תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
היי יש לי קטע וידאו שאני רוצה לערוך אותו ככה שיראה ברברס (בהרצה אחורה). ברגיל אני עורך וידאו עם פינקל ולא ראיתי שם אופציה כזו אני גם משאר שיש את זה בPRIMIER אבל התוכנה הזו מאוד מסובכת, אז אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה לעשות את זה אני אודה. תודה[br]פורסם בתאריך: 13.01.2008 בשעה 15:45:41 איזה מבאסים אתם :bash:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי מפני שיש סיכוי קל שאני אלך לקנות את ה iPad אם הוא לא יהיה כ"כ יקר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הדפדפן הקל ביותר שלא מעמיס על המעבד וצורך מינימום זיכרון עם תמיכה בהצגה תקינה של עברית ושלא סובל מבעיות אבטחה ,באגים וקריסות? אני משתמש במעבד חלש יחסית -2500xp , זיכרון-512mb אם אני פותח יותר מ-8 חלונות\ טאבים ב-ie7 אני מגיע ל-100 אחוז cpu usage וצריכת הזיכרון עוברת את כמות הזיכרון הפיזית והמערכת מתחילה להשתמש בדיסק הקשיח בתור זיכרון הווירטואלי והמחשב הופך איטי ובלתי נסבל לשימוש. אין לי כוונה לשדרג לעת עתה את המחשב הישן הזה ולכן אני מחפש דפדפן חילופי שפחות דורש משאבי מערכת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. לא מזמן התקנתי את תוכנת הביטורנט הגרסא האחרונה,אך אני מגלה שהתוכנה אינה מצליחה להתחבר כמו שצריך ומופיע לי סימן אזהרה צהוב ,במקום שאמור להיות עיגול ירוק המסמל על כך שהתוכנה הצליחה להתחבר. אני חושש שהסיבה לכך טמונה בראוטר ,הוא מתוצרת אדימקס,וכנראה שיש לטפל בכמה הגדרות שאין לי כל כך מושג איזה. כמו כן יש לי אינטרנט 12 מגה ,תשתית הוט וספק של 012 . אשמח לעזרה מצידכם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל 2 מסנג'רים בו זמנית... כיאילו את המסנג'ר החדש... ששניהם היו חדשים.. לא את הישן (שאתה מקבל עם הוינדוס) והחדש ... תודה רבה לכול העוזרים אני מחפש לזה כבר איזה 50 שנה פיתרון תודה רבה אנשיםםם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התכנה הנל אך בעת צריבת קבצי MP3 שמיועדים לשמיעה בדיסקמן שקורא MP3, הוא לבד ממיר את הקובץ לWAV, כיצד מבטלים זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני צופה בסרט על המחשב, אני משתמש בנגן VLC בדרך כלל (הבעיה קיימת גם ב WMP). יש לי בעיה שכשמישהו מדבר, הסאונד מאוד חלש, אבל כאשר יש רעשים אחרים (פיצוצים ודברים כאלו) הסאונד רועש מאוד. יוצא שאני מגביר ומחליש כל הזמן וזה משגע אותי. ניסיתי לקרוא קצת וראיתי שיש דבר כזה שנקרא נורמליזציה של הסאונד (AUDIO NORMALIZATION). לא הצלחתי להבין איך להפעיל את זה, אם זה בחומרה או בתוכנה? מישהו מכיר את הבעיה או את הפתרון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע איך אפשר להפעיל את אופציית הדירוג בתוכנה? אני מתכוון לרשימת ההשוואה בין המעבד למשל לבין סוגי מעבדים אחרים וכו' . משום מה אני לא מצליח להתחבר למנוע הדירוג , ואני רוצה לדעת איפה אני עומד ביחס לסוגי חומרה אחרים. בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לתוכנות כמו מדיה פלייר או WINAMP או נרו ועוד כל מיני ! מאיפה הכי טוב לצרוב שירים ? באיכות מקסימלית!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, על-מנת לתחזק את המחשב ולשמור עליו, אני משתמש בתוכנות הבאות: אנטי-וירוס Avira Free (גרסא חינמית) Advanced System Care (קנוי וחוקי) IObit Malware Fighter (קנוי, גם כן) Ad-Aware (גירסה חינמית - בעיקר חופר, ולא מוצא כלום) CCleaner (גירסא חינמית) SmartDefrag Spybot S&D בעיני, ניתן לוותר על כמה מהתוכנות, כגון CCleaner ו-Ad-Aware. השאר, כך נראה לי, עושות את העבודה יופי. או שמא אני טועה? בכל מקרה, השאלה היא: מהו סט התוכנות האופטימלי לתחזוקה שוטפת ויעילה של המחשב (ברמת התוכנה)? אני לומד בקורס טכנאי-מחשבים, לכן זה מהדברים הבסיסיים והחשובים שעלי לדעת, כך נדמה לי. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף הערות בוורד ולשם כך אני רוצה להוסיף מיספור קטן ליד מילה כלשהיא (כמו חזקה) כדי שבסוף העמוד אני אוסיף את ההערה... מצאתי בסימנים את המספרים 1, 2 ו-3, איפה אני מוצא את כל השאר??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כל הזמן נשאר לי איזה שורה מסרגל הכלים של התוכנה האחרונה שפתחתי ורק עם אני עןשה RESTART זה נעלם אבל חוזר עם התוכנה הבאה שאני מפעיל ראו צילום מסך מצורף בבקשה סימנתי באדום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך תוכנה קלילה שתשנה לי רזולוציה של תמונות יש את PHOTO SHOP אבל לא בא לי להתקין את כל התוכנה הזאת בשביל הדבר הקטן הזה... ומה הרזולוציה של התמונה במסנג'ר ואייסיקיו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צופה בטלויזיה דרך המחשב (כרטיס טלויזיה) ורציתי לדעת עם איזה תוכנה ניתן להקליט במה שאני צופה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האמת שבהתחלה בכלל לא ידעתי עם איזה נגן להפעיל את הקבצים האלה אבל אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל הבנתי שנגן RealPlayer מפעיל אותם. אז הצלחתי להפעיל אותם אבל אני שומע רק קול ללא תמונה. בתוכנה להעתקת אתרים offline explorer שאני משתמש בה הסיומת הזו נמצאת תחת קטגוריה של קבצי וידאו . איך אני יכול לדעת בוודאות שמה שהורדתי זה קובץ אודיו או שאולי זה בעצם קובץ וידאו ומכיוון שחסר לי איזה מקודד אני שומע רק קול ולא רואה תמונה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה שם של תוכנה (ומאיפה אני יכול להוריד אותה) שמאחדת סרטים. אני מוריד סרטים מהקזה בשני חלקים(700 מגה כל חלק) הסרטים הם בד"כ DIVX וגם רשום לפעמים MPG4 ן-V3 מה זה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנת, הסרת ונסית כבר הכול ...נסה/י להתקין גרסת bit 32.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך אני יוצר אפקט של קריעה בפוטושופ ? תודה לקוראים moshe
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת מובנת... הורדתי סרט, זה בא ב4 חלקים, ואני רוצה לחבר את זה לקובץ אחד, type- mpg תודה יונתן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש את זה רק בוויאמנפ או גם ה-WINDOWS MEDIA PLAYER?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך, וכרטיס טלויזיהAVERTV GO 007 FM PLUS, חיברתי את הכל בלי הממיר , והתוכנה לא עובדת... זה נכנס לתוכנה עושה רעשים של רדיו לא קולט כזה ואז עושה סגור תוכנית. ניסתי לעשות ריאינסטול, אנאינסטול, התקנתי דרייבר אחר המאתר שלהם כלום לא עזר.. היום אפילו חיברתי את הממיר ולא עובד! מה יכולה להיות הבעיה? תודה יונתן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי nero 6 שלא עשה לי בעיות יש איזה גירסה חדשה מומלצת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת אני צריך תוכנה שבשעות שאני אגדיר לה תבדוק אילו קבצים השתנו בתיקייה אחת ותשנה אותם בתיקייה השנייה ברשת. אם אפשר שהיא תבצע העתקה יותר מקיפה כל כמה ימים זה גם יהיה טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי תוכנה חינמית חדשה להשבחת ה clipboard. מדובר בתוכנה בתחילת דרכה כאשר בהמשך יתווספו תכונות חדשות לניהול ואירגון המידע. אשמח לקבל הערות והארות. תודה http://www.aiclipboard.com
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-