תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק את IE6 הדפדפן נפתח ואחרי שניה הוא נסגר סרקתי וירוסים ואין כלום ואני לא יודע כבר מה לעשות... המחשב מוריד מאימיול בלי בעיה אבל אקספלורר עושה רק בעיות כשעשיתי שדף הבית יהיה BLANK אז הדפדפן לא נכבה אבל כשאני גולש לאתרים זה לא מראה לי תמונות או אייקונים שנמצאים באתרים. איך אפשר לפתור את זה? ובבקשה בלי תגובות כמו "תתקין פיירפוקס", זה לא בא בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום קודם כל חיפשתי יותר מ15 עמודים חגבי הבעיה הזאת ולא מצאתי טוב היה לי את הגרסת BETA2 של IE7 שעבדה מעולה אתמול ניסיתי להתקין את הBETA3 אבל משום מה זה לא מתקין לי(ניסיתי מספר פעמים) אז ניסיתי להתקין חזרה את הבטא2 אבל עכשיו גם זה לא מוכן להתקין לי.. זה עושה לי שיש לי בעיה עם ה-msfeeds.dll חיפשתי ומצאתי 2 3 מדריכים לפתור את זה אבל זה עדין עושה לי את הבעיה הזאת איך אני פותר את הבעיה הזאת?? או את ההתקנה של 3 או את 2 תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כבר זמן מה אני לא מצליח לראות קטעי וידאו בוואלה, SPORT5, YNET וכו' איך מתקנים את המצב?
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין GOOGLE TOOLBAR ולא מצליח איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון בIE8 כמעט כל אתר שאני נכנס אליו אני מדפדף בין הדפים ואז בא אלי הEROR הזה: http://up133.siz.co.il/up2/4imzxnymymcm.jpg יש לי ויסטה (אם זה חשוב). המחשב חצי שנה אצלי רק.. מחשב חזק מאוד.. זה המפרט: http://up128.siz.co.il/up2/mljkynzmab0d.jpg אשמח לעזרה..
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
גוגל עולה אבל באתרים אחרים עולה לי Internet Explorer cannot display the webpage אי אפשר לחפש כלום וכשאני פותח יותר מטאב אחד הוא פשוט נתקע. יש אינטרנט והפיירפוקס עובד. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם ... יש לי בעיה אני מגדיל את הגודל כתב עם הגלגלת והוא לא נשמר לי ... לא יודע למה אחרי שאני יוצא מהEXPLORER הוא חוזר לכתב הרגיל... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפעמים אני לא יכול לכתוב... בדף אחד... אני חייב לסגור את הדף ולפתוח חדש.. לא משנה כמה רפרשים אני יעשה וכמה זמן אני יחכה זה לא יכתוב לי..
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתחיל ללמוד PHP וגם לשלב גם ASP הבעיה היא שאני רוצה להתקין IIS על הנייד קבלתי אותו עם SP2 (אני לא יכול להסיר אותו) כשאני מנסה להתקין את IIS אני מקבל הרבה הודעות על כך שאין לי קבצים כמו staxmem.dl_ וiisadmin.dl_ ועוד... מצאתי קישור http://support.microsoft.com/kb/894351/en-us הבעיה שגם הדרך שהם מציעים לא עוזרת הם אומרים שאני צריך לכתוב את השורה הבאה esentutl /p Drive:\WinDir\security\database\secedit.sdb אבל הוא נותן לי את הפלט הבא Error access to source database אני כבר מיואש
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
נראה לי הכותרת אומרת הכול כשאני כותב רגיל בתוכנה זה יוצא הפוך איך אפשר לטפל בבעיה (נ.ב. עשיתי פורמט, לפני זה הכול היה בסדר) תודה! לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי הבעיה בנושא....... אני לא רוצה לסגור את הIR כי זה עם 25 פריימים!! ואין לי כוח להכין את זה מחדש... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה עם האקספלורר... כשאני מנסה למלא תיבות טקסט זה כותב לי סימנים מוזרים במקום אותיות... משהו כזה: ??ך ???? ? יח?ט? י?א אב? ך?? מישהו יודע מה לעשות? (חוץ מלעבור לפיירפוקס... אני כבר עברתי... אח שלי לא מסוגל...)
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיה בInternet Explorer , לכל אתר שנכנס אחרי כמה שניות זה נותן לי הודעה שהאקספלורר צריך להסגר ויש יש לי אפשרות לדו"ח שגיאות לשלוח או לא. בכל מקרה, יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מופיעים לי יותר מדי IEXPLORE.EXE במנהל משימות מדי פעם קובץ לי בועה כזאת על שולחן העבודה של משהו עם RECOVER כאילו זה מנסה לשחזר עמוד כלשהו או משהו כזה... אבל זה לא מבצע כלום... מישהו יודע מה הפתרון לבעיה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי הפעלתי line age2 הוא שאל אותי אאם לחסום את זה ובטעות עשיתי כן.. איך אני מבטל תחסימה?הסבר מדוייק בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אממ התקנתי היום את האיטיונס 7 ופתאום שמתי לב שהשירים שלי ניהיו מגמגמים. בדקתי רמקולים אחרים ותכונות אחרות. הבעיה זה הITUNES - יש פתרון ואם לא איפה יש גרסאות ישנות של ITUNES?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אייפון מבית אפל וכמו כל מכשיר שמגיע מאפל צריך להתקין את התוכנה הכבדה והמרשעת של אפל, iTunes. טוב היא לא כזאת כבדה, אבל היא שמנה. ההארד דיסק שלי חולק ל2, מחיצה אחת לווינדוס ושני לכללי. במחיצה של הווינדוס כולל הווינדוס ועוד כמה תוכנות נשאר 30 ג'יגה פנויים ואחרי שהתקנתי את הiTunes ועד עכשיו נשארו 17 ג'יגה והיא ממשיכה לאכול את כל הזיכרון בהארד דיסק. אני רוצה להפסיק את המגמה הזאתי, המחיצה הזאתי נועדה לווינדוס בלבד ולא מעוניין שהתוכנה המסורבלת iTunes תתפוס לי את כל המקום. איך אני יכול להעביר את הספריה הנוכחית של הiTunes למחיצה השניה? ניסיתי בהגדרות אבל נכשלתי ואני לא יודע כלל איך להעביר את התוכנה מחיצה מבלי לאבד את כל מה שנשמר בה (אפליקציות, שירים וגיבויים של…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הGUI של JD התחיל לעשות לי בעיות. רואים "קשקושים" במקום את מסך התוכנה. כאשר מזיזים את החלון התצוגה מסתדרת לשניה ושוב חוזרת התקלה. הבעיה התחילה אחרי עדכון JAVA לגירסה נוכחית או עדכון הדרייבר של כרטיס המסך ל10.12 (אני לא בטוח איזה פעולה גרמה לזה). מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני ניכנס למשחק GUNBOUND הוא נותן לי הודעת שגיאה שקשורה לפירוול וכשאני מבטל את הKaspersky Anti-Virus Personal Pro ההודעה לא מופיעה איך אני עשוה שהאנטיוירוס שלי יאפשר ל משחק לעבוד חופשי
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
שלום עד היום התוכנה עבדה מצויין והכל טוב היום שבאתי מבית הספר היא אמרה לי את זה וכל כמה זמן היא אומרת את זה http://img470.imageshack.us/my.php?image=untitledvf3.jpg מה עושיםםם תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מותקנת אצלי גירסא 2.41 של KAZAA K++ (ניסית גם 2.43), וכאשר אני מפעיל אותו, לאחר שהיא מתחברת אני שם לב שיש כ90,000 אנשים מחוברים- שזה מוזר כי פעם כשהייתי מתחבר היו כ 5,000,000, טוב חשבתי לעצמי שזה אולי לא משנה, חיפשתי לעצמי איזה קובץ והוא לא מצא אותו, חיפשתי עוד קבצים יותר מצויים- הוא מצא אותם אך בלי מס' מקורות רב (4~). ולשאלה שלי: האם מישהו יודע למה זה קורה ? אולי יש גירסאות טובות יותר ? וכמה משתמשים מחוברים יש אצלכם ? תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי SP3 לאחרונה אם זה משנה, אני לא בטוח אם זה התחיל לפני או אחרי...אבל בערך בתקופה... אם אני פותח יותר מ5 טאבים המקסטון משתולל על 100% CPU ונתקע... אני לא זוכר שזה היה ככה פעם, זה ממש מוגזם שהוא יתקע על 5 טאבים... הסרתי אותו כולל כל קבצי ההגדרות וההעדפות והתקנתי את הגירסה החדשה ביותר, הבעיה נמשכת. מפרט המחשב אפשר לראות בצד.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה ימים אני מנסה להתחבר לMSN שלי וזה רושם לי : 81000314 error מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-