עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום יש לי שירים בדיסק די וי די וכמובן בפורמט הנל אני רוצה להעביר את השירים לפורמט רגיל שאוכל להכניסם לנייד שלי חשוב לי לציין שהשירים לא מחולקים בדיסק אני צריך לחלק אותם ולקחת את מה שאני רוצה זה דחוף תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום! הורדתי מהMULE קובץ RAR מסוים בעל משקל של מספר מאות מגה. הקובץ אמור להכיל בתוכו שירי MP3. כאשר אני לוחץ עליו לפתיחה,הוא מציג לי הודעת ERROR שבה נכתב שהארכיב שלי הוא או בפורמט לא ידוע או ניזוק. האם יש לי אפשרות כלשהי להוציא מידע מהארכיב הזה? לפחות את מה שלא ניזוק. תודה רבה! נ.ב סתם למען הסר הסר ספק,אין שום דבר לא חוקי בהודעה הזאת. :

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by g1zey,

שלום, ניסיתי (ברוב טיפשותי) לשנות את כמות הנפח בין הכוננים השונים בעזרת partition magic. לאחר הפעלת התוכנה המחשב עשה ריסט וזיהה רק את כונן C (עליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה) אך לא את כונני D ו-E. כעת, לאחר פירמוט אני נשארתי עם כונן C בלבד בנפח של 30G מתוך ה500 ש"אמורים" להיות לי. מבדיקה בBIOS נראה כי הוא מזהה את הארד דיסק ושנפחו 500G אך במחשב אני עדיין רואה רק את כונן C. ייתכן שהPartition Magic שינתה כל מיני הגדרות בכוננים ? יש דרך להציג אותם? תודה רבה לעוזרים , וסופ"ש נעים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני רוצה לשלב וידאו במצגת כך שתופיע כחלק מהמצגת ולא תפתח בחלון נפרד תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מחשב שהוצאתי ממנו את הכרטיס מסך. וכשאני מנסה להתחבר אליו עם LOGMEIN זה מראה לי מסך שחור. אני לא רוצה להשתמש ב REMOTE DESKTOP. איזה תוכנה לדעתכם יכולה לפעול? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם עשיתי סרט בפרימייר וכל פעם שאני עושה EXPORT הסאונד יוצא באיכות נוראיתתתתת. אני צריך להשתמש באיזה מוקדד או משהו? אם כן באיזה? ואיך מתקינים? חח תודה [= נ.ב אני צריך את זה למחר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בעבודה שלי אני משתמש בלפטופ עם תחנת עגינה, ולכן יש לי מסך ראשי גדול והמסך של הלפטופ בתור מסך משני. ואני עובד כך שאני שם מספר חלונות על המסך של הלפטופ. כשאני מוציא את הלפטופ מתחנת העגינה, הוא הופך להיות המסך הראשי וכל התוכנות מופיעות עליו. הבעיה היא שאני מחבר מחדש את הלפטופ לתחנת העגינה, כל התוכנות מופיעות על המסך הגדול ומסך של הלפטופ הוא ללא מסכים של תוכנות. אני מחפש תוכנה שיודעת לזהות אם ישנם מספר מסכים במערכת ואם ישנם אז למקם אוטומטית תוכנות מסוימות במסך המשני. דוגמה: הייתי רוצה שכל פעם שאני מחבר את הלפטופ לתחנת העגינה הoutlook ו messenger יעברו לחלום המשני. מישהו מכיר תוכנה עם יכולות כאלה? ואם אפשר הייתי שמח שהיא תהייה חינמית.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by anri,

אני מנסה להסיר ת NERO דרך הסרת תוכנות בלוח בקרה... בקיצור הוא מתחיל להסיר, ואז הוא נתקע ואומר windows installer הפסיק לפעול, ויש שתי אפשרויות לסגור תוכנית או לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון. אני יעני מחפש פיתרון, ההסרה ממשיכה עוד קצת, ואז מגיעה שגיאה וסוגרת הכל . ואני רוצה להתקין ת 8 אבל אני לא מצליח בגלל החרא הזה . צירפתי תמונות ... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Myrath,

שלום לכולם, הבנתי שישנה דרך לשחק במשותף בין קונסולות (בהנחה שלשני בעלי הקונסולות יש חשבון אונליין תקף). לא הצלחתי למצוא מדריך פשוט לביצוע הפעולה (להבנתי נקרא Share play) ואשמח אם מישהו יוכל להפנות או לתת הסבר קצר. מקווה שזה הפורום המתאים, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by JHONLEV,

מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לצייר סקיצה של מארז ! שתיהיה מקצועית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eliav-peretz,

מעניין אותי לדעת אם אנשים מתייחסים לזה.. אני אישית לא מעביר..!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מישהו מכיר איזה תוכנה טובה ומקצועית יחסית ליצירת כרטיסי ביקור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lee.,

אני משתמש ב Firefox/2.0.0.14 לאחרונה שמתי לב שהדפדפן נוטה לעבוד ממש לאט, ולהשתמש בכמות עצומה של זיכרון. כרגע למשל, עם שלוש חלוניות פתוחות, ובאף אחת מהן לא משהו מסובך מדי (YNET, גוגל וHW) הוא צורך 170,000 K, ואני לפעמים מוצא אותו עושה שימוש בלא פחות מ 540,000K . לפעמים זה קורה אם אני משאיר אותו לבד פועל שעה, אני חוזר ומגלה שהוא תפח לממדי על. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך? לא זכור לי שבעבר היה לו קטע כזה, ואף תוכנה אחרת לא מתקרבת לעולם (כולל IE) לצריכת הזכרון הזו. אולי אגב, זה קשור לאינטרקציה גרועה שלו עם אדובי רידר? כי לפעמים כשזה קורה גם האדובי עושה בעיות משלו (עוצר לי את כיבוי המחשב בכל מיני הודעות). אשמח אם מישהו נתקל בתופעה, ופתר אותה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. גלילת עמוד עם תוכן פלאש גורמת להיעלמות חלקית של התוכן או דריסה של תוכן אחר, תקיעות של טאבים שלעיתים אורכות גם כחצי דקה עד שמשתחררות ועוד. מאז ומתמיד לא סמפטתי את הפורמט הרקוב הזה, ונראה שבחודשים האחרונים זה רק הולך ומצדיק את הסלידה שלי. עם כל עדכון של פלאש מהחודשים האחרונים, התופעה רק החמירה. בהתחלה חשבתי שזה טירוף חולף של Aurora, עד שראיתי שזה קורה גם בדפדפנים אחרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by reem,

איזה תוכנת לעריכת סרטים / סרטונים מומלצת ??? לתוכנה תיהיה אפשרות לעשות אפקטים וכו'...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חבר שלי טס בקרוב לדרום אמריקה.מניסיוני המר - המחשבים שם שורצים וירוסים ושאר מזיקים - וכל הכנסה של כרטיס זיכרון תדביק את הכרטיס זיכרון בוירוס כלשהו. אני מחפש תוכנה שתפעל אוטומטית בכל פעם שהכרטיס זיכרון מתחבר למחשב כלשהו - ותדע למנוע הדבקה של וירוסים. בגדול אפשר למנוע כתיבה לתוך הכרטיס, אבל הצ'ופצ'יק שנמצא על הכרטיס ועובר למצב Read Only לא ממש נותן הגנה טובה (מניסיון..) אשמח לקבל עזרה בנושא, עוד יומיים החבר כבר על המטוס

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי יש לי הארדיסק עם סקטורים םגומים שמשום מה אני לא מצליח לתקן עם בדיקת סקטורים אבל בדרך פלא הוא עולה נפלא וללא תקלות דרך ERD MINI XP גיביתי את כל הקבצים אבל חייב לגבות מיילים של אאוטלוק 2007 עם ייבוא ייצוא ואת זה אני לא מצליח יש למישהו פתרון? איך אפשר לגבות מיילים בדרך עקיפה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by psychuil,

חשבתי שזה עלול לעניין אתכם: (יותר לחבר'ה המתחילים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. היי חברים אני לא יודע אם הסקינים האלה הם חינמיים אני חושב שכן.(במידה ולא נא להגיד ואני ישנה את הכותרת ) בכל מקרה , אני מחפש סקין יפה ונוח בישביל המדיה פליר שיעבוד על מסך מגע 7 אינץ רצוי כפתורים גדולים וממשק פשוט ויפה. (שחור יהיה מעולה) ועוד שאלה , האם יש אקולייזר שניתו להוסיף למדיה פלייר? יש לי כרגע אקוליזר נחמד בצבע ירוק(כמו שבא עם המדיה פלייר) ותהיתי אם יש אחרים יותר יפים ומושקעים תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה ליצור סרטון למוצר, בצורת וידאו עם עריכה, ולהפוך אותו לפלאש, כדי לעלות לאתר. כמו זה: http://www.genius-germany.de/english/schneidgeraete/zwiebelschneider/animation.html אין לי נסיון/ידע בכלל הפלאש. האם יש תוכנה שיודעת להמיר מ AVI (או |MPG) ל FLASH? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pooowa,

היי אחרי שהורדתי קטעים מהאינטרנט (ארץ נהדרת, אם אתם מתעקשים לדעת ) רציתי לראות, הקטע זה שאני נכנס למדיה פלייר זה רק משמיע לי את הקול ולא מראה לי את התמונה. מה שעוד יותר מעצבן זה שרק היום זה קרה לי, גם בקטעים שהורדתי לפני שבועיים ויותר ושפעלו לי במחשב חלק. מישהו יכול לומר מה יש לו?! :-\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sagi88000,

יש לי שאלה כללית, לא בעיה כלשהי (בלי לפתוח פה ) מה זה בדיוק חתימה דיגיטלית של דרייבר? תודה רבה לעוזרים, שגיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחובר בכבלים (מתב) דרך בזק בינלאומי (בלי חייגן) לפעמים יש לי התנתקויות מבזק בינלאומי (בעיות בצד של הספק) אני מחפש תוכנית שתגיד לי אם אני מחובר או לא ומתי התנתקתי , כמה זמן אני מחובר וכו'

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by elior021,

היי נכנס לי וירוס למחשב הוא מתחזה לתוכנה הוא עולה בהפעלה מראה שיש וירוסים ודורש תשלום עבור התוכנה התוכנה לא נמצאת בMSCONFIG וגם לא בהוספה הסרה ניסיתי להריץ combofix ו smintfrundfix ו hijackthis. במצב בטוח כולם לא הועילו אני לא מכיר תוכנות יותר חזקות מהם אבקש את עזרתכם תודה מראש אליאור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים