תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ולאחר אינספור שיחות עם נציגי הספק (012) והתשתית (HOT) אני בטוח ב-99% שבגלל וירוס/ספייוור אני לא מצליח להתחבר. כרגע אני מחובר ללא חייגן, אני מקבל כתובת IP תקינה, אני מצליח לעשות פינג לכל מיני אתרים בכתובת ה-IP שלהם, אבל - כשאני מנסה לעשות פינג לכתובת (ולא ל-IP) לדוגמא : ping www.google.com הוא לא מצליח לעשות את ההמרה לכתובת ה-IP, וגם כשאני פותח דף אינטרנט (IE/פיירפוקס) הוא רושם לי רגע לפני שהוא לא מצליח להראות את הדף ב-status bar שיש dnserror. ניסיתי לאתחל את ה-service של ה-dns בכלי הניהול, אך זה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות? שכחתי לציין, שהתקנתי AVIRA, והוא מצא לי את הוירוס, מחק אותו - בסריקה שלאחר מ…
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שבודקת אם התוכנות במחשב מעודכנות , אני אשמח לקבל לינק או המלצה לתוכנה כזאת תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להמרת וידיאו לIPOD. אני מחפש את התוכנה הטובה ביותר מבחינת נוחות, מהירות, תמיכה בפורמטים ואיכות ההמרה. אפשר גם תוכנות בתשלום. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות את המסך השחור בעזרת CMD דרך RUN, אני לוחץ אנטר, המסך כאילו מהבהב וחוזר לווינדוס, משהו מוזר. חשבתי שזה וירוס הרצתי כל מיני בדיקות, כל מה שמצאתי מחקתי, אבל עדיין, לא עוזר. מה זה יכול להיות? ניסיתי דרך התיקייה של WINDOWS, לחצתי על הקובץ CMD, וגם אותו דבר, זה לשניה מעלים את כל האייקונים ואז חוזר.. כאילו המסך לשניה אתה רואה רק את ה-WALLAPAPERS, וכאילו עולה מחדש..
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג סוני-ואיו,שהגיע עם מערכת הפעלה ויסטה הום פרמיום באנגלית. המחשב פעל כהלכה,התחבר לאינטרנט אלחוטי ללא כל בעיה.הבעיות התעוררו כאשר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה בעברית,התקנתי ויסטה ביזנס בעברית,הכל בסדר מלבד זה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט,משום מה המערכת לא מזהה את מתאם הרשת האלחוטי,שהיה ופעל לפני שינוי מערכת ההפעלה.לצערי הרב לא גיביתי את המחשב וגם לא יצרתי דיסק שיחזור למחשב וזה מתוך חוסר ידיעה. מישהו יכול לעזור באיתור הנעלם,מתאם רשת אלחוטי,או אולי דרך לשחזר את הדרייברים של המחשב,המקוריים. במנהל ההתקנים,אני מזהה כי ההתקנים הבאים לא הותקנו,המערכת לא מוצאת את מנהל ההתקן המתאים ניסיתי להוריד דרייברים של המחשב דגם sony-vaio vgn-fw21l נקנה בלונדון.מהאתר של…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, אחד החברים שלי פיתח שירות דוא"ל ציבורי ששמו tempyMail, המיועד עבור גולשים שמעוניינים לשלוח ולקבל מייל מתיבה אנונימית. הודעה זו נכתבת בשמו מכיוון שהוא מעוניין לפרסם את האתר בכדי לעזור לכל הגולשים המתוסכלים. השירות לא כרוך בתשלום ומיד עם הכניסה לאתר תקבלו תיבה ממנה תוכלו לשלוח ולקבל מיילים בצורה אנונימית לחלוטין! אני מודע לכך שיש אתרים רבים שנותנים תיבת מייל אנונמימית אבל עוד לא נתקלתי באתר המאפשר גם שליחה של מייל בצורה אנונימית וגם קבלה של מייל לאותה התיבה + אפשרות להגן על התיבה האנונימית בסיסמא (בתהליכי פיתוח מתקדמים) כתובת האתר: http://www.tempymail.com למה פיתחתי את tempyMail? אני מפתח אפליקציות בזמני הפנוי, וכמו כל מתכנת, אני נעזר בגוגל ע"מ למצוא קטעי ק…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי איפה אני יכול לשלוט בAUTO COMPLETE בIE, על מנת שלא להזין סיסמה בכל מקום שלא מושלם אוטומטית אחרי שם המשתמש. נכנסתי לTOOLS ושם ל-CONTENT ואז ראיתי שם אפשרות של MY PROFILE ב"PERSONAL INFORMATION". להפתעתי הרבה, ראיתי שם שתי אפשרויות- ליצור פרופיל חדש, או לבחור אחד מעשרות כתובות שהופיעו לי שם, כנראה שהן נלקחו מ"אנשי הקשר" באאוטלוק (לא זיהיתי חלק מהן, אבל לא משנה כרגע). בכל אופן, בעייתי היא שסימנתי אחד מהם, סתם כדי לראות מה קורה, ואז נפתח לי כרטיסו של אותו איש קשר, על כל פרטיו, רק שעכשיו, במקום לאפשר לי לחזור לנקודת המוצא (שאינני יודע מה היא בעצם הייתה), הוא פותח לי את MY PROFILE ישר בתוך כרטיסו של אותו איש קשר, מבלי לאפשר לי לראות את הרשימה שוב, ומבלי לאפשר לי לשנות את…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אהלן, במשך הרבה זמן אני משתמש PHOTOSHOP CS3, ולמרות כל זמן השימוש, לא הצלחתי ולו פעם אחת להבין כיצד אני ממיר כתב כך שאני אוכל לכתוב אותו מימן לשמאל [ולא משמאל לימין]...כמו כן - אם אני כותב בעברית, זה עושה לי עברית הפוכה [הכוונה שזה כותב בהיפוך ממה שאני כותב, אז צריך לכתוב את האותיות במילה בסדר הפוך] אודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בפתיחת דף דרך הדפדפן . כשאני רוצה להכנס לכל אתר . אז נפתח הדף בגודל של 10+10 על המסך .. כיצד משנים את ההגדרות לפתיחה של מסך מלא ? תודה
-
- 5 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. ברשותי מחשב מסוג COMPEQ וכשאני מקבל אי מייל עם קובץ מצורף ורצוני רק לפתוח אותו ,המחשב לפעמים לא שואל האם להוריד או לפתוח הוא ישר שואל לאן להוריד את הקובץ. תודה,
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אמ כאשר אני מפעיל את התקין מהאתר של windows הבעיה הבאה קופצת "A cabinet file necessary for instollation cannot be trusted please verify the cyrptographic servecies are enebaled and the cabinnet file certificate is valid" יש לי ווידוס מקורי. ואני לא יודע מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי סרט שהוא 699 MB שהוא AVI . אבל אני צריך לעשות אותו בפורמט DVD 4 GB . אצלי קורא רק DVD . אז איזו תוכנה תעשה את העבודה ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לשיתוף הדברים שרשמתי בכותרת... עד היום אני משתמש במשרד בתוכנת public share folder אם מישהו מכיר... אבל היא מעצבנת ועושה יותר בעיות מאשר מועילה במשהו... לגבי exchange אל תציעו לי כי הבוס שלי נגד זה...... אשמח לתוכנת שעושות את העבודה אם מישהו מכיר... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי יש לי אוטוקד 2007 מותקן על XP הכל בסדר הכל תקין יש לי עוד מחשב עליו יש ויסטה שם יש בעיה לאחר ההתקנה לא ניתן לפתוח את האטוקד בכלל אם ניתן לעזור לי לסדר את הנושא על ויסיטה באוטוקד 2007 אשמח אם במיקרה חייב אוטוקד בגירסה יותר מעודקנת אבקש אם ניתן לקבל הורדה לאוטוקד אחר כדי שהבעיה תיפתר בתודה טאז
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
איזו תוכנה חינמית מאפשרת לי להעתיק למחשב שלי סרטונים (לא יו-טיוב) שניתן לראות בYNET או אתרי החדשות השונים?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לאחרונה זה קפץ לי באתר HWZONE (בינתיים רק באתר הזה), פעם שניה. אם יש כזה דבר או שזה וירוס שמנסה להשתחל לתוך המחשב שלי ע"י אישור שלי? נראה מסריח. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי הכל בשביל ניגון סרטי בלוריי במחשב: טלוויזיה full hd, כונן בלוריי חדש וכמובן שאר המפרט שתומך בניגון הפורמט. אלא מה?! מסתבר שלקנות כונן במיוחד לשם מטרה זו ב-900 שקל כנראה לא מספיק ודרושה כנראה תוכנה במיוחד לזה. לאחר שיטוטים מייגעים ברשת הדבר הריאלי היחיד שמצאתי היא התוכנה POWERDVD 9 שהורדתי את גירסת הניסיון שלה שמספיקה רק לניגון DVD אבל לא בלוריי ואם אני רוצה בלוריי צריך לקנות את גירסת האולטימט שעולה 95 דולר! אבל אין לי חשק להוציא עוד סכום כסף כזה ולכן יש לי שאלה אלכם- האם אתם מכירים פיתרון חינמי לבעיה שלי שעובד בוודאות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל יש איזה משחק שאני רוצה לשחק בו, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא כותב לי שהמשחק דורש לפחות 100mb free swap disk space ולי יש 600- swap disk space. איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היא צריכה להיות ידידותית ופשוטה. כל הדרישות מהתוכנה הן: חיתוך והוצאת קטעים לא רלווניטים מהקובץ, ולאחר מכן חיבור מחדש בהתאם לצורך. בעצם אני צריך שתהייה לה עוד פונקציה שהיא ניגון במהירות משתנה כמו למשל *1.2, *1.6 או לחלופיל *0.85. אבל יתכן שזאת כבר תוכנה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הכי מומלץ להגדיר ב לשונית 3D שככוללת בפנים AA וכו' כדי לקבל את המקסימום ביצועים במשחקים ובסרטים תודה!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לאמא שלי את התוכנה אוטוקאד 2007. ואנחנו לא יודעים איך מוציאים שם את הסרגלי כלים של התלת מימד ואת הסרגלי כלים של הקירות והדלתות וכד'.. אשמח לעזרה איך להוציא את הסרגלי כלים האלה(וזה לא מקש ימני על שאר הסרגלי כלים ולבחור, כי אין אותם שם) אריאל
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בבית מלפני 200 שנה. פרמטתי אותו ומצאתי את כל הדרייברים הנחוצים חוץ מהדרייבר של הכרטיס קול. ניסיתי לזהות את הדרייבר החסר עם התוכנות סנדרה ועוד תוכנה עם שם מוזר (six נדמה לי...) ולא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי עם תוכנה שתזהה את הדרחייבר החסר?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
משום מה המון קבצים מהמחיצה השניה לא נקראים. כל תוכנה נותנת הודעת שגיאה אחרת. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,אתמול התקנתי וינדוס 7.... והיה לי דיסק D ששם כאילו כל הקבצים שלי היו...ובC עצמו היה לי את הוינדוס... והתקנתי את הינדוס וכל מה שהיה בD אצלי נשמר...ועכשיו בD היו תמונות של אבא שלי שבכלל לא ידעתי על קיומן...כי ידעתי שבD יש לי רק משחקים ותוכנות...אז עשיתי FORMAT לדיסק D ומחקתי הכל...יש איזה תוכנה לגיבוי כונן D? תודה רבה אני צריך את זה כמה שיותר מהר....
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסהל פתוח עם התכנה הזאת סרט וזה אומר לי cannot render the file התכנה הזאת לא טובה בשביל סרטים? אם לא אפשר אולי תכנה שכן טובה עם קודקים תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-