עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אין לי בעיה עם בעיית תוכנה אלא אני מבקש עזרה במציאת תוכנה שיכולה להפוך לmp3 קטעים מסוימים מוידאו ולא את כל הוידאו כלומר לסמן מדקה מסוימת עד דקה מסוימת.בyoutube downloader ניתן היה לעשות זאת,אבל עכשיו משום מה יש בעיה של חוסר בקודקים! רק מי שיודע בוודאות מנסיון

2. Started by wooper,

היי האם זה אפשרי לעשות גיבוי אוניברסלי כלומר להעביר את הגיבוי ממחשב אחד לאחר למרות החומרה השונה? זה בהחלט יחסוך לי הרבה זמן אם זה אפשרי

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by super4life,

עוד כמה ימים אני קונה את 5850 ורציתי לדעת אם התוכנה של dx11 יצאה אם היא יצאה איפה אני מוריד או שהיא באה אם windows 7 ואם אני אתקין windows שהורדתי הdx11 יהיה מותקן כבר?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by ellell,

אם אפשר לעזור לאתר מדריך לתוכנה Processguard אנטי טרוינית .. תודה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by Pc_Ghost,

אני הופכת מוזיקה WAV מדיסקים לMP3 דרך המדיה פלייר...רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את סוג הקבצים... הוא הופך לי לקבצים של WMA...יש אפשרות לשנות בהגדרות ככה שהוא יהפוך את הקבצים לMP3? אם לא...אז אתה יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה שהופכת קבצים...שפועלת בXP? תודה...

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  6. תודה רבה מראש !

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by (Arik),

מה אתם אומרים רואים שינויים חוץ מהאפשרות שעכשיו אפשר להחליף טאבים עם CTRL+TAB http://en-us.www.mozilla.com/en-US/firefox/3.1b1/releasenotes/Firefox 3.1 Beta 1 is based on the Gecko 1.9.1 rendering platform, which has been under development for the past 6 months. Gecko 1.9.1 is an incremental release on the previous version with significant changes to improve web compatibility, performance, and ease of use: * Web standards improvements in the Gecko layout engine * Added support for CSS 2.1 and CSS 3 properties * A new tab-switching shortcut that shows previews of the tab you're switching to * Improved control over the Smart Location Bar using special characters t…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by itaic,

שלום אני מחפש תוכנה להקלטה למשל שאני שומע איזה תחנת רדיו או משהו כזה - שיהיה אפשר להקליט את זה ל MP3 אני צריך שהתוכנה תהיה חינמית לגמרי אם יש כזו. תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by robitusinm,

שלום לכם. אני זקוק לעזרה, בהבנת קובץ הלוג של תוכנת Combofix . אני זקוק לעזרה בעברית (אני די מתקשה בהבנת חומר טכני באנגלית) . מצורף קובץ ה לוג : אשמח לעזרתכם. Robitusinm

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש, ושאלתי היא - האם אשאר כאותו משתמש ואוכל להיכנס מהמחשב החדש בתור המשתמש או שמא אצטרך ליצור משתמש מחדש?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  11. Started by trman,

הבבילון לא עובד טוב ומזהה מילים לא נכון או כ ג'יבריש. מה עושים?

12. בד"כ מפורמט mpg ל- avi. בעיקר לצורך דחיסה (איכותית) של סרטים המוקלטים דרך כרטיס טלויזיה. עדיפות לתוכנות חינמיות וידידותיות למשתמש. תודה.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  13. שלום... יש לי אוסף מוזיקה די גדול ובשביל להגיע לשיר מסוים באוסף צריך לעבור דרך הרבה תיקיות והרבה הקלקות על העכבר. חשבתי להשתמש בתכנה כמו windows search כדי לאפשר גישה מהירה לקבצי מוזיקה בכל עת, אבל - אני ממש לא רוצה "לאנדקס" (index) של כל המחשב, הייתי מעוניין לעשות את זה רק לתיקיית האם בלבד. אפשרי?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by EroSenin,

שלום אני צריך דריוור לכרטיס קול creative sound blaster live כל מה שהורדתי מהאינטרנט אני מקבל שגיאה. המערכת הפעלה שלי היא win7 32 bit. בבקשה עזרה פשוט אני מחפש שעות ולא מצאתי. תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. אני מתכנן להזמין צורב דיוידי חדש ומכשיר דיוידי לחדרי הקט.. אני צריך שתמליצו לי על תוכנות שימושיות שבהן אני יוכל לצרוב את הסרטים דיוידי, סדרות וכו'. תוכנות שאני יוכל ליצור גם תפריט נגיד לעונה שלמה של סדרה מסוימת ותוכנה שבה אני יוכל להדביק את הכתוביות לסרט עצמו.. תודה על העזרה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן התקנתי חלונות לסבא שלי ופתאום צצה לו איזשהי הודעה על שולחן העבודה , ההודעה מופיעה ישר בעליית חלונות, ניסית להכנס לטסק מנג'ר אבל אני לא יכול כי זה רושם לי הודעה שהאדמינסטרטור נעל את האפשרות, מנסה להכנס לאינטרנט אין גלישה, עשיתי סריקת וירוסים לא מוצא כלום, ניסיתי להכנס למצב בטוח ולהעיף את זה דרך שם אז בתפריט של הבחירה של המצב בטוח אני לא יכול לבחור במצב בטוח כי המקלדת לא מגיבה משום מה . אני מצרף תמונה של ההודעה המוצגת לי, אשמח לדעת איך ניתו להתגבר על הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by moshe_ben_kipod,

אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי זה די דחוף, כי אני …

18. Started by Liran -,

שלום לכם ??? אז ככה, יש לי בעיה ואין לי מושג כבר מה עוד אפשר לעשות איתה ... נכנס לי Spyware למחשב (ראו תמונה למטה) שכל פעם שאני נכנס לדפדפן זה מעלה לי אותו, ניסיתי להסיר אותו כמעט בכל דרך אפשרית, דרך תוכנות להסרת Spy, אנטי וירוס, מחיקת קבצי Cookie וכד'. מישהו מכיר את הבעיה ? נתקל בה והצליח לסדר אותה ? נ.ב. התמונה שהוזכרה למעלה : התוכנות שבהם נעזרתי וניסיתי להסיר את ה - Spy הן : Ad-Aware SE 6 ?Spy Sweeper Spyware Doctor ואנטי וירוס - Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition 9 בתודה מראש, The Wizard

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Radeon38,

שלום רציתי להתקין את התוכנה והלכתי לאתר היצרן.נסיתי להתקין את גרסא 8 ואת גרסא 7 וקיבלתי הודעת שגיאה כזו : unicode system are corrently not sppurted אני עובד עם XP 32 ביט באנגלית עם 1.5 גיגה זיכרון ומעבד אתלון XP 1.8

20. Started by oggio,

מזה זמן רב שאני נתקל בהודעה כי יש לי במחשב תולעת Brontok.AQ worm. אני עובד עם NOD32 והצרה היא שהוא לא יודע להעיף את זה. פירמטתי במיוחד את המחשב, העלתי את ה-IMAGE של ה-GHOST, עשיתי עדכונים, ומיד אחרי שהתקנתי שוב את NOD32 הוא הקפיץ לי הודעה שקיימת לי התולעת הזו. ניסיתי גם (לאחר שבדקתי ברשת) תוכנת מחיקה של התולעת הספציפית של SOPHOS וכן התקנתי את BitDefender אבל בינתיים כלום לא עזר. כל הזמן הזה, איכשהוא גם המחשב השני שברשת מראה לי את אותה התולעת. אני חסר אונים.... מישהו נתקל בתופעה ויודע איך מעיפים אחת ולתמיד את הדבר הזה?

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by אישי555,

בעבר היה לי Foxit Reader ובכל פעם שהייתי פותח קישורי PDF בפיירפוקס הוא היה פותח לי בלשונית חדשה בלי בעיות. מאז שאני משתמש בכרום מחקתי את התוכנה כיוון שכרום משמש כתוכנה עצמאית להצגת PDF. לכן הגדרתי שכל קובץ שאני אפתח מהמחשב ייפתח גם כן בכרום ומחקתי את Foxit Reader. משום מה בפיירפוקס מתעקשים לנסות לפתוח בFoxit Reader. אני מתכוון שכשאני פותח קישור לעמוד אינטרנט שהוא PDF אני מקבל הודעת שגיאה המצורפת בתמונה. למה??? [attachment deleted by admin]

22. פרסמתי בדיונים אחרים אתרים ותוכנות עדיפות שמתריעות בזמן >>תוכנות צבע אדום - מאפשרות בחירת ישובים ספציפיים להתראה!<< >>אתרי "צבע אדום - בזמן אמת" - כולל בחירת התראה לפי יישוב/מרחב<< התוכנה מתאימה יותר בשביל להתעדכן בקצרה בחדשות לא מעבר! http://www.mivzaklive.co.il/Alarm/ לחלץ את התוכנה מהקובץ המכווץ למיקום שאנחנו מעוניינים בו במחשב לאחר מכן לחיצה ימנית עם העכבר להיכנס למאפיינים ולעבור ללשונית התאימות ושם לבחור להריץ כמנהל ולאשר ואז להפעיל את התוכנה ולהגדיר...

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by woodey,

היי, כשאני מפעיל סרטים במחשב אני רק שומע סאונד בלי לראות תמונה... הורדתי mega codec pack בהנחה שזה יפתור את הבעיה...אבל זה לא עזר... אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי! (:

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by The Ball,

אני רוצה לשדרג ל-XP. עד עכשיו נהגתי לעשות IMAGE של כל הדיסק ב-WIN98, ב-GHOST 2001. השאלה שלי היא אם ניתן ב-XP לעשות IMAGE מושלם של כל הדיסק, באמצעות GHOST 2003. הכוונה שלי להעתק מושלם של כל הדיסק, כולל מערכת ההפעלה, כך שניתן לפרמט את הדיסק ולשחזר את המערכת מה-IMAGE שהכנתי.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by AmL1,

מישהו מכיר איזה שהיא אפשרות לשמור בו זמנית ב2 מקומות שונים?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.