תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני סוגר את האאוטלוק אקספרס אני מקבל את ההודעה: "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות OUTLOOK EXPRESS לדחוס הודעות...." אני לא מעוניין לדחוס, איך אני מבטל את ההודעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מה, במוזילה הם התאימו את עצמם ל "תקן" הישראלי(שאומר: תעבור לIE ואם לא מתאים לך אז לך חפש...) של אתרי אינטרנט....LOL?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי לכולם, נמאס לי כבר מהבעיה הזאת! התקנתי מחדש את המשחק, עשיתי פירמוט אינספור פעמים, עשיתי שחזור מערכת ומה לא, ועדיין אותה בעיה חוזרת אליי אחרי זמן מה של שימוש במחשב! אני לא יודע איך בדיוק להסביר אותה, אבל אשתדל: בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק (כרגע רק MW2 ו-BC2) אני פשוט לא יכול לשחק כי יש לי מין FPS drop וכנראה בגלל שיש לי 100% שימוש במעבד כל הזמן! היה לי פעם ויסטה 32Bit, אבל אז יצא Windows 7, אז התקנתי עם 32Bit. עבד בסדר (לפי איך שאני זוכר), אבל אז החלטתי לנצל במלואו שיש לי 4GB ז.פנימי ומעבד שתומך ב-64Bit, אז התקנתי W7 עם 64Bit. אחרי כשבוע של שימוש נדמה לי, פתאום הופיע הבעיה הזאת עם 100% שימוש במעבד! מאז אני כבר לא יודע מה לעשות, עשיתי פירמוט פעם התקנתי דרייברים ה…
-
- 31 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך תוכנה שתיהיה פשוט שאני יוכל לסמן קטע מסויים של אודיאו מתוך הסרט ולהסיר\להשתיק אותו (פשוט לסמן קטע קול מסויים ולהשתיק אותו) שיהיה אפשרות להשים מוזיקת רקע לסרט וכמו כן שיהיה אפשר לחתוך קטע וידיאו מסויים ע"י סימון שלו ומחיקה...
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שקרתה פעמיים במהלך השבועיים האחרונים... מופיע לשניה מסך כחול והמחשב פשוט עושה ריסט. הלכתי ל Event Viewer ושם רשום שיש תקלה קריטית בשם Event ID 41 Kernel-Power למישהו יש מושג מזה ואיך מסדרים את התקלה? תודה רבה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
BSPlayer תומך בפורמט RM? כי יש לי סרט DVD שהוא בפורמט RM. אה ומה זה הפורמט הזה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כל התמונה נוצרה במחשב, זו לא תמונה שעברה עיבוד! אם תסתכלו טוב, תראו שיש רכבת על הפסים, וככה היא נראית כאשר מתמקדים בה: ואפילו יש חלודה על העמודים בתחנה http://www.bertmonroy.com/fineart/text/fineart_damen.htm אין לי מילים, זה פשוט מדהים.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבעיה היא שאני מנסה להתקין אופיס 2003 INTERFACE PACK HEB SETUP אני מקבל את ההודעה הבאה: the highlighted volumes do not have enough disk space available the currently selected fetures available 6749MB 15GB 0KB disk size 14GB 22GB 0KB כמובן שה-0KB זה הCDROM הוא לא נותן לי לבחור את אחד הכוננים חוץ מהCDROM עשיתי הסרה והתקנה מחדש ושוב אני מנסה להתקין את העידכון של העברית באופיס שעובד על כל המחשבים בדוק!! יש למישהו פתרון??
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארדיסק 80 ג'יגה ישן עליו מותקנת XP אני רוצה לשכפל אותו לכונן אחר, שונה בגודל ובמבנה המחיצות מהי התוכנה והדרך המומלצת לעשות זאת? ניסיתי לשכפל עם נורטון גוסט 14, וזה לא עובד, כנראה הפרופיל משתמש נדפק או משהו כי שאני מנסה לעלות את המחשב הוא ישר עושה LOGGING OFF ונשאר ככה בלי שאני יכול לעשות משהו אני יודע שיש עוד כל מיני תוכנות לשכפול אשמח לשמוע מנסיון על אחת טובה ולא מסובכת מידי שעובדת בוודאות על כוננים שונים בגודלם תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לתכנן מודעה על A4 בוורד אבל אחר כך לתת לוורד להדפיס את אותה מודעה על 4 דפים של A4 ואת החלוקה הוא יעשה אוטומטית? לדוגמה דף1 דף2 דף3 דף4
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני יודע שהנרו טובה מאוד אבל מה עם ה-סי די קריאטור 5? ומה עוד יש?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש גם בכונן נייד וגם בכונן הפנימי ומעוניין שעל שניהם יהיו את אותם קבצים מתיקיות מסוימות שיש לי על הפנימי, מכירים תוכנה שכל פעם כשאני מוסיף קובץ לתיקייה על הפנימי היא תוסיף אותו גם לנייד? :s05: (זה פשוט סיוט להדביק כל קובץ שאני מוסיף פעמיים ואני עושה את זה הרבה)
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן. אני אוהב לפרמט מחשב, אבל לא אחרי שהתקנתי אותו על SSD. יוצא שכל כמה חודשים המחשב שלי שוב מלא וירוסים והפינגים שלי קופצים במשחקי רשת והFPS יורד, עד הפירמוט הבא. מצאתי 3 מחשבים לשנה של Bitdefender 2015 plus ב26 דולר. האם יש עסקה יותר טובה? תודה!
-
- 23 תגובות
- 8.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי חשבון אימייל ב YAHOO, יש באפשרותי לכתוב מימין לשמאל וכן בעברית, אבל שזה מגיע לנמען, התצוגה שהוא רואה את ההודעה, היא משמאל לימין. האם יש דרך לפתור בעיה זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Striker II Formula ואני רוצה לעדכן את הצ'יפסט הורדתי מהאתר את העידכון (Nvidia Chipset Configuring NVIDIA Networking Drivers with Microsoft RIS) עכשיו השאלה האם כדאי לעדכן ואם כן איך? http://img238.imageshack.us/my.php?image=pic1uq0.jpg
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הגירסת בטא של הווינדוס אבל אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת שלי הלוח זה asus p5kpl-cm אם יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג את הדרייבר או כל דרייבר אחר למערכת ההפעלה הזאת זה ממש יעזור לי תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבעיה שלי היא כזו: אני אוהב מוזיקה תימנית ובכדי להוריד "חומר" תימני אני נכנס לכל מיני אתרים בתימן. הבעה שאני לא יודע לקרוא בתימנית וכשאני מגיע לאתר כזה אני לא יודע איפה ללחוץ בכדי להגיע לאותם שירים ואם אני כבר מצליח להוריד משהו זה לוקח הרבה זמן. מכיוון שאני משתמש בתוכנת BitCommet גיליתי שאם ני מקליק קליק ימני בעכבר כשאני נמצא באותו עמוד יש אופציה של "הורד הכל בעזרת BitCommet". בצורה זו הצלחתי להוריד שירים אבל בנוסף הוא מוריד לי כל מיני קישורים כלומר באתו דף שבו ביצעתי "הורד הכל" יש קישורים לשירים נוספים. השאלה שלי היא האם קיימת כזו תוכנה שיודעת להוריד את כל החומר (ובמקרה שלי...שירים) שיש באתר מסויים?
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
נמחק לי חלק של קובץ שהיה בהורדה באי מיול בתקיית ה temp קראו לו 002נקודה part נקודה met (כתבתי ככה כי הוא כותב הפוך אם אני עושה נקודות...) ועכשיו ההורדה הפסיקה והיא בכלל לא מופיעה בהורדות.... אבל אני יודע שזה לא הקובץ העיקרי שנמחק כי עדיין יש שם קובץ שנקרא 002 נקודה part והוא שוקל 1.64 ג'יגה שזה היה הגודל שהוא הספיק להוריד ליפני שהוא הפסיק ואחד שקוראים לו 002 נקודה part נקודה met נקודה bak בבקשה המצב ניראה גרוע אני מקווה שמישהו יעזור לי... תודה...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רצית לדעת ההאם יש תוכנה שיכולה למדוד את טמפרטורה של אחד החלקים הספציפים במחשב(לוח אם /מעבד / מארז) האם קיים דבר כזה או שהתוכנה תואמת לפי הלוח אם? אם כן תוסיפו בבקשה לינק....
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי דפדפן הרגיל של מיקרוסופט אל אחרי כמה זמן כולו מפוצץ באתרים וזה מציק אני כותב אות אחד וזה מראה לי המון דברים השאלה שלי זה יש מצב למחוק את זה איכשהו ?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בתוכנה HTTrack Website Copier. הבעיה עם התוכנה הזו שהיא עושה יותר מידי טוב את העבודה כלומר היא מורידה את כל מה שיש באתר שרוצים להעתיק ולכן לוקח לה לפעמים כמה ימיםלסרוק אתר מסויים וכתוצאה מכך יורד לי למחשב סתם "זבל". יוצא שמתוך מה שירד אני צריך אולי 5%. אני מחפש תוכנה שיודעת להעתיק אך ורק קבצים בעלי סיומת ספציפית.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם משהו מוזר כאן שאני פותח 45-50 אפלוד ביוטורנט ומצליח להוריד רק על 150 זה לא הגיוני כי שאני פותח המון אפלוד אז אני אמור לקבל המון דאונלוד אף פעם לא יצא לי לקבל הזמנה לטראקרים אז אני משתמש באתרים כמו mininova, isohunt,bt junkie מה אני צריך לעשות? זה עניין של הגדרות בתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה נגיד בטריילרים וזה שאם לוחצים זה כזה פלאש ,שכאילו תאפשר לי להוריד אותם. נגיד בטריילרים של סרטים/סרטונים שאפשר לראות רק ברשת בלי להוריד. תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/ie8/readiness/Install.htm
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-