עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by דנינו,

אני משתמש באימיול גירסה 5.3 החדש הוא עבד מצוין עד שקיבלתי הודעה להיכנס לאתר הזה http://www.lionetwork.net/emulepage/LowID_Mesh.htm ומאז האימיול איטי מאוד מאוד ומוריד בקושי על 5 שהייתי מוריד תמיד על 120-130 הבעיה שאני לא יודע ממש אנגלית ואני לא מבין איזה דברים הוא מבקש ממני לעשות..בבקשה כנסו ללינק שהבאתי ונסו לעזור בתודה מראש דנינו.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by yoakall,

(אני מקווה שאני לא מפר איזה חוק של הפורום עם שאלה על האימיול) יש לי בעיה של "לאוו אי.די" כל פעם שאני פותח את האי מיול זה האתר שעולה לי..: Many Lowid Problems are caused by a non-configured firewall.So you must know how using emule correctly with a firewall: XP FIREWALL Follow theses instructions if you have xp firewall enabled : 1. Open eMule 2. Clic on Settings> Connection 3. Note the port value (6662 by default) and the UDP port value (6672 by default) 4. Close eMule 5. With Windows XP, clic on Start , then Connections. 7. Clic on "show all connexions" 8. Right click on your internet connection and property 9. Go to advanced then settings 10. Click on add 11. Ch…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by tiptipon,

כאשר אני מפעיל את האימיול הוא פותח את הפורטים בעזרת UPNP ומצליח אבל לאחר זמן מסוים כאשר הוא מאבד קשר עם שרתים ומנסה להתחבר לכל השרתים אני מקבל הודעה של LOW ID ורק לאחר שאני מפעיל את האימיול מחדש זה מסתדר יש למישהו מושג למה ?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by SendaRider,

אני ואחי עשינו רשת המופעלת דרך ראוטר וכרטיס רשת בנייד, ומהירות האינטרנט היא 1.5, שמתי לב שבזמן האחרון מאז התקנו את הרשת, האינרנט נהיה איטי, וכשאני נכנס לאימיול ומנסה להתחבר לשרת כלשהו, זה רושם לי את זה : 09/05/2008 01:21:58: אזהרה Razorback 3.1 (193.138.205.25:5000) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. 09/05/2008 01:21:59: LowID -- Trying Again (attempts 1" תודה מראש לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  5. Started by xxdragonxx,

פתחתי אותו פתאום ואין סרברים משהו מוזר כזה זה רק לי או שזה לכולם?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. Started by AFIK10000,

טוב אני כבר הורדתי 5 סרטים אבל הבעיה היא שאני רוצה לראות אותם זה מראה לי רק את הסאונד ומדיה פלייר זה מראה כיאילו שמתי שיר למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by roeiw,

השארתי את האימיול יום שלם לעבוד ובערב ראיתי שכל השרתים נמחקו מהרשימה ונשאר בקושי אחד למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  8. Started by avimw,

האימיול של דלוק 24 שעות לא שזה מפריע לי אבל אני מוריד טונות של דברים והיום בבוקר הופיע לי הודעת שגיאה של אימיול ולכן הוא יסגר, ברגע שעמדתי לפתוח אותו כל הקבצים שהיו לי הורדות נעלמו ולפעמיים יש לי הודעות כאלה שהקרידיט שלי פגום ולכן הוא ימחק.. מה עושים? emule v0.46c תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by amit27,

הורדתי קובץ מהאימיול וכשהקובץ ירד הוא הראה לי במקום צבע ירוק אז הוא הראה לי פסים בצבע צהוב שחור (בינתיים כול הקבצים שהורדתי הם היו בצבע צהוב שחור ואי אפשר לפתוח את הקבצים האלה ) מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  10. היי, התקנתי את האימיול החדש (5) ויש לי סרוויס פאק 1. יש לי בעיה - כל שרת שאני מתחבר אליו שולח לי אזהרה: אזהרה Razorback 2 (195.245.244.243:4661) - CP949 (Korean locale) filenames converted to Unicode UTF-8. Please use an Unicode ready client ואחרי כמה דקות הוא מתנתק מהשרת (זהו ראזורבק 2, אבל זה קורה בכל שרת). מה מקור הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Your client is too old, please upgrade it to last version מה אני צריך לעדכן לא הבנתי גם בתוצאות חיפוש הוא כתוב

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by the red dragon,

אני מתקין את האימיול החדש מתקין וזה כותב לי שלא הצליח ליצור את תייקית INCOMING ו אני לוחץ על מהשו להורדה וזה לא מעביר לי את זה זה לא מורריד ויש לי VISTA מה לעשות??

13. Started by evy,

שלום התקנתי אימיול 5.1 ,ולאחר שעה שעתיים הוא רושם לי את שגיאת send/dont send למה זה קורה? יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. Started by matanch,

יש לי אימיול בוסטר 8 החדש ווינדוס ויסטה 32 ביט...ושאני עושה חיפוש של שירים הוא לא מוצא לי mp3 תודה לעזורים!! מתן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אצל כל החברים שלי האימיול הרבה יותר מהיר והחצים למטה שנייהם בצבע ירוק ואצלי אחד צהוב אחד ירוק יכול להיות זה משפיעה האימיול מוריד לי מקסימום 2.5Kb/s לקובץ הורחב פס לי הוא 1.5 מגה איך אפשר לסדר את הבעיה או לעשות שהאימיול יהיה יותר מהיר ?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by kong5,

יש לי אמיול עכשיו יש לי פייר וול שקוראים לוmcafee security center עכשיו שאני מנסה להעיל את האימיול הוא לא נותן לי ואם אני אומר לא כן הוא לא נותן לי לגלוש באינטרנט אז אני חייב לכבות את האימיול. מה אני עושה איך אני מפעיל את האימיול שגם הפייר וול דולק??? אני חיייב עזרה תודה לעוזרים?

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  17. Started by tamir245,

שלום חבר'ה. באימיול אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנית,של חלקים פגומים במהלך ההורדה של תכנים בין אם זה קבצי וידאו או קבצי ISO או RAR וכו'. לגבי קבצי וידאו זה פחות מפריע אבל זה יותר קריטי בקבצי ISO וRAR למיניהם.....במהלך הורדה תמיד מופיע לי בLOG משהו עם PART XX CORRUPTED ואחרי זה RECOVERD PART XX MB FROM XX MB.ובד"כ אחרי שאני מוחק את הקובץ ומוריד שוב זה מוריד את הקובץ מחדש ללא בעיות,אבל בצורה שכיחה למדי זה חוזר שוב בהורדה החדשה של הקובץ.די התייאשתי מהעניין.אני בטוח שיש עוד אנשים שנתקלו בהודעות הללו שדי דופקות את הקובץ,האם מישהו הצליח עם פתרון כלשהו? השאלה שלי מתקשרת לביטרונט בעניין זה,האם גם בביטרונט יש את הבעיה הזו?ואם כן איך אני אמור לזהות אותה בLOG? תודה. נ.ב מבחינת גרסאות תוכ…

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by xXaXdXaXrXx,

מה זה צריך להיות לא מוצא לי שרתים איך אני פותר תבעיה הזאת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by tenana,

הפורטים שלי באימיול הם 6662 ו6672 ומשום מה יש לי בעייה איתם , כשאני מנסה להתחבר לשרתים כמו Byte Devils ו Razorback רשום לי You have a lowid. Please review your network and/or your settings כשאני מתחבר לשרתים אחרים יש לי HighID הפורטים האלה פתוחים בראוטר.. יש סיבה הגיונית שזה יופיע לי?

• 5 תגובות
    • 481 צפיות
  20. מחשב חדש מחובר באמצעות חייגן ללא ראוטר מנסה להפעיל את האמיול והוא מראה רק 4 שרתים וכאשר הוא מנסה להתחבר הוא לא מצליח רושם DEAD SERVER למרות שבפועל השרתים תקינים גם לאחר עדכון רשימת השרתים אין הצלחה בהתחברות יש לציין שהפיירוול פתוח הפורטים פתוחים וגם הוחלפו מספר פעמיים על מנת לבדוק בעיה בהם בדקתי באמצעות האמיול האם יש בעיה כלשהי בפורטים והכל היה תקין כולם פתוחים ניסיתי להוריד גירסה נוספת ושוב אותה הבעיה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה??

21. Started by Xardas,

אני נכנס לאמיול בודק אם הפורטים פתוחים... בסדר הם פתוחים אחרי כמה זמן אני שוב בודק, הם סגורים!! ובפיירוול והכל הם פתוחים 100 פעם וככה זה כל הזמן וזה מוריד לי אבל לאטטטט תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by hunted,

אני כרגע מנסה לפתוח את הפורטים של האימיול על מנת שיעבוד, כי מאז שעברנו לרשת אל חוטית האימיול הפסיק להיתחבר לשרתים ותמיד נמצא על מצב connecting. קראתי במדריך מסויים שפורטים טובים נעים בטווח של 10000-60000. ייסמתי זאת ורשמתי פורטים רנדומליים בין המספרים הללו במקום של ה-TCP וגם ב-UDP. לחצתי על test ports ותוצאות הבדיקה ביו 'TCP test failed! UDP test will not be performed". כמו כן ראיתי מעל לשורה זו את השורה ...testing ip והיה רשום שם מספר ip שלא ראיתי אותו במהלך טיפולי בעניין האימיול. מס' ה-ip שהשתמשתי בו תמיד היה ה-ip של המחשב שלי. כרגע אני בבלאגן רציני עם כל העסק, ואשמח לשמוע חוות דעת מקצועית בעניין. אם רשמתי משהו שלא כל כך ברור לכם אשמח להסביר את עצמי טוב יותר. נ.ב. אני ד…

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. התקנתי את הגרסה האחרונה, עכשיו קשה לי להתחבר לשרתים בגלל בעיות עם הפורטים וכאלה, וגם זורק אותי משרתים בגלל LOWID מה זה אומר? איך אני מתקן את כל זה? ואיזה פורטים מומלצים לאימיול?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  24. פתאום הקדמליה לא מתחברת וכלום לא יורד. הפורטים פתוחים, מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by liorgadidi,

שלום.! אני עובד במחשב שלי עם התוכנות אימיול וקאזה. עכשיו אחרי פירמוט אני מתקין את התוכנות וככה: באימיול-זה כותב לי על low id ובקאזה-לא מתחבר בכלל. מה אני יכול לעשות במקרים האלה?? אני צריך לפתור את הבעיה מהר. תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.