עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by itay8zilka,

שלום יש לי firefox 3.0 בעברית ויש לי בעיה יש אתרים שכשאני נכנס אליהם הוא עושה לי כתובת לא נמצא ולפני כן הוא אמר לי שקובץ לא נמצא משהו כזה.. עכשיו חברים שלי כן מצליחים להיכנס לאתרים אלו וגם להם יש firefox 3.0 בעברית. אני יודע שזו בעיה טיפשית אבל אם למישהו יש פיתרון לבעיה זו אשמח מאוד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Oranili,

מה עושים? באמצע הדפדוף בין האתרים אני מקבל דוח שגיאות

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  3. בשני הדפדפנים אני צריך לעשות רענן לפחות 10 פעמים עד שהדף נטען. לעיתים גם כשנטען הוא לא נטען כראוי. בנוסף הכל ממש ממש איטי. תמונות גם לא עובדות הרבה פעמים. מה יכולה להחיות הבעיה?

4. מופיעה לי הודעה של ALERT כל פעם שאני פותח את הפיירפוקס. (תמונה מצורפת) יש לי מספיק מקום פנוי בדיסק הקשיח.. אני לא יכול להוריד כלום דרך הפיירפורקס , לא יכול לחפש במנועי חיפוש ואף לא לשלוח הודעות בפורום. הדבר היחיד שאני כן יכול לעשות זה לפתוח פרופיל חדש ( RUN -> firefox.exe -p ) אבל כל פעם שאני נכנס עוד פעם הפרופיל שפתחתי אינו קיים אחרי סגירת הFIREFOX. בפרופיל החדש הוא כמובן עושה לי אותו חדש חדש ללא מועדפים , היסטוריה וכו'. מישהו אולי יודע מה הבעיה? תודה. טל. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי עכבר LX7 אלחוטי עם WAVE... עכשיו הכל עובד טוב ! עם הקדימה ואחורה בFF .. לפעמים הוא לא רוצה לעבוד פשוט לא עושה כלום... אני צריך לעשות ריסט כדי שיעבוד... מה זה יכול להיות? כל כך מעצבן... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by tenana,

כל פעם שאני מנסה נגיד להיכנס לYnet אז אחרי שהאתר עולה ברובו, פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה, שהדפדפן קרס, וצריך להפעיל מחדש. בדקתי היום את הפרטים ורשום שהבעיה התעוררה בקובץ הבא: npmozax.dll מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הורדתי את כל התוספות שהוספתי לאחרונה.. בעיקר תוכנות להורדת סרטים בתוך האתר. תוסף אחרון שזכור לי, היה תוסף שמאפשר להוריד Flash מהאתר. לא זוכר איך קוראים לו.. מחקתי אותו. משהו עם SH בהתחלה ואני זוכר שאפשר להתקין אותו גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. תודה למי שיידע לעזור לי. עריכה ראשונה: יש מצב שזה היה הSothink אני חושב. עריכה שנייה: כן זה אכן הפלאג הזה שהתקנתי אחרון.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  7. בשבועיים האחרונים כשאני גולש באינטרנט בעזרת הפיירפוקס כל הזמן אני נתקל ב2 בעיות: כשאני צופה בתמונות, בעיקר בכמות גדולה של תמונות שנטענות ביחד [אשכול תמונות וכד'..] חלק מהתמונות נטענות בסדר וחלק מן התמונות מקבלות עיוות כלשהו, צבע שונה, חציה באמצע ודברים דומים.. גם כשאני פותח את התמונה בחלון חדש ומנסה לרענן זה נשאר אותו דבר וגם כשאני מוריד את התמונה למחשב זה אותו דבר. [דוגמא בתמונה למטה] את אותו עמוד בדיוק פתחתי עם הIE 6 והכל היה בסדר, מזה אני מבין שהבעיה היא בFF. הבעיה השניה היא ביוטיוב: חלק מהסרטונים שאני צופה בהם פשוט נעצרים באמצע, למרות שהסרטון טעון עד הסוף. נגיד והסרטון באורך 2 דקות, כל הפס האדום של הטעינה מלא אבל בדקה ו14 שניות פתאום הסרטון נגמר. ולכל האחרים זה ממ…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

מנסים לשלוח לי קבצים, אולם מקבלים את השגיאה: 425 Cannot open data connection (10060). ABOR 226 ABOR command successful. Transfer Failed! אני משתמש בBULLET PROOF FTP לפתיחת שרת. למישהו יש מושג מה הבעיה? זה קרה אתמול בערב, עבד היום ושוב פעם קורה עכשיו.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by Dawn,

אני מנסה להתחבר וכלום... הסיסמא נכונה וגם המשתמש.

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by Sunny Jim,

בזמן האחרון יש לי בעיה באיסיקיו, גרסה 5.1 באנגלית. אחרי זמן מה, במידה והאייסיקיו MINIMIZED, הוא נשאר כאייקון ואני לא יכול לפתוח אותו מחדש. אני צריך לעשות SHUT DOWN ולהפעיל מחדש בשביל לפתוח... ניסיתי לעשות REINSTALL ולא עזר. ניסיתי להוריד את האופציה של AWAY אוטומטי אחרי זמן מסויים ולא עזר... במחשב אחר הגרסה הזאת ספציפית עובדת כמו שצריך... למישהו יש רעיון?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by RX7,

שלום יש לי ICQ 5.1 בעברית והוא התחיל לעשות לי בעיות הוא מציג לי דוח שגיאות פתאום ולפעמים הוא מתנתק לי (מופיע הפרח הצהוב) ואז מתחבר.. ניסיתי להסיר הסרה מלאה ולהתקין מחדש ועדיין הבעיה קיימת *אני לא מעוניין לשדרג לICQ 6 וינדוס XP בעברית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6.5 וגם 6 ושאני נכנס לicq הכל בסדר ואז שאני נכנס לרשום הודעה לחבר זה נתקע לי עם אתם יודעים אני ישמח כ ל כ ך

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. Started by shaul,

זה מה שעם משתשמים שהם שלהם רשום אצלי בעברית(אני מוכח לציין שזה קרה רק אחרי התקנת הXP)

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי בעיה באיסיקיו.. אני מסמן בהגדרות "שימוש ב firewall " והכל טוב ויפה... אבל שאני מתחבר מחדש לאיסיקיו (לא משנה מאיזה סיבה..כיביתי את המחשב וכו'...) ההגדרות חוזרות למה שהיה קודם זה קורה רק פה כל השאר נשאר אותו דבר(פרטים וכו'...) מה עושים?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by Raul,

הורדתי ICQ 5 ואני לא מצליח להתחבר... אני משתמש בNIS 2005 ובסיגייט (שזה רק חומת אש), ויש לי מודם (/נתב) Router B-FOCUS 270PR (ואני כמעט בטוח שיש לו גם פירוול)... משהו מוכן בבקשה לעזור לי, אולי אני צריך לשנות פורט בICQ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by DJPOWER,

התקנתי את הפאץ' הכל עבד ועכשיו פתאום יש הודעה וזה לא רק אצלי, כנראה הם עלו על העניין.. למישהו יש פתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by Antonimo,

- ICQ 5 ... אני לוחץ על CONNECT וזה מתחיל לעלות, וזה עולה ועולה ... ויוצאת לי הודעה שזקרון הוירתואלי של המחשב עלה על גדותיו ועז נתקע לי המחשב... כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מהתחלה אבל זה לא פתר את הבעייה... - מי יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

היו לי היום המון בעיות באינטרנט(במחשב הזה שמחובר אלחוטית לראוטר) איך שהוא הם הסתדרו אבל עכשיו בICQ(גם 5.1 וגם 6.5) ברגע שאני שולח הודעות אז הוא אומר שההודעה לא נשלחה. לפעמים גם הוא פשוט מתנתק או שלא רואים את המחוברים. ניסיתי להתקין שוב, לא עבד. מה אפשר לעשות? שכחתי לציין שלפעמים הICQ מתחבר ולפעמים לא אריאל

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6.5 וגם 6 ושאני נכנס לicq הכל בסדר ואז שאני נכנס לרשום הודעה לחבר זה נתקע לי עם אתם יודעים אני ישמח כ ל כ ך ויש לי מחשב חזק אז אין שום קשר למחשב

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  20. סגרתי את האי סי קיו דרך ה-task manager דרך הפרוסס ואחרי שהפעלתי תאיי סי קיו מחדש אין יותר תסימן של האישור יעני הוי הזה ולא הספקתי לראות מי זה היה יש דרך לשחזר לחזור אחורה שזה שוב יופיע לא נראה ...שאפשר אה? חשוב לי לדעת מי זה היה פשוט תודה לעוזרים

21. מה לעשות???

22. Started by Arziv,

בכל פעם שאני לוחץ על לינק שאמור לפתוח חלון חדש, החלון לא נפתח, מישהו יכול לעזור לי?! יש לי Ie 6, Win 98... מחכה לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by mz155,

היי.. לאחרונה קיבלתי מסך מוזר כזה שאני נכנס לאתרים מסויימים: http://img218.imageshack.us/img218/7233/ieprobax8.jpg מישהו יכול לתרגם לי בבקשה מהי הבעיה? תודה רבה עריכה: חשוב לציין שלעמים זה קורה לי ולפעמים לא. כלומרת זה קורה ואחרי בערך 5 דקות אני כבר יכול להכנס לאתר..

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  24. Started by Kalisto,

התקנתי IE 8 BETA אבל אחר כך מחקתי אותו. ועכשיו כשאני פותח את הIE7 הוא תמיד נכנס לדף הזה: http://runonce.msn.com/runonce2.aspx - שזה customize your settings. ונגיד אני בוחר הגדרות,אז הוא נקתע כלומר,יש בצד שמאל את האיקון בסרגל למטה,שמראה שיש שגיאה בדף.. למישהו יש רעיון איך אני נפטר מזה?

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by ido567,

הIE שלי לא עובד לא אפילו אני לא יכול להיכנס איתו להגדרות של הראוטר וכל פעם שאני מנסה להיכנס זה עושה לי הודעה שאי אפשר להציג את הדף... ובטעות לחצתי על החץ בWMP ונעלם לי הפליי ליסט מישהוא יכול להגיד לי איך להחזיר את זה? יש לי WMP וIE הכי חדשים...

• 4 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.