תוכנות ואפילו אתרים שמבצעים זאת אונליין באנגלית אבל בעברית חיפוש בגוגל הביא אותי רק לאתרים שניסו להפנות ללינקים שבורים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

16. Started by Dr Hardware,

היה בא לי להרוג את מי המציא את התוכנה המעוותת הזאת מייד אחרי ההתקנה יכלתי להרגיש את המחשב לא זז, כאילו יש לי פנטיום 2.. אמרתי יאללה אבל אומרים זה טוב עשיתי סריקה, עזבו שהוא לא מצא לי שום וירוס בכלל.. (כמו הנורטון והF SECURE המעולים) הוא גם כל שנייה ביקש סיסמא מושתנת, fgs הוא יכל פשוט לסרוק צונזר על ידי? כל שנייה לתת לו סיסמא.. לאיזה קובץ? מה גם שהוא נותן מלא התרעות סתם.. בולשיט כדי שיחשבו שהוא מוצא יותר, אבל זה צונזר על ידי מניפולציה *** של הרוסים או מי שלא פיתח את התוכנה *** הזאת שלא תראה יותר דיסק קשיח אצלי בחיים ככה זה עבד אצלי, לא משקף בהרכח איך שזה יעבוד אצלכם, דעתי האישית, תעשו חיים, שלום ביי ולהראות :-* הנה ערכתי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קיבלתי טופס בPDF ואני צריך למלות אותו.. יש איזהשהם עורכים לקבצים האילה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. מאז שהתקנתי במחשב הישן שלי את הדרייברים של VIA אין לי בתפריט התחל אפשרות turn off computer יש רק log off ואין אפשרות RUN ניסיתי ALT +F4 והוא כותב לי the operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system adminstrator כנ"ל גם לגבי windows key + R ככה שאין אפשרות בכלל לכבות את המחשב או להשתמש בפקודת RUN עד שאני עושה logoff ומחליף משתמש HELP :s05: הנה זה בדיוק הבעיה שלי: http://www.cisco-cert.com/Windows_XP_General/625594-Shutdown-Button--Run-Command-Disappeared

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by slim_shady,

לפני כמה ימים כשמחקתי את הספייוואר SLAM.EXE שדפק לי את כל הקטע עם האינטרנט ואז כשמחקתי את ה SLAM ניהיה בסדר חוץ מה-IE וגלל שיש אתרים בלי תמיכה בפיירפוקס אז אני חייב את האקספלורר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם לאחרונה שאני מוריד קבצים באידונקי לעיתים ממש בקילובייט האחרון ההורדה מפסיקה ולא ממשיכה בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאין מספיק מקום בדיסק הקשיח אבל יש וההורדה פשוט עומדת על הקילובייט האחרון ולא ממשיכה :'( מדוע ? למה?! דבר שני שאני מוריד קבצים מ SHAREACTOR נפתח לי חלון חדש של התוכנה וההורדה לא נכנסת לחלון שכבר עובד ושוב! למה?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Or94,

אני משתמש בדפדפן אינטרנט של גוגל Google Chrome ומשום מה למשל באתר שלכם ובצד הפורום הדפדפן שלי מזוהה בתור Safari. מדוע זה כך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nadavcj,

שלום, אשמח לעזרתכם: כאשר אני צופה בקובץ וידאו באיכות HD במדייה פלייר הוא מציג לי אותו בצורה יותר טובה מבחינת הוידאו לעומת הצגת אותו הקובץ בנגן BS PLAYER. לפי מה שהבנתי מדובר בסה"כ קודקים שונים שהתוכנות השונות משתמשות, ושניתן לקבוע ב BS PLAYER באילו קודקים התוכנה תעשה שימוש. השאלה שלי היא פשוטה: 1: כיצד אני בודק באילו קודקים עושה שימוש המדיה פלייר שלי? 2: כיצד אני מגדיר ל BS PLAYER באיזה קודקים לעשות שימוש? מערכת ההפעלה היא 7 גרסאת המדיה פלייאר היא 12 גרסאת ה BS PLAYER היא 2.57 המון תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by rony1880,

היי התקנתי WIN 7 שלי בנייד , אבל עכשיו אין אפשרות עם F11 לעשות שיחזור של היצרן שנמצא בכונן D, ידוע לכם איך משחזרים? באחריות של HP מבקשים על זה 400 ש"ח , קצת מוגזם שעוד המחשב באחריות, כרגע אני עובד עם הWIN שהתקנתי וזה עובד תקין.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yh992,

שלום לכם, הדפדפן- פיירפוקס- דרש ממני עבור צפיה בוידאו מסוים, להתקין פלג אין של מדיה פלייר. הורדתי הכל טוב ויפה עד פה. כשהתקנתי, באמצע ההתקנה אני מקבל שגיאה מוזרה. צלמתי לכם אותה. סתכלו בקישור הבא: http://img710.yfrog.com/i/53356741.jpg/ התקנתי פיירפוקס מחדש. ובמדיה פלייר של מחשב עצמו לא אמור להיות בעיה [התקנתי לפני זמן לא רב את חלונות 7, והשתמשתי במדיה פלייר פעמים מועטות..] בקיצור אם יש לכם פתרון לזה בלי למצוא לי תוספות אחרות שגם תומכים במדיה.. כי שמעתי שיש ברובם בעיות. ומומלץ בעיקר מדיה פלייר. לכן בזה מעדיף תשובה . תודה יניב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים