תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי פלאפון נוקיה 5800 מסך המגע החדש,הפלאפון רק סרטי מפ4 אני מחפש תוכנה מקצועית(מצידי שתעלה כסף) שתנצל את כל 4 הליבות שלי במלואם ולא רק אחד מהם או שתנצל את כרטיס הגרפיקה שלי(8800 512) בשביל להמיר סרטים מ mkv.xvid.divx ל- mp4 ושאני יוכל לשנות את הרזולוציה ל 640*360 אני צריך שהיא תהיה מהירה הכי מהירה בשוק ושתנצל את המרובע ליבות או את הכרטיס גרפיקה עד הסוף תודה מראש...אני כותב את זה מהצבא מהפלא
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. הבעייה צצה בדיסק הקשיח הוותיק שהינו בנפח 160GB שהיה מחולק ל3 מחיצות:C-F-E כאשר ניסיתי בעזרת תוכנת PartitionMagic 8.0להכניס את מחיצת F לתוך E. התהליך כנראה לא עלה יפה ולאחר האיתחול נעלמו לי 2 המחיצות וכעת מהדיסק הקשיח הזה אני רואה רק את מחיצה C. האם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור שכן היו לי בתוך כונן E המון חומר[50GB] שאני לא מצליח להגיע אליו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פתאום לכל אתר שאני נכנס אני צריך להתחבר מחדש, אחרי שאני מתחבר ויוצא מהאתר אני צריך להתחבר שוב, כל פעם מחדש. הקוקיז לא נשמרים או משהו...? מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי אני משתמש ב- TVOUT באופן קבוע והוא מושאר דולק בתור דסקטופ נוסף, התצוגה הראשית (מסך המחשב) מוגדר בתור תצוגה 1 והטלויזיה בתור 2 עכשיו שאני מתחבר עם REALVNC הוא מראה לי רקע ריק של הדסקטופ השני וצריך לגלול כדי לראות את הדסקטופ הרגיל רק שאני מבטל את הטלויזיה זה נפתר אבל אני רוצה להשאיר את זה דלוק כל הזמן לא להדליק ולכבות איך אני מגדיר לו שיראה לי רק את התצוגה שמוגדרת בתור ראשית (אצלי כרגע תצוגה מספר1)?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי חברים,האם מישהו יודע מדוע לאחר צריבת קבצי אודיו בתוכנת נרו ,אני מקבל את שמות השירים בג'יבריש? (כאשר אני מנגן את הדיסק באוטו בבית וכו')דרך אגב הדבר קורה גם אם אני משנה את שם הקובץ.אנא עזרו לי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך X300 לא חזק במיוחד וגם אני לא מיתכוון להישתדרג.. השאלה היא: כאשר אני מכבה את הLCD כשהמחשב עדיין דלוק ובא להשתמש בו לאחר כמה שעות אני מזיז את העכבר והמסך לא נידלק אני נאלץ לעשות ריסט למשב כדי לחזור להשתמש בו.... מה שניסיתי זה: 1, הגדרות צריכת חשמל - בכל המצבים, שמתי: לא לכבות כלום 2, שומר מסך כבוי 3, הגדרות כ.מסך ב- ATI CATALIST לדעתי תקינות 4, המחשב מחובר עם כבל DVI TO HD
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ניסיתי פעמיים לצרוב עם התוכנה אלכוהול 120% ואיך שמתחילה הצריבה המחשב מבצע ריסט ובעליית המחשב מופיעה לי השגיאה הבאה: איך אפשר לפתור את הבעייה הנ''ל? תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, הוירוס הנ"ל נמצא אצלי במחשב והאנטי וירוס (Trend) מודיע שהוא הכניס אותו להסגר. לאחר בדיקה מקיפה נראה כי הוירוס מפוצץ את ה- Scheduled Tasks במלא משימות,גם לאחר המחיקות של המשימות שהוא יצר עדיין קופצות הודעת על הוירוס הנ"ל. באתר של Trend לא כתוב שום דבר על שם הוירוס הזה וגם לאחר סריקה מכוונת זה לא עוזר.. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עם מכשירים מסויימים מגיעים דיסקים שונים להתקנת דרייברים / תוכנות. אני מעוניין לא להזדקק לאותם דיסקים (אלא במקרי חירום), ולכן אני רוצה ליצור אימאג' 1:1 של הדיסק על המחשב, כך שבלחיצת כפתור הוא יבצע את ההתקנה - ממש כמו לחיצה על הדיסק מכונן ה- DVD. זה ניתן? הצלחתי ליצור כמובן אימאג' על המחשב - ISO, אבל אני לא יכול לפתוח אותו ולהתקין אותו ישר, אלא אני צריך לצרוב אותו לדיסק באמצעות נרו, ואז להתקין אותו מהדיסק. המטרה שלי, כאמור, היא להתקין את הדיסק שהועתק ישירות מהמחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש חלופה - עדיף חליפית ל-MOUNT ל-ISO כאות כונן - אשמח לסייועכם לתוכנה המתאימה ל-WIN7 (שנוסע ועבד בהצלחה) כל טוב ובהצלחה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, IE8 עולה עם הווינדוס אחרי ריסטרט על CPU גבוה (50% בערך) ולא יורד, בדקתי עם עוד שני מחשבים ושם האקספלורר לא מופיע בTASK MANAGER. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם הIE7. יש לי XP PRO SP3. לא נראה לי שזה וירוס או משהו בסגנון - עכשיו אני מריץ סריקה מלאה של המקאפי, אם אני אסיר את האקספלורר 8 ואחזיר את ה-7 הבעיה תיפתר או שיש פיתרון אחר? תודה לעוזרים! נ.ב עליתי על הבעיה הזאת בגלל שהGTA IV לפעמים מאחר/נתקע.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים לאחרונה (ככל הנראה מאז שהתקנתי Greasemonkey, אבל אני לא בטוח) פיירפוקס מתחיל להיתקע לי בצורה מטורפת בשלב מסויים Firefox Ultimate Optimzer (יש לי גרסה 1.1, לא הצלחתי למצוא גרסה יותר חדשה) מוריד את הRAM אבל לא מפריע לFF להיתקע לאחר מספר דקות, הדבר היחיד שעוזר זה TERMINATE ולפתוח מחדש... יש פתרון? (חוץ מלמחוק Greasemonkey) יש לי גרסה 3.0.5 של פיירפוקס וגרסה 0.8.2 של גריז מונקי אגב, שאלה למנהלים - פתחתי לפני שנה בערך אשכול דומה, רק שאז הבעייה לא הייתה עם גריז מונקי, היה עדיף אם הייתי מקפיץ את האשכול הישן? P:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בטעות לחצתי על כפתור כנראה שלא שמתי לב ועכשיו כל פעם שיש מספר או כתוביות באנגלית ב MV2PLAYER הוא מקריא אותם ... זה נורא מעצבן! מישהו יודע איך לכבות את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי את הווינדוס 7 לגירסא החדשה (7100) , ככה שהייתי צריך לפרמט את המחשב. מאיזושהיא סיבה לא ברורה , סטים פשוט מסרב לעבוד. ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש , אבל בכל פעם אחרי ההתקנה כשהוא עושה לעצמו UPDATE , הוא מודיע שהוא לא מצא את STEAM.DLL ואז נכשל בעצם בעדכון , ניסיתי מלא פעמים להתקין ולהסיר מחדש , RESTART וכו'... למישהו יש רעיון איך אפשר להתקין את סטים ושיעבוד ? כי זה דיי חשוב לי..
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני שוקל להתקין windows 7 במקביל ל-xp שיש לי, וכמובן אני ארצה להתקין עליו כל מיני תוכנות. התהייה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כולן מחדש בנפרד (ככה שכל תוכנה בעצם תהיה מותקנת פעמיים על המחשב) או שאני אוכל להתקין כל תוכנה באותו מקום שבו היא כבר מותקנת (והיא תעבוד בשתי מערכות ההפעלה)? אני מניח כמובן שזה תלוי בתוכנה, אבל הכוונה היא בכלליות, אם למישהו יש נסיון עם זה. עריכה: עכשיו כשאני חושב על זה, התוכנה שזה הכי משנה עבורה היא steam, כי יש בתיקיית ההתקנה שלה 30 ג'יגה של משחקים (שאר ההתקנות לא ממש תופסות הרבה כל כך).
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
זה התחיל מאתמול, כל תוכנה שאני מוריד מהאינטרנט ומנסה להפעיל את ההתקנה שלה, אני מקבל את השגיאה שמצורפת בתמונה. מה גורם לזה? מקבל הודעה שכל קובץ פגום! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בתוכנה CUBASE SX. יש לי בקובץ אחד גם ערוץ קול וגם ערוץ מידי, ואני רוצה ליצא את שניהם ביחד. ניסתי לעשות export, אבל לא משנה מה אני מגדיר זה מיצא לי רק את הקובץ שהקלטתי (ערוץ קול) איך אני יכול ליצא את שניהם ביחד.
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
1) יש לי קובץ Bin ו Cue ואני לא יכול להשתמש בתוכנות כדוגמת Deamon tools, אני חייב לצרוב. איך צורבים את הקבצים האלה ומקבלים את אותה תוצאה כמו בשימוש בתוכנה כמו Deamon Tools שאני רואה את כל הקבצים כולל ה Exe בתוך כונן במחשב ולא רק את שני הקבצים שצרבתי Bin ו Cue על דיסק כמו שצרבתי אותם? 2)אתם מכירים תוכנת אנטי וירוס כלשהי שתעבוד על ווינדוס XP עם SP1 בלבד (לא, אין לי אפשרות לשדרג ל-2). תודה, אביב.
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
התקנתי הרגע Classic Media Player, ו-FFD SHOW. כשמנגנים קבצי X.264, רואים ב-Tray את הסמל של FFDshow Video Decoder, אבל לא את זה של מפענח ה-Audio. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי כמה גירסאות של ווינדוס Xp (לצורך העניין כולן מקוריות) ועוד כמה של לינוקס, אני רוצה "לגבות" את כולם ולשים אותם על דיוידי אחד. האם יש דרך בה יהיה ניתן להתקין מהדיוידי את הגרסאות שעליו? כלומר, האם ניתן ליצור bootable dvd שיצליח להריץ התקנה של ווינדוס או של לינקס לפני בחירה בתפריט.? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקריא משפטים בעברית באופן מדויק(אפילו עד 10-20 משפטים רצוף) כמו שיש בווינדוס.. בלוח בקרה, ה"דיבור" עם הקול של סטיבן הוקינג(microsoft sam הזה מה שמו, מעין רובוט כזה, שבאנגלית אמנם עושה את העבודה לא רעה). יש תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר COWONA2 ואני חלא יכול להעביר לשם סרטים בHD,גם בגלל שהם שוקלים מלא וגם בגלל הפורמט שלו איזה תכנה מהאלו שבנעוץ יעזרו לי בבעיה והן לא מסובכות כל כך לשימוש? תודה. AVI, ASF ו-WMV ומשתמש בקידודי DivX, XviD, MPEG-4 ו-WMV9 MP@LL המכשיר תומך: למקרה שלא הבנתם אותי אני צריך תכנה בשביל לשנות תפורמט כדי שהואי קרא אותו וגם בשביל לחתוך תסרט לשתי חלקים אבל שלא תיהיה תבעיה של הדליי עם הקול בסרט תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי בעיה שכשהיא רואה סרטונים במחשב הם מוצגים בשחור לבן... ובתמונה בקטן בצד של הפריים הראשון דווקא יש צבע. ניסיתי קצת להוריד קודקים כלליים (לא מצאתי משהו ספציפי לבעיה) וזה לא עזר. הפעלנו סרטונים גם עם נגן אחר, של DivX (הראשון זה המדיה פלייר של ווינדווס), והם גם היו בשחור לבן. כשהיא רואה סרטונים באינטרנט אז יש אתרים שבהם זה עובד כשורה (למשל יוטיוב) ואתרים שבהם גם בשחור לבן. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-