תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם קיימת תוכנה כזאת? שאני אקח תמונה ויהיה אפשר להמיר אותה לאייקון? לא משנה חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה כזו, שהופכת את הקבצים בלחיצה אחת על רשימת הקבצים.. יש לי advanced WMA workshop שהיא ידנית, כלומר כל קובץ לעשות בנפרד. למישהו יש תוכנה כזו שאני מדבר עליה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ישנם סרטים (לא כולם) שברגע שמרצים אותם התוכנה פשוט מתעופפת, הקודקים שלי מעודכנים כמו כן ב media player הסרטים מתנגנים. אודה לעזרה מכיוון שאני דיי התרגלתי לתוכנה ולא בא לי להחליף לאחרת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש תוכנה - או פונקציה שתבצע את הדבר הבא: ישנה תיבה דואל המקבלת דואל ממספר כתובות (מוגדרות מראש) - ועל בסיס יומיומי. אני מחפש פונקציה (או תוכנה) שתבדוק באופן אוטומטי האם דואל לא התקבל ביום מסוים מכתובת מסוימת ותבצע התרעה בגין כך. אשמח לכל כיוון בעניין תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. יצא לי לראות לא מזמן קליפ מושקע ואיך עשו אותו מאחורי הקלעים.. ראיתי שחצי מהקליפ (מה שלא שמתי לב בכלל) עשו אותו ב-AE ובתוכנות תלת מימד אני משער שמאיה אבל אין לי מושג בכל מקרה רציתי לשאול משהו שמעניין אותי המעצבים האלה נמצאים על הסט בזמן הצילומים?? אני מדבר על צילומים של סרט (בסצינות שצריך אותו) או בצילומים של פרסומות..? או שהם יושבים בבית ואחרי הצילומים והכל הם יושבים עם איזה מישהו מההפקה ומדריכים אותו מה לעשות וזה.. אני מתאר לעצמי שהוא לא יושב ומעצב שנייה אחרי שצילמו כן אבל אני זוכר שגם פעם ראיתי מאחורי הקלעים של איזה סרט (עם חייזרים משו) ואז האפטריסט אני זוכר בוודאות שהוא ישב בסט אשכרה עם כל השחקנים וזה וישר אחרי שצילמו העבירו אתזה למחשב שלו (שהיה בסט) והוא …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה מבין תוכנות האנטיוירוס טובה יותר ולמה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות שבעזרתם עורכים קבצי mp3 אבל אני מחפש תוכנה שעושה את זה לבד, לפי שם הקובץ ממלאת את האמן, שם השיר ,אלבום ומוסיפה תמונה. יש דבר כזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא ירחיב במילים, אבל אגיד רק דבר אחד ושזה העבודה הראשונה שיוצאת לי עוד איכשהו בסדר הרוב יוצא כמו של ילד בגן חחחחח. רק תגידו מה לשפר אם יש: http://vidati.deviantart.com/art/Final-Stars-in-the-Dust-78416181 גודל 2400X3000. ** התמונה עודכנה לגרסה הסופית**
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי אמולטור לMACOS אבל ברצוני לדעת אם זה שJAGUAR יעבוד בPC יעבדו בה משחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להעתיק קבצים שגדולים מ4 GB? כשניסיתי הייתה לי את ההודעה הזו: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מה עלי לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תוכנה חינמית חדשה להשבחת ה clipboard. מדובר בתוכנה בתחילת דרכה כאשר בהמשך יתווספו תכונות חדשות לניהול ואירגון המידע. אשמח לקבל הערות והארות. תודה http://www.aiclipboard.com
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דברים די בסיסיים.. מדריך ל cloth: http://www.fileflyer.com/view/wLnHNBL מדריך ל rigging/armatures : http://www.fileflyer.com/view/AdtirA3
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם נמאב לכם מהבנרים המעצבנים של התוכנה בעוד מכה אפשרויות תמצאו פה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, כל פעם שאני רושם שם של אתר בשורת הכתובת הוא פותח לי את זה בכרטיסיה חדשה ואני רוצה שהוא יפתח לי את זה באותו כרטיסיה. איפסתי את הדפדפן וזה לא עזר, מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hey there, 1) In Nero Express app, I wanna know what the difference between burning Mp3 files via Data->Data Disc and Music->Mp3 Disc, what's better and why? 2) Why when i'm adding my Mp3's to a "Data Disc" it takes 1 sec to add all files and in "Mp3 Disc" mode it takes a few seconds for a song? 3) Why when i'm trying to burn files with long FileNames in the "Advanced Nero" it makes the FileNames Italic on the burn window and when i'm start burning it tell's me that the files has long names, and in "Express" mode it doesn't tell me anything about this? 4) Is there any way to burn CD's in Nero in Romeo filesystem and not Joliet? cos i have a lot of files with long na…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקבל מחשב חדש עוד מעט עם ווינדוס XP, רציתי לדעת מה ההבדלים בין נורטון סיסטם וורקס הרגיל לפרו, והאם כדאי להתקין אליו את הפרו או להסתפק ברגיל. השיקולים הם רק אם בפרו יש סתם דברים שלא צריך ויכבידו על המחשב או שיש שם דברים טובים. אין שיקול כספי בכלל. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים (מתב) דרך בזק בינלאומי (בלי חייגן) לפעמים יש לי התנתקויות מבזק בינלאומי (בעיות בצד של הספק) אני מחפש תוכנית שתגיד לי אם אני מחובר או לא ומתי התנתקתי , כמה זמן אני מחובר וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה LOGMEIN עושה לי המון צרות, כפתור אמצעי בעכבר לא מגיב, יש אותיות במקלדת שהיא לא מקלידה (למשל "ת"), לא מוכנה לקבל דאבל-קליק וכו', ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הפאץ'/סרבר, לא עזר. אני מתחבר כל פעם ממקום אחר ובחלק מהמקומות יש תקשורת בפורטים בודדים בלבד, ממשק ה-WEB היה לי מצויין, השאלה אם יש עוד משהו (חינמי) כזה, או תוכנה מותקנת אבל שעובדת על תעבורת HTTP/HTTPS רגילה שהאינטרנט בעבודה/WIFI ציבורי לא יחסום. בשביל השימוש הממש מועט שלי אין לי ממש סיבה לשלם על התוכנה, ככה שהעדיפות היא למשהו חינמי (או משהו ממש פופולרי שיהיה שווה את המאמץ). תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חישוב משכורת שבועית וכל הנלווה ב-EXCEL, אבל יש לי את הגרסה שבאנגלית, ובגלל זה כיוון הדף הפוך. הכוונה היא שהאות A מתחילה מצד שמאל, ואני רוצה שהיא תתחיל מצד ימין כמו בתמונה שצירפתי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה snap.do ירד לי עם איזה תוכנה ועכשיו בכל פעם שאני מחפש משהו בשורת כתובת בלי www.___.com או כל סיומת אחרת זה מחפש אוטומטית ב snap.do. רציתי לדעת איך אפשר להסיר את האופציה הזו או להפוך אותה לחיפוש בגוגל וגם לדעת אם אני יכול להקליד מילה וזה יכנס אוטומטית לאתר למשל אני אקליד "ויקיפדיה" וזה יכנס אוטומטית לאתר (רק לאתרים שאני מגדיר מראש כדי לא ליצור בלבול. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שישנה דרך לשחק במשותף בין קונסולות (בהנחה שלשני בעלי הקונסולות יש חשבון אונליין תקף). לא הצלחתי למצוא מדריך פשוט לביצוע הפעולה (להבנתי נקרא Share play) ואשמח אם מישהו יוכל להפנות או לתת הסבר קצר. מקווה שזה הפורום המתאים, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, הכותרת אומרת הכל : ולמי שלא הבין אותי, אני מחפש תוכנה שתוכל להפריד את הסאונד מהוידאו, ניסיתי כל מני ממירים ועורכי וידאו וקול - אך הכל לשווא ??? שום דבר איננו עובד, אני מקווה שתוכלו לעזור לי The Wizard
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-