תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קניתי קבל שאני מחבר לטלוויזיה שלי ואז למחשב אבל שאני מחבר יש לי רק 3 רזולוציות והם יחסית קטנות כי אני מחבר ל פלזמה 41 אינץ אז השאלה היא זאת אני צריך איזה תוכנה או דריבר שמסדר את זה? אם כן מה? או שהקבל הוא לא טוב ואני צריך להחליף? אם כן אז למה? יש לי XP 32 ביט והכרטיס מסך 8800GTX של MSI NVIDIA תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש אנציקלופדיה ומילון בעברית למחשב... יש לי אחת ישנה של דוס, אבל אין בה עברית ב COMMAND של XP.... אני רוצה אחת נורמלית, מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנות ל חלונות 64 ביט שמותקנת עכשיו ..במחשב והיא עובדת אחלה הערה : כל תוכנות ה32 ביט עובדות אחלה...רק בעיה אחת אני לא מוצא אנטיוירוס שמתלבש ממש עם המערכת מישהו מכיר תוכנת אנטיוירוס שמיועד לוינדוס הזה עם לינק בבקשה.. בקיצור אני צריך אנטיוירוס שיעבוד טוב עם המערכת 64...למישהו יש ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
פעם כשהייתי לוחץ אנטר (אחרי שהכנסתי לו את האפשרות של מספור אוטומטי) אז הוא היה כותב לבד את המספר שאמור לבוא בתור ( 1, 2, 3...) עכשיו הוא לא עושה לי את זה הוא פשוט לא כותב אז אני צריך כל הזמן ללכת למעלה (למי שמכיר) וללחוץ על הריבוע הזה של המספרים בצד ימין למעלה... מה עושים? אני רוצה שזה יהיה כמו פעם אבל אני לא יודע איך להחזיר את זה וזה לא שעשיתי משהו שהיה אמור לשנות את זה, זה השתנה לבד... מישהו יודע מה הבעיה או ליתר דיוק איך לפתור אותה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ wmv ,אני מחפש תוכנה שממירה את הקובץ הזה ל Xvid\Divx...מישהו מכיר???? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אודה לכם מאוד על עזרה. התקנתי ווינדוס 7, עם דרייברים עדכניים של כרטיס המסך שלי: GeForce 7600, ושל המסך Samsung 2253BW (גודל 22"). הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680*1050, אך ווינדוס עולה עם רזולוציה 1024*768, כאשר התצוגה אינה משתרעת על מלוא רוחב המסך. בחלון שינוי רזולוציה הוא מציג רזולוציה מקסימלית אפשרית של 1280*1024. בכל רזולוציה שניסיתי, התצוגה אינה נכונה, ואינה משתרעת כנדרש. בווינדוס XP התצוגה עבדה ללא תקלות, על אותה חומרה. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חבר שלי פתח חברה ובין השאר הוא רוצה שכשיתקשרו אליו ישמעו אותו מציג את עצמו ואת מטרת החברה (מגנטים לחתונות) במוזיקת רקע מתאימה שתוסיף אמינות ורצינות. הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תוכנה מתאימה, אשמח להמלצה לתוכנה בעדיפות לממשק ידידותי ופשוט.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום,האם מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי IPA (אייפון) לקבצי CAB? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חברים אני לא יכול לראות שום דבר שמשודר און-ליין ברשת, בין אם זה ערוץ טלויזיה בין אם זה מצלמת רחוב, שום דבר שמועבר ישירות ברשת. לעומת זאת,הוידאו שנשמר בשרת ומשודר אח"כ, אפשר לראות בלי שום בעיה. מישהו יודע מה פשר הדבר ואיך מתקנים את זה? אין לי שום רעיון :iamstupid:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מקבל מחר מחשב עם מעבד מסוג 64BIT ויש לי כמה שאלות: 1. האם להתקין עליו מערכת הפעלה מותאמת winxp 64bit? אם לא, למה? 2. האם למערכת ההפעלה הזו גם יש service pack 1, 2 ? 3. המחשב מגיע עם הארד דיסק SATA. נאמר לי שהתקנת מערכת הפעלה ללא SP2 תגרום לירידה בביצועים של הדיסק.. משהו כזה. אפשר לקבל פירוט\עצה? תודה, אלעד.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר עבור WIN98 למדפסת HP940C אלא שבאתר הרשמי של HP לא ניתן יותר להשיג דרייבר זה, בטענה שמייקרוסופט לא נותנת יותר תמיכה עבור WIN98 :s05:
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני זוכר שאיכשהו ב NERO 6 היתי מצליח לצרוב קבצים גדולים כאלה, אבל ב NERO 8 אני לא מצליח . יש למישהו רעיון איזה הגדרות צריך לשנות ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מחפש תוכנה קלת שימוש לבניית\הקלטת פקודת מאקרו בסביבת ווינדוס.... תודה [br]פורסם בתאריך: 07 מאי 2007, 15:49:26 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן בזמן האחרון כל פעם שאני מסמן קובץ divX (אפילו לא פותח) קופצת הודעת שגיאה מוינדוס ואז אני נאלץ לסגור את החלון יש לציין שזה קורה רק עם קבצי divX מישהו יודע מה הגורם לתקלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
תוכנת SPSS 17-20 שתתאים לוינדוס 7 למישהו יש מושג מהיכן להשיג?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אצל אחד הלקוחות יש לי משתמש שלא מצליח לראות קבצים המצורפים למייל. כלומר... בפעם הראשונה שהוא פותח את ה-Outlook ופותח מייל, הוא רואה שיש קובץ מצורף, לוחץ עליו, הקובץ נפתח והכל טוב. לאחר שהוא סוגר את המייל, אם הוארוצה להכנס אח"כ שוב, לא רואים יותר שיש קובץ מצורף. אם עושים Forward הקובץ המצורף מופיע כפי שאמור להופיע במקרה כזה. לאחר שזה קורה במייל הראשון שהוא פותח, שאר הקבצים מופיעים ישירות ללא הקבצים שצורפו. מדובר על Outlook 2003 מול Exch. 2003 REPAIR לא עזר, וגם לא Clean Views. אשמח לכל רעיון מקורי איך לפתור למשתמש את הבעיה. תודה יעל
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היום ניסיתי להתחבר לסקייפ ולא הצלחתי, הסיסמה והשם משתמש נכונים אבל ההתחברות עצמה לא מתבצעת, אותו דבר גם במחשב וגם הסמארטפון, בוודאות שהסיסמה נכונה והשם משתמש אותו שם משתמש, עכשיו לחברה שלי יש גם סקייפ והיא גם לא מצליחה להתחבר מאותה סיבה, האם יש לסקייפ איזה שהיא בעיה? או שזה בעיה אצלי בכל הבית? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חבר שלי פתח בשבילו ערוץ במירק בשביל אתר שני בונה עכשיו הבעיה שיש לו הופ קבוע ואנכנו לא יודעים אך לעשות שגם לי היה הופ קבוע מהוא יכול להסביר לי אך אני עושה שהיה לי הופ קבוע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כשחזרתי הביתה אתמול קיבלתי הודעה במחשב שהנורטון רוצה ACTIVATE למרות שכבר עשיתי לו בהתקנה, אז כמובן שהתנתקתי מהאינטרנט וניסיתי לעשות לו, אבל הוא לא נתן לי. אז עשיתי ריסטרט ואז כל פעם שווינדוז עלה, קיבלתי מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אפילו בSAFE MODE הוא לא עלה לי, רק בDEBUGGER MODE, שם משום מה הנורטון אנטי וירוס עבד, עשיתי סריקה ומחקתי וירוס בשם w32.beagle.dz שאין לי מושג איך הוא הגיע למחשב שלי ואני מאוד אשמח אם תגידו לי. עכשיו אני מנסה לעשות UNISTALL לנורטון כדי להתקינו מחדש וזה לא נותן לי, הפס התקדמות מגיע לסוף אבל לא מסיים את הסרת התוכנה.. ככה שאני בטח לא יכול להתקין מחדש. אשמח מאוד אם תגידו לי איך אני יכול להסיר את נורטון ולהתקין אותו מחדש ואיך אני יכול לוודא שהוירוס הז…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה DaemonTools, ויש לי כבר התקנות של משחקים/תוכנות שפתוחות איתה.. לא יודע למה זה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב, כשהשולחן עבודה עולה, כל ההתקנות של התוכנות שפתוחות ב DaemonTools עולות... זה לא אמור להיות ככה, מה אני עושה כדי להוריד את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
עד עכשיו הוא לא היה עושה לי בעיות ועכשיו הוא חוסם לי את האתר ואין לי מושג איך אם בכלל אפשר לבטל את זה בהגדרות. אגב יש לי את הגירסה החדשה (3).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקרופון ושמעתי על תוכנות שאפשר בעזרתן להכתיב למחשב למשל בוורד דרך המיקרופון מכירים כאלה תוכנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם..אז ככה שמתי את המחשב לתיקון והטכנאי החזיר לי אותו עם בעיה קטנה שהיא הנטקס לא עובד. במקומו כשאני כותבת אתר בעברית הוא מפנה אותי לעמוד של יאהו ששם מציעים לי אתרים בהתאם למה שחיפשתי.חשוב לי לציין שאין שום קשר לסרגל הכלים של יאהו כי הוא לא מופיע לי בכלל על המחשב. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את נטקס,אבל כלום לא עבד. צירפתי כאן תמונה לדוגמא של חיפוש שעשיתי ואיך זה מראה לי את הדף של יאהו http://yfrog.com/n332379146p תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-