עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בבית כמה הרידיסקים משהו כמו 3 אני אל צריך אותם בנפרד השאלה שלי היא האם אני יכול ליצור מכל השלושה מחיצה אחת האם אפשר לעשות את זה דרך Partition Magic או שאני חייב דרך הדוס?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני עובד תחת סביבת ווינדוס והדרך שהמחשב משתמש ב PF אינה יעילה. יש לי 768MB בזכרון הפיזי וכאשר נמצא בשימוש 350MB בPF וקרוב ל300MB בזכרון הפיזי לדעתי נראה שהמחשב היה צריך להפנות את רוב המידע לזכרון הפיזי ולא לזכרון הוירטואלי בגלל ההאטה שנגרמת עקב כך. האם יש תוכנה מסויימת שתבצע ניהול יותר חכם של הזכרון???? אני לא מעוניין להקטין את הPF . יש לציין שאני עובד במחשב אחר תחת סביבת לינוקס-אבונטו ושם הניהול של הזכרון הפיזי מול הזכרון הוירטואלי מתבצעת בחוכמה ורוב רובו של המידע נשלח לזכרון הפיזי בעוד שהזכרון הוירטואלי משמש רק למקרים חריגים שבהם מלאי הזכרון הפיזי עומד להסתיים. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Natan_Rozen,

היי שלום אבא שלי הביא לי מהמשרד שלו סורק (משומש כמובן) ואני מחפש דרייבר עבורו. הסורק נקרא UMAX Astra 3600 ובאתר של UMAX אין זכר לסורק הזה. לא דרייבר, לא מילה אחת שמזכירה אותו. לא באתר של UMAX ולא באף אתר, אין זכר. אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר... יכול להיות שלסורק הזה יש עוד שם או משהו שאני לא יודע? ??? תודה לעוזרים!

4. Started by slimshady21,

יש לי כמה שאלות: - אני משתמש בFIREFOX כבר כמה זמן, ולפעמים כשאני רוצה להכנס לאיזה אתר (לוחץ על קישור למשל) אז הוא מתחיל לחשוב איזה דקה, ואחרי זה הוא אומר לי: "תם הזמן המוקצב בניסיון להתחבר ל-*שם האתר* " . זה ממש מעצבן, מישהו יודע למה זה?? אני צריך לשנות משהו בהגדרות או משהו?? - הורדתי את AZUREUS (תוכנת קליינט של ביטורנט), ואני ממש לא מבין בשיט בביטורנט הזה. קיצר התחלתי להוריד איזה קובץ, ובהתחלה הוא הוריד תוך כמה שניות 1000קילו בייט, בקצב טוב. ואחרי זה הוא פשוט לא זז!! עברו כבר כמה שעות והוא בקושי הוריד 50% - 180MB. כשהמהירות היא איזה 30בייטים לשנייה , למה זה ככה?? אני צריך לשנות את ההגדרות?? אני צריך להוריד עוד קבצים כדי שיהיה יותר מהיר?? - איזה אתר יש לביטורנט שאפשר …

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום שבת שלום תראו קניתי פלזמה לחדר עכשיו בכרטיס מסך (9500) יש לי שלוש יציאות HDMI היציאה הכחולה הזאת מהמחשב למסך מחשב ויש עוד יציאה לבנה כזאת פחות או יותר דומה ליציאה של המסך היציאה הכחולה עכשיו במסך יש לי גם תיציאה הכחולה וגם תיציאה הלבנה הזאת שדומה פחות או יותר ליציאה הכחולה HDMI לא קשור בקיצור חיברתי תיציאה של המסך מחשב לטלויזיה עכשיו עשיתי הפעלה מחדש למחשב העברתי לVGA ראיתי תטעינה של המשחב עם הווינדוס XP כזה והשלוש קוים ההם שרצים ואז המסך כזה מתכבה ומעלה הודעה של invild mode משהו כזה משהו יכול להדריך אותי איך לחבר את זה לטלויזיה? זה די דחוףף

6. משום מה אינני מצליחה להתקין ADOBE PLUG IN FLASH לא במוזילה ולא בפיירפוקס למרות שחיפשתי משהו שיהיה מתאים לדפדפן.. :'( אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ..אני מאוד מתקשה לתפעל את האינטרנט ככה :s05: ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by meirtz4,

אהלן, אני מנסה לשים סרט וידיאו במצגת של פאוור פוינט וכל פעם יש בעיה, עשיתי ניסיונות עם כל מיני סרטים בכל מיני פורמטים וכל פעם בעיה אחרת.. אין סאונד, אין תצוגה, אין כלום.... מדובר על סרטים קצרים ככה שזיכרון זו לא הבעיה מה גם שאני עם מחשב חזק. מישהו יודע אולי באיזה פורמט אני צריך לעשות את הסרט כדי שיעבוד נורמלי במצגת? ("לא לעבוד בפאוור פוינט" לא תהיה עצה טובה לכל המתחכמים! ) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. הלכה לי מערכת ההפעלה ואני זקוק ל DOS שיעלה מתוך DISK ON KEY עם תמיכה ב NTFS . זקוק לעשות גיבוי (העתקה וכ'). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כאשר אני נכנס ועושה חיפוש הוא אומר לי שלא נמצא שרת וכאשר אני נכנס לשרתים ולוחץ על שרת כלשהו הוא אומר לי שהוא לא יכול להתחבר. אז איך אני עובד עם התוכנה הזאת???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Crash5,

מזה כבר חודשים שאני סובל מהבעיה הכי מוזרה שאי פעם נתקלתי באייסיקיו. הבעיה היא שלעיתים קרובות מאוד הודעות שאני שולח לחברי מהרשימה והודעות שהם שולחים לא מגיעות!!! אני פשוט משתגע, איך זה יכול לקרות! ניסיתי כבר הכל. פירמטתי, התקנתי גיסרא חדדשה, קבעתי הגדרות לברירת המחדל אבל נאדה! אני חייב לציין שהבעיה קורת לעיתים קרובות, כל יום, כמה פעמים, אבל אני כן מצליח להתכתב עם אנשים בעיקרון. האם זאת יכולה להיות בעיה של הספק שלי? 012? עזרה בבקשה :saint:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני לא יודע אם זה חוקי בכלל , אני לא יודע אם יש תוכנה כזו אבל אם התשובות לשני השאלות הן כן אז אני צריך תוכנה שתוכל להמיר MPEG (MPEG4 LAYER3 ליתר דיוק) לפורמטים באיכות יותר גבוהה (VCD , לא ?) כמו DVD . בתודה מראש .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מחובר בכבלים (מתב) דרך בזק בינלאומי (בלי חייגן) לפעמים יש לי התנתקויות מבזק בינלאומי (בעיות בצד של הספק) אני מחפש תוכנית שתגיד לי אם אני מחובר או לא ומתי התנתקתי , כמה זמן אני מחובר וכו'

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אני עובד עם Norton Internet Security. מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לדעת איזה פורטים חסומים אצלי ע"י ה - firewall של התוכנה? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by rony1880,

היי התקנתי WIN 7 שלי בנייד , אבל עכשיו אין אפשרות עם F11 לעשות שיחזור של היצרן שנמצא בכונן D, ידוע לכם איך משחזרים? באחריות של HP מבקשים על זה 400 ש"ח , קצת מוגזם שעוד המחשב באחריות, כרגע אני עובד עם הWIN שהתקנתי וזה עובד תקין.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי תקשיבו יש נתיב לקוקיס של גוגל כרום אני רוצה לגבות אותם ואני לא יודע מאיפה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אני צריך תוכנה שמקליטה את כל מעשי במחשב אבל אני גם צריך שהיא תהיה hiden זאת אומרת מבלי שיראו אותה ברגע ובכללי שלא יראו שהיא עובדת מישהו מכיר משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Morphine,

שלום, יש לי קובץ Rar שמבקש ממני סיסמה כדי לחלץ את הקבצים. מצורף לכך אתר ששם אני אמור למצוא את הסיסמה לא לפני שאני ממלא סקר ופרטים אישיים כמו כתובת וטלפון. אני לא אעשה את זה. האם ישנה דרך לחשוף את הסיסמה איכשהו? מדובר בקבצים חשובים ביותר. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מנסה לאתר בעיה של קבצים שיוצאים פגומים בהורדה ישירה. האם זה ההרדיסק, הזכרונות או אולי הראוטר או גרסת הקושחה שלו? יש לי ראוטר של D-Link 6740U VDSL ולפני כמה ימים שדרגתי לו את הקושחה לגרסה 2.53 שפורסמה בפורום של D-Link לאחר מכן נאמר לי בפורום שהקושחה הזו היא גרסת בטא. מה כדאי לעשות או איפה כדאי להתחיל? אודה לעזרתכם בנושא.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ShayA16,

אני חדש כאן בפורום ואני חושב שיש כאן קהילה רצינית מאוד (ואיכותית!) http://kshayk.deviantart.com/gallery/38621967#/d59to4g תמונה: מה דעתכם? (:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by idoj,

אני מחפש בנרות ולא מוצא מדריך לעבודה על :avid media composer 6 אם תוכלו לעזור זה יהיה נהדר

21. Started by cutOFtea,

שלום רב, אני חושב שיש לי בעיה של זליגת זיכרון במשחק FS 2004 בגלל שאחרי 20 דקות רצופות של משחק ה- TASK MANAGER מראה ניצול של 1.8 ג'יגה של זיכרון (דבר שמעולם לא נתקלתי בו). האם ישנה איזושהיא תוכנה אשר מראה לי איזה קבצים שואבים כ"כ הרבה זכרון ??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. האם קיימים כתוביות לגרסת 2 הדיסקים של הסרט,מה שמצאתי לא מתאים בכלל ועם delay מרגיז Silent.Hill.2006.DVDRip.XviD.AC3.CD1-JUPiT Silent.Hill.2006.DVDRip.XviD.AC3.CD2-JUPiT

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by IlanF,

איך פותחים את הקובץ הזה? (בשביל לראות מה הוא מכיל ליצירת סקין לICQ) ואיך בדיוק יוצרים סקין לICQ? יש איזה תוכנה בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Overclocker,

מישהו שמע על תחליף חינמי לתוכנת בבילון ? (כמובן שמדובר על תחליף בסיסי ולא משהו שיתן את כל התכונות של בבילון) מבירור קצר ברשת ראיתי רק תוכנה בשם "תירגומית" ולא נראה שהיא מתוחזקת באופן שוטף ורציני והיא ללינוקס... לא מצאתי נגזרת שלה לחלונות, ומה לעשות, בעבודה יש חלונות. בקיצור אשמח לשמוע על תוכנה כזו. ולא, אני לא מדבר על התוספים שיש לפיירפוקס, כי הם עובדים רק ב.. פיירפוקס [וגם לא משהו])

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי בעיה בצפייה באתרים.. אם זה באתר תפוז (פורומים)... אם זה באתר של המסנג'ר.. יש למישהו התקנה של JavaScript..? יש לי אינטרנט אקספלורר לא משהו אחר. תודה רבה ותהיו בריאים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים