עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by avivlyaviv,

מחקתי בטעות קובץ 8 G אז הוא שאל אותי אם למחוק לצמיטות (בע איך רושמים) אז אמרתי כן (בטעות) עכשיו יש אפשריות לשחזרק את הקובץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מישהו מכיר תוכנה להצמדת כתוביות לסרט , כי AVI ReComp עושה לי מלא בעיות היא מקצרת לי סרט שלם ולא מסיימת אותו עד הסוף .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kobibo,

ישנם סרטים (לא כולם) שברגע שמרצים אותם התוכנה פשוט מתעופפת, הקודקים שלי מעודכנים כמו כן ב media player הסרטים מתנגנים. אודה לעזרה מכיוון שאני דיי התרגלתי לתוכנה ולא בא לי להחליף לאחרת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by הדרכת מחשבים,

שלום, אני בונה משחק טריוויה אני מחפש לעשות מתוך חלון שאלה הטריוויה לאחר כל שאלה חלונית קטנה שנפתחת ומציגה משהו כזה שאז מכניסים את תוצאות כל השחקנים ובסיום לוחצים על סיום וליד כל שם יש וי או איקס בהתאם לתשובה אשמח לעזרה איך לעשות את זה בצורה הכי קלה ומהירה(צריך רק כל פעם לשמור את כל הניקוד של כולם) אשמח לעזרה תודה

5. Started by yossi21,

יש לי בעיה, כל פעם שאני רושם שם של אתר בשורת הכתובת הוא פותח לי את זה בכרטיסיה חדשה ואני רוצה שהוא יפתח לי את זה באותו כרטיסיה. איפסתי את הדפדפן וזה לא עזר, מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, ברצוני להכין דיסק איתחול (Bootable CD) עם כמה שיותר תוכנות חיוניות הפועלות תחת דוס, למשל תוכנות שמציגות מידע על החומרה שבמחשב, מהירות באס, מעבד, כרטיסים, לוח וכדומה... תוכנות איבחון למיניהן... או כל תוכנה חיונית אחרת המומלצת על ידכם ופועלת כאמור, תחת Dos. כמו כן אשמח לשמוע דעות והמלצות לגבי מה עוד כדאי לשים בדיסק זה. אתרים עם תוכניות יעילות העובדות תחת Dos יתקבלו בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by wow,

האם יש אפשרות להפוך לעברית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. בעיקר ל-HD

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by miki_michal,

מחפש תוכנה (חינם) שגם מקליטה wav וגם מאפשרת המרה של mp3 to wav. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mena,

קניתי נגן חדש ,שאני מחבר אותו הווינדואס מעלה לי הודעה שבמחשב שלי לא מותקן usb2.0 והלוח אם שלי הוא :msi nforce4 neo-fi משהו יודע מה צריך לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by fanta,

חייב דחוף תוכנה שאני יוכל ליכתוב איתה דברים בגיאומטריה יעני להדפיס את כל הצורות האלה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by idofr,

אז ככה עשיתי את החייל כמו שיש במדריכים שבאים עם התוכנה אבל ברגע שאני בא לסובב אותו קורה משו מוזר תראו הקישור להגדלה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200507021854537400&user=ido_friman עריכה: עוד משו עכשיו ראיתי שהFlat Miror לא עובד =\ (הגדרתי אותו ה"השתקפות" במפות של החומר)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בעבודה שלי אני משתמש בלפטופ עם תחנת עגינה, ולכן יש לי מסך ראשי גדול והמסך של הלפטופ בתור מסך משני. ואני עובד כך שאני שם מספר חלונות על המסך של הלפטופ. כשאני מוציא את הלפטופ מתחנת העגינה, הוא הופך להיות המסך הראשי וכל התוכנות מופיעות עליו. הבעיה היא שאני מחבר מחדש את הלפטופ לתחנת העגינה, כל התוכנות מופיעות על המסך הגדול ומסך של הלפטופ הוא ללא מסכים של תוכנות. אני מחפש תוכנה שיודעת לזהות אם ישנם מספר מסכים במערכת ואם ישנם אז למקם אוטומטית תוכנות מסוימות במסך המשני. דוגמה: הייתי רוצה שכל פעם שאני מחבר את הלפטופ לתחנת העגינה הoutlook ו messenger יעברו לחלום המשני. מישהו מכיר תוכנה עם יכולות כאלה? ואם אפשר הייתי שמח שהיא תהייה חינמית.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by cutOFtea,

שלום רב, אני חושב שיש לי בעיה של זליגת זיכרון במשחק FS 2004 בגלל שאחרי 20 דקות רצופות של משחק ה- TASK MANAGER מראה ניצול של 1.8 ג'יגה של זיכרון (דבר שמעולם לא נתקלתי בו). האם ישנה איזושהיא תוכנה אשר מראה לי איזה קבצים שואבים כ"כ הרבה זכרון ??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by אנדי,

שהסיומת שלהם היא mdf או mds? ושאלה נוספת בנושא סיומות קבצים - למה משמש קובץ ששמו ds.store (למי מכם שנתקל בכאלה)?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. משום מה אינני מצליחה להתקין ADOBE PLUG IN FLASH לא במוזילה ולא בפיירפוקס למרות שחיפשתי משהו שיהיה מתאים לדפדפן.. :'( אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ..אני מאוד מתקשה לתפעל את האינטרנט ככה :s05: ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני ממש נוב בעיצוב גרפי ובקושי יודע משהו עשיתי אותה ב20 דקות בערך לא משהו רציני...מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lordgod,

דברים די בסיסיים.. מדריך ל cloth: http://www.fileflyer.com/view/wLnHNBL מדריך ל rigging/armatures : http://www.fileflyer.com/view/AdtirA3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בתקופה האחרונה החלה להתרחש בפיירפוקס שברשותי בעייה: כאשר אני סוגר את הדפדפן ולאחר מכן פותח אותו, תכופות מופיע לי חלון ריק בהתחלה. כאשר אני סוגר את החלון הריק ופותח את הדפדפן מחדש, הוא נפתח, אך המטמון מהשימוש האחרון בדפדפן נשאר. לאחר מכן, כאשר אני סוגר את פיירפוקס ומפעיל את מנהל המשימות, אני רואה, כי התהליך של פיירפוקס נשאר בזיכרון ולא נסגר, כך שאני צריך לסגור אותו ידנית, ולאחר מכן לפתוח ולסגור את פיירפוקס על מנת שהמטמון שלו יימחק. כמו כן, תכופות קורה בעת הפעלת פיירפוקס לאחר הפעלת המחשב שהוא מציע לי לשחזר את הלשוניות האחרונות, וזאת למרות שהוא נסגר באופן תקין לפני כן. ככל הנראה קשור גם לבעייה זאת. מה הסיבה לבעיות הללו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ludacris,

חיפשתי לא מעט ולא מצאתי אם למישהו יש את הדיסק שבא עם הסט אני אשמח לדבר איתו תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by maCr0T,

יש לי את התכנה הנל אך בעת צריבת קבצי MP3 שמיועדים לשמיעה בדיסקמן שקורא MP3, הוא לבד ממיר את הקובץ לWAV, כיצד מבטלים זאת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני לא מצליח לחבר את זה זה מבקש דריבר ותוכנה מה שו כזה היה לי מקודם וזה עבד בגלל שהיה ליאת הדיסק והיה צריך להתקין דריבר ותוכנה עכשיו עבדתי את הדיסק מה אני עושה אולי אפשר להוריד את זה מאינטרנט? את ה DRIVERS ויש לי VISTA עם זה קשור!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תמונה להמחשה: http://img371.imageshack.us/img371/6460/fuckedupcf9.jpg אני לא יכול להיכנס למנהל המשימות או לתצוגה דרך שולחן העבודה--מקשימני--מאפיינים ההתחל שלי נדפק כל שניה קופצים פופאפים עכשיו ניסייתי להוריד תוכנות כמו spy sweeper וניסיתי למחוק ידנית את הוירוס דרך מצב בטוח ועדיין שאני מעלה רגיל את הווינדוס זה אותו שיט עזרה :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by סיוון,

שלום לכולם , קניתי צורב DVD למחשב ואני מעוניינת לצרוב מספר סרטים שיש לי במחשב בפורמט DIVX אל מדיה של DVD. הרעיון הוא, שלאחר הצריבה , אני אשתמש בדיסק לצפייה במכשיר ה-DVD (קורא DIVX)הביתי שמחובר לטלוויזיה. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור תפריט של הסרטים לפני שאני אצרוב על הדיסק ? על מנת שאוכל לבחור בסרט הרצוי בזמן הצפייה ממכשיר ה-DVD הביתי (או שקיים כברירת מחדל באחת מתוכנות הצריבה כמו נרו) . כמו כן , הסרט והכתובית באותו שם ובאותה תיקייה במחשב. האם כך לצרוב על מנת שאני אוכל לראות את הסרט גם עם כתוביות במכשיר ה-DVD הביתי ?.. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם הורדתי לפני מספר ימים קובץ מסוים ושכאשר אני לוחץ אליו הוא מראה לי חלון שחור לאיזה שניה בערך ואז הוא ניסגר ניסתי את כל תוכנות הכיווץ כדי ליפתוח אותו winrar winzip יש אולי עוד תוכנות או עוד דרכים שיש ליפתוח את הקובץ הזה כי זה מוזר אם זה יעזור אז רשום לי ב type of file Application

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.