עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by koko0,

התהליך הזה ביקש הרשאות כשניסיתי למחוק כמה תיקיות [לא תמיד] וגם כשעיתי הסרה לכמה פלאגינים קטנים. זה יכול להיות קשור לתולעת הזאת שעובדת דרך הlnk? כי הבנתי שזה קשור למשהו עם הexplorer אני עושה סריקת ווירוסים עם פנדה קלאוד והאנטי וירוס הזה עבד אצלי 24\7 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יצרתי מסמך באקסל 2003 במחשב מסויים תחת XP-PROF העברתי המסמך לנייד עם XP-PROF חוקי לגמרי, כאשר אני פותח המסמך (עם אותו אקסל 2003) במקום עברית אני רואה גיבריש, מצד שני, אני יכול לשנות את הגיבריש לעברית. ע"י מחיקה וכתיבה. מה עושים כדי לראות את העברית באקסל. תודה עזר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. שלום, רציתי לדעת מהי התוכנה הכי איכותית ויעילה ליצור אפקטים על סרטים (וגם על תמונות)כמו אלו שמופיעים בטלויזיה סרטון שמופיע בקוביה ,מס מסכים נעים וכו' וכו'.... תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי כרטיס טלביזיה ואני רוצה להקליט את מה שמשודר . תמליצו לי על תוכנות מקצועיות וטובות למימוש רצוני תודה לכל מי שיכול לעזור בדבר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Doron Rosenzweig,

שמעתי שיש תוכנה המאפשרת להתקשר לכל מספר בארה"ב דרך הרשת ... ידוע למשהו אם יש דבר כזה גם לארץ הקודש? ובמקרה כזה האם למעשה אם יש לי (ואין לי!) ADSL אזי אני יכול לשוחח בחינם דרך האינטרנט! הרעיון שלי היה למעשה לנצל את הרשת המהירה שיש לי בטכניון ולדבר דרך הרשת! בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by THE_COMMANDER,

לא בבילון אני מחפש תוכנה שמתרגמת טקסטים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by u-re,

שלום! הורדתי מהאתר את הפרסומת של ה UT החדש והפרסומת של אורי לתחרות על הג'י פורס 4 ושניהם לא עובדים... אני משתמש ב: Windows Media Player 7 + Divx Quick time (updated yesterday מה עלי לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני צריך את זה לעבודה ולא להתקין שם את זה... ;D ניסיתי בגוגול לא עלה לי משהו טוב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. קיבלתי טופס בPDF ואני צריך למלות אותו.. יש איזהשהם עורכים לקבצים האילה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by yotamoo,

קודם כל אני אבהיר שיש לי עותק חוקי לחלוטין של 'אפקט הפרפר'! אם זה משנה.... בכל מקרה אני צריך לדעת אם זה אפשרי לעשות עותק חדש של הסרט עם תרגום, כלומר גם אם אפשר לצרוב את התרגום לדיסק החדש, האם זה אפשרי בכלל להוסיף אותי לתפריט של הסרט.... אני לא יודע אם כל העניין מעשי בכלל תעזרו לי בבקשה תודה..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי zone alarm והכל היה טוב אבל אחרי כמה ימים הוא התחיל לחסום לי את האינטרנט ולא נותן לי להתחבר, איך מבטלים את זה ועושים שהתוכנה תפעל ולא תחסום את האינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lee.,

מה צריך להוסיף למדיה פלייר כדי שיוכל להקרין קבצי AVI?? משום מה הוא משמיע רק את הפס קול, בלי תמונה הוא אומר אגב אז איזה "שגיאה ב CODEC" תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. איזה חבילת מקודדים יותר טובה? klmcodec102 או Cole2k.Media.-.Codec.Pack.V6.0.5 הklmcodec102 לקוחה מפה http://www.maddog.us/forum/forum_posts.asp?TID=652&PN=1

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני ללכוד וידאו מהVIVO שיש לי בכרטיס מסך. רציתי לדעת אילו תוכנות עדכניות יש(אני מניח שהסטיקי קצת ישן). תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, עם מכשירים מסויימים מגיעים דיסקים שונים להתקנת דרייברים / תוכנות. אני מעוניין לא להזדקק לאותם דיסקים (אלא במקרי חירום), ולכן אני רוצה ליצור אימאג' 1:1 של הדיסק על המחשב, כך שבלחיצת כפתור הוא יבצע את ההתקנה - ממש כמו לחיצה על הדיסק מכונן ה- DVD. זה ניתן? הצלחתי ליצור כמובן אימאג' על המחשב - ISO, אבל אני לא יכול לפתוח אותו ולהתקין אותו ישר, אלא אני צריך לצרוב אותו לדיסק באמצעות נרו, ואז להתקין אותו מהדיסק. המטרה שלי, כאמור, היא להתקין את הדיסק שהועתק ישירות מהמחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Maccabi-T.A,

שלום, רציתי לשאול איך לעזאזל אני משתמש ב AutoGreen הזה.. הבנתי שזה מן בלוטוס מסויים.. האם אני צודק? שזה בלוטוס כמו בפלאפון ויש אפשרות להעברת קבצים מהפלאפון למחשב? עזרה בבקשה, תודה!

17. הי, ההרד דיסק שלי (seagate 320 16mb 7200) נראה שלפעמים עובד קצת לאט. עם איזה תכנה אוכל לדעת בזמן אמת כמה אחוז מנוצל? או לפחות לקבל מידע בזמן אמת על התעבורה ? כגון task manager שמודד CPU מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס XP 64 ביט תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by g1zey,

שלום, ניסיתי (ברוב טיפשותי) לשנות את כמות הנפח בין הכוננים השונים בעזרת partition magic. לאחר הפעלת התוכנה המחשב עשה ריסט וזיהה רק את כונן C (עליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה) אך לא את כונני D ו-E. כעת, לאחר פירמוט אני נשארתי עם כונן C בלבד בנפח של 30G מתוך ה500 ש"אמורים" להיות לי. מבדיקה בBIOS נראה כי הוא מזהה את הארד דיסק ושנפחו 500G אך במחשב אני עדיין רואה רק את כונן C. ייתכן שהPartition Magic שינתה כל מיני הגדרות בכוננים ? יש דרך להציג אותם? תודה רבה לעוזרים , וסופ"ש נעים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by neoyun,

שלום , אני רוצה לפתוח פורט במודם רגיל לא בראוטר. אשמח להסבר מדוייק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם ושבוע טוב יש לי בעייה ,כאשר אני פותח לאחרונה את את הדפדפן גוגל כרום פתאום במנהל המשימות המעבד מראה שהוא מועמס ב- 100% והוא לא יורד מערך זה עד שאני לא סוגר את הדפדפן. למישהו יש איזשהו רעיון לפתרון הבעיה ?? יש לציין שהדבר התחיל לקרות רק לאחרונה.. ולאחר שהתקנתי מחדש את הדפדפן שום דבר לא השתנה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בכל פעם שאני מחבר את ההארדיסק החיצוני[של היטא'צי] ועוד אחד של WD זה עושה לי את את הבעיה הזאת,עכשיו שאני מסדר הכל ושוב פעם מנתק ואז מחבר זה שוב חוזר זה עושה לי קיצור דרך לתקיות אך אי אפשר ישר להיכנס לתקייה לפי דעתי זה קשור משהו לשפות מפני שזה קורה רק לתיקיות באנגלית

22. מאז ששידרגתי את האנטי וירוס Avast מגרסה 7 ל-8, התברר לי כי בגרסה החדשה נעשה שימוש בממשק האריחים של חלונות 8. האם יש אפשרות לבטל את הממשק הזה ולחזור לממשק הקודם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by taotao,

מישהו מכיר תוכנה שמודדת דציבלים דרך המיקרופון של המחשב כאילו אתה מחבר את המיקרופון ליציאה שלו במחשב מפעיל תתוכנה ואז נגיד סתם שם ליד טייפ (חח סתם לצורך ההסברה) ואז היא (התוכנה) יכול בערך+- להגיד לך כמה דציבלים הוא מוציא?? מישהו מכיר דבר כזה??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל ניסיתי למצוא בגוגל, אבל לא מצאתי משהו נורמלי אשמח אם מישהו ימליץ לי על כזו תוכנה אני מעתיק שירים מדיסקים למחשב בעזרת CDex, והמדיה פלייר כבר דואג לשנות את הID3 Tag על פי האלבום הבעיה היא שאני גם רוצה ששם הקובץ יופיע בפרומט כזה: [artist] - [song] וזה ממש מעצבן לעשות את זה לכל דיסק בנוסף, אולי בעתיד אני אצטרך להוסיף בין שני השמות את שם האלבום, ולעשות את זה ל512 שירים ייקח הרבה מאד זמן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים