תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו מכיר או יודע, אשמח להמלצה... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
נעשה במאיה 8.5 ( אני יודע תוכנה קשה בלה בלה אני אוהב לעבוד איתה .. ) רונדר עם מנטל ריי 6 וחצי דקות לרנדר הערות , הארות , מכתבי נאצה ושאר ירקות יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש תוכנות באותו גירסה רק אותיות מבדילות מהם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מקבל כל חודש טבלת אקסל עם יותר מ10.000 ערכים כאשר את העמודה עם התאריכים אני לא יכול לסדר לפי סדר עולה או יורד ניסיתי הכל. כגון:כמובן פרמוט התאריכים בכל האפשרויות הכנסת ערכים בתאים הריקים ישור התארכים לשמאל שום דבר לא עוזר ואני לא מבין למה זה קורה הוא מסדר לפעמים חצי מהתאריכים ופתאום ההמשך לא מסודר תודה מראש לעוזרים --- העתקתי רק את השורה של התאריכים שתוכלו לראות וגם טיפול בנפרד כזה לא מסתדר לי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במשחקים לפעמים אני לא רואה איפה אני עד שאני משנה את אפשרויות הגמה או הבהירות (שאין אותם בכל משחק) אז איך אני יכול לטפל בזה? ואם כבר הזכרתי את זה אז יש אלי את אותה בעיה גם כאשר אני מריצ קבצי וידיאו! btw יש לי מסך 19 של proview (קניתי לפני הרבה זמן והוא לא הכי איכותי)
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי אחרי שהתחלתי להשתמש בפיירפוקס של מוזילה אני ממש לא חושב לחזור לאקספלורר. משום מה גם הפיירפוקס קורס לעיתים (רחוקות). לפעמים הוא גם מסרב לעלות והוא פותח מסך קטן שכתוב שם משהו שהפרופיל הנוכחי בשימוש, ועלי לבחור האם ברצוני לפתוח אותו עים הפרופיל הנוכחי (לא עובד), לפתוח פרופיל חדש ועוד אופציה. בפעם האחרונה בחרתי לפתוח פרופיל חדש ואז הוא איפס את כל ההגדרות ומחק את כל הExtentions וה-Bookmarks. ועכשיו אני מנסה לחזור לפרופיל הקודם ואני לא מצליח. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האלן חברים. לידידה שלי יש כרטיס קול מובנה ואין לה את הדיסק של הלוח אמ,הלוח הוא mainboard p4vxad+ ,חיפשתי בלי סוף והורדתי עשרות קבצים שלא עזרו לי!! מישהו יכול לעזור?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אבקש לדעת היכן אוכל לקבל מידע (מקיף ככל האפשר), גבי סיומות שונות של קבצים באיזה תוכנה ניתן לפתןח כל סוג של סיומת. כוותי בעיקר לסיומות שפחות מוכרות כגון : PAS , BLB
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית פנסוניק NV-GS25 שיש לה גם יציאת FW וגם יציאת USB. אני מצליח לבצע לכידה דרך יציאת USB אבל האיכות לא מדהימה אז ניסיתי לעשות לכידה דרך FW. ניסיתי עם התוכנה שבאה עם המצלמה MotionDV STUDIO LE for DV עם ULEAD ועם ה-MOVIE MAKER של חלונות. כל התוכנות מזהות שיש מצלמה מחוברת וניתן דרך המחשב להריץ את הסרט קדימה ואחורה אבל אני לא מקבל תמונה בלכידה. חיברתי את המצלמה למחשב מקינטוש של חבר עם FW ושם הצלחתי לעשות לכידה. אשמח לקבל הצעות.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אחרי שחתחתי חלק מתמונה(עשיתי רקע שקוף) עכשיו איך אני יכל לשמור את החלק שחתכתי ולשים מאחריו רקע זאת אומרת איך לשנות את הרקע של התמונה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת : 1) רכשתי את המשחק THE WITCHER, וגיליתי שיש קובץ MINI IMAGE, אשר בעזרת DAEMON TOOLS 4.10, אמור להריץ את המשחק ללא צורך בדיסק. אני לא אוהב להשתמש בדיסק המקורי מחשש שיהרס ולא יהיה ניתן להשתמש בו. ניסיתי וזה באמת עזר, אבל אחרי שעשיתי אתחול למחשב, והפעלתי את המשחק, הוא נתן לי הודעה שצריך להכניס את הדיסק. ובכונן הוירטואלי בו הגדרתי את הקובץ, הוא נתן לי הודעה שהכונן ריק. ביררתי בהמון פורומים ואמרו שהבעיה תיפתר עם DT גירסה 4.11. שדרגתי לגרסה 4.11, ועוד פעם אותה בעיה. בפעם הראשונה התוכנה יודעת לזהות את הקובץ MINI IMAGE, והמשחק עובד יופי בלי דיסק. אחרי אתחול של המחשב, חוזרת אותה בעיה. למישהו יש פתרון, למה DT פעם מזהה את הקובץ, ופעם לא? קבצים אחרים ה-DT מזהה בל…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ישנם אתרים שפיירפוקס לא נותן לי ללחוץ על "דברים לחיצים". למשל בדף הראשי של הפורומים של תפוז, שכאפשר לבחור סוגי פורומים למי נושא, אין לי אפשרות ללחוץ על הנושא בכדי שיפתח לי את כל הפורומים בנושא. עוד דוגמא באתר של לאומי שכאני בוחר כניסה למנויים וממלא את הפרטים שלי אין לי אפשרות ללחוץ על כפתור האישור. למישהו יש מושג מאין נובעת הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש אפשרות להוריד מפענחי dvd לmediaplayer 9 יש ארבע מפענחים שונים. האם כדאי להוסיף מפענח dvd למדייה פלייר במקום תוכנת dvd מלאה. אם כן אז איזה אחת מהרשימה: http://windowsmedia.com/9series/Personalization/Plugins.asp?page=4&lookup=Plugins#DVDDecoder
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמקליטה שיחות וידאו במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום הם יש דרך לשחר סיסמאות לאתרים שנכנסו אליהם מהמחשב שלי ואחר כך יצאו מהאתר? או איזה שהיא דרך לשמור את הסיסמא כשהיא מוקלדת? לעזרתכם אודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את תוכנת העיצובים Windowblinds.אני לא מצליח להתקין איקונים שבאים ביחד עם חבילות העיצובים.איך אני עושה את זה עם התוכנה הזו?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב הסיפור הוא כזה : (עד לא ממזמן חשבתי שזה מספיק?) יש לי את הפירוול של WIN XP סרבס פאק 2 ,האם הוא מספיק טוב או שיש מקום לשים פירוול אחר :s05:
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחובר אבל אף אחד מהרשימה ש*הייתה* לי לא מופיע. :AR15: לא עשיתי שום פעולת מחיקה או משהו דומה במחשב. הרי מגרסת 2003 (או משהו כזה) רשימת ה- contact list נמצאת על השרת שלהם, ולא במחשב. ככה אפשר היה להתחבר גם ממחשב מרוחק (ע"י go.icq.com) ולראות את רשימת החברים. היו לי יותר מ-100 איש ברשימה :-\ WTF !? מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מאנגליה הגיע לארץ והביא איתו את הgps שלו אני חושב שיש לו אותו על הפוקט פיסי אבל אני לא בטוח בקיצור הוארוצה תוכנה עם המפות והכבישים של הארץ יש כזאת ואיך קוראים לה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי בעויות אחת בסוני ווגאס ואחת במוב קלייר ניסיית להכניס תרט לחצתי על OPEN וזה רשם לי את זה תמונה מצורפת....http://www.zix.co.il/images/55759842.jpg ועוד משהו שאני עורך עם מאוב מאקר הסרט נערך והכול אבל חצי מסך נהיה בירוק...
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://www.seb4d.com/Tutorials/Photoshop/Mattepainting_castle/mattepainting_castle_english.htm תהנו.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה הפיירפוקס גירסה 1 התקנתי את הadblock המתאים ובהתחלה הוא עבד טוב ועכשיו הוא חוסם לי הכול!!! פשוט הכול ! כדי לראות את הכפתור בפורום של ההוספת הודעה חדשה כדי לכתוב את זה הייתי צריך לנטרל אותו!!!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) ...מפרט המחשב... חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה קשור...
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מדובר על כרטיס ATI HD4870x2 ותוכנת Sony Vegas pro 10, בכל פעם שאני מנסה לרנדר וידאו בעזרת הGPU התוכנה קורסת והדרך היחידה בה ניתן לרנדר היא בעזרת ה CPU בלבד... אשמח לעזרה בנושא!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-