עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך קבצי וידאו גם ללא קודקים. יכולה להיות גם תוכנה בסיסית ברמה של MOVIE MAKER. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by n_aviv1,

בעודי גולש כהרגלי בדפדפן הפיירפוקס המותקן על מחשבי האישי הבחנתי הפינה השמאלית תחתונה של החלון בהתראהה קטנטנה שהמליצה לי להתקדם ולהוריד את פיירפוקס 8 ולאחר שניות ספורות היא נעלמה לפני שהספקתי ללחוץ על הלינק, נכנסתי לאתר של mozilla http://www.mozilla.org/he/firefox/new/ והורדתי את הגרסה החדשה. WTF? איפה 7? מתי הם הספיקו לשחרר את 8? איך לא ראיתי שום כתבה על גירסא 7/8 שאמורה לצאת בזמן הקרוב/יצאה לא מזמן? עוד לא הספקתי להתקין אבל זה קצת מוזר לי... עוד מישהו שם לב לזה או שאני פשוט ממש לא מעודכן? BTW, מצטער אם טעיתי בפורום, לא ידעתי אם זה מתאים לכאן או ל off topic...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Shlompy,

שלום לכולם. יש לי את הגרסא האחרונה של פיירפוקס. ברגע שאני נכנס לחשבון שלי ב GMAIL, היישום של פיירפוקס מתחיל לחרפן את המעבד. הוא לוקח ממנו 50%+ שימוש וזה לא מפסיק אפילו לא אחרי שעה, והגודל זכרון של פיירפוקס עולה לכמה מאות מגה, דליפת זכרון. זה קורה רק באתר של ג'ימייל, ראיתי באינטרנט שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת, ולא ממש מצליחים לפתור את זה. באינטרנט אקספלורר אין שום בעיה, רק בפיירפוקס. גם לכם יש את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kobibo,

מישהו הצליח לשלוח ולקבל מיילים דרך ה POP3 ב gmail ? משום מה אני לא מצליח לגשת כלל ל POP3 למרות שבדקתי כמה פעמיים את ההגדרות שלי . אודה לתגובות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by smootskin,

היי בזמן האחרון המעבד שלי עובד קבוע על 60%-100%! המחשב נהייה איטי בהתאם. אני חושב שאולי צריך לשים משחה טרמית. ואם כבר אני מתכוון לעשות את זה אז אני רוצה לקנות מאוורר למעבד! השאלה היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות? חשוב מאוד שיהיה שקט מחיר בין 150- 300, אלא אם כן יש משהו באמת שווה שעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ואיזו משחה טרמית מומלצת? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by rhin0,

לפני לא מעט זמן דנו כאן על שיטות שונות של אינטרפולציה. הייתה שיטה אחת יוחדית שהצריכה שימוש באתר של איזו אוניברסיטה (זה כל מה שזכור לי) והתאימה מאוד לשימוש עם טקסטים ולוגואים בעליה גיאומטריה פשוט. מה שאני מנסה להשיג זה חדות בהגדלת טקטסטים ואם יש לכם דרך פשוטה להשיג זאת אודה לכם מאוד. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by urielka,

צריך תוכנה לקידוד סרטים מmpeg4-divx/xvid ל mpeg2-svcd/dvd עם ממשק פשוט ומהירה על איזה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום יש לי במחשב אחד מותקן קספרסקי פרו שהוא לא מעודכן, הכוונה שאי אפשר לעשות בו update מכיוון שאין בו אינטרנט האם יש אפשרות שאני אעדכן במחשב אחד את אותו גרסאת קספרסקי וכל פעןם אני אעביר את תכני העדכון למחשב שאין אינטרנט והאנטי וירוס יהיה מעודכן? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום רב, בכניסה אל מנהל ההתקנים, גיליתי צלמית עם סימן קריאה על הדרייבר של כרטיס הרשת, שמשום מה כנראה מותקן אצלי פעמיים, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. ניסיתי לבצע עדכון לדרייבר, אך קיבלתי הודעה בנוסח: תוכנת מנהל ההתקן הטובה ביותר עבור ההתקן שלך כבר מותקנת. מה ניתן לעשות במצב הזה? האם לנסות להסיר את אחד מהם? האם להסיר את שניהם ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס הרשת? אגב, האם יתכן שזו הבעיה שגורמת אצלי לריסטרטים, או שאין שום קשר? הערה: מקווה שפרסמתי את ההודעה בפורום המתאים תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לצערי כבר מספר ימים העדכון זמין אבל לא התקנתי כי גם בפעם הקודמת היו לי בעיות אבל איכשהו הצלחתי להיפטר מהן. עשיתי טעות והתקנתי לפני כמה דקות ועכשיו משום מה אני נתקע עם האינטרנט בצד ימין בכל פעם שאני פותח קובץ וידאו. זה ממש פוגע בצפייה ואני לא יודע מה לעשות. אנא ממכם עזרו לי :embarrassed:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אבירמי,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב מכיבוי אחרי בערך דקה מופיע לי המסך הזה(צירפתי תמונה)ואי אפשר לצאת ממנו מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני יוצא מזה או משהו. בבקשה תסבירו לי טוב כי אני לא מבין במחשבים. תודה מקרב לב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by e.s,

אני צריך תוכנה שהופכת כמה קבצים לקובץ bin או כל קובץ שאפשר לפתוח עם daemon tools

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני עובד עם OULOOK 2007 בעברית. הוא מסונכרן עם המייל שלי בג'ימייל. חלק מהמיילים שמגיעים אלי, כתובים בג'יבריש. יש לציין כי לג'ימייל עצמו הם מגיעים כמו שצריך. הבנתי שצריך להגדיר באיזשהו מקום ב-OUTLOOK את הקידוד, אולם לא הצלחתי למצוא איפה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, דבר ראשון - אני משתמש בקודקים של FFDSHOW + Haali Media Spliter . סרטים רגילים\טלוויזיה (במדיה סנטר) עובדים לי מצויין (וגם 720P רץ טוב מאוד!) המחשב שלי דיי חדש (ניתן לראות מפרט בצד) ואני לא חושב שהמחשב לא מסוגל להריץ את הקבצים הללו. ניסתי בנגנים שונים כמו Media Player Classic , MV2Player וגם VLC . בשלושתם הסרט נתקע בפעם ב-5 שניות,לא מסונכרן עם קול ותמונה ועוד תופעות מעצבנות. אשמח לדעת איך אוכל לתקן את הבעיה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך והחלפתי אותו לכרטיס PCI-E Geforce 210gt. לוח האם שלי הוא GA-K8NMF-9 של ג'יגהבייט עם כרטיס קול פנימי סטנדרטי של realtek. ברגע שהתקנתי את הדרייברים של NVIDIA, הפסקתי לשמוע סאונד מכרטיס הקול. עושה רושם שהעברת הסאונד (דיגיטאלית, אבל בכל זאת) ליציאת ה- HDMI שנמצאת על כרטיס המסך, גורמת לאיזשהו קונפליקט. הסתובבתי בהרבה פורומים וזו בעיה שחוזרת על עצמה, אבל הפתרון היחיד שראיתי שעזר לאנשים היה להגדיר בביוס את כרטיס הקול onboard כ- enabled במקום auto. אצלי בביוס יש רק disabled או auto, כך שזה לא ממש עוזר. ניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין כל מני גרסאות שונות ומשונות, אבל מדובר בתהליך מתסכל וארוך של ניסוי וטעיה ומליון ריסטארטים בדרך. בקיצור, האם מישהו …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום יש לי שירים בדיסק די וי די וכמובן בפורמט הנל אני רוצה להעביר את השירים לפורמט רגיל שאוכל להכניסם לנייד שלי חשוב לי לציין שהשירים לא מחולקים בדיסק אני צריך לחלק אותם ולקחת את מה שאני רוצה זה דחוף תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בכל פעם שאני מחבר את ההארדיסק החיצוני[של היטא'צי] ועוד אחד של WD זה עושה לי את את הבעיה הזאת,עכשיו שאני מסדר הכל ושוב פעם מנתק ואז מחבר זה שוב חוזר זה עושה לי קיצור דרך לתקיות אך אי אפשר ישר להיכנס לתקייה לפי דעתי זה קשור משהו לשפות מפני שזה קורה רק לתיקיות באנגלית

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים, לאח שלי יש לפטופ עם ויסטה. עד עכשיו היה לו בשולחן העבודה מן סרגל למעלה שהיו בו כל מיני אייקונים - של הסל מחזור\דפדפן\מדיה-סנטר (קישורים לדברים האלה). אבל פתאום זה נעלם. והוא רוצה להחזיר את זה. מישהו יודע איך מפעילים את הדבר הזה שוב? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה לייבא את אנשי הקשר מגימייל לאאוטלוק. עשיתי את כל הפעולות הדרושות, הוצאתי את אנשי הקשר מגימייל לקובץ CSV ועשיתי את כל הפעולות הנכונות. עדיין כשאני מייבא לאאוטלוק הוא מראה לי את אנשי הקשר ריקים ללא שום דבר. אבקש את עזרתכם. תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 3pac,

אני ממש לא יודע מה לעשות , ואני מקווה שתעזרו לי . בהתחלה קופץ לי הודעה כזאת : ואז האינטרנט לא פעול (יותר נכון רק הדפדפנים , המשחקים וכל פועלים): עכשיו בשביל שזה יפעל ,אני עושה ככה : מוציא תקובץ מהתליכים: מוחק אותו : ואז זה פועל ... הקובץ שעושה תבעיה (עכשיו קוראים לו GniGGg.exe) נקרא כל פעם בשם אחר . ועד בעיה : יש לי ראוטר , וכשאני רוצה לעשות "repair" זה כותב לי ככה : (ראוטר RG60G של MSI ) הוירוס הזה אצלי כבר שבוע בערך וניסיתי למחוק אותו עם : Spybot - Search & Destroy Ad-Aware 2007 XoftSpySE NOD32 SpySweeper ושתמשתי ב: Registry Mechanic CCleaner שום דבר לא עזר . משהו יכול לעזור בבקשה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TNT,

נעלמו לי המחיצות בארד דיסק, יש אפשרות לשחזר את המידע שהיה שם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DOCTOR X,

שלום לכולם, ככל הנראה נכנס לי וירוס מוזר, למרות שנראה לי שהצלחתי להוריד אותו בדרך לא דרך, אך עכשיו כשאני מנסה לפתוח את הכוננים שלי (מחיצה D, או E) במקום לפתוח לי אותם רגיל הוא פותח לי רשימת תוכנות שאני צריך לבחור אחת כדי לפתוח את המחיצה. כלומר משהו השתבש וזה נראה כאילו המחשב לא מזהה שזה דיסק קשיח אלא כאילו אני מנסה לפתוח קובץ לא מוכר אני מצליח להיכנס למחיצות רק ע"י ,'סייר'. חשוב לציין שזה דיסק קשיח אחד שמחולק ל4 מחיצות C,D,E,F את מחיצה C של הווינדוס הוא פותח רגיל.. מה ניתן לעשות? (האם ניתן להימנע מפירמוט של המחיצות?) תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by taotao,

מישהו מכיר תוכנה שמודדת דציבלים דרך המיקרופון של המחשב כאילו אתה מחבר את המיקרופון ליציאה שלו במחשב מפעיל תתוכנה ואז נגיד סתם שם ליד טייפ (חח סתם לצורך ההסברה) ואז היא (התוכנה) יכול בערך+- להגיד לך כמה דציבלים הוא מוציא?? מישהו מכיר דבר כזה??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ל"ת, השאלה בכותרת !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Pc gool,

שלום חברים צריך עזרתכם מחשב lenovo נייד.אני לא יודע איזה דרייבר הכי מתאים.הבוסטר מתקין לי דרייבר ישן.לגבי dircxt איזה גרסא תתאים ? 8או 9 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים