עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofirterev,

שלום לכולם הורדתי תוכנה לפינוי הראם במחשב שקוראים לה FreeRAM XP Pro התוכנה באנגלית ואני מחפש מדריך אייך להשתמש בה הפעלתי אותה ואני לא יודע האם זה באמת פינה לי מקום בזיכרון השאלה אייך רואים את זה בתוכנה בבקשה תעזרו לי אשמח למדריך בעיברית אם יש

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by shlomi219,

שלום לכולם. קניתי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט. אני מתעניין לגבי תוכנות גרפיקה. השאלה שלי האם כל תוכנה תפעל על מערכת ההפעלה שלי או שצריך משהו מיוחד. אני צריך להתקין פוטושופ.. האם יש הבדל במערכת ההפעלה? פשוט לא מצאתי שום דבר שיעזור לי בחיפוש.. תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by AdamS,

למישהו כאן יש המלצה לתוכנה טובה להמרת קבצי wma ל-mp3? אדם

4. שלום אני הורדתי תוכנה Kies של סצסונג גלאסי 4S. היתקנתי היה בשלב אחרון פיתאום קופץ הודעה שגיאה אני לא מבין איך זה קרה. איך מתקנים את התקלה הודעה שגיאה שקופץ? אני נסיתי להסיר הכל והיתקנתי מחדש ועדיין אותו בעיה. מה עושים? (מצורף קובץ תמונה הודעה שגיאה) [ATTACH=CONFIG]4321[/ATTACH] בתודה מראש מיכאל - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי להוסיף אני משתמש בחלונות XP PRO עברית. מיכאל

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by intel suck,

בכל פעם שאני לוחץ על איזשהוא כפתור כגון דף הבית הקודם או רושם כתובת אינטרנט מופיעה לי הודעה שהיישום לא נמצא אין לי מושג למה איך אני מתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by ארקדי גאיידמק,

פתאום הוא לא רוצה לעבוד מה אני עושה??! [attachment deleted by admin]

7. לדוגמא, בין אם אני רוצה להיכנס לחשבון הgmail שלי או לוואלה, אני מקבל את ההודעה הזו: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information אז אני עושה refresh (לפעמים פעמיים) וזה עולה. מעצבן!

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  8. עכשיו פתחתי את ה LIVE UPDATE והוא הציג לי את ההודעה הזאת, עכשיו אני לא ממש מבין איך לטפל בזה או משהו, ואחרי שאני לוחץ OK זה מעלה לי את העדכונים רגיל, מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה בה אני טוען תמונה ממנה אני אהיה מסוגל לחתוך קטע מסויים לפי רזולוציה שאני ארצה למשל יש לי תמונה ברזולוציה של 1920x1080 ואני רוצה לחתוך ממנה חתיכה מסויימת אז תוך כדי הקרופ אני רואה את הגודל החדש בו אוכל לבחור ולשמור..

10. Started by davidz85,

שלום חברי פורום יקרים, אני עובד עם ווינדוס 7, ועד אתמול גלשתי באופן קבוע בדפדפן אקספלורר 9 בטא. אתמול החלטתי שאני רוצה לחזור לגירסה 8 של אקספלורר, וביצעתי הסרה לאקספלורר 9, דרך אופציית ההסרה בINSTALLED UPDATES. אחרי שעשיתי ריסט למחשב, גיליתי שנעלם לי לגמרי הINTERNET EXPLORER, אפילו אי אפשר להחזיר את גירסה 8 דרך TURN ON OR OF WINDOWS FEATURES, ואין גם אפשרות להתקין מחדש את 9 בטא, כשאני מנסה להתקין מחדש, אני מקבל הודעה שהתוכנה עדיין מותקנת במחשב. ניסיתי להשיג את ההתקנה של אינטרנט אקספלורר 8 לווינדוס 7, אבל זה פשוט לא קיים, יש כמעט לכל מערכות ההפעלה, VISTA XP SERVER 2008, אבל לא לווינדוס 7. אני יכול להשתמש בדפדפן אחר לגלישה, לא זו הבעייה, הבעייה היא שהDEVICE MANAGER לא עולה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מניח שגם אצלכם קפץ העדכון של IE9 בעדכוני הווינדוס (לכל משתמשי הווינדוס כמובן... ) האם מישהו כבר שידרג את האקספלורר ל9? אני ישמח לקבל פידבק לגבי חווית השימוש בגדול IE8 היה עובד לי כמו שצריך בכל האתרים אבל לאחרונה פתאום יש כל מיני באגים מוזרים וקריסות שלא קשורות לכלום אפילו בFB!! כמובן שבFF האתרים האלה כן מוצגים בצורה תקינה אבל אני לא אוהב את השועל הזה... בקיצר אני ישמח לשמוע ממישהו שיש לו IE9 תגובות (טובות וכמובן גם רעות) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by ofir-m,

עיצוב שעשיתי לרדיו..! מה אתם אומרים?! זה מוקטן לצרכי הגנה אז לא רואים כל כך טוב.. אבל עדיין אפשר להבין איך זה נראה.. תגובות בבקשה..!! זה העיצוב : http://free-t.be/Upload/file/UP8m4r2b2.jpg

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by kobibo,

איך הקודקים החדשים שיצאו של K-Lite 2.33 ? מישהו כבר התנסה איתם ? האם צריך להתקין קודקים נוספים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה windows 7 32 bit ואני צריך דרייברים וגם כל מה שמקיף אותו כל הדברים מובנים על הלוח אלה הם הדברים שאני צריך: הכרטיס מסך, כרטיס רשת וכו'. זהו המפרט בקצרה NVIDIA GeForce 6150 + nForce 430 זהו הדגם של הלוח אם שלי M2NPV-VM , יש ברשותי את האתר של הלוח אם של היצרן http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NPVVM/ נכנסתי לשם להורדות אך לWINDOWS 7 32 BIT אין הורדות לדרייברים לכן אני פונה אליכם יש לציין שהכל מובנה על הלוח!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לאחרונה התחלתי לעבוד עם ווינדוס 7, וגרסת בטא ללייטרום3, שמתי לב שאחרי שאני עושה אקספורט לקטלוג, הקבצים בווינדוס נראים בהירים יותר משמעותית מבלייטרום. בעקרון זה הגיוני שיהיו הבדלים מינוריים מסויימים בתצוגה של שתי התוכנות, אבל האם זה הגיוני שיהיו הבדלים של כמעט חצי צמצם בדרגת בהירות?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by KoM,

האם ניתן להריץ את התוכנה הזאת גם על וינדוס 2000 ולא רק על XP ?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום כולם, כיום מותקנת לי על מחשב תוכנת פיירוול+אנטי וירוס של נורטון (Norton Internet Security). רציתי לקבל מכם/ן המלצות לתוכנות אחרות וטובות אשר משלבות פיירוול ידידותי למשתמש+אנטי וירוס וחשוב שלא מעמיסות את הזיכרון כפי שהנורטון עושה.. יש הצעות?..

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by omrit,

כיוון שה Bs Player עושה בעיות בויסטה (ועדיין לא תומך), אני מחפש נגן וידאו חדש, חשוב שתהיה תמיכה מלאה בתרגומים (שינויי גודל, פונט וכו...) תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  19. הכרטיס מסך: HD2900PRO התקנתי את הדרייבר : 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 שאר רכיבי החומרה במפרט שלי בצד. כשאני רוצה לפתוח אותו הוא לא נפתח, אחרי ההתקנה, עשיתי ריסט כמה פעמים, ועדיין התוכנה לא נפתחת. עזרה. עריכה - מעבד כפול ליבה של אינטל על WIN XP PRO אם זה חשוב.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by אבי11,

שלום כולם. יש לי חשבון דוא"ל בנענע ואני רוצה לשאול האם ישנה אפשרות למשוך את הודעות הדוא"ל שמגיעות לי לשם לחשבון הדואל הרגיל שבו אני משתמש (חשבון של נטויזיון) כך שאני אוכל לקבל ולראות אל הדואל מבלי לפתוח כל פעם את התיבה בנענע. אני משתמש ב אופיס אאוטלוק 2003. אשמח לקבל הסבר איך לעשות את זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  21. כל פעם שאני נכנס למחשב שלי, אחרי 5 שניות בערך לא משנה מה אני עושה אם אני נכנס לתקיה או פשוט לא עושה כלום מופיעה לי ההודעה הבאה: זה התחיל לפני יומיים בערך........ניסיתי לבדוק אם זה קורה גם בסייפ מוד.....וגם שם זה קורה =\....... עשיתי שחזור מערכת וגם זה לא פתר את הבעיה............למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך מסדרים את זה? תודה לעונים![br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 17:06:52 ההודעה שמופיעה*:[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  22. אהלן. יש לי בעיה שבעליית המחשב, במקום אוטומטית להכנס ליוזר שלי, הוא נשאר במסך ה LOG IN ומבקש ממני לבחור כאילו איזה יוזר אני רוצה לפתוח במחשב (למרות שיש רק אחד, את שלי), זה התחיל לפני כמה ימים. איך אפשר לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by eladh777,

ה AntiVir PE Classic שלי לא מצליח להוריד עדכונים. בכל פעם מופיעה חלונית המודיעה לי שהתוכנה כשלה בהתחברות לשרת. אנא יעצו לי בבקשה מה לעשות.תודה הוא גם מראה לי את דף ה report. צירפתי אותו לפוסט [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  24. מידי כמה דקות החלון האקטיבי ממוזער באופן לא רצוני (כאילו לחצתי ALT + TAB). למישהו יש רעיון כיצד לפתור?

• 5 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.