עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תוכנה שתאפשר לי לשלב כמה סרטונים ביחד וליצור מעברים בינהם כך שזה לא יהיה חד ופתאומיץ גם יהיה נחמד אם תהיה בתוכנה אפשרויות לאפקטים נוספים בסרט

2. אני מחפש תוכנה שחותכת סרטי AVI שתהיה פשוטה כמוAVICHOP (ז"א להגדיר קובץ כניסה וקבצי יציאה ואת הגודל הרצוי) ותפעל על WIN2K

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Boomer,

???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כרגי יש לי NERO+ ה-SVCD PLUGIN אבל רוב הצריבות יוצאות דפוק והסרטים לא עובדי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by psychuil,

חשבתי שזה עלול לעניין אתכם: (יותר לחבר'ה המתחילים)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. יצרתי מסמך באקסל 2003 במחשב מסויים תחת XP-PROF העברתי המסמך לנייד עם XP-PROF חוקי לגמרי, כאשר אני פותח המסמך (עם אותו אקסל 2003) במקום עברית אני רואה גיבריש, מצד שני, אני יכול לשנות את הגיבריש לעברית. ע"י מחיקה וכתיבה. מה עושים כדי לראות את העברית באקסל. תודה עזר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Or94,

אני משתמש בדפדפן אינטרנט של גוגל Google Chrome ומשום מה למשל באתר שלכם ובצד הפורום הדפדפן שלי מזוהה בתור Safari. מדוע זה כך?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, איזה חלק צריך לשדרג במחשב אם כאשר אני גוללת את המסך לוקח לו יחסית הרבה זמן להתעדכן.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by german103,

לאחר הגבלת ה-Upload בתוכנה, הבחנתי שזה לא ממש קורה, בזכות הפינגים הגבוהים בתוכנת Ventrilo. לדוגמא : ברשותי 6 טורנטים פתוחים, כולם מוגבלים ל-1KB העלאה, אך תוכנת BitDefender מציגה מהירות חזור של 17KB. כנראה שמעבר להעלאת מידע (המוגבל ל-1KB*6) התוכנה מבצעת עוד משהו מעבר לזה שאוכל פס חזור? אם מישהו נתקל בבעיה ומצא פיתרון, הודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by elior021,

היי התקנתי קילוגר במחשב ומה שקרה הוא שנוסף לי שפה רוסית למקלדת, שאני מנסה להפוך לאנגלית דרך control shift יוצא לי רוסית ואז אני צריך ללחוץ שוב כדי לעבור לאנגלית, בדקתי באפשרויות שפה במקלדת רשום שם רק עברית ואנגלית בלי רוסית. מחקתי את התוכנה אבל גם זה לא עזר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מבקש תוכנה פשוטה עם כמה שפחות אופציות. והכי חשוב - שתעבוד בלי בעיות. יכולים לעזור?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני יודע שיש תוכנות שבעזרתם עורכים קבצי mp3 אבל אני מחפש תוכנה שעושה את זה לבד, לפי שם הקובץ ממלאת את האמן, שם השיר ,אלבום ומוסיפה תמונה. יש דבר כזה ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by יואב שניר,

בעיה - פעם בשעה פלוס מינוס המחשב קופא, החלון הפעיל הופך שחור למשך כעשרים שניות. התקנת חוזרת של מערכת ההפעלה לא מסייעת. עצות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by gab1234,

שלום לכולם... אני מחפש איזושהיא תוכנה או איזשהוא דרך ליצור תפריטי DVD כמו למשל שיש בסרטים או לחילופין ליצור מסך כניסה מקורי משל עצמי.... יש למישהוא רעיון ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by TNT,

איזה תוכנת סריקה היא הטובה והמומלצת ביותר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Doron Rosenzweig,

שמעתי שיש תוכנה המאפשרת להתקשר לכל מספר בארה"ב דרך הרשת ... ידוע למשהו אם יש דבר כזה גם לארץ הקודש? ובמקרה כזה האם למעשה אם יש לי (ואין לי!) ADSL אזי אני יכול לשוחח בחינם דרך האינטרנט! הרעיון שלי היה למעשה לנצל את הרשת המהירה שיש לי בטכניון ולדבר דרך הרשת! בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שמעתי פעם על תוכנה כזאת, אבל אין לי מושג מה השם שלה ואיך להשיג אותה. אני מאוד יודה למי שיוכל לעזור לי, זה די חשוב. (יש לי הרגשה שבצורה כלשהיא זה ספאם, אם כן תגידו לי)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני צריך את זה לעבודה ולא להתקין שם את זה... ;D ניסיתי בגוגול לא עלה לי משהו טוב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by o.m.l,

התוכנה inCD קיבלתי אותה עם הנרו ולפי מה שהבנתי היא מוחקת או מפרמטת דיסקים צרובים ואני לא יודע איך משתמשים בה אם משהו יודע הוא מוזמן להגיד לי תודה

20. הכותרת אומרת הכל ניסיתי למצוא בגוגל, אבל לא מצאתי משהו נורמלי אשמח אם מישהו ימליץ לי על כזו תוכנה אני מעתיק שירים מדיסקים למחשב בעזרת CDex, והמדיה פלייר כבר דואג לשנות את הID3 Tag על פי האלבום הבעיה היא שאני גם רוצה ששם הקובץ יופיע בפרומט כזה: [artist] - [song] וזה ממש מעצבן לעשות את זה לכל דיסק בנוסף, אולי בעתיד אני אצטרך להוסיף בין שני השמות את שם האלבום, ולעשות את זה ל512 שירים ייקח הרבה מאד זמן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קיבלתי טופס בPDF ואני צריך למלות אותו.. יש איזהשהם עורכים לקבצים האילה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by oitb,

אני רוצה ללמוד איך להשתמש בתוכנה ואני לא יודע איך לעבוד איתה, לכן אני צריך מדריך מקיף.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בחפירה לא קשורה בפורום אחר, מצאתי את זה http://www.geocities.com/ro2ks12/anjelina.swf נעשה טיפה אחרי שהשתחררתי מצה"ל... 2002 או 2003.. (מאז לא נגעתי כ"כ בפלאש האמת, למרות שאני חבר פעיל בפלאשו עד היום..) סתם חשבתי להעלות את זה גם לכאן

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by genia,

.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

דיונים חדשים בפורומים