עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gif,

שלום. יש לי מחשב נייד של LG(דגם:LS50A) וניסיתי להתקין עליו תערכת הפעלה אבל בהתקנה הוא דורש דרייבר בגלל שהוא לא מזהה את ההר דיסק אז מצאתי את זה:http://www.notebook-driver.com/lg/lg-notebook-ls40ls50-driver/ ואני לא יודע איזה דרייבר צרך לשים בייחד עם ההתקנה. האם משהו יוכל להגיד לי איזה דרייבר צריך להטמיע עם מערכת ההפעלה מתוך הרשימה שיש בקישור? תודה ושבת שלום. הנה הקישור: http://www.notebook-driver.com/lg/lg-notebook-ls40ls50-driver

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן אנשים אני צריך מכם עזרה קטנה.... עד עכשיו השתמשתי בNorton Ghost 2003 ויצרתי איתו גוסט מלא פעמים על DVD (למשל Ghost שיתאים לי לכל PC שהוא Bootable ) אבל עכשיו כשיש לי מחשב עם SATA סוף סוף...(הכוונה סוף סוף מחשב חדש יותר)..... התגלה לי ש - Norton Ghost 2003 לא תומך בSATA ....ושאני מנסה להפעיל את הGHOST שיצרתי עם Norton Ghost 2003 על גבי DVD לא יוצא לי כלום מלבד מסך פתיחה של התוכנה Norton Ghost 2003 ואז איזה קשקוש צבעוני והתוכנה נתקעת. אוקיי אז את זה עברתי ...השתדרגתי ל Norton GHOST 14 שאכן תומך בSATA... אבל הבעיה היא שלא מצאתי שום מדריך להשתמש בו...ובתוכנה עצמה לא מצאתי איך לגבות המחיצה לCD כמו שעשיתי בגרסא הקודמת.. אז...לשאלה : :s05: איך אני יכול ליצור GHOST על גבי C…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by hellyeahmofo,

את ההודעה אתם יכולים לראות בקובץ המצורף הקובץ sleep[1].exe מספריית הסיסטם נדבק בסוס טרויאני המעצבן לא יודע איך , אני משער ובדיקה קצרה באתר של סימנטק כנראה מאשרת את זה שנדבקתי כי השתשמי בtelnet האם יש קשר? איך נפטרים מזה ? איך מתגוננים? ולמה ההודעה מגיעה רק שאני מפעיל את האקספלורר

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by tood,

בוקר טוב חברים יקרים, התקנתי תוכנה זו ,הבעיה: מתוך הדפדפן>דף>שליחת דף בדואר אלקטרוני>שליחת קישור בדואר אלקטרוני.נפתח חלון אאוטלוק. אני מעוניין שהמטלות האלה יבוצעו באמצעות תוכנת הדואר incredimail . תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Elad1992,

שלום, יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדרייברים והכל והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD4850) ואז התקנתי COD4 וכשאני מעלה את המשחק הוא לא פותח הוא יענו פותח אבל לא פותחי אז רציתי לעדכן את הדרייבר אתם יכולים להביא לי את הדרייבר הכי עדכני? זה של Club 3d ati radeon hd 4850 512mb כרטיס ממש חדש ועוד משו התקנתי את הNOD32 עכשיו הפיירוול שלו חוסם לי איזה אתר שאני מכיר אותו זה אתר טוב וזה איך אני מבטל את החסימה על האתר הזה? תודה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by kikkler,

אני מחפש תוכנת מחשבון מדעי לא צריך שטויות גראפיות, הכי פשוט וקל שאפשר

7. Started by itzik562,

כאשר אני מנסה להעלות את msconfig אז הוא טוען לשנייה ואז כלום הדבר קורה גם עם regedit וגם תוכנות נוספות

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by iakovl,

חברה בתור משתמש HW ובעלים של נגן הD2 אני חושב שמגיע לנו לקבל סמל משלנו כי אני שם לב שהיחס כוחות שלנו עולה וגדל בפורום יותר ויותר אנשים רוכשים את הD2 ונהנים ממנו

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by asilic,

היי יש לי בעיה במירק אני לא מצליח לקבל אף קובץ... אני תמיד מקבל הודעת UNABLE TO CONNECT ניסיתי לשנות את ההגדרות לא עזר... מחכה לתשובה..

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  10. M-Audio Revolution 5.1 שמעו יש לי תכרטיס קול הזה עכשיו קניתי אותו חודש לפני שיצא הווינדוס 7 ועכשיו הוא לא תומך בווינדוס 7 קניתי תכרטיס קול במיוחד בשביל המחשב החדש שבוא יותקן ווינדוס 7 קניתי מי אתר פנדה תכרטיס קול קיצר מבאס אותי שאין תימכה ורשום באתר ששזה בפיתוח זה בפיתוח כבר איזה 3 חודש איין פה עוד משהו עם אותה בעיה כמו שלי ? שמעתי משהו שאפשר להתקין תכרטיס קול ידני בלי דריבר ניראה לי קיים דבר כזה ונסיתי להתקין דריבר וויסטה קיצר מה אפשר לעשות במחשב היא אפשר להגיד לחברה שיחלפו לי לכרטיס קול אחר פיצוי משהו

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  11. שלום, אני מחפש פתרון לבעיה שקיימת בעסק שלי (שירותי שרטוט ממוחשב) הבעיה היא שכאשר פותחים קובץ שרטוט קיים ומשנים אותו - אין דרך לגשת לשרטוטים הישנים או לראות מה השינוי שנעשה. האם קיים תוכנה לפתרון הבעיה, ע"י יצירת עותקים זמניים בלוז קבוע? בחברה אחרת שעבדתי בה היה משהו דומה שיצר אימג' של ספריית העבודה כל שעה תודה לכל מי שיכול לעזור, נועם

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  12. היי, התקנתי את הגרסא החינמית של האנטי וירוס של AVG ושמתי לב שכל פעם שאני חוזר למחשב אחרי זמן ממושך אין לי חיבור לאינטרנט. מה שקורה זה שאני מפעיל את הדפדפן והוא אומר לי שאין חיבור לאינטרנט, אני לוחץ retry והכל חוזר לקדמותו כלומר יש חיבור. עליי לציין שהמחשב לא מתנתק באמצע עבודה. האם זה בגלל ה AVG? נ"ב אני משתמש ב firewall של XP תודה אופיר

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  13. היי, ברצוני לבדוק את תפקוד הקירור במחשב, לכן אני צריך תוכנה שתאמץ את ה CPU והזכרונות. תודה אופיר

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by iyehuda,

התקנתי את תוכנת ה quick time בשני מחשבים בעלי אותם נתונים ובשנהם שאני שם סרט הוא מקטע לי ובwindows media player הכל תקין את אחד המחשבים פירמטתי מחדש וזה פתר את הבעיה האם אפשר לפתור את הבעיה ללא פירמוט תודה מראש עריכת המודר: כותרת. בפעם הבאה אני פשוט אנעל.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by amir.o,

איך אני יכול לשנות את הבהירות של סרט ? שיהיה יותר בהיר ? במדיה פלייר יש אופציה כזאת

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  16. לא נגעתי בכלל במחשב ופתאום השדות שבהם אני משנה את דף הבית ועוד שאר הגדרות נהיו אפורים - לא אקטיביות. מצורפת תמונה. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

שאני גולש אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה מצורפת).. וזה מציק...איך אני מסדר את זה...?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  18. מישהו מכיר תוכנה שתכתוב לי את התקיות שיש לי בקובץ טקסט ? תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by iz,

אני מנסה להתקין פלאש פלייר מהלינק הבא : http://www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash אני לוחץ על Install Now ושום דבר לא קורה. גם לא זה : וגם לא זה :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Master-Chipsets,

כאשר אני פותח את הfirefox אז מופיעה לי ההודעה הבאה http://img106.echo.cx/my.php?image=148915061497149214891491150814.png ניסיתי למחוק אותו ולהתקין מחדש איך עדיין הבעיה לא נפתרה גם יש לי בעיה בחלק העליון של הדפדפן בשורת החיפוש (גוגל ויקפדיה) נעלמו לי הסימנים של גוגל וויקפדיה ושאר מנועי החיפוש ונשאר לי רק סמל של זכוכית מגדלת תודה לעוזרים

21. Started by holy_moses85,

אני משתמש במקודד הAC3 של Lionetwork כדי לצפות בסרטים. הבעייה היא שהמקודד שלהם נורא חלש... ניסיתי לשנות את ההגדרות של המקודד לווליום הכי גבוה אבל זה לא שינה שום דבר. הגברתי גם את הווליום בכל שאר הדברים שאני יכול במחשב וזה גם לא עזר הווליום עדיין חלש... וזה ממש מרגיז כי כשאני רואה את הסרט אז אני צריך להגביר את הווליום של מערכת הסראונד שלי ל90% כמעט מהעוצמה ואז גם יש מן רעש של סססססס כמה מהרמקולים... זה אותו דבר גם כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה אז המערכת סראונד בסלון עושה את הרעש הזה גם וזה פשוט בלתי נסבל לראות סרטים ככה... אם למישהו יש מקודד איכותי ובעוצמה גבוה של AC3 אני אשמח אם הוא ייתן לי לינק או לחילופין אם מישהו יודע לפתור את הבעייה... יש לי ווידוווז xp pro אם זה משנה מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום מישהו מכיר דרך להחליף את הקובץ הזה מבלי להתקין מחשב את ה O.S ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

23. Started by Noder,

היי, אני צריך את עזרתכם. מי שיהיה מוכן. אני קופירייטר בשלבי הכנת תיק עבודות התיק די גמור..רק שנשאר לי פרסומת אחת נוספת לעשות. אני צריך בבקשה מישהו שיודע עיצוב ומוכן לעזור לי לעצב מודעת פרסומת עפ"י כל הפרטים שאתן לו. לא משהו מסובך. יש לציין שאני מספק את כל התמונות שצריך. תודה רבה שי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם , אני לא יודע אם פה זה המקום לרשום את ההודעה הזאת , אם לא אז נא להעביר למקום הנחוץ כי אני חדש בפורום הזה , בכל אופן אני מחפש תוכנה שאפשר יהיה באמצעותה לשלוט על המחשב באמצעות פקודות קוליות אם אפשר שהתוכנה תהיה תוכנה חינמית לשימוש פעם הייתה לי תוכנה כזאת שהייתי יכול לשלוט על המחשב שלי ולפתוח אפליקציות מסויימות ע"י פקודות קוליות שהייתי מקליט מראש על המחשב עצמו אם מישהו מכיר או יודע על תוכנה חינמית כזאת או אחרת שיודע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by MasterDK,

היי אני משתמש בגרסא החינאמית של AVIRA ANTIVIR ויש לי בעיות עידכונים, הוא פשוט לא מצליח להתעדכן. מה ניתן לעשות עם זה? כרגע אני לא מצליח להוציא את ה REPORT כי מסיבה מסויימת הוא לא נותן לי...

• 5 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.