עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TermiNal,

גם לכם האייסי לא מתחבר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by X-_PLOSIVE,

שלום יש לי את ה nero express עכשיו בנירו הקודם הצורב שלי ( ריקו x20 ) היה צורב audio ב3 דקות ככה קצת יותר עכשיו בנירו הזה הוא עושה את זה מה זה לאט הוא כל שיר מעתיק ובודק אותו יש אפשרות אחרת בתוכנה? תודה מראש אלירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הייתה לי פעם תוכנה כזו, שהופכת את הקבצים בלחיצה אחת על רשימת הקבצים.. יש לי advanced WMA workshop שהיא ידנית, כלומר כל קובץ לעשות בנפרד. למישהו יש תוכנה כזו שאני מדבר עליה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני רוצה לשלב וידאו במצגת כך שתופיע כחלק מהמצגת ולא תפתח בחלון נפרד תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום! אני מעוניין ללכוד (capture) ווידאו שמועבר בצורה stream מהתאר הבא: http://www.sscnet.ucla.edu/college/CollegeCommencement.php כיצד אפשר לבצע זאת? (מאוד חשוב לי) מודה לכם מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חבר'ה אני לא ידעתי אם לכתוב את ההודעה הזאת כאן וחשבתי שזה הפורום הכי מתאים אז ככה יש ברשותי מחשב מאוד חזק מעבד Q9550 4 GB זיכרון ראם הארד דיסק 500 GB לוח אם עם ציפסט X48 מסך של אסוס דגם MW221C עריכה= יש לי את הסרט הזה Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.IMAX.Edition.BluRay.1080p.DTS.3Audio.x264-CHD אבל המחשב לא מציג אותו כמו שצריך הוא נתקע לפעמים או שלפעמים אין התאמה בין הקול לבין הסרט מה שכן מותקנים אצלי המקודדים כי שאר הסרטים כן עובדים אצלי אם כי לא בדקתי סרטים באיכות של 1080P אז מה לדעתכם הבעיה? :s05: אשמח במידה וזה בעיה ברמת תוכנות אשמח לקבל שמות של התוכנות תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בנתיים רק במדייה פלייר אני רואה כתוביות בעברית. יש אפשרות להגדיר את media player classic -home cinema שתציג גם היא כתוביות בעברית או את VLC ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by david86,

יש לי סרט WMV אני רוצה לפתוח אותו שריאתה אותו מי שהוא יודע איך אני יראה את הסרט הזה הוא איזה תוכנה עושה שאני יראה את זה

9. Started by shacharoren,

שלום, החל מאתמול החלה לי בעיה בברידג אשר כמעט ולא מאפשרת עבודה רציפה. העיניין החל כאשר ה - thumbnails לא חודדו ולא היה ניתן לראות ברור ואילו לא באף משטח עבודה! גם כשניסיתי לאתחל או לנסות לדחוף בכח את פיקוס ה - thumbnail העיניין לא עבד. עכשיו העיניין רק מחמיר, כמעט בכל פעולה התוכנה נתקעת או מעלה חלון שאומר שאין מספיק מקום או זיכרון. אני עובד על ויסטה 64 עם e6850 8 גיגה זכרון מהיר, וכונן raid מהיר מאוד ויעודי לשימושי scrach ועדיין לא מצליח לפתור את הבעייה. צריך סיוע דחוף כי אני באמצע כל מיני עבודות!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי חברים התוכנה הפסיקה לעבוד כראוי. בפתיחה אני מקבל חלון ובו הודעה שעלי להתקין עידכון שלה, וכשהיא נפתחת אני מקבל את הודעות החלון בג'יבריש. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אנדי,

שהסיומת שלהם היא mdf או mds? ושאלה נוספת בנושא סיומות קבצים - למה משמש קובץ ששמו ds.store (למי מכם שנתקל בכאלה)?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח עידו
    Started by אורח עידו,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר אפליקציה\תוכנה לווינדוס 10 שמאפשרת תרגום מילים משורת המשימות? כלומר מילון (בסגנון מורפיקס) שהחלון חיפוש שלו ממקום בשורת המשימות.\ תודה רבה! עידו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לצורך העניין הכנתי דף אינטרנט מעוצב בפוטושופ ואני רוצה עכשיו להפוך אותו לדף אינטרנט רגיל. איך אני אמור לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by german103,

לאחר הגבלת ה-Upload בתוכנה, הבחנתי שזה לא ממש קורה, בזכות הפינגים הגבוהים בתוכנת Ventrilo. לדוגמא : ברשותי 6 טורנטים פתוחים, כולם מוגבלים ל-1KB העלאה, אך תוכנת BitDefender מציגה מהירות חזור של 17KB. כנראה שמעבר להעלאת מידע (המוגבל ל-1KB*6) התוכנה מבצעת עוד משהו מעבר לזה שאוכל פס חזור? אם מישהו נתקל בבעיה ומצא פיתרון, הודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שוב זכיתי היום לביקורו של הוירוס KLEZ בתיבת הדואר שלי. יש לי אמנם אנטיוירוס שתופש אותו ומונע נזק כלשהו אבל הבעיה היא שאני חייב למחוק את כל תיבת הדואר הנכנס (INBOX) כדי להיפטר ממנו לגמרי כי לא ניתן רק להסיר אותו. שאלתי : האמנם זה מחוייב המציאות או שיש אנטיוירוס שיכול לטפל בו כמו שצריך. האם אני יכול לנטרל את האנטיוירוס שלי, להיכנס לאאוטלוק (אין סכנה?) ולמחוק רק את ההודעה עם KLEZ? זה לא מסוג הוירוסים שעובד גם בלי הפעלת ה-ATTACHMENT?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש תוכנה שאני יוכל להטמיע את התרגום לקובץ AVI וכל שאר סוגי קבצי סרטים מבלי שלאחר ההטמעה אני יצטרך לצרוב את הסרט יותר פשוט אני רוצה להטמיע לכל הסרטים שלי שעל המחשב תרגום לצמיתות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by wolf_silver,

אני רוצה להפעיל 2 מסנג'רים בו זמנית... כיאילו את המסנג'ר החדש... ששניהם היו חדשים.. לא את הישן (שאתה מקבל עם הוינדוס) והחדש ... תודה רבה לכול העוזרים אני מחפש לזה כבר איזה 50 שנה פיתרון תודה רבה אנשיםםם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oren,

Hey there, 1) In Nero Express app, I wanna know what the difference between burning Mp3 files via Data->Data Disc and Music->Mp3 Disc, what's better and why? 2) Why when i'm adding my Mp3's to a "Data Disc" it takes 1 sec to add all files and in "Mp3 Disc" mode it takes a few seconds for a song? 3) Why when i'm trying to burn files with long FileNames in the "Advanced Nero" it makes the FileNames Italic on the burn window and when i'm start burning it tell's me that the files has long names, and in "Express" mode it doesn't tell me anything about this? 4) Is there any way to burn CD's in Nero in Romeo filesystem and not Joliet? cos i have a lot of files with long na…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, ברצוני להכין דיסק איתחול (Bootable CD) עם כמה שיותר תוכנות חיוניות הפועלות תחת דוס, למשל תוכנות שמציגות מידע על החומרה שבמחשב, מהירות באס, מעבד, כרטיסים, לוח וכדומה... תוכנות איבחון למיניהן... או כל תוכנה חיונית אחרת המומלצת על ידכם ופועלת כאמור, תחת Dos. כמו כן אשמח לשמוע דעות והמלצות לגבי מה עוד כדאי לשים בדיסק זה. אתרים עם תוכניות יעילות העובדות תחת Dos יתקבלו בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avz,

אשמח לקבל המלצה לתוכנת RIP חינמית. המטרה העיקרית - העברת מוסיקה מתקליטורים שיש לי , להעלות אותם על דיסק און קי לשמיעה ברכב. הורדתי וניסיתי את winamp, אבל מצאתי את השימוש בה מאד לא נוח. תודה.

21. Started by h4438,

יש לי לוח ASUS CUV4X מעבד פנטיום 667MH התקנתי את התוכנה MBM 5 ואני לא יודע איך לקבוע את ההגדרות... ? ... ? איך אני משיג דרך התוכנה את הטמפרטורה של המעבד ? כתוב לי טמפרטורה של SENSOR 1 ... וSENSOR 2 אבל לא יותר מזה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by aleXtazi,

שלום!!!! יש לי בעיה זה לא רוצה להשמיע לי על 5.1 אני ]שוט לא קולט למה .... הקטע שזה משמיע לי רק 2 רמקולים מתוך ה 6..... אבל לאומת זאת במדיה פלייר זה משמיע לי על 5.1 למי שהוא יש איזה שהיא דרך לסדר אתזה?.??....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ofer_mat,

שלום רב אני צריך תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחת וידאו בין מספר משתמשים שמחוברים ברשת פנימית של החברה ( ללא חיבור לאינטרנט). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by url,

כל הפינגים של השרתים בתוכנה נמוכים והתוכנה מסרבת להתחבר אליהם יש למשהו רעיון מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בעבודה שלי אני משתמש בלפטופ עם תחנת עגינה, ולכן יש לי מסך ראשי גדול והמסך של הלפטופ בתור מסך משני. ואני עובד כך שאני שם מספר חלונות על המסך של הלפטופ. כשאני מוציא את הלפטופ מתחנת העגינה, הוא הופך להיות המסך הראשי וכל התוכנות מופיעות עליו. הבעיה היא שאני מחבר מחדש את הלפטופ לתחנת העגינה, כל התוכנות מופיעות על המסך הגדול ומסך של הלפטופ הוא ללא מסכים של תוכנות. אני מחפש תוכנה שיודעת לזהות אם ישנם מספר מסכים במערכת ואם ישנם אז למקם אוטומטית תוכנות מסוימות במסך המשני. דוגמה: הייתי רוצה שכל פעם שאני מחבר את הלפטופ לתחנת העגינה הoutlook ו messenger יעברו לחלום המשני. מישהו מכיר תוכנה עם יכולות כאלה? ואם אפשר הייתי שמח שהיא תהייה חינמית.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.