עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shay17,

פתאום סרגלי הכלים לא מופיעים

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  2. Started by silky,

אהלן, כשאני לדוגמא בהוטמייל.קום ופותח דואר בעברית הוא מקודד לפי WESTERN EUROPEAN במקום HEBREW WINDOWS ואז הכל בגי'בריש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by xtract1,

זה ה-Eror שאני מקבל כשאני נכנס לאתר גאון טרייד ורוצה להכנס למסחר בת"א. ראוי לציין שעברתי איתם על כל ההגדרות שצריכות להיות בדפדן כדי לאפשר לחלון המסחר לקפוץ ולעבוד כמו שצריך. ראוי גם לציין שעבדתי איתו בשבועות האחרונים ללא שום בעיה נראת לעיין ולא ביצעתי שום שינוי (מלבד התקנת עדכונים אולי) שאמור לגרום לשטות הזו..אשמח לעזרה כי כמו שהבנתם זה למסחר שלי בנ"יע ומחר בבוקר אני צריך את זה, תודה לכולם מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by No_Man,

אני לא מצליח לגלוש באינטרנט דרך IE6 או להתחבר ל-ICQ בגלל בעיה שקשורה לקובץ IExplorer.exe (כך לפחות טוענת הודעת השגיאה). אין לי בעיה להכנס לתיקיות או דברים כאלה. איך אפשר לתקן את הבעיה ? להוריד מחדש את הקובץ IExplorer.exe (אם אפשר ומאיפה)? תודה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by מוקיון1,

שלום לפני כחצי שנה שידרגתי את המחשב כי נשרף לי הלוח אם שדרגתי ל -INTEL CORPORATION 865GLC ועכשיו פירמטתי היו חסרים לי דרייברים אז הלכתי לחנות והביאו את הדיסק של הלוח אם , אבל עכשיו אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול ,האם הדרייבר הוא בדיסק נפרד שקשור ללוח אם חשוב לציין כי הכרטיס קול יושב על הלוח אם

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by yotam360,

http://img154.imageshack.us/img154/652/31153285ru2.jpg זה קורה בתדירות דיי גבוהה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  7. Started by triple_maxim188,

יש לי סוס טרויני ב Internet Explorer אני מוצא אותו אם נורטון אבל לא יכול למחוק מה אני יכול לעשות הדפדפן לא נפתח לי

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  8. Started by triple_maxim188,

יש לי סוס טרויני באינטרנט אקספלורר איך אני יכול למחוק אותו

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. Started by hasazor,

עלתה לי תוכנת חיפוש אוטומטית על הרגסטר ובכל פעם שאני רושם כתובת בשורת כתובות אני מקבל הודעה שהדף לא זמין איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  10. יש לי אינטרנט אקספלורר 7 מותקן על XP ואחרי שעשיתי לו ריסט כל הזמן הדף הראשוני של "התאמה אישית של ההגדרות שלך" אינו עולה משום מה: אין לי איך להמשיך הלאה משם, יש דרך קלה יותר לסדר את זה מאשר להתקין מחדש?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by nore0,

iTunes גירסה 7.0.2.16 לא יודע מה קרה פעם הייתי מעביר בלי שום בעיה היום התקנתי וההודעות האלה עלו לי http://img245.imageshack.us/img245/4467/srefdtdb6.jpg http://img135.imageshack.us/img135/1535/ipodws8.jpg

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by nore0,

איך אפשר לסדר את זה התקנתי מחדש לא עזר

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  13. Started by RENESANSE,

אתמול התחלתי לשחק במשחק age of empires 3 וכל פעם שאני נכנס למשחק, ז"א כשאני מתחיל לשחק במשחק עצמו הסאונד מתחיל להתקע וזה יוצא לי מהמשחק. שלחתי error report וזה אמר לי שיש לי בעיה בקובץ IVIVIDEO.AX חיפשתי קצת באינטרנט ולא הבנתי מה זה הקובץ הזה ואיך מתקינים אותו, ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס קול (creative) וזה לא עזר, הורדתי עידכון למשחק גם זה לא עזר. מה אני אמור לעשות?!

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום, פירמטתי את הווינדוס מחדש מקובץ IMAGE שיצרתי דיי מזמן וכבר יצא לי לעשות אותו דבר ולא קרתה לי הבעיה הזו. אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב וכו , וגם לא כל מיני פירסומות (למשל הפירסומת שמתחת ל"חדשות מחשבים" פה באתר מעל החיפוש מצד שמאל ..) בעיה מאוד מוזרה. ניסתי להתקין פלאש של אדובי עוד פעם אבל לא עזר.. אשמח לעזרה .. תודה רבה רבה מראש ! קבלו ביטול - הסתדרה הבעיה. התקנתי את Adobe Flash באופן ידני ולא דרך האקספלורר (כמו התקנת תוכנה רגילה) והכל הסתדר :]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by Wingedbull,

אחרי ריסטרט זה מתאפשר, אבל לאחר מכן זה כבר ממש לא. בדפדפן למשל אני לא מצליח וגם בווינדאוס עצמו. ניסיתי לסגור את הסרגל ולפתוח מחדש, מה הסיבה שזה לא נותן? כמובן ע"י לחיצה של SHIFT+ALT תודה.

16. לפני שהתקנתי את המקודדים החדשים לא היתה שום בעיה עם Media Player Classic עכשיו יש קבצים ששומעים רק ת'סאונד ולא רואים תמונה אולי חסר משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by hdbaam,

אוקיי אז, אני לא בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או רשתות ואינטרנט, בכל מקרה, זה נראה לי מן שילוב. לעניינו - אחי מנסה להתחבר למסן שלו [הוא חי בארה"ב] ללא הצלחה... העברתי חיפוש בפורום לגבי כמה בעיות במסן, מצאתי פתרונות והצעתי אך זה לא הועיל. אני חייב להדגיש כמה דברים - הכתובת והסיסמא הם 100% נכונות [ניסיתי במחשב שלי והוא מתחבר..].. כמו כן, התוכנה עצמה על המחשב שלו מתחברת למסן בכללי [לצורך העניין הם משתמשים שם ב-2 MSN's]. רק על הכתובת שלו אין הצלחה.. אגב , השגיאה שמופיעה בד"כ היא - 8100030d הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה רבה... ו.. תודה !

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by I LOVE AVIA,

שלום! יש לי את הגירסא של Windows Live Messnger. אני כבר משתמש בה המון זמן,והיום אני ניסיתי להתחבר אליה,והיא לא עובדת/לא מגיבה. תיאור הבעיה: כאשר אני לוחץ על האייקון(אני לא משתמש בכניסה אוטומטית.) זה נכנס למסך התחברות ובדיוק אחרי שנייה יוצא,וככה פעמים רבות,ניסיתי להתקין מחדש למחוק ולהתקין ולא עבד כלום. גם הפעלתי את המחשב מחדש וזה לא עבד.. בתודה,ILA

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  19. מי שמכיר אולי יוכל לעזור לי... בפעם הראשונה שנכנסתי כל התמונות וה"גרפיקה" בתוכנה עבדו מצויין ויפה... אבל בפעמים הבאות זה נעלם, וזה פוגע בסביבת העבודה של התוכנה.... מישהו מכיר או יודע למה זה קרה? או מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך Print Screen כדי להבהיר את הבעיה, אין בעיה רק תגידו.... אה ולפני ששכחתי-אני מצטער שפתחתי ת'רד נוסף בגלל שמשום הת'רד הקודם לא עלה/לא רואים את תוכן ההודעה משום מה...

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by hellknight2,

אני רוצה להכין סירטון ב-movie maker עם סירטונים שצילמתי ב-FRAPS, אבל רוב הזמן, כשאני שם חלק מהסרט שצילמתי בציר הזמן או לוח התיכנון, הוא מיד נתקע ואני צריך לצאת עכשיו אני בקושי יכול לערוך סרט. בנוסף, גם עכשיו הכנתי סירטון והייתי קרוב לסיים אותו ועכשיו כשאני פותח אותו, כל פעם שאני לוחץ על חלק ממנו בציר הזמן (כי הוא נמצא בחלקים) פתאום זה יוצא מהתוכנה, ניסיתי אפילו להכין את זה בתור סרט ואת הסרט לערוך מחדש, אבל גם ממנו זה יוצא. מישהו יכול לעזור לי, אני עובד על זה כבר יומיים ואין לי כוח לעשות את זה שוב

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  21. Started by VL,

שלום , היום מישהו שלח לי הודעה ורשם לי שים את הקוד הזה: "na_?ay±ma ??בח±?ב±?ב§?a?ב?±O?ב±?ב§±?בr?? ? ב+N? בLב?ב" בהודעה אישית ואז המסנג'ר התנתק ולא נכנס לי יותר מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  22. Started by sos,

כמו שהכותרת אומרת יש לי בעיה בתוכנה הזאת. אני מנסה להתחבר אבל הוא אומר שאין אפשרות להתחבר ומבקש להריץ "פותר בעיות" של מסנגר. והוא עושה לי בעיה כאשר הוא בודק את האלחוטי (לא הבנתי מה זאת אומרת ככה זה רשום בבדיקה) עכשיו אין לי אלחוטי יש לי ADSL. והתוכנה עבדה לי מקודם ומשום מה עכשיו היא לא עובדת. כשאני נכנס לאפשרויות במסנגר ואז לטאב של חיבור הוא כותב לי שאני מחובר לאינטרנט באמצעות חיבור רשת שאינו אלחוטי (WTF?!). מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודהההה רבה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by borg,

אני משתמש בקליינט הרשמי של הביטורנט במערכת הפעלה Windows 2000 Professional במחשב עם מעבד פנטיום 2 305MHz עם 512MB זיכרון. BitTorrent מוגבל משום מה למקסימום שלוש הורדות במקביל. :-\ הבעיה היא שכאשר אני מוריד טורנטים מסויימים (מאוד איטיים - 2-10KB/s) אני לא יכול להוריד טורנטים נוספים במקביל. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: בהתאם למה שכתוב ב-FAQ, סימנתי ב-Settings את האפשרות "Potential Windows TCP stack fix", ובשורת פקודה של הקיצור דרך של ה-BitTorrent כתבתי: "C:\Program Files\BitTorrent\btdownloadgui.exe" --max_allow_in 18. ניסיתי גם להוריד את 18 לערכים יותר נמוכים, אבל שום דבר לא עזר. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? :s05:

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by nore0,

מאז שהתקנתי K-Lite Codec Pack 1.47 השגיאה הזאת עולה לי

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  25. שלום כל פעם שאני לוחץ על קישור הוא נפתח לי בלשונית חדשה, והדרך היחידה לפתוח אותו באותה לשונית היא ללחוץ עליו כמה שניות. אני לא יודע מה קרה כי קודם זה לא היה ככה... בכל מקרה זה נורא מעצבן ואשמח אם תעזרו לי לשנות את זה... חיפשתי בכל האפשרויות ולא מצאתי תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.