תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה, כל פעם שאני רושם שם של אתר בשורת הכתובת הוא פותח לי את זה בכרטיסיה חדשה ואני רוצה שהוא יפתח לי את זה באותו כרטיסיה. איפסתי את הדפדפן וזה לא עזר, מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים , אני צריך עזרה קטנה ב-illustrator ... לצייר את הדבר הבא: אפשרי גם ב-photoshop ואח"כ להעביר ל-illustrator גירסה CS2 (אם זה משנה :-P ) תודה רבה !!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אחרי שהורדתי קטעים מהאינטרנט (ארץ נהדרת, אם אתם מתעקשים לדעת ) רציתי לראות, הקטע זה שאני נכנס למדיה פלייר זה רק משמיע לי את הקול ולא מראה לי את התמונה. מה שעוד יותר מעצבן זה שרק היום זה קרה לי, גם בקטעים שהורדתי לפני שבועיים ויותר ושפעלו לי במחשב חלק. מישהו יכול לומר מה יש לו?! :-\
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דבר כזה? ואיך מתקינים אותו? (הWORD כולו באנגלית) אם אין אז אולי יש ל 2003?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי להשתמש בדפדפן מקסטון לפני כמה שבועות, ואני די מרוצה חוץ משתי בעיות: *כשאני פותח TAB חדש בדפדפן, החלון אוטומטית עובר לדף החדש! אני רוצה שזה יהיה כמו בפיירפוקס, שהדף שאני פותח מתוכו את ה-TAB ישאר בתצוגה, ולא יעבור ל-TAB החדש. חיפשתי בהגדרות ולא הצלחתי למצוא לזה הגדרה! בעבודה אגב יש את אותו הדפדפן ושם פועלת התוכנה כמו שאני רוצה... *כשאני עושה חיפוש בגוגל המובנה בדפדפן, לפעמים זה עושה לי את החיפוש באמזון או בכמה אתרים אחרים! זה די מציק. בהגדרות החיפוש השארתי רק את גוגל במנוע החיפוש היחידי, אבל עדיין לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיקס עם איזה טראנס והמוזיקה של השיר ברקע מפריעה לי לעשות את המיקס איך אפשר להוריד אותה? אם הדבר אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בבקשה תנו לי תוכנה שבאמת בולמת את כל הפרסומות הקופצות כי זה משגע ניסיתי את התוכנות במדור ההורדות והם לא שוות כלום תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך קוד סיריל ל פוטושופ ופלש(10) cs3 ומהר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שיודעת לצבוע את כל המסך בצבע לבן ועם כל מיני טקסטורות על מנת לבדוק שאין למסך LCD פיקסלים שרופים או פיקסלים מזייפים כאלה... תודה מראש עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי יש לי כמה חברים שיש להם מלא קרציות ברשימה אבל אנחנו רוצים לדבר ואי אפשר כי הם כל היום בבילטי נראה! אז אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לראות מי מחובר למרות שהם על מצב של פרטיות! (אפשר גם בפרטי!)
-
? אני רוצה שהתיקיית שיתוף תהייה במחשב המארח...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני גורם לתוכנה להפעיל את כל הסרטים עם quick time כמו שהסרטים עובדים ב IE?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להתדכן בנושא. מזה מספר שנים אני משתמש ב NOD 32 ו SYGATE PERSONAL FIREWALL PRO. הבנתי ש SYGATE נרכשה ע"י סימנטק :\. לאחר שמאסתי קצת ב NOD32 ניסיתי את KASPESRKY TRIAL היום ללא הצלחה. המחשב נחסם לחיבור אינטרנט (דרך ראוטר SPEEDTOUCH) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. - חזרתי ל NOD32 הגרסא האחרונה...אבל אינני מרוצה ממנה עדיין. אולי למישהו יש פתרון לגבי הקספרסקי? עכשיו לגבי FIREWALL - האם לדעתכם כדאי לעבור מה SYGATE אליה התרגלתי שנים רבות? אני ממש לא אוהב את ZONEALARM ולכן המלצות לגבי FIREWALL אחר יתקבל בברכה. - האם למישהו יש נסיון עם COMODO?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה בזמן האחרון נשלחים מה msn messenger של ידידה שלי הרבה לינקים ורובם מכילים בתוכם סוג של וירוסים/ספיווארים . אני קיבלתי ממנה לפחות שתי לינקים היום בלבד . ניסיתי לעשת סריקה באנטיוירוס בניסיון לאתר את הרוגלה אבל לא עזר.. (בכלל לא מצא כלום..) ניסיתי להשתמש ב- hijackthis וגם ללא הצלחה.. זה זיהה את הרוגלה אבל לא הצליח להסיר אותה /חזרה לבד איזה עוד דרכים יש לנסות ? תודה חברה זה חשוב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמבטלת הפעלה של תוכנות בזמן עליית המחשב. ב-MSConfig ניתן לסמן איזה תוכנות רוצים שיעלו ב-Boot ואיזה לא. הבעיה היא שלפעמים תוכנות שאני מבטל את הסימון שלהן ב-MSConfig בכל זאת עולות ב-Boot (הסימון שלהן ב-MSConfig חוזר, משום מה), למרות שלא השתמשתי בהן. אני צריך תוכנה שמזהה את המקום בו כתובה שורת הפקודה שמפעילה את התוכנות אותן אני רוצה לבטל (ב-Config.sys, Autoexec.bat, System.ini, Win.ini, בספריית Startup וב-Registry), ומאפשרת למחוק את שורת הפקודה באופן קבוע, ולא רק לסמן אותה כ-Disabled.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש איזה תוכנה או משהו שאני יוכל להקליט בעזרתם ישר מהכרטיס קול... נגיד במחשב הישן שלי יכלתי פשוט לבחור את המקור הקלטה ולבחור ביציאת AUX או משהו כזה וזה היה מקליט את כל מה שאני שומע... [צליל יוצא מהכרטיס קול] מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה לא מצליח להיכנס לצאט תמיכה של מיקרוסופט באתר שלהם דיברתי עם הנציגים שלהם יומיים ניסנו הרבה אופציות ולא עזר תאמת שהצלחנו להיכנס לצאט דרך פרוקסי דרך האתר הזה :http://www.hidemyass.com/ התקנתי את הוינדוס מחדש כולל פירמוט ועדיין לא עוזר דרך הגב יש לי וינדוס 7 64 ביט 7600 ואני לא מצליח לפתור תבעיה עוד דבר חדש נכון שאני לוחץ על קליק ימני על המחשב שלי ואז ניהול ואני נכנס למציג האירועים ואס נכנס למערכת ויש לי כמה שגיאות עם עיגולים אדומים ואחד הזהרה עם משולש צהוב זה היה לי גם לפני הפירמוט ועכשיו אחרי שהתקנתי מחדש שוב זה מופיע לי אמרו לי שמציג האירועים תמיד מציג שגיאות האם זה נכון האם יש תוכנה שמפענחת את השגיאות אשמח לתשובות ועזרה ממכם תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיות בתוכנת אינקרדימייל שאין להן פיתרון ולכן אני זקוק להמלצה על תוכנת מייל אחרת. הבעיות שיש לי באינקרדימייל: 1. כמעט כל פעם שאני עושה "השב" (REPLY) למכתב שכתבו לי בעברית, אז הוא מעתיק את המקור של המכתב שקיבלתי כשאני צריך לכתוב את התשובה שלי למכתב מעל המקור. הבעיה היא שמדובר במכתב בעברית אז אחרי שאני לוחץ על השב כל הכתוב במקור לא נראה כראוי, בצד ימין של המסך שתי המילים הראשונות בכל שורה לא נראות. וגרוע מזה, כשאני מתחיל לכתוב מכתב תשובה מעל המקור אז אני לא רואה מה אני כותב כי שתי המילים הראשונות לא נראות.. ואז אני מנסה לעשות רווח מאחורי המילים כדי שיראו אותם וזה מעצבן מאוד. יש לציין בבעיה שתמיד הייתה לי בכל הגירסאות של אינקרדימייל, אך היא הייתה קוראת לי פחות פעמים מה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם נמאב לכם מהבנרים המעצבנים של התוכנה בעוד מכה אפשרויות תמצאו פה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להסיר לו את זה עם NOD32 ועם AVG ועם NORTON. כלום לא עוזר. הוירוס כאילו "נרדם" ליום ואז שוב חוזר. קראתי ברשת והבנתי שהוא לא מזיק כל כך אבל קשה להסירו. אשמח אם מישהו יתן כלי להסרתו של הוירוס. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows XP SP3. בדרך כלל, כאשר נכנסים לאתרים מסוימים עם שם משתמש וסיסמה, מופיע חלון המאפשר למשתמש "לשמור" את הסיסמה לפעם הבאה, כך שלא יהיה צורך להקישה בכל פעם באותו מחשב. לצערי אצלי זה משום מה לא עובד, ואני לא זוכר מהיכן ניתן לאפשר את הפונקציה הזו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-