תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי התראה על סו ס טרויאני בשם js/tivso.14a gen trojan התוכנה זיהתה אותו והעבירה אותו לבידוד לאחר שעתיים שלוש שוב אותו ההודעה עלתה לי למה זה קרה הבעיה לא אמורה להיפתר לאחר ששלחתי את הוירוס לבידוד?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה אני פותח את הנ"ל ע"י לחיצה על האייקון באקספלורר, ואז הוא מתחיל להפתח ואז נסגר והמחשב משמיע צליל. לחיצה נוספת פותחת אותו והכל בסדר וככה זה כל הזמן הוא צריך שתי הפעלות האם יש למישהו רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה... סרטיםפ אני מצליח לראות אבל שאני מנסה להפעיל סרטונים מסוג WINDOWS MEDIA AUDIO/VIDEO FILE ז אני רואה תמונה והגונים ירוקים ואדומים כאלה ולא כמו שהסרטון אמור להיות.. מי יודע איך פותרים את הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע למה כשאני מכניס תמונות אז הם יוצאות מטושטשות ובאיכות גרועה ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת... ה-FF משום מה שאני פותח את דואר וואלה לא פותח את כול הדף,חסרים שמות וגם אי אפשר לשלוח מייל מ FF בוואלה.... רציתי לדעת האם יש תוסף או משהו אחר שיכול לפתור את הבעיה? בEXPLORER האתר דואר של וואלה עובד מצויין ולא עושה בעיות. צירפתי תמונות של ה-FF והIE שתראו את הבעיה,הראשונה היא הבעיתית והשניה היא התמונה של ה IE. מי שיכול לעזור.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה : אין לי מושג למה זה ככה פתאום ??? הכל עבד טוב עד שזה נהיה ככה, הסרתי את המסנג'ר והתקנתי כמה וכמה פעמים ושום דבר לא עוזר, עשיתי שיחזור מערכת - גם לא עוזר למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תודה מראש, The Wizard
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום! אני חובב אמנות בוא נגיד, מתחיל, אפילו ספרייטים קטנים אני בקושי מצליח לעשות אבל בשביל להשתפר רציתי תוכנה טוב, הומלץ לי על פיינטר של קוראל ומצאתי ממישהו שאני מכיר את ה9.5 , באתי, התקנתי, הפעלתי הכל בסדר, עשיתי קובץ חדש וזה, עכשיו באתי לצייר משהו, סתם בצבע שחור עם איזה מברשת רנדומלית, לחצתי ופוף, התוכנה נתקעת לשנייה ואז קורסת, אוקיי אמרתי משהו חד פעמי ניסיתי שוב וזה שוב קרה, ניסיתי להחליף מברשת וניסיתי אחת אחת את כל המברשות, היחידות שעובדות אלה המברשות של ה אפקטים כמו ההוריקן ובועות. אמרתי אוקיי, אולי ההתקנה לא הלכה הכי טוב, עשיתי הסרה והתקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה... מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, יש לי מלא תוכנות שעולות כשאני מדליק את המחשב וזה מאט את המחשב, עכשיו ניכנסתי לMSCONFIG ובטלתי כמה תוכנות והמחשב עדיים איטי, עכשיו נשאר עוד הרבה תוכנות ואני לא יודע איזה תוכנות למחוק, כדי לא לפגוע במערכת הפעלה או משהו כזה. צלמתי את התוכנות שמופעלות במחשב כמדליקים אותו, תגידו לי מה לימחוק כי אני לא מבין בזה כלום, הנה: חלק 1: http://img488.imageshack.us/img488/9595/startup5ha6.jpg חלק 2: http://img146.imageshack.us/img146/2988/startup6rx6.jpg תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הוינאפ שלי מתנהג מוזר לאחרונה, הוא ניהייה כמו ה ICQ תמיד עליון הוא לא מסתתר אחרי הדפדפן או סוליטר אלה תמיד מופיע עד שאני ממזער אותו איך מסדרים את זה שיהיה כפי שהיה קודם?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, היום ניסיתי להתקין משחק וקיבלתי את ההודעה הבאה: הורדתי (מאתר חיצוני) את הגירסה הכי חדשה שמצאתי של ווינדוס אינסטולר, וזה לא עזר. הורדתי שוב את העדכון האחרון מהאתר של מייקרוסופט. זה מתחיל להתקין את העדכון במשך שתי שניות ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." ומיד אחריה - "התקנת לא הושלמה". אשמח לעזרה בשני הבעיות. גיא עריכה: בנייח זה מתקין מצויין
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבעלותי nod 32 + פיירוול של ZONEALARM 6 פתוח והכל.. הוא מתחיל בהורדה טוב, אבל נתקע לאחר 30-40 דקות מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן, ועליו כרטיס מסך של asus דגם 7700Ti , בזמנו זה היה הכרטיס הכי חזק בשוק(אפילו קיבלתי משקפים לתלת מימד) לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב וכאשר באתי להתקין את הדרייברים המעודכנים- קיבלתי שגיאת מערכת שהכרטיס מסך שלי הוא לא כרטיס NVIDIA -הורדתי מהארכיון גירסה ישנה יותר ועשיתי התקנה ידנית - עבד, אבל אין לי את האופציה לגשת לתפריטים של הכרטיס-דוגמת מצב תצוגה יציאה לטלויזיה. האם מישהו נתקל בבעיה זו? ומאיפה אפשר להשיג דרייברים עדכניים שיעבדו בצורה אופטימלית ? תודה רבה לכל מלמדיי. אגב מרבית האופציות הראשיות שגוגל נתן- כבר נוסו ללא תועלת.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי diret-x 9 מותקן במערכת התקנתי 3d mark 2001 se והתוכנה אומרת בהפעלה שבגלל שאין לי dx 8 היא לא יכולה לעבוד מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להריץ את הבאנץ' לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים עד הסוף ולפעמים הוא פשוט יוצא מתוכנה אחרי הטסט השני,ככה סתם,בלי הודעות שגיאה . ניסיתי להסיר ולהתקין אבל זה זה לא עוזר/עוזר חלקית בלבד-אני מריץ את כל הטסטים פעמיים ואחרי זה לא הולך יותר . זה לא קשור לאוברקלוק,כי זה עדיין נשאר ככה אם אני לא באוברקלוק . זה גם לא קשור לטמפ'- 36 במנוחה , 42 במאמץ תדוה לעוזרים יש לציין שכל המשחקים עובדים ללא בעיות כלל
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור מונה של מספרים כמו מספור אוטומטי אבל ברגע שמוחקים את הרשומה המונה מתעדכן זאת השורה שהייתה אחרי השורה שנמחקה מקבלת את המספר של השורה שנמחקה אני חושב שצריך לכתוב איזה קוד רק לא יודע איך בדיוק לעשות את זה תודה על עזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מוציא מה adobe premiere סרט בפורמט divx וכשהקול ב mp3???
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה אני מקבל את המסך בו אני צריך לבחור אם אני רוצה NEW PROJECT או OPEN PROJECT אני לוחץ על NEW PROJECT ושם אני נותן שם לפרוייקט ולוחץ OK והתוכנה פשוט נעלמת, אין שום הודעת שגיאה ואין לה זכר ב task manager פשוט נעלמת. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
בסנדרה נותן לי טמ"פ מעבד שונה , ובAIDA32 נותן לי טמ"פ מעבד שונה לחלוטין למה ? והקטע שבAIDA32 זה נותן לי את האמיתי כמו שרשום בביוס .
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב all seeing eye מתי שאני רוצה לשחק ואני פותח את התוכנה אז היא הולכת ישר לשורת ההתחל ואני לא מצליח לפתוח אותה. אני לא יודע מה אני צריך לעשות
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר הקודם במצב בטוח עם Driver Sweeper התקנתי את החדש בהפעלה רגילה ואחרי שהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: http://www.fastup.co.il/images/3059483.jpg אני לא יכול להפעיל את ATI Catalyst Control Center , כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו דרך התחל עולה ההודעה הזאת יש לי: Windows XP Professional Sp3 AMD Radeon HD 6800
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש דיי טוב. הבעיה שאחרי שבוע הוא התחיל קצת להאיט אז עשיתי סריקות ב ad awera התקנתי krasp... עשיתי סריקה וזה לא מצא כלום. יש לי על המחשב גם krasp וגם symantec firewall. הבעיה החלה מאז שכמעט כלל דבר שאני עושה עולה הדבר הבא: http://img380.imageshack.us/my.php?image=plb4ii.jpg ואז הוא מפנה אותך לאיזה הורדה מהאתר שלהם. זה כמו מין סריקה קטנה. אחרי שעשיתי את הסריקה הזאת כמה פעמים היא לא מצראה כלום. בבקשה אני צריך עזרה . (אני לא גולש באתרים האלו שאתם חושבים ) אני משתגע ???
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לפעמים כשאני טוען דף הוא לא טוען לי את התמונות ואני צריך לעשות SHOW PICTURE לאותה תמונה כדי שהוא יטען לי אותה בעיה נוספת לפעמים זה לא ניכנס לאתר(שקיים) ושולח אותי למנוע חיפוש של YAHOO מה אני עושה עם זה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הוא כותב לי בסוגריים need web browser restart מה זה ואיך עושים את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את גרסת 2011 של avg free antivirus, לאחר החילוץ האוטומטי של הקבצים שמתבצע אני מקבל מסך שנתקע על please wait לכמה שניות טובות ואז פשוט נעלם ולא קורה כלום (צירפתי צילום מסך). אני משתמש בwin7 32 bit וזה קרה לי גם במחשב שלי (שהיו בו גרסאות קודמות של avg שכמובן הסרתי לפני) וזה קורה לי גם במחשב עם התקנת win 7 חדשה לגמרי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ גדול כשהוא מגיע לסוף ואז מוריד אותו למטה כשהוא עושה לו בדיקה הוא מחזיר אותו שוב להורדה בטענה שיש חלק פגום וצריך להוריד אותו שוב, הבעיה היא שזה חוזר על עצמו עשרות פעמים עם הרבה הורדות ויכול לקחת הרבה מאוד זמן עד שזה יסיים להוריד את הקובץ למישהו יש פתרון לבעיה הזה ? עם אימיול זה לא היה קורה לי
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-