עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בפורמט MP3 ולשמור אותו באותו פורמט? תודה לעוזרים! חג פסח כשר ושמח לכולם!

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  2. שלום לכולם. לחבר שלי יש אייפוד והוא מעוניין להעביר אליו מוזיקה (מן הסתם..) , אבל אין לו במחשב SP2 ולכן הוא לא יכול להתקין אייטיונס. האם יש דרך להעביר מוזיקה לאייפוד ללא אייטיונס? אולי יש תוכנה אחרת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yuvalkob,

היי איך אני יכול לפתוח בחינם תחנת רדיו באינטרנט? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי בעיה מוזרה שאני לא יודע האם היא קשורה לאוטלוק או להגדרות האינטרנט לפני איזה חודש - חודש וחצי התחילה הבעיה , אני מפעיל את האוטלוק ואז הינטרנט מתנתק , אני לא יודע מה זה מה אפשר לעשות עם זה ? בברכה דן

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by dd7,

1. תוכנה טובה ללימוד הקלדה עיוורת 2. תוכנה שעושה את הדסקטופ כמו ווינדוס וויסטה (ראיתי המון תוכנות כאלו כמו סטייל אאקספי או בליינד 5 לא הצלחתי להפעיל סקין של הויסטה) אם אפשר אלטרנטיבות אחרות... תודה.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by KoM,

אני מאד הייתי רוצה אתר\ תוכנה שיש בהה אייקונים שונים של מערכות הפעלה שונות, מוינדוס 3.11 עד לאקס פי, כולל מערכות הפעלה למק, וכו... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by waizman,

אני מנסה להציג סרט מסויים והוא מראה לי אותו ככה: למה זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  8. מישהו יכול לתת לי תוכנות מידע על מאווררים וכו' ??? ???

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by mic,

ה-MUSIC MATCH יותר יפה ונחמד לדעתי אבל כל הקטע שהם רוצים שתשדרג לPLUS די מעצבן. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by $שלומי$,

מאיפה אני מסיג פוטושופ ? אין לי ואני רוצה ? יש למישו להגיד לי ?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by benor,

אין לי פירוול, וניסיתי להחליף כל מיני גרסאות. מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by gil1611,

hi sliha en li evrit bamahshev ki ani lo baarez anashim taazru li bevakasha ani kvar hodesh menase laasig draver ko laleptop sheli baya rak be ehad draver KOL kodem kol ani lo yodea eh bodkim ma akartis kol sheli yesh li leptop shel DELL taazru li bevaksha tagidu eze od informazia zarih kidey ladaat eze kartis kol yesh li tooooda ve im mishu yehol letargem le evrit taodaa shel ani esmah dooooda shuv

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by pc student,

זקוק לתוכנה לציור שקלה לשימוש.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  14. יש לי ווינאמפ ויש לי גם advanced mp3 catalog ומה שאני רוצה לעשות בעצם זה להעתיק את כל השמות של השירים שלי בצורה כזאת שאני יוכל לעשות העתק הדבק וניסיתי אבל לא הצלחתי, איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by shahar07,

תוכנה חדשה שאני עובד איתה ששיכת לוויסטא לא נותנת לי לראות קיבציי avi שאני מקבל, האם מישהו יודע להגדיר את זה ?

16. משום מה הוא לא מראה לי תמונות.... גם כאשר אני נמצא בתקייה של התמונות ורואים את כולם בקטן גם שאני לוחץ דאבל קלייק על אחד ומראה אותו במסך מלא הוא מראה לי שחור.... אני לא יודע מה לעשות.... וזה ממש חשוב לי... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי....

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by barhanin,

שאני מוריד מהאתר את התוכנה MHDD http://hddguru.com/download/software/mhdd/mhdd32ver4.6iso.zip זה מה שפירסמו בסטיקי של פורום חומרה. זה יורד לך בתור קובץ ZIP שבתוכו נמצא קובץ ה ISO. עכשיו שאני מחלץ את הקובץ ISO מתוך הZIP הוא שוקל 1.5 מגה בערך... אבל שאני פותח את הקובץ ISO אין שום קובץ ושום כלום בפנים גם לא מוסתרים . אז מה כאילו ליצרוב ככה על ריק ? ובסוף סתם אין כלום בדיסק תורידו את הקובץ תבינו יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by a04,

בס"ד שלום, אני מבקש ליצור קיצור דרך לכניסה אוטומטית לחשבונות שלי: נגיד שאני רוצה להיכנס למייל שלי, או לפייסבוק. במקום לפתוח את חלון הכניסה של האתר, ולהקליד את השם והסיסמא, אני רוצה ליצור קיצור דרך אצלי במחשב שיעשה את זה באופן אוטומטי - שיכניס אותי למערכת באופן אוטומטי. אני כמעט עשיתי את זה ע"י התוכנה MACRO-RECORDER, רק שאני לא יודע איך אני יכול להציב את הסמן ולהכניס את השם והסיסמא במקומות הנכונים של חלון הכניסה לאתר. [איך אני אומר למחשב לזהות את תיבות ההרשמה הנכונות] אודה לכם על כתיבת הפיתרון, או על מציאת פיתרון יותר יעיל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by sigma,

netex זו תוכנת מנוע חיפוש מובנה בדפדפן. אילו יתרונות וחסרונות יש לתוכנה ?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by nadav1379,

יש לי בעיה בתוכנה של nod32 אני עושה בדיקה ואחרי כמה זמן הוא רושם לי File C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Identities\{409723BF-9614-487F-8274-0787AB7CD749}\Microsoft\Outlook Express\Inbox.dbx is infected with worm Win32/Netsky.Q. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. מה אני צריך לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by th£»§hadow,

אני צריך תוכנה שמודדת טמפ' של החלקים במחשב למיש'ו יש? )

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by IPIP,

מחקתי את הדרייבר הקודם במצב בטוח עם Driver Sweeper התקנתי את החדש בהפעלה רגילה ואחרי שהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: http://www.fastup.co.il/images/3059483.jpg אני לא יכול להפעיל את ATI Catalyst Control Center , כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו דרך התחל עולה ההודעה הזאת יש לי: Windows XP Professional Sp3 AMD Radeon HD 6800

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by T-Flash,

ראיתי את הסרטון של התוכנה כאן: http://www.adobe.com/products/photoshopelmac/main.html לא נראה לכם חשוד? איך אפשר להבדיל כל כך מהר ומדוייק אובייקטים מרקע, ועוד רקע בעייתי כזה? והעיניים האדומות? איך התוכנה מוצאת איפה בדיוק ממוקמות העיניים? מוזר

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  24. שלום, התקנתי את הגירסה החינמית החדשה של ה"DAP" וכשהוא סיים הוא קבע שהוא ה מנוע חיפוש שלי כשאני מחפש משהו בשורת הכתובות. הסרתי אותו והתקנתי מחדש ולא עזר... הסרתי את הfirefox והתקנתי ולא עזר.. מה עוד אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by MidNighT RaceR,

טוב אז ככה שמות של תוכנות או אם יש תוכנות בחינם שאפשר להוריד.. אני צריך תוכנה לחתוך שירים כדי לחתוך קטעים משירים שונים ואז לחבר אותם אבל כשאני יחבר אותם אז לא תיהיה לי בעיה אם החיבור הכוונה שלי שאני יוכל לחבר אותם וזה ישמע בסדר ולא עם בעיות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.