תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ?? אני משתמש בתוכנה FLASHGET בשביל טורנטים , ה FIREWALL של הוינדוס כבוי ויש הפנית פורטים . אבל בתוכנה רושם לי NETWORK STATUS : FIREWALLED . זאת פעם ראשונה שזה קורה לי , בוינדוס הקודם זה לא היה קורה . תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם מה המצב :], אז ככה, אני בטוח שחלקכם ראה את הדיון שלי על המחשב החדש שקיבלתי.. בקיצור קיבלתי אותו עם VISTA HOME PREMIUM 64 BIT ENGLISH ועם לא מעט בעיות אבל כל הבעיות קטנות ביותר וגם זאתי שאני הולך להציג אותה עכשיו אבל היא פשוט אחת המעצבנות : כל אתר שאני נכנס אליו [ אם זה כניסה לדיון בגיימר (כן כן..) או אם זה כניסה לכתבה ב ONE] זה מבקש ממני להתקין Adobe Flash Player.. אז אני לוחץ על זה וזה לא מתקין.. וככה כל פעם שאני עובר עמוד באינטרנט ( IE7 ) ובהתחלה זה לא הפריע אבל זה התחיל לעצבן.. אז בקיצור נכנסתי לאתר של אדוביי ניסיתי להוריד ישירות משם אבל זה כותב לי שאין כזאת גירסא ל64BIT והפתרון הוא להוריד דפדפן IE7 של 32BIT והוא יעבוד על VISTA 32 BIT .. אפשרות שניה : הIE7 …
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
התוכנה מורידה לי במהירות של 0.1-0.10 משהו יכול להגיד לי למה? ואם צריך לפתוח לתוכנה פורטים או משהו?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני משחק פיפא 11 דרך התוכנה gameranger , עכשיו כשאני פותח חדר בתוכנה זה מנתק לי את האינטרנט בכל המחשבים בבית. מה לעשות אז ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! שי לי בעיה ב גי-מייל החלפתי היום סיסמה דרך האתר אך משום מה באוטלוק 03 זה מבקש את הסיסמה שוב ושוב למרות שאני משנה אותה הוא טוען כאילו הסיסמה לא תקינה!
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי 2 בעיות בדפדפן הזה: 1) אם אני רוצה לראות דרכו כוננים פנימים בתוך המחשב ולא רק אינטרנט מה צריך להוסיף לו?.. (c:/blabla..) 2)חסר לו איזה משהו שניקרא adobe flash movie וכמעט בכל אתר הוא מראה לי שאני צריך להוריד אותו עלידי שורה כזאת למעלה שקופצת..אני עושה לו קבל והתקן ולא קורה כלום ..חיפשתי בגוגל ולא הבנתי בדיוק מה צריך להוריד..
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הורדתי את ההתקנה של Google Chrome וכשאני מנסה להתקין זה פשוט יוצא לי מהתקנה..זה אפילו לא מתחיל..אני לוחץ על ההתקנה עושה run וכלום לא קורה כלום....למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני מתכתב עם חצי עולם ורואים את העברית בסדר גמור , אבל רק עם אחד מהרשימה שלי אני רואה את כול התוים כ a ......... ולפעים באותיות רוסיות . קיצר משהו מאוד מווווזזזזזזררררר ........ מה עושים ?? זה שאני מתכתב איתו אומר שהוא רואה על המחשב שלו בעברית את הנשלח .....
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי ICQ גירסא 5.10 יש לי בעיה שהתחילה בזמן האחרון, שאני נכנס לאייסיקיו, ואני לא יכול לרשום בו יותר מאות אחת, בלי ללחוץ על חלון ההודעה שוב. זה קורה גם בחלון הודעה וגם בכתיבת הודעת לא נמצא. הכוונה היא שברגע שכתבתי אות אחת, חלון ההודעה הופך להיות החלון המשני, ולא הראשי שאני משתמש בו, מה שמצריך לחיצה של עכבר על חלון ההודעה, ואז אחרי עוד אות זה קורה שוב. זה מסתדר רק עם ריסטרט למחשב, כיבוי והדלקת הICQ לא עוזר. מה עושים? :'(
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את התמונות בחלון הודעה בצד של האיסיקיו.. וגם אני לא מצליח לשים תמונה שלי וגם אני לא מצליח להסתכל בפרטים כשאני פותח אתה חלון שיחה ולוחץ על פרטי חבר נסתי להסיר ולהתקין מחדש ועדיין הבעיה נמשכת יש עוזרים ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה שאני יראה את ההיסטורי למה אני לא יכול לראות אותו ולפני שמחקתי את האיסיקיו יכלתי.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לפנ י כמה ימים מת לי לגמרי האי סי קיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מחזיר לי הודעת שגיאה ואחר כך אומר שזה קשור ל runtime error c ++ למישהו יש מושג מה אפשר לעשות??!?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כשאני מפעיל את התוכנה יש את החלון הקטן הזה שמדווח שהוא וטוען רשימה וכד' עכשיו אחרי הסמך הזה מופיע לי חלון ובו כתוב שהוא מעדכן את ICQ, עכשיו אחרי שהוא מסיים את העדכון המוציא הודעה שמשהו לא הצליח ונסגר. עכשיו זה לא קורה בכל הפעלה בדר"כ רק בפעם הראשונה שאני מפעיל את וינדוז מחדש. מה גורם פה לבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 6 זה אומר לי שהססמא לא נכונה. לאיסיקיו 5 ו 5.1 אני מצליח להתחבר עם אותה ססמא (וכן בדקתי קאפסלוק וכל אלה). שאני מתחבר דרך אייסקיו 5 זה מחייב אותי לעשות התקנה של 6 אם אני לא רוצה זה סוגר את האייסי. במחשב השני אני מצליח להכנס דרך איסיקיו 5 וזה גם לא מבקש עידכון. אני יודע בוודאות את הססמא וזה עדיין לא מתחבר. יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? תודה,תומר.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה ב ICQ PHONE , אני לא מצליח להתחבר לאף משתמש שיש לו את זה. אם הוא מתקשר אז אני מקבל X ליד הסימן של המצב של הטלפון או שזה סתם לא מתחבר. ניסיתי כבר הכל, החלפתי למיקרופון שבוודאות עובד, עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול, דיברתיעם חברת האינטרנט שאין לי FIREWALL התקנתי מחדש את וינדוס !!!!!!!! (ממש במקרה אז זה יצא טוב). שום דבר לא עוזר?!! זה פשוט לא מתחבר !!!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני נואש!
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ניסיתי לישלוח לחבר שלי קובץ באיציק אבל אי אפשר.... אני כיביתי את האנטי וירוס וגם הוא...!!!! בכל מקרה ניראה לי שהבעיה אצלו... כי לאנשים אחרים אני מצליח לישלוח!!!! השאלה שלי למה אליוי אני לא מצליח מה הבעיה אצלו????
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח הודעה לאחד מהרשימה אבל הICQ לא מאפשר.. ולכל שאר הרשימה אין בעיה לשלוח הודעות כל הזמן.. מי יכול לפתור את הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
1.יש לי idm 6.07 והורדות מ FILESONIC נתקעות המון פעמים באמצע ההורדה כנ"ל בגירסה 6.08 beta v האם זאת בעיה בשרת או באג בתוכנה? 2.מתי שאני גורר כתובת ל IDM הקובץ מופיע לי כ RAR ולאחר כמה שניות הוא הופך HTML שאני לוחץ עליו נפתח רק דף אינטרנט? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב IDM שאני מוריד מאתרים כמו FF או unlimitshare ועוד , זה עושה לי כמו כפילות של ההורדה וזה מביא לי שגיאה כזאת: Uploaded with ImageShack.us ויש עוד שגיאה שבסיום ההורדה זה עושה לי ככה ולא שומר את הקובץ Uploaded with ImageShack.us תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה ונראת כבלתי פתירה... לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנסה להריץ סרטון ודיאו בווינדוס אקספלורר (תקצרי משחקים מהאתר של NBA.COM) הצבעים בסרט נראים מעט שונה והכי גרוע הסרט מקרטע ..כלומר הסרט לא זורם באופן טבעי אין לי מושג מה השתנה במחשב!! הדבר היחידי שאולי קשור זה התקנה של K-LITE CODECS או הקתנה של BSPLAYER שאולי קשור... נסיתי להסיר את הקודקים האלה ועדיין כלום שום דבר לא עוזר... חשבתי לנסות להסיר את WMP 12 אבל זה בלתי אפשרי בווינדוס 7 בקיצור אני נואש ואין לי מושג מה לעשות אני בכלל לא מצליח להבין מה בדיוק מריץ את הסרטים באתר של NBA.COM האם זה דורש קודקים בכלל? איפה מקור הבעיה? מה מופעל ברקע בשביל להריץ את הסרטונים הללו? חשוב לי להגיד שב YOUTUBE לדוג…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום .. כשאני בא לצפות בסרטון או סרט דרך האינטרנט אני לא יכול לצפות בסרט ב פוול סקריין המסך לא רוצה לגדול .. מישהו יודע מה הבעיה פה?? תודההה
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי בעיה בIE שמתבטאת שכשאני מנסה לכתוב בעברית באתרים זה פשוט כותב בג'יבריש משולב בעברית. מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות דף בית ושאני מפעיל אותו הוא עולה לדף בית הקודם מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגדרות של הבטחה ו COOKIES ו SSL תקינות 100% אבל משומה הוא התחיל לעשות בעיות עכשיו כשאני נכנס לבנק הפועלים אז באימות משתמש כשאני לוחץ על הכפתור כנס לחשבון הוא פשוט לא עושה כלום. ניסיתי להוריד את האישורים (CERTIFICATES) אבל זה לא עזר אז הורדתי הכל ויבאתי אותם ממחשב אחר שכן עובד שם ובכל זאת לא עוזר. בסוף התיאשתי והתקנתי FIREFOX 1.06 עברית והכל עבד מצויין שם עד לרגע שהייתי צריך להכנס לעוד אתר מאובטח של קרן התשלמות ושם בכלל הופיע תופעה מוזרה ב FIREFOX האתר נפתח וויזאלית מצויין אבל כל כפתור או תמונה שאמורה להיות קישור סתם תמונה או שתם כפתור ואפילו האייקון של העכבר לא משתנה לאייקון של קישור. וב IE6 האתר גם עולה וויזואלית טוב והאייקון משתנה ל "יד" כשעוברים עם העכבר על הקישורים אב…
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-