תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי השילוב של Splinter Cell ו Daemon Tools מותקנים יחד יכולים לגרום לכונני ה CD להפסיק לפעול..רק שאצלי המשחק חוקי ב100%. יש איזה פאטץ' שמתקן את העניין??
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הכתובת של האתר של סיגל בוכמן, הדרכה של HTML ובניית אתרים?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם. רכשתי את המסך 2253BW ויש משחקים שהם מרובעים אצלי ואי אפשר לשנות דרך המשחק. האם יש תוכנה שיכולה לשנות לי למסך רחב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מנהל הורדות ומעוניין לשמוע מה אתם ממליצים, ובנוסף אני מעוניין באתרים עם ביקורות של המנהלי הורדות הטובים ביותר. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
http://tinypic.com/view.php?pic=ac5yc4&s=5#.UkpmJ4Z7IaA בכל פתיחת WORD אופיס מבקש להתקין VISUAL BASIC ההתקנה לאחר אישורי כל פעם מחדש . זה פשוט מטמטם ולא מובן מה לעשות ? כל העידכונים במחשב זה קורה מווינדוס 8
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המורה שלי לפיסיקה שאל אותי איך מגדירים את אקספלורר לפתוח קבצי אופיס (כגון קבצי DOC ו XLS). הוא אמר שאצלו בבית זה עושה את זה לבד אבל בבית-ספר זה לא. את יודעים אולי איך להגדיר את האקספלורר לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב הסתדרתי עם הייצוא היה לו בעיה מוזרה שהוא לא היה מוכן לרנדר איזה גוף .... =\ קטע מוזר! טוב לא משנה בכול מיקרה עכשיו רינדרתי אבל הוא הוציא את זה שזה ניראה ממש אבל ממש גרוע שלא נדבר על חצי מהחומרים וכול מה שקשור לMENTAL RAY שלא רונדר בכלל וקיבלתי רק שחור....=\
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן בבקשה עזרו לי איך עושים את זה? אם לא אז איזה תחליף יש למי שרוצה לעשות קידוד לMP3 ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כל כמה זמן היה מופיע לי דף אינטרנט עם תוכן לא רצוי.. אני חושב שהצלחתי להסיר אותו עם Ad-Aware אבל עכשיו אין לי אפשריות להגדיר את המערכת! נעלם לי הREGEDIT, אפשרויות תקיה, ועוד כמה דברים.. אין לי מושג מה אני עושה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את IE7 לא מזמן ושמתי לב שאני גולש באתרים כמו וואלה אני מקבל מידי פעם הודעה מוזרה כזאת כמו בתמונה ולא משנה אם אני לוחץ על YES/NO או על האיקס אני לא מצליח לגרום להודעה הזאת להיעלם וזה מסתיים בזה שאני צריך לסגור את הIE7 מה Task Manager איך מטפלים בבעיה הזאת? בפיירפוקס אין לי את זה, וההתקנה עצמה הורדה ישירות מהאתר של מייקרוסופט
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אם אני יסיר אותו אפשר להתקין במקומו את 6.4?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאני מנסה לעדכן זה כותב לי את ההודעה הבאה: http://img392.imageshack.us/img392/747/17yg.jpg מישהו יכול להגיד לי למה זה כותב כך והאם יש פתרון לבעיה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
התקנתי את advrcntr2.dll וזה עדיין ממשיך להופיע לי
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
לוח AN7. אני הולך למחשב ואז לסנסור ואין כלום (גירסה 393) וגם בסנדרה איפה שתמיד הייתי רואה טמפ',אני לא רואה כלום.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
משום מה ויסטה התקין את זה אוטומטית אבל 7 לא. ניסיתי את הדרייבר שיש לי ל XP - לא עובד. יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם מדיה פלייר 10 יצא בגרסה מלאה ואם כן אפשר לינק..?? תודה..!!
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקיי עשיתי פירמוט יש לי כרטיס מסך nVIDIA GeForce 5200 FX עכשיו אני מוריד את התוכנה http://www.mirc.com mirc זאות תוכנה צ'ט של Counter Strike בעיקר. עובד הכל כמו שצריך נכנס הכל. עכשיו אני מתקין את ה driver של הכרטיס מסך עושה rest למחשב וזה לא פועל התוכנה mirc.exe לא עובדת זה לא נכנס אני לוחץ פעמים על התוכנה זה לא נכנס לא מופיע בתהליכים כלום.. מה לעשות ? תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי Outlook 2007 ואך שאני מנשא להכינס אליו הוא קורס בחתימת השגיאה הוא רושם את זה AppName: outlook.exe AppVer: 12.0.6514.5000 AppStamp:4a89dc70 ModName: mspst32.dll ModVer: 12.0.6514.5000 ModStamp:4a89d536 fDebug: 0 Offset: 0001e19e נשאתי להסיר ולהתקין מחדש לבצע תיקון לכול חבילת האופיס ועדין לא עובד... אך אפשר לסדר את זה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף עוד תרגומים ל סרט DVD-R? ואיך אפשר להפוך סרטי DIVX/XVID ל VOB כדי שאוכל לראות בדיוידי.....
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה על דפדפן מהיר שתומך בשפה העברית + סרגלים + כניסה למייל של וואלה. רק לא פייר פוקס. האם מישהו מכיר דפדפן כזה?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקנתי לפני זמן מה את הBETA של IE8. אני ממש לא מרוצה ממנו... יש איזושהי דרך לחזור ל7, או שעלי לפרמט ולהתקין מחדש (ממש לא בא לי ) והחכמולוגים שיגידו לי "עזוב שטויות תתקין פיירפוקס, או כרום" - כבר יש לי פיירפוקס ואני לא מת עליו והכרום ממש מכוער. שבו בשקט
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים. ניסיתי להתקין את הגרסה החדשה של K-lite כמה פעמים וקיבלתי הודעת שגיאה של הרג'יסטרי. צילומסך: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מישתמש באנטי וירוס הזה מעל שנה נגיד,והיה לי מלא וירוסים שהוא פשוט לא הצליח לתקן,ונאלצתי (ועדיין נאלץ) להיכנס לאתר של סימנתיק ולימחוק אותו ידנית,אפילו שזה מראה שרמת הסיכון נוראה נמוכה ודרגת התיקון שלו היא 2 מתוך 10 הוא פשוט מיתעקש לימחוק!!! תמליצו לי על אנטי וירוס פשוט וקל לא משנה כמה הוא כבד העיקר שיגן עלי מפני וירוסים... הינה העתקתי את השלוש האחרונים מה- LOG שלי! כרגיל היתי צריך לימחוק אותם ידנית!
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני עדיין אם ה-9 איפה אני יכול להשיג תגרסה החדשה? יש אותה באינטרנט או שאני יקבל אותה עם משחק שתומך בו?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-