עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום שבת שלום תראו קניתי פלזמה לחדר עכשיו בכרטיס מסך (9500) יש לי שלוש יציאות HDMI היציאה הכחולה הזאת מהמחשב למסך מחשב ויש עוד יציאה לבנה כזאת פחות או יותר דומה ליציאה של המסך היציאה הכחולה עכשיו במסך יש לי גם תיציאה הכחולה וגם תיציאה הלבנה הזאת שדומה פחות או יותר ליציאה הכחולה HDMI לא קשור בקיצור חיברתי תיציאה של המסך מחשב לטלויזיה עכשיו עשיתי הפעלה מחדש למחשב העברתי לVGA ראיתי תטעינה של המשחב עם הווינדוס XP כזה והשלוש קוים ההם שרצים ואז המסך כזה מתכבה ומעלה הודעה של invild mode משהו כזה משהו יכול להדריך אותי איך לחבר את זה לטלויזיה? זה די דחוףף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קיים אצלי process בשם avp.exe האם זה trojan או וירוס? אם כן, איך מתפטרים ממנו ? המון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by reem,

איזה תוכנת לעריכת סרטים / סרטונים מומלצת ??? לתוכנה תיהיה אפשרות לעשות אפקטים וכו'...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום . אני רוצה להעתיק את המועדפים שלי לכוהן גיבוי שלי איך אני עושה את זה בפייר פוקס ? ואם אפשר גם את כל הססמאות.... תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by idanpc,

נא לפרט מעבד,זכרון,HDD הציון שקיבלתי: מעבד: 4433 amd 1700XP זכרון:3081 ddr 128 הארדיסק: 445 ישן wD 20GB

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מדליק את התוכנה זה אומר לי את השגיאה ההבאה: בבקשה תעזרו לי..!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yotam360,

איזה תוכנה יש לציור גרפים? לא משהו רציני

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gab1234,

שלום לכולם... אני מחפש איזושהיא תוכנה או איזשהוא דרך ליצור תפריטי DVD כמו למשל שיש בסרטים או לחילופין ליצור מסך כניסה מקורי משל עצמי.... יש למישהוא רעיון ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מנסה לאתר בעיה של קבצים שיוצאים פגומים בהורדה ישירה. האם זה ההרדיסק, הזכרונות או אולי הראוטר או גרסת הקושחה שלו? יש לי ראוטר של D-Link 6740U VDSL ולפני כמה ימים שדרגתי לו את הקושחה לגרסה 2.53 שפורסמה בפורום של D-Link לאחר מכן נאמר לי בפורום שהקושחה הזו היא גרסת בטא. מה כדאי לעשות או איפה כדאי להתחיל? אודה לעזרתכם בנושא.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ל"ת, השאלה בכותרת !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני עובד עם Norton Internet Security. מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לדעת איזה פורטים חסומים אצלי ע"י ה - firewall של התוכנה? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dans41,

בכל פעם שאני פותח חלון חדש במקום להראות לי את ה9 אתרים הכי שימושיים זה פותח לי את snap.do. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי משהו שעוזר לי. איך אני יכול לפתור את זה? אני מתחרפן מזה. חשוב לציין אני בפיירפוקס 20.0 בגירסה העברית ומחקתי מהמחשב את snap.do (זה ירד לי אם איזה תוסף)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ניסיתי להדפיס מהאתר הזה http://www.diranaa.com/ לקובץ דרך מדפסת של ADOBE ואחרי שרשמתי ואישרתי את שם הקובץ להדפסה הופיעה לי הודעה בלשון הזה: "לא היתה אפשרות לפתוח את הקובץ: הגישה נדחתה" מה אפשר לעשות? (בדקתי בכרטיסיית אבטחה ויש לי הרשאות מלאות על התיקייה והקבצים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי אנשים! אני מצטער מראש אם אני נמצא במקום הלא נכון. (ניסיתי למצוא את הדבר שהכי קרוב לקטגוריית לימודים) בכל מקרה אני מעוניין בפרטים לגבי ההסמכות של סיסקו בנושא אבטחת מידע... אם מישהו מכיר או עשה קורסים כאלה...? המלצות וכו'...? מה אתם יכולים לספר על הדרישה של השוק? וכל דבר שקשור אני אשמח... המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ShayA16,

אני חדש כאן בפורום ואני חושב שיש כאן קהילה רצינית מאוד (ואיכותית!) http://kshayk.deviantart.com/gallery/38621967#/d59to4g תמונה: מה דעתכם? (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liran8378,

מתי צפוי לצאת למכירה אופיס 2010 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NIRAN,

יש קטעים באינטרנט שאמורים להיות בעברית אבל אני רואה במקום ג'יבריש, הורדתי כתוביות ובמקום עברית אני רואה ג'יבריש. איך לתקן? חסרים פונטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shisho8,

אהלן אנשים , כבר המון זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ואני לא יכול לפרמט את המחשב . זה התקלה שהאנטי וירוס מציג לי . riskware: mass-mailer software running procces (pid 1084) c:\windows\explorer.exe אם מישהו יודע מה לעשות , אני ממש אודה לו .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי בעיות בתוכנת אינקרדימייל שאין להן פיתרון ולכן אני זקוק להמלצה על תוכנת מייל אחרת. הבעיות שיש לי באינקרדימייל: 1. כמעט כל פעם שאני עושה "השב" (REPLY) למכתב שכתבו לי בעברית, אז הוא מעתיק את המקור של המכתב שקיבלתי כשאני צריך לכתוב את התשובה שלי למכתב מעל המקור. הבעיה היא שמדובר במכתב בעברית אז אחרי שאני לוחץ על השב כל הכתוב במקור לא נראה כראוי, בצד ימין של המסך שתי המילים הראשונות בכל שורה לא נראות. וגרוע מזה, כשאני מתחיל לכתוב מכתב תשובה מעל המקור אז אני לא רואה מה אני כותב כי שתי המילים הראשונות לא נראות.. ואז אני מנסה לעשות רווח מאחורי המילים כדי שיראו אותם וזה מעצבן מאוד. יש לציין בבעיה שתמיד הייתה לי בכל הגירסאות של אינקרדימייל, אך היא הייתה קוראת לי פחות פעמים מה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows XP SP3. בדרך כלל, כאשר נכנסים לאתרים מסוימים עם שם משתמש וסיסמה, מופיע חלון המאפשר למשתמש "לשמור" את הסיסמה לפעם הבאה, כך שלא יהיה צורך להקישה בכל פעם באותו מחשב. לצערי אצלי זה משום מה לא עובד, ואני לא זוכר מהיכן ניתן לאפשר את הפונקציה הזו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by רן.ט,

מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה לעריכת שירים שאני יכול בעזרתה לחתוך שירים ולהקליט??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by h4438,

יש לי לוח ASUS CUV4X מעבד פנטיום 667MH התקנתי את התוכנה MBM 5 ואני לא יודע איך לקבוע את ההגדרות... ? ... ? איך אני משיג דרך התוכנה את הטמפרטורה של המעבד ? כתוב לי טמפרטורה של SENSOR 1 ... וSENSOR 2 אבל לא יותר מזה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איזה גירסה של קאזה הכי מומלצת? ומאיפה מורידים אותה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by polip,

התקנתי kaspersky internet security 6 והפיירוול חוסם את האימיול ובגללו הוא מזהה נמוך. כאשר ניתקתי אותו והפעלתי שוב את הפירוול של החלונות התוכנה עבדה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בפרוט איך אני מתגבר על הבעיה (פותח פורטים או מה שצריך לעשות)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.