תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לצפות בסרטים אני לא רואה תמונה או לא שומע קול.. לפעמים שניהם ביחד או כל אחד לחוד.. חסרים לי קודקים ככל הנראה של DIVX זה הגיוני ? אם אפשר לינקים מקומות שאפשר להוריד מהם חבילות של קודקים זה יעזור, תודה מראש.. חן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה היא ללימוד שפות והורדתי אותה באימיול כקובץ אימיאג השתמשתי בתוכנה DAEMON Tools ואין שם הפעלה אוטומטית נפתח לי הדיסק עם תיקיות ושלושה קבצים עם סיומת TRS trs Executable file Micrografx אם מישהו מכיר את התוכנה ויודע איך מפעילים אותה או מה הקבצים האלה ואיך מפעילים אותם אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות קובץ וידאו שעוד לא ירד עד הסוף מהאינטרנט, לא משנה בעזרת איזו תוכנה, הוא מראה פתאום קבצים שמחקתי היום מהמחשב לצמיתות, ובוא נגיד שזה לא מחשב אישי ואלה לא קבצים שהייתי רוצה שיראו שאר המשתמשים אם אתם מבינים למה אני מתכוון... כנראה שאיפשהו הם נשמרו במחשב. השתמשתי ב-CCleaner וב-Temp שבוינדוס אין כלום, אז יש למישהו מושג מה קורה כאן???!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows XP SP3. בדרך כלל, כאשר נכנסים לאתרים מסוימים עם שם משתמש וסיסמה, מופיע חלון המאפשר למשתמש "לשמור" את הסיסמה לפעם הבאה, כך שלא יהיה צורך להקישה בכל פעם באותו מחשב. לצערי אצלי זה משום מה לא עובד, ואני לא זוכר מהיכן ניתן לאפשר את הפונקציה הזו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב - צצה לה הודעה בה רשום שד"ר ווטסון ביצע פעולה לא חוקית ונאלץ להסגר. הודעה זו נמשכת כמה מאיות שניה ואז המחשב נכבה. :argue:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!!! יש לי בעיה זה לא רוצה להשמיע לי על 5.1 אני ]שוט לא קולט למה .... הקטע שזה משמיע לי רק 2 רמקולים מתוך ה 6..... אבל לאומת זאת במדיה פלייר זה משמיע לי על 5.1 למי שהוא יש איזה שהיא דרך לסדר אתזה?.??....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי kaspersky internet security 6 והפיירוול חוסם את האימיול ובגללו הוא מזהה נמוך. כאשר ניתקתי אותו והפעלתי שוב את הפירוול של החלונות התוכנה עבדה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בפרוט איך אני מתגבר על הבעיה (פותח פורטים או מה שצריך לעשות)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כל הזמן נשאר לי איזה שורה מסרגל הכלים של התוכנה האחרונה שפתחתי ורק עם אני עןשה RESTART זה נעלם אבל חוזר עם התוכנה הבאה שאני מפעיל ראו צילום מסך מצורף בבקשה סימנתי באדום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוןכנה שאני יכול לערוך איתה שירים. לדוגמא : להוריד קטע שקט ארוך משיר מסויים, או להעלות את הVolume של קובץ הסאונד המסויים.. מישהו מכיר תוכנה טובה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה להתקין מילון במחשב הנייד של סבתא שיהיה לה קל לתרגם דברים שהיא לא יודעת. שיהיה פשוט לשימוש,לא צריך יותר מדי שפות,הכי חשוב עברית-אנגלית-רוסית בכל מני וריאציות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מקבל דואר וגם כשאני מנסה לשלוח הודעה כלשהיא האינטרנט מתנתק לי אני לא יודע מה אני אמור לעשות. אני אולי צריך ליצור חשבון חדש??גם את זה אני לא מצליח בבקשה תעזרו כי אני צריך לקבל דואר והדבר הזה מבאס תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרקע הוא צילום. הבחורה צוירה מאפס (על פי התמונה המקורית כמובן) רק עם מברשות.... בעזרתו האדיבה של הWACOM מה דעתכם? אוף, העליתי את הלא נכון אל תתיייחסו לתמונה עם הריבוע הכול . התמונה השניה . (מנהלים, איך אני יכול להעיף תמונה של טעות?) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש זמן רב ב NOD32 וכבר מזה כמה חודשים שיש לי בעיות עם אותם וירוסים שחודרים לי למחשב והאנטיוירוס מוחק אותם יש לי וינדוס 7 וחומת האש פעילה. האנטיוירוס מוחק את אותם וירוסים/טרויאנים אך הם חוזרים שוב ושוב. לא הותקנה שום תוכנה חדשה או משהו כזה. אני גולש רק בפייסבוק ובאתרים בטוחים ולא פותח פופאפים וכו' צירפתי תמונה של הקבצים שהאנטיוירוס מגלה. מה זה יכול להיות? ניסיתי לסרוק את המחשב ב SPYBOT ותוכנות דומות וגם לעיתים דחופות אני מבצע סריקה מלאה של המחשב עם ה NOD ועדיין כל כמה ימים קופצות לי מלא התרעות על אותם הוירוסים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעודי גולש כהרגלי בדפדפן הפיירפוקס המותקן על מחשבי האישי הבחנתי הפינה השמאלית תחתונה של החלון בהתראהה קטנטנה שהמליצה לי להתקדם ולהוריד את פיירפוקס 8 ולאחר שניות ספורות היא נעלמה לפני שהספקתי ללחוץ על הלינק, נכנסתי לאתר של mozilla http://www.mozilla.org/he/firefox/new/ והורדתי את הגרסה החדשה. WTF? איפה 7? מתי הם הספיקו לשחרר את 8? איך לא ראיתי שום כתבה על גירסא 7/8 שאמורה לצאת בזמן הקרוב/יצאה לא מזמן? עוד לא הספקתי להתקין אבל זה קצת מוזר לי... עוד מישהו שם לב לזה או שאני פשוט ממש לא מעודכן? BTW, מצטער אם טעיתי בפורום, לא ידעתי אם זה מתאים לכאן או ל off topic...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לחלץ קובץ ששוקל 16GB מתוך RAR. הבעיה: ב-C יש לי רק 12GB פנויים (אבל הקובץ נמצא על דיסק אחר עם מלא מקום פנוי). 1) האם יש דרך לחלץ את הקובץ כך שהוא לא יצטרך לעבור דרך כונן C? 2) אם אין אז איך אני מפנה מקום בכונן C? אפשר למחוק ריסטור פוינט? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון המעבד שלי עובד קבוע על 60%-100%! המחשב נהייה איטי בהתאם. אני חושב שאולי צריך לשים משחה טרמית. ואם כבר אני מתכוון לעשות את זה אז אני רוצה לקנות מאוורר למעבד! השאלה היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות? חשוב מאוד שיהיה שקט מחיר בין 150- 300, אלא אם כן יש משהו באמת שווה שעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ואיזו משחה טרמית מומלצת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אמולטור לMACOS אבל ברצוני לדעת אם זה שJAGUAR יעבוד בPC יעבדו בה משחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך תוכנה לקידוד סרטים מmpeg4-divx/xvid ל mpeg2-svcd/dvd עם ממשק פשוט ומהירה על איזה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ההתקנה של הגירסה העדכנית ביותר של Adobe Reader. אני מדגיש שיש לי בעיה רק עם הגירסה העדכנית כי ניסיתי להתקין גירסאות ישנות והצלחתי. כל פעם שאני מוריד את Adobe Reader 7.0.8 מהאתר הרשמי של Adobe יורד לי קובץ בגודל 521KB בשם AdbeRdr708_DLM_en_US (למרות שרשום שההתקנה בגודל 20MB). בכל מקרה, כשאני מפעיל את הקובץ באות לי ההודעות שבקבצים המצורפים אחת אחרי השנייה לפי הסדר שצירפתי. מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי סרטון בפורמט של QuickTime ואני רוצה להפוך אותו לDIVX או AVI משהו בסגנון, יש למישהו תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך והחלפתי אותו לכרטיס PCI-E Geforce 210gt. לוח האם שלי הוא GA-K8NMF-9 של ג'יגהבייט עם כרטיס קול פנימי סטנדרטי של realtek. ברגע שהתקנתי את הדרייברים של NVIDIA, הפסקתי לשמוע סאונד מכרטיס הקול. עושה רושם שהעברת הסאונד (דיגיטאלית, אבל בכל זאת) ליציאת ה- HDMI שנמצאת על כרטיס המסך, גורמת לאיזשהו קונפליקט. הסתובבתי בהרבה פורומים וזו בעיה שחוזרת על עצמה, אבל הפתרון היחיד שראיתי שעזר לאנשים היה להגדיר בביוס את כרטיס הקול onboard כ- enabled במקום auto. אצלי בביוס יש רק disabled או auto, כך שזה לא ממש עוזר. ניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין כל מני גרסאות שונות ומשונות, אבל מדובר בתהליך מתסכל וארוך של ניסוי וטעיה ומליון ריסטארטים בדרך. בקיצור, האם מישהו …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה דריבר לכרטיס קול אני צריך יש לי מעבד MSI P4M890M-L DDR2 VGA תודה מראש בבקשה למחוק טעות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל להקטין שיר מ MP3 ל MP3 רק שתקטין את הגודל והאיכות של השיר כלומר נגיד משיר של 7 מגה שהוא 320K ל 64-128K ושישקול כ מגה- שתיים. המטרה היא להכניס את השירים לפלאפון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את בתוכנה של נורטון GHOST 11 רציתי לדעת איך אני צורב אותה על דיסק שתעלה ישירות בהדלקה BOOT
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-