תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני לא שונע ב-YOUTUBE סאונד אלא רק הוידאו רץ. כל אתר אחר אני שומע. למישהו יש רעיון לדעת את מקור הבעיה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני נכנס ליוטיוב, פותח חלון.... ואין כלום. כאילו החלון הזה עם הפליי ועצור וכל החלון פשוט אין כלום חור לבן כזה. אני חושב שיש בעיה עם ה-java\adobe שהקספרסקי חוסם אותם..... מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מצורפת תמונה. כשאני יורד בערך לאמצע אני מקבל את הדבר המוזר הזה וכשאני ממשיך לרדת אני רואה את שאר התוכניות. מה זה הדבר הזה ? ואיך אני מעלים אותו ... ? אגב, מערכת WIN XP... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, יש לי גם אופיס 2003 וגם 2007. בשניהם יש אותה בעיה שכאשר אני עושה העתק הדבק אז זה לא מסתדר טוב ומבלבל את המילים לגמרי אבל כאשר אני כותב בעצמי משהו אז הכל טוב ויפה. מישהו יודע מה הבעיה? איך מסדרים אותה? *אם לא הבנתם את הבעיה אז אני יעשה צילום מסך.. רק תגידו. זה דיי דחוף, תודה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מתכנת אתרים, ולאחרונה פירמטתי את המחשב. התקנתי את IIS על-מנת שאוכל לעבוד עם קבצי שרת, כמובן שהפעלתי, אבל כאשר אני גולש לדף שרת שיצרתי כלשהו, אני נתקל בServer Application Error.. אני חייב לפתור את זה. בבקשה אם מישהו יודע.. מצורפת תמונה בנוסף לקובץ הלוג של האירוע (event), תודה רבה חברים. בגלל שהתמונה גדולה, היא חתוכה: לינק ישיר לתמונה: http://img70.imageshack.us/img70/6549/withlogevendw5.jpg עריכה: אפשר לנעול, הצלחתי לסדר את הבעיה. נכנסתי לרג'סטרי שמשום מה גרם להתנגשות תוכנה, כנראה שפעם לא מחקתי היטב את הIIS.. בכל אופן, מחקתי את כל השאריות של הIIS מהמחשב ושיניתי את הפאט' שלו לזיכרון C$GG34. התקנתי שוב את הIIS, והורדתי רמת אבטחה למדיום, והפלא ופלא זה עובד..…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מאחר ואני לקוח פלאפון, וחבר שלהם בפייסבוק - אני יכול להכנס למן דף אפליקציה כזו, להכניס קוד אישי שקיבלתי ולשלוח עד 10 הודעות SMS כל יום. הכל עבד נהדר, עד שפתאום שמתי לב שזה פשוט לא עובד ומצ"ב תמונה שתראה לכם מה אני "מקבל" כשאני לוחץ על כניסה לדף ה"אפליקציה" הזו. רצוי לציין שזה קורה לי בכמה דפדפנים - כרום,IE ו-FF. אני לא ממש יודע מתי התופעה התחילה, היא נמשכת כבר חודשיים אולי. עריכה: עכשיו גילתי שלא העלתי את התמונה,יפה לי, תוקן. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק בגודל 500 ג'יגה שמחולק ל2 .. C ו-E .. זה מחשב חדש אין לי אותו חודש אפילו. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל פתאום אני בא להיכנס לE לוחץ עליו דאבל קליק ולא קורה כלום.. אני עושה אותו דבר לC וגם לא קורה כלום... שאני לוחץ לחצן ימני אני רואה משהו מוזר.. האופצייה הראשית זה הפעל אוטומטית.. כאילו זה דיסק.. הנה תראו תמונה תבינו יותר טוב אני יכול להיכנס לC ו-E אבל רק עם אני לוחץ סייר... איך אני פותר את הבעיה הזאת למה זה עושה לי הפעל אוטומטית?
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, וכאשר אני מפעיל את התוכנה היא אומרת לי שאני יכול להפעיל רק 1 מתוך 4 בדיקות. כאשר אני מנסה להריץ את הבדיקות, זה טוען לי את זה, ואחרי שזה גומר לטעון זה יוצא לי לDesktop בפתאומיות. האם אפשר לתקן את הבעיה הזאת, או שמחשבי פשוט חלש מדי? מפרט מחשב: P3 500 MHZ GeForce 4 MX440 640 MB Ram
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה לקבל נקוודות זה מה שזה עושה לי (תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
זה קורה כשאני לוחץ על RUN 3D MARK... יש למישהו מושג למה זה קורה???
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה 2003 של 3dmark אבל כשניסיתי להריץ אותה על הנייד החדש שקניתי(מעבד duo core2) היא הפסיקה באמצע לרוץ ונפתח חלון מעצבן של microsoft לשלוח או לא... מה הבעיה?, הגרסה לא תומכת במעבדי ליבה כפולה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני פותח מסמך PDF וכשאני בא להדפיס אותו הוא רושם לי A required resource could not be loaded עשיתי נראה לי כל דבר אפשרי מחקתי את הACROBAT התקנתי את הגרסא ההכי חדשה? מישהו ייכול לעזור לי?? תודה
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מריץ את תוכנת האנטי רוגלות lavasoft- ad aware, הוא ניתקע על מקטע מסוים בזמן הסריקה ופשוט ממשיך לסרוק "על ניוטרל". הקטע שעליו הוא ניתקע הוא C:\windows\system32\taskeng.exe כבר הורדתי את התוכנה מחדש והתקנתי אותו אבל הבעיה המשיכה, יש לכם רעיון?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום כשהתקנתי לראשונה את התוכנה Adobe After Effects CS3, קיבלתי את שגיאה(בהתחלת ההתקנה) על כך שהדרישות המערכת המזעריות של התוכנה לא נתמכות במחשב ומצויין שאין לי תמיכה נרחבת ב CPU SSE2. האם יש דרך "לעקוף" את זה? כלומר למרות שאין תמיכה בזה, אני יכול להפעיל את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Adobe Premiere Elements גירסה 3 וכשניסיתי להתקין נפתח לי החלון הראשון של ההתקנה ששאל אותי איזו שפה אני בוחר (הייתה שם אפשרות רק לעיברית) וברגע שלחצתי לו אישור קיבלתי הודעת שגיעה AutoPlay\LangData\he_IL\lang.dat\ וכשאני לוחץ אישור אני מקבל את ההודעה DATA_FILE_VERSION וכשאני לוחץ על אישור אז התכנית התקנה נסגרת חשוב לציין שבדקתי כבר בהגדרות שפה אצלי וכל האפשרויות שקשורות לעברית או לאנגלית מסומנות המסך הראשון שאני רואה זה המסך השני זה המסך השלישי זה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לא משנה באיזה אתר אני נכנס ה BACK לא פעיל משהוא מבין מה קורה כאן ? לדוגמא: תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הי, אני משתמש באנטי וירוס החינמי של AVG גרסה 2012 לאחרונה כאשר ביצעתי עדכון של התוכנה קיבלתי הודעה על זה שצריך לאתחל את המחשב, ולא משנה כמה פעמים אתחלתי אותו הוא עדיין אומר לי שיש לאתחל את המחשב כדי שהעדכון יכנס לתוקף. באיזה שהוא שלב ניסיתי להסיר את האנטי וירוס ואז קיבלתי הודעה על בעיה בדרייבר כלשהו * צירפתי תמונה של ההודעה לא ברורה לי הבעיה ואני גם לא יודע איך לפתור אותה יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לאחר עדכונים של התוכנה מדווחת על אי חוקיות ונהפכת לגרסת דמו ..... למישהו יש פיתרון?? אם לא אז המצלמה לאנטיוירוס באותה רמה...?? ובלי קשר רציתי המלצה לאנטיוירוס חינמי טוב כדי להתקין על מחשבים שאני מסדר לאנשים....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה Azureus כל פעם שאני מפעיל את התוכנה היא מקפיצה הודעה שיש שגיאה בפורט או משהו כזה ניסיתי להפעיל את האשף הגדרות עוד פעם וכל פעם כשבאשף יש את האפשרות לבדוק את הפורט זה כותב שיש שגיאה בחומת האש תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי babylon והוא מתרגם לי מילים במחשב והכל אבל רק בדפי אינטרנט הוא לא מתרגם... איך אני יכול לסדר את זה? מה הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע על הבעיה אני ישמח לשמוע אחרי כמה זמן שהוא פועל הוא פשוט עושה disable לאחד ההגנות וזהו אי אפשר להדליק צריך לאתחל את התוכנה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי ללפטופ שלי ריסטרט עשיתי לו היום אבל אז נהייתה בעיה. הוא כותב לי שקובץ Royal.sys מקולקל. עשיתי start in last known configuration לא עבד. ניסיתי סייפ מוד, לא הלך. הכנסתי את הדיסק של ויסטה, ואי אפשר לתקן את הקובץ הזה. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו כמו המקרה שלי.. היה לי גם לינוקס במחצית הדיסק אבל מסתבר שגם הוא התקלקל ואין לי מושג בלינוקס כל כך כדי לתקן הוא רוצה שאני אעשה FSCK או משהו כזה. אני אשמח אם מישהו יציע לי פתרון. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באיכות גבוה ועכשיו הורדתי את הרובוטריקים Transformers.Age.of.Extinction.2014.1080p.BluRay.REMUX.AVC.TrueHD.7.1-RARBG את הגרסא הזו הקובץ של הסרט הוא MKV ושאני מנסה לפתוח אותו בBSPLAYER הוא לא פותח אבל כאילו נתקע עם אני מריץ הוא פשוט עוצר על תמונה ולא ממשיך לנגן ועדכנתי אותו. בVLC זה עובד סבבה אבל אין סאונד למישהו יש פיתרון? ועכשיו הורדתי גם את MPC-HC וזה אותו דבר כמו הBSPLAYER אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה<?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
משתמש מערכת ויסטה 64 ביום בהיר אחד תוכנת הברידג' הפסיקה לעבוד, כאשר אני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את המסר: "adobe bridge has stoped working" מישהו מכיר?ניתקל?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-