תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
השתשמתי שנים בזה של ג'ימייל אך הבעיה שהוא די מבוגבג ולפעמים עושה בעיות אז חשבתי לעצמי שאולי יש פתרון אחר? שתי הדרישות היחידות שלי הן שישקול מעט ולא יכביד על הזכרון/ אינטרנט. יש לי כמה תיבות דואר אצל ספקים שונים אז אם הוא יוכל לבדוק של כמה ספקים זה יהיה אחלה אך זה בכלל לא מחיייב והעיקר שיבדוק לי ג'ימייל בהצלחה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדיה פלייר 11 ואני לא יודע איך שמים כתוביות.. תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לתוכנה שבודקת לי דיסקים צרובים ... מתי הדיסקים נצרבו והכי חשוב באיזה מהירות נצרבה המדיה ? תודה רבה לכם צריך את זה ממש ....
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מאוד מעצבנת שאין לי מושג איך לפטור... כשאני רושם בשפה העברית באתרי אינטרנט אזי הכתב שיוצא הוא גי'בריש כזה.. ריבועים ואותיות לא מובנות.. (עכשיו זה בסדר כי אני רושם ממחשב אחר..אני לא יכול לכתוב בעברית..) בווינדוס עצמו אני יכול לרשום בעברית ואפילו בדפדפן (רק ב שורת ה Address) אבל נגיד בפורמים וחיפושים באינטרנט אין עברית... את האתרים אני רואה בשפה העברית ואין בעיה... כל מי שיוכל לעזור לי אני אודה לא מאוד
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
נגיד יש ברשותי תמונה ברזולוציה 800X600 וברצוני להקטין אותה ל-200X150 למשל. יש תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כשאני פותח את האקספלורר אז נפתחת לי עם אתר הבית גם פרסומת כזאת או משהו בשליש התחתון של המסך,זה נקרא SFUX או משהו. איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח קובץ של סרט ב Windows Media Palyer ושאוטומטית ה Player יפתח במצב של Full Screen מבלי ללחוץ על Alt+Enter. מצאתי דרך לעשות את זה רק דרך שורת קוד: start wmplayer.exe /play /fullscreen "c:\Documents and Settings\User\My Documents\My Videos\budweiser-wave.wmv" אם אני משתמש בשורת הקוד הזו אני צריך כל פעם לשנות את השם של הקובץ. זה לא מה שאני רוצה. אני רוצה שברירת המחדל תהיה זו שהנגן יפתח אוטומטית במצב של Full Screen
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני די בטוח שבמחשב שלי זמני הטעינה במשחק ארוך יותר מבמחשבים אחרים באותה רמה או אפילו פחות טוב. זה הכי בולט במשחק BF1942 שכאשר אני חוזר למשחק אחרי שעוברים מפה אני רואה שכל האנשים בסרבר שהיו במפה הקודמת כבר נמצאים. למישהו יש מוסג למה זה ככה? ראו מפרט.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה כנראה התחיל באי מייל. אנשים מוזרים שיש להם שמות דומים מאוד לאלה שיש לי ברשימת אי מייל שלי (שינוי של אות אחד בשם) שלחו לי אי מיילים מוזרים באנגלית... עד שקלטתי שאלה לא האנשים ברשימה שלי כבר נהיה מאוחר אני חושב.... היום קיבלתי אי מייל מדוד שלי שאמר לי לא לשלוח אי מייל לאף אחד כי יש לי וירוס מסוג W32 אני כמעט בטוח שזה בגלל האנשים האלה באי מייל, האמנם? ומישהו יכול לתת לי פרטים על הוירוס הזה, מה הוא עושה? מה המקסימום נזק שלו, איך מורידים אותו והאם פירמוט יעזור (מקווה שיש דרכים פחות נזקיים להסיר אותו :-[?) תודה
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
טוב אז יש לי Azureus Client ואני משתמש בכבלים אם מודם של מוטורולה SurfBoard (אם זה משנה) עכשיו יש לי WIN XP והורדתי את ה-FireWall ואני משתמש ב- Norton system work 2005 ממה שאני הבנתי זה לא הכי משנה באיזה Clint אתה משתמש זה איך שאתה מגדיר אותו..... ואני מוריד כל 15-55 ככה טוב מה אני צריך לעשות כדי להוריד מהר יותר ?? נ.ב. ניסיתי לפתוח את הפורטים (אני לא יודע אם אני צריך ..... ) אבל לא הצלחתי אהה ולא לחסוך במילים זה ממש חשוב תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי בעייה בערך שבועיים.. ולא זכור לי שהתקנתי משהו שגרם לזה. כל פעם שאני פותח תמונה במחשב אז המחשב נתקע ובמנהל המשימות של WINDOWS יש תוכנית בשם verclsid.exe שאני עושה עליה סיים משימה התמונה נסגרת והמחשב חוזר לרוץ. סרקתי וירוסים ורוגלות ולא מצא כלום. מה לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום ברשותי התוכנה nod 32 לאחרונה חלה תופעה שחומת האש של הwindows אומרת שהאנטי וירוס שלי לא פעיל למרות שהוא כן בדקתי ואכן הם צדקו האנטי וירוס אינו מעודכן ניסיתי לעדכן ואחר אני רואה שאני צריך להכניס שם משתמש וסיסמה אבל בחיים זה לא היה לי אני אומר לכם שהתוכנה מקורית ויש ברשותי רישיון דיסק התקנה והכל מישהו יודע מה אני יכול לעשות בתודה ....................... שי בן יהודה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני אקנה לו סיריאל חוקי לשנה לאנטי וירוס NOD32 יש לי מערכת הפעלה של וינדוס 8 אני יודע שיש וינדוס מובנה בפנים, אבל עדיין (וירוסי כופר שרצים לאחרונה וזה... למה להסתכן? סיריאל גם ככה לא כזה יקר) רק לפני שאני קונה לNOD32 אולי יש אחד אחר שכדאי לקנות עבורו? נורטון הבנתי עדיף שלא. קספרסקי נחשב טוב אבל כבד מNOD32 על המחשב. יש המלצה על משהו אחר או להישאר עם זה? ::)))
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי את המסנג'ר הגירסא האחרונה (2009) והוא לא נותן לי אפשרות לשמור את ההודעות ההיסטוריה מה שגם אין לי את האפשרות לראות מה חדש מתחת לאנשים קשר.. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שמעתי שיש דרך להכין קובץ אימיג' של מערכת ההפעלה ולפרוס אותו אחכ במחשבים בעלי חומרה שונה הכוונה היא עם תוכנה acronis universal restore אשר אמורה לאפשר פריסה של קובץ TIB למחשבים בעלי חומרה שונה. כמו כן יש את symantec restore anywhere ניסיתי להכין אימיג' עם acronis true image home 2010 ואחכ לשחזר אותו למחשב עם חומרה שונה באמצעות acronis backup and restore 10 שאמור להכין את היוניברסל ריסטור זה לא הצליח והוינדוס לא עולה, נותן ישר מסך כחול. אשמח לדעת אם מישהו מכיר פה את הנושא גם אם באמצעות תוכנות אחרות, זה יכול להיות מאוד שימושי עבורי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את האוזניות: http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16875980045CVF ב-ksp. אוזניות מעולות עם הטלפון הבעיה היא כשניגשתי להשתמש בהם במחשב. הדרייבר הותקן אוטומטית ע"י WIN7, אך האיכות הייתה זוועתית הסתכלתי בכל מקום למצוא מה הבעיה וראיתי שהאיכות היחידה שקיימת לאוזניות במחשב היא 8000hz 16bit. (telephone quality. ולא ניתן לשנות את זה. יצרתי קשר עם החברה והם אמרו שלא קיים דרייבר אחר מה לעשות??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים, אני לא כל כך סגורה על איך למחוק את ההיסטוריה של ה Auto fill, אבל משהו ספציפי ולא את כל מה שיש... HELP!!!!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי יש לי שלוש שאלות בקשר למזוילה פיירפוקס 1)אין אפשר להגן על ה Options בעזרת סיסמה,כי אני מעוניין להשתמש באופצייה 'Saves Passwords' ובעצם כל אחד יכול להכנס ולראות את המשתמש והסימה שלי :-\ 2) איך מגיעים לFavorite 3) איך אפשר לבטל את ההודעות שמבקשות להוריד פלאגינים?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכאשר אני מחבר למחשב מכשיר חדש, האשף מזהה אותו, אני נותן לו להתקין את כל התקני הUSB שהוא מבקש להתקין והכל עובד כשורה, הבעיה היא שכל פעם שאני מנתק ומחבר את המכשיר מחדש הוא נותן לי שוב להתקין את אותן התוכנות למרות שכבר התקנתי אותן. מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי סרטון בפורמט של QuickTime ואני רוצה להפוך אותו לDIVX או AVI משהו בסגנון, יש למישהו תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני מחפש תוכנה טובה שבודקת האם כל התוכנות והדרייברים והחומרה מותאמים לוינדוס 7
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ MPEG של 700 מגה ואני רוצה לצרוב אותו בתור VCD הוא נותן לי הודעה שזה גדול מידי. אני צריך לדעת או : 1. איך נאי בכל זאת צורב? 2. איך אני מחלק את הקובץ ל 2? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חברה! תמיד עולה לי ההודעה הבאה בצורות שונות מאותה תוכנה או מה שזה לא יהיה...(Mesenger Service) עשיתי כבר בדיקות מקיפות עם ספייבוט ואד אוור ואני לא מצליח למצוא את הבעיה!!!! איך אני נפטר מזה לעזאזל? המחשב חדש לגמרי!!!! הוא אחרי פירמוט טוטלי!
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני לא מפר איזה חוק של הפורום עם שאלה על האימיול) יש לי בעיה של "לאוו אי.די" כל פעם שאני פותח את האי מיול זה האתר שעולה לי..: Many Lowid Problems are caused by a non-configured firewall.So you must know how using emule correctly with a firewall: XP FIREWALL Follow theses instructions if you have xp firewall enabled : 1. Open eMule 2. Clic on Settings> Connection 3. Note the port value (6662 by default) and the UDP port value (6672 by default) 4. Close eMule 5. With Windows XP, clic on Start , then Connections. 7. Clic on "show all connexions" 8. Right click on your internet connection and property 9. Go to advanced then settings 10. Click on add 11. Ch…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
טוב הנה האתרים: 1. d-designs.co.il2. d-designs.co.il/BG 3. d-designs.co.il/DD יפה?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-