תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
משהו לא מסובך שאני אוכל להוציא מזה MP3 ולחתוך איך שבא לי
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדר"כ בטימספיק אבל לאחרונה, אין לי מושג למה, הוא לא עובד. במסנגר יש DELAY עצום את סקייפ אני לא אוהב. יש המלצות? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכם. לפני שאבקש את בקשתי,שאלה קודמת לה. מדוע במועדפים,המערכת שלכם מונעת ממני למחוק את הדיונים, בשאלה האם אני רוצה לרוקן ,זה מסמן לי כן ו לא, על הלא זה נותן לי יד,,בעוד שבשאלה כן זה נותן לי חץ שלא מאפשר לי לרוקן את הדיונים שלי,במועדפים. ושאלתי כאן ,מדוע זה ??? אני אשטח כאן את בקשתי : אני זקוק לתוכנה , שתאפשר לי להריץ,תוכנות שונות,באיזור מבודד,שלא ייפגע לי בווינדוס. (אשמח מאוד אם זה ייתאפשר ב64 ביטים).
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל קובץ מסויים שהוא קובץ SVCD, הWINDOWS MEDIA PLAYER נתקע והQUICKTIME נותן את ההודעה הבאה: COULDN'T OPEN THE FILE (filename).MPG BECAUSE A SOFTWARE COMPONENT NEEDED BY THE MOVIE COULD NOT BE FOUND מזה אני מבין שצריך קודאק, אם תוכלו לקשר אותי להורדה אודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי בעבודה כמה מחשבים ישנים, פנטיום 3 כאלה, שאני רוצה לעשות להם הסבה ל"לקוחות רזים". כל הייעוד שלהם בחיים זה לעלות ולהתחבר ב RDP לטרמינל, חוץ מזה לא צריך כלום. יש עדיפות למשהו שאפשר להתקין על ה HD ולא למשהו שעושה בוט מ PXE. מישהו מכיר פתרונות יצירתיים כאלה? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל יש בעיה שהוא קצת ישן ואני לא ממש יודע איזה דרייברים להתקין או בכלל איזה חומרה יש לו, עד עכשיו נראה לי שהצלחתי למצוא את הרוב, בבקשה תסתכלו ותראו מה דעתכם... כדי לראות מה יש לי השתמשתי בתוכנה אוורסט : --------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------------------------------------------------------ --------[ Summary ]----------------------------------------------------------------------------------------------------- Computer: Computer Type Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Ser…
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הגרסא שיש לי : 1.6.15 . כשאני לוקח קובץ וידאו ,ועושה לו כל מיני דברים בתוכנה (כמו...לקודד,להדביק תרגום וכו'..) האם יש מקום שאני יכול להחליט שזה יהיה הגודל המקסימלי של הקובץ שאני אקבל לאחר השינויים?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח ציור דיגיטאלי. כמעט קניתי את הלוח של WACOM שעולה 2,800 ש"ח (גודל A4), ואז נתקלתי בלוח Genius Pen Sketch 9x12, שעולה רק 800 ש"ח. מישהו מכיר את הלוח הזה (הזול יותר)? אשמח לקבל חוות דעת. אני יודע שללוח של WACOM מצרפים גם גרסא כלשהי של PAINTER. השאלה אם זה מצדיק כזה הפרש במחיר, או שההבדל בחומרה, בלוח הציור עצמו, הוא הוא העניין. תודה פיני
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לא יודע למה אבל נט לימיטר 1.3 בויסטה 32 גורמת שהאקספלורר לא יעבוד יש למישהו הצעה על תוכנה אחרת או איך לפתור את הבעיה הנל? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ועשייתי את זה על הכונן הלא נכון רציתי לדעת אם אני יכול להקטין את הגודל של הכונן למינימום כלומר מה שמשתמש עכשיו בפועל וליצור כונן חדש מהשטח שהתפנה ולהריץ שחזור של הקבצים שישחזר את מה שהיה ולהעביר אל הכונן החדש השאלה אם אני יקטין את גודל המחיצה זה לא יפגע בחומר בה? והאם יהיה אפשר לסרוק מחיצה שהוקטנה?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לעקוב אחריי פעילות המחשב ולדווח מתי שיש reset אוטומטית שקורה לפעמים אחריי עידכונים למשל של ווינדוס ? ויכולה להגיד מה עשו במחשב ?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בWMP מאז שפירמטו לי את המחשב בפעם האחרונה. הבעיה היא:כל הסרטים שאני מפעיל הם בשחור לבן... אין לי מושג למה זה ככה כי אני לא ממש מבין בדברים האלה. יש למישהו פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אחרי שבועיים בצבא, חוזר למחשב מנסה להפעיל אימיול וכשאני עושה חיפוש הוא אומר לי בתיבת החיפוש שהקלינט שלי יותר מדי ישן ואני צריך להחליף/לעדכן אותו, אין לי מושג איך ומה אני עושה, ואם זה כלול בלהחליף לאימיול חדש כי אני משתמש ב 4.2 שהוא לדעתי יותר טוב לפחות אצלי במחשב... מה עושים פה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מה חדש בתוכנה זו? יש לציין כי לא ביקשתי דברים לא חוקיים ואני מעוניין לקבל תגובות בעלי תוכן חוקי בלבד. תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלומות. כאשר נגמר שיש בוינאפ ואני מדבר על הגירסאות החדשות השיר נגמר בצורה הדרגתית כזאת שנעימה לאוזן ולא בום ישר נגמר. עכשיו רציתי לדעת כיצד אני יכול להפעיל את האפשרות הזאת כי משום מה זה לא פועל לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האינטרנט לא זז (לפעמים מתקבל timeout בדפדפן), והעניין נפתר ברגע שסוגרים את התוכנה. אין טורנטים בהורדה רק בהעלאה. לא הייתה שום בעייה עד ששידרגתי לגרסא הנוכחית. משתמש בהגדרות המומלצות עבור קצב העלאה של 512K. ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקינה מחדש. האם למישהו יש בעיה דומה או פתרון עבורה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מעיפים לגמריי מממערכת WINDOWS XP את NORTON SYSTEM WORK 2003 AND NORTON INTERNET SECURITY 2003 הUNINSATLL לא העיף לגמריי שיטות אחרות אולי????
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת מחשבים שאני רוצה להכין בשבילה שרת התקנות GHOST ושתהיה לי אפשרות להיטען אליו מכול נקודה חמה מהרשת שלי ... לדוגמא כאשר אני מקבל מחשב י מותג חדשים אני עושה על אחד מהם התקנה מלאה של מערכת אחרי זה אימייג עם סיס פרפ ואחריו שאר המחשבים הזהים משתמשים בגוסט שנוצר כביכול ממצב CLONING של מערכת ההפעלה החומרה זהה לרוב אבל בהתקנה דרך השרת ... כמו כן עם יש אפשרות להכניס לשם גם דיסק של hiren יהיה מצויין תודה לכול העוזרים לידע כללי אנחנו כרגע משתמשים בפרוייקט ישן של NET BOOT אבל המערכת מסורבלת וישנה מאוד והיא בממשק בDOS ודורשת הרבה כתיבה ידנית ומעצבנת ככה שאני מחפש אלטרנטיבה ראויה לתחליף בשבילה ... שפעם אחת אני יכניס לשרת PACKS של דרייברים לכרטיסי הרשת הקיימי…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איפה אני יכול להוריד מדריך רציני ל- uTorrent? מה שיש באתר שלהם לא ממש מפורט. אני רוצה לדעת הסברים על המצבים של ההורדות/העלאות כמו למשל: "Queued Seed" אני לא מבין מה איזה אומר? תודה
-
- 5 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שמראה את המהירות של האינטרנט בצורת גרף ולמטה רשומה המהירות של העלאה וההורדה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשמור אצלי במחשב סרטון מ-youTube. איך עושים את זה???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת HP Deskjet D1560 חדשה ואני עובד בווינדוס ויסטה עם הגירסה הכי עדכנית של Firefox משום מה שאני רוצה להדפיס מהדפדפן זה כותב לי שקודם כל אני צריך להתקין מדפסת ושאני נותן לו OK הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת: "Windows can't open Add Printer. The local print spooler service is not running. Please restart the spooler or restart the machine." מיותר לציין שאיתחול לא עוזר ושהמדפסת מותקנת כראוי. חוץ מזה אין לי מושג מה זה ה"ספולר" חוץ מזה שקיימת אופצייה כזאת במדפסת שמוגדרת רשת. אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שנים שאני צורב, וכל הזמן הוא שואל אותי את השאלה הזו, ואני אומר burn anyway ואין לי מושג מה זה. מישהו יכול להסביר לי? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. כשאני שומר קובץ בפורמט JPEG בפוטושופ, יוצא לי שם חלון של הגדרת איכות... לגבי ה QUALITY הבנתי.... רק לא הבנתי מה עושה ה כFORMAT OPTIONS... יש שם BASELINE, BASELINE OPTIMAZED,PROGRESSIVE... מה כל אחד מהם אומר... ובמה כדאי להשתמש? תודה
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איך פותרים את הבעיה או איך חוזרים ל7
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-