עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by koby058,

איך עושים פלאש לאתר אינטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן! יש לי אינטרנט 1.5 פיירוול של BLACK ICE פיירוול של נורטון אינטרנט סיקיוריטי ומודם של סמסונג....... עכשיו היה לי אמיול 3.2 של ליונטוורק וזה הוריד לי בממצוע של הכל 25 קילו לשניה.......... עכשיו קראתי מה שST!NG אמר אז החלפתי לגירסא של LSD שיניתי את ההגדרות כמו שהוא אמר רק באפלוד נתתי 24 ולא מוגבל.... עכשיו זה לא מוריד............. זה מתחבר לי לסרברים הכי דפוקים של 400 פינג........... וכתוב לי LOW ID.......... מה לעשות? אהה ואני משתף 17 גיגה ובטמפ של האימיול יש 7.21 גיגה אני מעלה בסביבות 10........ עזרה!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GhostCow,

שלום, יש לי בעיה שאני לא רואה עברית במירנדה שלי, וזה לא ג'יבריש, וניסיתי לשנות את הפונט ל-HEBREW אבל זה עדיין נשאר סימני שאלה... גם כן אני רוצה להחליף סרטון פתיחה ב-IAUDIO X5L שלי. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! יש לי נייד EEE1000HE של אסוס יש לי מדפסת/סורק/מכונת צילום של HP מדגם pcs 1110 all-in-one הורדתי את הדרייברים היא מדפיסה יפה מאד אבל! כאשר אני רוצה לסרוק אני מפעיל את תוכנס הסריקה ובמקום לסרוק המחשב מפעיל את המצלמה של מחשב (מקור הסריקה בא ממצלמת המחשב) מישהו יודע איך לדבר את זה?? תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  5. אני הגדרתי את קופסת הלינוקס שלי כך שתשמש כראוטר לכל שאר הרשת (NAT). עשיתי את זה בעזרת iptables, הנה הקוד: Code: #!/bin/sh IPTABLES=/sbin/iptables #All The lines below are NAT routing # flush any old rules $IPTABLES -F -t nat # turn on NAT (IP masquerading for outgoing packets) $IPTABLES -A POSTROUTING -t nat -o ppp0 -j MASQUERADE # enable IP forwarding (of incoming packets) echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward עכשיו, אני לא יודע איך אני מפנה פורטים שהאימיול טוען שהם תפוסים...מה שיוצר LowID. אם מישהו יודע מה לעשות שבבקשה יעזור לי

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. יש לי מחשב שלא עובד. (Win XP) הדיסק הקשיח תקין לחלוטין. הרכבתי מחשב חדש Win 7. ואני רוצה להעביר את הדואר וההגדרות מהOutlook 2003. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  7. התקנתי את נגן ווינאמפ ואני רוצה להגדיר אותו שיהיה כמו סרגל מעל ההתחל(אני זוכר שראיתי אצל מישהו פעם שאפשר לעשות אותו כזה בצד מין סרגל חצי שקוף כזה שמראה את השיר המנוגן ויש חצים של העברה.. איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה רבה =] אלי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by generalA,

ברשותי קובץ תמונה מסוג JPG בנפח של 200kb אך אני מעוניין להקטינו לנפח של 63kb לכל היותר, וזאת ללא פגיעה כלל באיכות התמונה !!! האם ניתן? ואם כן באיזו תוכנה ?

• 20 תגובות
    • 24.7k צפיות
  9. Started by shaul,

איך אני יכול לשחזר את ההיסטורי של התוכנה...אם האיסיקיו מותקן אצלי ב2 תיקיות שונות, ואני רוצה את האיסיקיו מאחת התיקיות אבל לא יכול להכנס שם לתקיה...יענו השאלה שלי, היא בעצם איפה נשמר ההיסטורי

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. התקני win7 home איזה תוכנות מומלץ להתקין על מנת להגן על המחשב? ליעל את העבודה? האןם התוכנה עם ה-firwall שwindows מציעים security essential אפקטיבית?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by דניאל99,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו. אני מפתח משחק בשני מימדים, ואני צריך למשחק , בין היתר, תמונות של חדרים בבית (חדר שינה, מטבח וכו'). איך יוצרים תמונות כאלה? ובמידה וזה מסובך, מי עוסק בזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תודה רבה רבה רבה לעוזרים אבירם

13. ok אז בהתחלה היה לי את האזרוס שהיה לו את באג ה 100% שכל הזמן הוא לא היה מצליח לסיים את ההורדות אחרי זה המליצו לי לעבור ל BitComet אבל עדיין יש את הבעיה השנייה שאחרי שזה סיים להוריד הקובץ יוצא פגום , נאמר לי שזה בגלל שיש מלא אנשים ששולחים פאקים פגומים בכוונה וזה מה שדופק את זה עכשיו מה הטעם בלהוריד על 200k אם בסוף ההורדה יוצאת פגומה ? באימיול זה היה מוריד לאט אבל כשזה היה יורד היתי יודע שזה יעבוד לפחות מישהו מכיר ביטונרנט בלי בעיות ? כאלו לפחות...

14. השאלה בכותרת... תודה!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by dvido,

לעיתים קרובות קורה לי שאני לא מצליח למחוק סרטים שהורדתי דרך אימיול. רק סרטים כאלה. בהתחלה מחקתי אותם דרך תוכנת System Mechanic. אח"כ זה לא הצליח למחוק אותם ומחקתי דרך האימיול (יש שם אופציה כזאת) אבל עשכו אני לא מצליח למחוק את הסרט בכל דרך שהיא. הוא רושם לי: It is being used by another program or person. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מוחק את זה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by Nokturnal_Mortum,

מחפש תוכנה טובה לבניית תמונות פנורמה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  17. Started by moris,

שלום! יש תוכנה שאוכל ללכוד חומר המצוי בקלטת טייפ לפורמט mp3 ? תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. אני מצב אולניין רגיל, לא רואה חברים מחוברים. חברים שלי כן מחוברים רגיל אבל לא רואים אותי מסנגר LIVE גירסה אחרון ,WIN 7 BIT 64 אני עשיתי להסיר תוכנה והתקנה מחדש אותו דבר בעיה. הודעה שירות (תמונה) מה בעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  19. האם לשרת DNS כזה או אחר השפעה על מהירות ההורדה ב speedtest.net ? הכוונה היא לא לגלישה שוטפת ... מהירות הורדה בלבד !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי וינדוס אקס פי ושמעתי שבמקוםם לפרמט כל פעם ניתן להכין דיסק גוסט וככה כל פעם במקום לפרמט פשוט מעתיקים את הקבצים... יש לי את הגוסט של נורטון אבל איך אני עושה את הדיסק גוסט הזה עכשיו???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ImAllMostAwake,

זה הבעיה ניסיתי להפעיל כמה תוכנות כמו : CCLEANER REMOVE ITPROשאמורה להיות קשורה לקובץ הזה מה עושים ?

22. Started by x-amin,

טוב אז ככה.. בהתחלה שרק קיבלתי תמחשב לפני איזה שבועיים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. ואז חיברתי את הג'יפורס 7600GT ומאז יש את ההודעה הזאת כל פעם שעולה על המחשב.. בקשר לימנית זה מאז שביטלתי תפיירוול של הווינדוס.. האם ההודעה על הכרטיס מסך מציינת שגיאה? ואיך אני מבטל את שתיהן כל פעם שהמחשב עולה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני חושב שאפשר לפחות מקווה (: אני רוצה להעלות קובץ SWF בתור חתימה , אפשרי ? ואם כן אני אשמח אם תתנו לי מקום שאפשר להעלות אליו, לא מכיר מקומות

24. Started by interseptor,

שלום, צילמתי בפלאפון שלי מספר קטעי וידאו (Nokia 6288) שנשמרו בפורמט 3GP (או שזה 3GPP?) ואני רוצה לשנות להם תפורמט על מנת שאני יוכל לערוך אותם בSONY VEGAS... מישהו אולי מכיר תוכנה כלשהיא שיכולה לשנות את הפורמט? 3gp->AVI/WMV/MOV וכו'... תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. שלום, אני מקווה שזה המקום לשאלה שלי. אני מנסה לקחת שני עמודות שבכל אחת 31 שורות, ולבצע פעולת חיסור בין שני תאים בכל שורה, התאים הם שעות, ולא מצליח כלומר אם בעמודה A2 יש לי את הערך 3:30 ובעמודה B2 יש את הערך 17:30 אני רוצה פונקציה שתיתן לי בעמודה C2 את הערך 12. שזה בעצם פעולת החיסור בין השעות. האם למישהו יש מושג ויכול לעזור לי,בבקשה.

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.