עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by chen944,

טוב אז ככה אתמול פרמטתי תמחשב והתחלתי להתקין תדריברים של הלוח אם נתקלתי בבעיה בדריבר של הכרטיס קול הוא מופיע לי בגבריש וכנראה בגלל זה לא עובד כמו שצריך הכרטיס קול מובנה דגם הלוח P5V800-MX תמונה לתקלה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yj5yyldq2zoj.jpg

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. Started by ohad_c,

אחרי שאני מתנתק ממחשב מרוחק הוא מבצע LOG OFF ליוזר, יש אפשרות פשוט לבצע התנתקות מה- RDP ושהמחשב המרוחק ישאר במצב של לפני ההשתלטות?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by אבי11,

שלום אני משתמש בOUTLOOK שבאה עם ה OFFICE ,בחשבון הדואל שלי. הבעיה היא שהתוכנה לא מקבלת דואר באופן אוטמטי, כלומר, אני צריך כל פעם ללחוץ על "שלח/קבל" כדי לראות אם הגיע דואל. אני מבין שישנה דרך לשנות את זה בהגדרות , אבל אני לא יודע איך. אשמח אם מישהו מוכן להסביר. תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  4. כל שניה קופץ לי חלון ושואל אותי אם אני רוצה להתקין את האופציה הזו

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. לאחר שהמחשב החל להיתקע לי וכמה תוכנות spyware פתאום לא עלו לי הבנתי שנדבקתי במשהו. המקאפי גילה סוס טרויאני בשם DNSchanger אך הוא איננו מצליח להסיר אותו ורק שם בהסגר ולאחר מכן נדבק מחדש. ניסיתי עם עוד כמה סוגי אנטי וירוס שונים שגם הם גילו אותו (בוריאציות שונות) אך אינן מצליחות להסיר אותו. הקבצים שנדבקו הם קבצי מערכת חשובים ולא ניתן למחוק אותם. מה עוד אני יכול לעשות? אני שוקל פשוט לפרמט את המחשב ולהתחיל הכל מחדש.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by IG,

אני מעדכן את התוכנה (פיירוול) וכשהבאר של ההורדה מגיע לסוף, קופצת לי הודעה שאין תקשורת עם הסרבר וההודעה המצורפת... מה אני עושה עם זה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by mickycohen,

חברים אני חייב דרייבר של כרטיס מצלמות conexant 878a אני מודה מאוד לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. קיבלתי במחשב את הוירוס הזה. מנטרל לי את האנטי ווירוס. שיחזור לא נותן לעשות. התקנה חדשה של אנטי ווירוס לא מאפשר. סריקה אונליין של אנטי ווירוס לא נותן. בקיצור נועל כול אפשרות של הסרה . משהוא נתקל בפתרון יצירתי :bash:

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. http://www.iba.org.il/media/?recorded=tv

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  10. בקיצור, יש לי סרט של פחות או יותר 7 דקות שאני רוצה לקודד לavi. ניסיתי עם הגדרות דיי מנוחשות (שורש נ.ח.ש) ועם DivX ויצא נוראי (ריבועים על כל המסך לאורך כל הסרט, לדוגמא) על הגדרות דיפולט הגעתי ל1.6 ג'יגה (מיותר לציין שאני מעדיף שזה יהיה יותר קטן...) ומחקתי בינתיים, למרות שאם אין ברירה אני אעשה את זה ככה וזהו. בקיצור, איך בידיוק אני צריך לשמור ככה שיראה טוב אבל ישמור על משקל שפוי? חוץ מזה, אני מניח שעם שום הגדרות לא אמורים ליהיות ריבועים על המסך, מאיפה זה בא בידיוק ומה לעשות כדי למנוע את זה? מקווה שזה הפורום הנכון, לא מצאתי שום דבר שקשור לעריכת ווידאו בצורה רשמית.. תודה, גיא.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הבעיה נפתרה. על מנת לפתוח קובץ xml של היסטוריה של מסנג'ר כשהוא נמצא על המחשב, צריך לשים אותו בתיקיית ההיסטוריה של המסנג'ר ורק אז הוא יפתח.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. http://www.zix.co.il/images/z-982726075.JPG

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  13. השיר בפורמט mp3 ולמיטב ידיעתי (ואני יודע מעט מאוד) אפשר להעלות קבצי וידאו בלבד ליוטיוב. אז שאלתי: מצויד בתמונה של הזמר (jpg) ובשיר (mp3) כיצד אני הופך זאת לוידיאו מוכר ע"י יוטיוב ? נאמר לי ש windows video maker עושה כן. אז עשיתי. העליתי ליוטיוב ועכשיו ביוטיוב ניתן לראות רק את התמונה, בלי שיר... אז יש לי עוד בעיה, איך אני מסלק א זה מיוטיוב... מישהו מוכן להחלץ לעזרתי ? תודה !

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  14. Started by שריה 24,

האם Word של Office היא תוכנה מקצועית להקלדת ספר, ויש בה את כל המרכיבים הדרושים לספר ממש (ולא רק למסמכים ועבודות קטנות)? ואלו עוד מעבדי תמלילים יש? מה מומלץ להקלדת ספר? תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. שלום לכולם אולי מישהו נפגש עם הבעיה הזאת כבר קודם יש לי כאן מחשב עם ויסטה 32 ומכאן שאני לא יכול לעשות פעולה מסויימת חשובה שהיא הסרה מוחלטת של הדפדפנים. המחשב מצוייד ב ESET SMART SECURITY חוקי ומעודכן. עכשיו הבעיה היא כזאת היה וירוס שהצלחתי להסיר אך כנראה לא במלואו או במלואו אך הוא השאיר הגדרות מעצבנות במערכת שאין לי מושג איך לתקן אותן. ועכשיו לעניין ה IE לא תמיד מגיע לאן שהוא צריך להגיע לפעמים הוא נותן הודעת שגיאה של INSECURE BROWSING ERROR, לפעמים הוא לוקח אותי למקומות לא ברורים ולפעמים הוא עובד תקין. הדברים שנעשו עד עכשיו על מנת לתקן את הבעיה בוצע ריסט לדפדפן, הותקן FIREFOX מהגירסא האחרונה אך הוא מתרסק ישר ב STARTUP כל הזמן (כך שזה לא עוזר כנראה הוירוס דאג לזה), בוצעה …

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. שלום למי שמכיר יש הודעה באאוטלוק אקספרס "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות האאוטלוק אקספרס לדחוס הודעות, הפעולה עשויה להמשך מס' דקות. עכשיו בחלק מהמחשבים שבדקתי היה בהודעה אפשרות בהודעה לסמן v "אל תציג הודעה זו שוב". ובחלק מהמחשבים אין את האפשרות הזאת. מישהו יודע למה בחלק מהמחשבים אין? אגב ניסיתי גם את הפיתרון שיש בפורומים לשנות ערך ב regedit זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  17. Started by blancman,

היי לכולם. אני מחפש תוכנה שיכולה לאחד כמה קבצי MP3 לקובץ בודד אני צריך את זה לאיחוד של ספרים אלקטרונים שמגיעים בכמה קבצים בחלקים ולא כיחיד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. בעיקר שאלתי לגבי Word - האם יש הבדל בין הגרסאות השונות של Office 07 (למשל - גירסת סטודנט-לא מסחרי, ויש גרסאות יקרות יותר, ועם מפרט אחר...). כלומר - האם זה אותו Word בכל הגירסאות, או שיש הבדל מסוים? תודה!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  19. מערכת הפעלה Vista64 Ulitimate. מדובר בקבצים שמקודדים ב- XVID/X264, קורה גם ב- BSPLAYER וגם ב- media player classic. משתמש ב- CCCP גרסא אחרונה, ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש גם אותה וגם את נגני הוידיאו, אך עדיין מדי פעם באופן אקראי מופיעות נקודות ירוקות על המסך. אם אני מנגן את הסצינה שוב, לעיתים הנקודות לא מופיעות שוב ולעיתים במיקום שונה. מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום יש לי IE 8 וכל פירסומת או משהו פלאש שאני עובר עליו אני מקבל שגיאה וכרטיסיה חדשה(הרי זה לא קורס..)יש לי FLASHGET אולי זה קשור . איך עוצרים את זה? תודה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by zombie,

יש לי קבציי ראר שנעולים עם סיסמא ואני לא יודע אותה...יש אפשרות לעקוף את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום, הורדתי עדכון לדריבר של FX5200 מ NVIDIA והוא לא מותקן טוב. התצוגה במסך כאילו אי ןכרטיס מסך מותקן הכל עובד לאט. ברשימת חומרה ההתקן מופיע עם סימן ושנכנסים אליו רשום בפנים : This device cannot start. (Code 10) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. בבקשה עזרה מה צריך לעשות ??

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  23. שלום, אני רוצה להגביל את מהירויות ההעלאה וההורדה לדפדפן שלי, אז הורדתי Net Limiter 2 Pro. הכל בסדר, התוכנה עובדת, אבל כשאני מסמן הגבלת העלאה והורדה של 5 קילובייט לדפדפן, זה לא עושה כלום. לחצתי על הפלוס הקטן שיש ליד התהליך FIREFOX וראיתי את כל החיבורים. הם תמיד משתנים, כמובן, ואני לא יכול לסמן ידנית לכל חיבור שנוסף את ההגבלה, לכן אני רוצה פשוט לסמן הגבלה לדפדפן וכך כל חיבור שנכנס/שיוצא תהיה לו הגבלה גם כן. איך אני עושה זאת? ניסיתי לשחק עם ההגדרות ועם ה- RULES, אבל שום דבר לא מצליח לי ועדיין כל החיבורים ללא מגבלת העלאה/הורדה וממשיכים לפעול כרגיל. אני רוצה לעשות זאת ע"מ שהדפדפן יהיה פועל ברקע תוך כדי משחק רשת, כך שהפינג שלי לא ייפגע (הדפדפן תמיד משנה אתרים ברקע [זה ADS בשביל…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. אני צריך לערוך את הקול בדיסק DVD שיצא קצת פגום (שומעים בחלק רק בצד אחד) ולכן אני מחפש תוכנה שיודעת לשמור לי את הקול מתוך קבצי הסרטים ושאני אערוך אותו ואחרי זה שאוכל לשמור שוב את הקול לתוך קבצי הסרטים. אם יש תוכנה כזו אשמח לשמוע עלייה. ועדיף תוכנה שיודעת לחלץ ולהחזיר את האודיו מבלי לקודד מחדש את הווידאו.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.