עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי. לא מצאתי בסטיקי אז אני שואל כאן, ובאופן כללי מעדיף המלצות מחבר'ה שעשו שימוש בתוכנות כאלה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by udist,

אני רוצה להוסיף הערות בוורד ולשם כך אני רוצה להוסיף מיספור קטן ליד מילה כלשהיא (כמו חזקה) כדי שבסוף העמוד אני אוסיף את ההערה... מצאתי בסימנים את המספרים 1, 2 ו-3, איפה אני מוצא את כל השאר??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני זוכר שהייתי קטן היה לי דיסק עם מלא דמואים והייתה תוכנה שמסבירה איך ליצור מטוסים מנייר אני ממש לא זוכר איך קוראים לה אבל היא הייתה מגניבה כזאת ואני אוהב לחזור לנוסטלגיה אז מישהו בבקשה בבקשה יכול לנסות להשיג לי אותה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך מודל של גלג למכונית עם מגנזיום פשוט\או בלי ל MAYA. למישהו יש אחד (ה-3 האחרים, עליי ;D )?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. התקנתי בנייד החדש OUTLOOK 2002 שיש לי ברשיון (ואפילו רשמתי את התוכנה באתר של מיקרוסופט). משום מה במקום עברית יש לי גיבריש בסרגלי הכלים. בהודעות שאני מקבל בעברית יש גם משהו מוזר - כותרת ההודעה בגיבריש אבל התוכן נפתח בעברית כמו שצריך. מה עושים? (מיקרוסופט לא תומכים בתוכנה בטענה שהיא ישנה מדי...).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני לא יודע כמה שעות במשך השנים שרפתי על הסוגייה הזאת, אין ספור מדריכים, חיפוש בגוגל וכל פעם מחדש שאני מוריד סדרה יש בעיה אחרת. פעם הכתוביות מסרבות להיות מתחת לתמונה, פעם זה ג'יבריש, פעם הפונט בגודל לא מתאים, פעם הכתוביות יוצאות מסנכרון, כל פעם משהו אחר וכן אני יודע שאפשר לנגן ב BSPLAYER הענתיקה והכל עובד פיקס, אבל האיכות תמונה בתוכנה הזאת פחות טובה. הבנתי שזה קשור לאם הכתוביות מובנות בתוך הקובץ או שזה קובץ חיצוני ואני כבר אובד עצות יש פתרון אחד שהוא ממש ערוך ומסובך שעובד אבל הוא ממש מסורבל. אני מבין ש VLC לעולם לא יפתרו את העניין הזה ולעצרי הנגנים האחרים פשוט פחות זורמים. אולי יש פה מישהו במקרה שהצליח לפתור את הסוגיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי בעיה עם הקובץ fldbg10.ocx. למען הדיוק, יש לי בעיה עם כל מה שקשור לflash של adobe media, כי באופן לא קבוע, ואם אני לא טועה-רק כשאני משחק במשחקי ZYNGA בפייסבוק (פוקר), פתאום מופיע החלון הזה שמיידע אותי שיש בעיה עם הADD-ON בIE6 שלי, שקשור לפלאש של ADOBE. למען הסר ספק, חיפשתי בגוגל, ונראה שאני הראשון (?!?!?) שכותב את הקובץ הזה באתר בעברית. איך ייתכן בכלל?!?! אם כבר מישהו מבין בזה, אז אולי הוא יוכל להסביר לי גם למה במחשב אחר שלי עם ויסטה וIE7 ישנה תקלה באותם מקרים, רק ששם זה עם קובץ FLASH10.OCX, שגם יותר את אותו אפקט ומפיל לי את האקספלורר??? בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shimronfio,

היי אני מחליף מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת איך אני יכול לגבות את כל ההגדרות, והמעודפים ששמרתי על גוגל כרום. את הIE הצלחתי כבר לגבות, אבל אין לי מושג מה לעשות עם הכרום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by אורטל,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש INTEL PENTIOM DUAL CORE E5800 לוח אם intel chipset G41 התקנתי WIN7, ואחרי ההתקנה גיליתי שאין לי sound. אני משתמשת בכרטיס קול build in בדקתי את תקינות הרמקולים והם עובדים. חיפשתי קצת באינטרנט, ומסתבר שיש להרבה אנשים בעיות עם ה-sound ב-win7 , ושצריך להגדיר בהגדרות של ה-sound להשתמש ב-spekears כ-sound default ולהפוך את ה-device השני ללא זמין ( ה-device שהוא SPDIF ) אבל לצערי זה לא עבד. ואני שומעת לפעמים "בומים" כאלה שיוצאים מהרמקולים. ניסיתי להסיר את הdriver ממנהל ההתקנים, לעשות restart ולהפעיל שוב כדי שwin7 יתקין לבד, ומה שקרה שהוא התקין לבד אבל לא עבד ה-sound. חשבתי אולי זה כבר קשור למגעים. בגלל הבומים שאני שומעת מהרמקולים אשמח אם מישה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך והחלפתי אותו לכרטיס PCI-E Geforce 210gt. לוח האם שלי הוא GA-K8NMF-9 של ג'יגהבייט עם כרטיס קול פנימי סטנדרטי של realtek. ברגע שהתקנתי את הדרייברים של NVIDIA, הפסקתי לשמוע סאונד מכרטיס הקול. עושה רושם שהעברת הסאונד (דיגיטאלית, אבל בכל זאת) ליציאת ה- HDMI שנמצאת על כרטיס המסך, גורמת לאיזשהו קונפליקט. הסתובבתי בהרבה פורומים וזו בעיה שחוזרת על עצמה, אבל הפתרון היחיד שראיתי שעזר לאנשים היה להגדיר בביוס את כרטיס הקול onboard כ- enabled במקום auto. אצלי בביוס יש רק disabled או auto, כך שזה לא ממש עוזר. ניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין כל מני גרסאות שונות ומשונות, אבל מדובר בתהליך מתסכל וארוך של ניסוי וטעיה ומליון ריסטארטים בדרך. בקיצור, האם מישהו …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by chenc,

שלום כולם! רציתי בקשה שתמליצו לי על תכנה לעריכת קליפים. אני צריך ליצור קליפ של תמונות וחלקי וידאו (לסיכום הוויה של קורס בצבא...), ו... אני ממש מתקשה למצוא תכנה טובה שתענה על הצרכים שלי - חשבתי אתם לוודאי מכירים. אז... מה שאני צריך ממנה בעצם זה שתהיה פשוטה לשימוש - למשל אפקטי מעבר רנדומליים ויחד עם זאת מגוונים, קביעת זמן הצגת תמונות באופן גורף לכל התמונות בקליפ, כיתוביות נוחות, אפשרות לשילוב של וידאו באמצע, אפשרות לשילוב של אודיו מאחורה וכל מיני כאלה... אתם בוודאי מבינים את המשמעות/צרכים של קליפ כזה - בטח לכמה מכם זה אפילו מוכר אז... אם תוכלו בקשה להמליצ לי אז אשמח - יש לי לא מעט תמונות, קצת וידאו, ואני ממש רוצה שזה ייצא טוב ויפה המון תודה לכל מי שיענה - זה יעזור לי המון…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by IG,

נגמר לי המנוי לקספרסקי, ועד שאני אקנה את החדש אני צריך משהו שיגן לי על המחשב (הזונות בKAV סוגרים את הברז לגמרי כשהמנוי נגמר ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Echo,

יש לי בעיה משונה בווינאמפ: מרגע שאני מתחיל לנגן שירים, לא עוברות חמש דקות והשניה האחרונה שהושמעה נכנסת ללופ שמושמע ברקע בעוד שהשיר ממשיך להתנגן כרגיל... מישהו מכיר את זה? הלופ נעלם כשלוחצים שוב Play או מעבירים שיר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם. אולי תוכלו לעזור לי. יש לי קריסות חוזרות ונשנות עם חלונות כחולים. ביצעתי ניתוח קבצי DUMP כמו שהוסבר כאן, וזה מה שקיבלתי (ניתוח של 3 קבצים): אני צריך לדעת מה זה אומר. תודה מראש ושבת שלום. 17.03.2006 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by x-dude,

האם מישהו בדק את ההבדל באיכות בין שני התוכנות האלו? בשבילי ה CCE יותר מדי מסובך ולוקח הרבההההה מאוד זמן. מצד שני dvdshrink מאוד פשוט,ביצעתי כבר כמה וכמה גיבויים לסרטים שלי והאיכות ממש טובה,אז למה יש כאלו שאומרים שה CCE יותר טובה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום! הורדתי מהMULE קובץ RAR מסוים בעל משקל של מספר מאות מגה. הקובץ אמור להכיל בתוכו שירי MP3. כאשר אני לוחץ עליו לפתיחה,הוא מציג לי הודעת ERROR שבה נכתב שהארכיב שלי הוא או בפורמט לא ידוע או ניזוק. האם יש לי אפשרות כלשהי להוציא מידע מהארכיב הזה? לפחות את מה שלא ניזוק. תודה רבה! נ.ב סתם למען הסר הסר ספק,אין שום דבר לא חוקי בהודעה הזאת. :

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, ברצוני להכין דיסק איתחול (Bootable CD) עם כמה שיותר תוכנות חיוניות הפועלות תחת דוס, למשל תוכנות שמציגות מידע על החומרה שבמחשב, מהירות באס, מעבד, כרטיסים, לוח וכדומה... תוכנות איבחון למיניהן... או כל תוכנה חיונית אחרת המומלצת על ידכם ופועלת כאמור, תחת Dos. כמו כן אשמח לשמוע דעות והמלצות לגבי מה עוד כדאי לשים בדיסק זה. אתרים עם תוכניות יעילות העובדות תחת Dos יתקבלו בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nissim segev,

שלום לכולם, הערב פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות שגוגל נתן לי איזשהי אזהרה. צרפתי תמונה. מה זה יכול להיות. תודה לכל העוזרים. '>http://jpg.co.il/view/50776446192c6.png/"]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yinnond,

שלום לכולם, הורדתי סרט לצפייה. נסיתי הפעיל אותו באמצעות Mv2player וגם quick time player. ובעיה... קובץ הסאונד + הכתוביות בעברית מקדים את התמונה ב15 שניות בערך. מי הגאון שיודע לפתור אסון כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DXT,

בשביל הלוח שלי 7VRXP ומעבד AMD Athlon XP 1800. אבל משהו חוץ מ Motherboard Monitor כי היא לא קוראת את הטמפ' מהלוח אם שלי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחפש תוכנה לאיחוד סרטים, לא קריטי ירידה מהאיכות, רק שתיהיה מהירה וקלה לשימוש. תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. חשבתי לרכוש מחשב נייד. עכשו השאלה שלי איך הניידים החדשים סוחבים תוכנות כמו פוטושופ? איך המסכים שלהם מבחינת הצבעים ,האם הצבעים יראו טוב כמו במסך LCD רגיל ? חשוב לי שאני עורך תמונה, אז שהגוונים יהיו אמיתיים. העבודה היא עם פוטושופ ומידי פעם פריימיר לוידאו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות המאווררים במארז (בעיקר כרטיס מסך,מעבד). כאשר מאווררים כללים במארז יהיו בונוס. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by halo,

אני צריך תוכנה טובה לצילום וידאו של מסך המחשב של מה שרואים על הצג איזה תוכנה טובה יש? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eranratzon,

[table][tr][td]שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים... התקנתי אתמול את הגירסה הנ"ל , וכבר עושה בעיות לא מצליח לפתוח אותה... מצליח רק אחרי איתחול של המחשב-פתיחה אחת כשמנסה שוב-לא נפתחת, ושוב צריך לאתחל את המחשב האם יש לכם עיצה?? תודה ערן[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים