עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tal h,

אני רוצה לפרמט, ואני חייב את כל ההודעות שיש לי ב outlook express כמו שהם ,שיהיה אחרי התקנה מחדש. (דואר נכנס, דואר יוצא, דואר נכנס לתיקייה מסויימת של שרת שלי וכו). ניסיתי - קובץ- יצא- הודעות- אך אני מקבל שגיאה : "ביצוע הייצוא לא הצליח. אירעה דגיאה בעת אתחול MAPI" . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי NORTON ANTIVIRUS GAMING EDITION 2009 והיא עושה לי "בעיות" כאשר אני רוצה להכנס לצאט כלשהו באינטרנט. כאשר אני נכנס לצאט אז הצאט רוצה להתקין את קובץ ההתקנה שלו במחשב.הבעיה היא שאחרי ההתקנה הנורטון חושב שזה מעין קובץ מסוכן ואז מוחק אותו ככה שבכל פעם שאני נכנס לצאט אני צריך להתקין את הקובץ מחדש כי הנורטון מחק אותו. בעיה נוספת והיא שהנורטון מבקש בכל כמה שעות איתחול על מנת שיוכל לטפל ולהסיר את קובץ ההתקנה של הצאט שאותו הוא רואה בתור קובץ מסוכן. איך מסדרים את זה? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by MK007,

התקנתי אתמול את המסנג'ר לייב החדש ובגלל שהוא היה נורא איטי וכשהסתכלתי על כמה CPU הוא מבזבז זה היה נורא גבוה, הוא גם היה מרבה להתקע בקיצור מחקתי את המסנג'ר ברוב טיפשותי בצורה ידנית ולא דרך הוספה/הסרה ועכשיו שאני רוצה להתקין מסנג'ר ישן יותר או אפילו את אותו המסנג'ר החדש הוא אומר שהוא כבר מותקן למרות שמחקתי את כל הקבצים הקשורים אליו וניסיתי גם בעזרת תוכנות של הוספה הסרה כמו your uninstaller והמסנג'ר לא מופיע שם בכלל מה הפתרון ?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by amir85,

אני משתמש ב FFDSHOW ונכנסתי בהגדרות וסימנתי SUBTILES והורדתי קובץ כתוביות וערכתי את השם שלו כדי שיהיה זהה מלבד הסיומת, ב VLC זה עובד ב WMC12 זה לא

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by SciFi7,

אחותי צילמה סרטון בדרום אמריקה, והעבירה אותו לדיסק און -קי , עכשיו שהיא חזרה לארץ אני מנסה להעביר את הסרטון למחשב והוא לא עובד לי, המדיה פלליר ,ביסיפלייר, VLC , כולם לא מזהיים את הסרטון, לא עובד.. למשהו יש רעיון אולי איך אפשר ל"תקן" את הקובץ ? זה סרטון מאוד חשוב.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. שלום לכולם בטעות פירמטתי את הדיסק הקשיח משהו כמו 500 גיגה חומר לשמחתי הצלחתי לשחזר את הדיסק עם ONTRACK הבעיה שאת המוזיקה המשוחזרת הוא מצא לי בתור RECOVER FILE ןמספר אותם...וזה רע מאוד משהו כמו 14 גיגה חומר העניין הוא שב TITLE ןALBUM אני רואה את שם השיר עם מספור תקין וגם שם האלבום האם יש דרך להעביר את שם TITLE שיועתק בתור שם השיר??? אולי באמצעות איזה סקריפט???

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  7. Started by Sagi_M,

שלום שלום, בדיוק אתמול קניתי מחשב+מסך חדש, הכרטיס מסך שלי הוא ati-radeon 4870 1gb, ומסך samsung 22' t220p, הבעיה שלי היא שבאקספלורר חלק מהאתרים לא מופיעים על מסך שלם, כלומר האתר עצמו נמצא באמצע המסך ושאר המסך לבן (כמובן המסך רחב). אני משתמש ברזולוציה מקסימלית (1920-1200) ונראה לי שפה הבעיה. יש למישהו פתרון בשבילי?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. Started by אלעדיקו,

שלום, חזרתי מהבסיס אחרי חודש ומשהו ואני רואה שפתאום ההתקן קול שלי לא עובד, אי אפשר לראות תמונות במחשב ומופיעה לי שגיאה שמודיע על קובץ gdiplus.dll כלשהו. אני כבר לא יודע מה לעשות ואיך אפשר לסדר - ואני ממש צריך את העזרה שלכם ! בתודה רבה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  9. Started by daaanfi,

שלום רב, על המחשב שלי נמצא סרט HD עם סיומת mkv ללא כתוביות (הסרט שוקל 2.6 ג'יגה אם זה משנה משהו). ברשותי צורב DVD מהסוג LG GSA-H12N. איך אני יכול לצרוב סרט זה על מנת לראות אותו במכשיר DVD הקורא HD? האם הצורב שלי טוב לביצוע פעולה זו? האם צריך צורב אחר או דיסקים מסוג מיוחד? האם ניתן להוסיף לקובץ זה כתוביות שיוצגו במהלך הצפייה בDVD(בתהליך הצריבה ו/או באמצעות תוכנה כלשהיא). יש לי כתוביות מתאימות שפועלות במחשב בלי בעיה עבור סרט זה. תודה רבה. כל מידע אחר שיוכל להועיל יתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. התקנתי WIN 7 גירסת ה RC וכשאני בא להתקין את DEAMON TOOLS גירסה 4.3 ה WIN מקפיץ לי הודעה ואין תאימות לתוכנה הזאת, והוא שואל אותי האם אני רוצה להמשיך להריץ את ההתקנה, ואז אני אומר לו כן, ההתקנה עולה עד למצב שהוא מבקש RESTART ואחרי שעולה ה WIN הוא חוזר על אותה פעולה.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  11. Started by ski_farm,

הורדתי לא מזמן את התוכנה vlc-0.8.6c-win32 והיא הותקנה בהצלחה ועובדת טוב אבל ישנה בעייה כאשר אני מצרף קובץ כתוביות אל הסרט המוקרן באופן שיטתי התוכנה מעלימה את האות האחרונה מסוף השורה שנכתבה ומדביקה אותה לתחילת השורה הבאה למשל: אם שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רואה" והשורה השנייה בתרגום היא "מכונית אדומה" התוכנה תציג את השורות כך: שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רוא" והשורה השנייה בתרגום היא "המכונית אדומה" זה קורה בכל הסרטים והתרגומים שניסיתי איך מתגברים על הבעייה. נ.ב איפה אפשר למצוא חוברת הוראות של התוכנה כדי לדעת את כל האפשרויות בה לעומק תודה רבה מראש ski farm

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ מערכת Server 2003 + שתי מערכות XP במקביל שיהיו מחוברות ברשת Doamin וירטואלית. אני השתמשתי ב-Virtual PC אבל הביצועים לא משהו. אני יודע שיש עוד כמה תוכנות פופולאריות וטובות, אבל אני לא בטוח שהן מאפשרות תקשורת בין המחשבים הוירטואליים כמו ה-Virtual PC. יש הצעות לתוכנה עם ביצועים טובים שתומכת בזה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by Imtheman,

מה זה החברה המעפנה הזאת ? ? ? כדי להיכנס לאתר שלהם צריך יוזר וסיסמא ! וכל אתר דריברים מפנה אותי לאתר שלהם ששוב פעם דורש יוזר וסיסמא מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג את הדריבר הארור הזה ? בחיים בחיים אני לא אקנה מוצר של החברה המעפנה הזאת!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. התקנתי מחדש את הוינדוס וכמובן גם את הביטורנט (VUZE). היו לי לפני כן, קבצים שהייתי בתהליך הורדה שלהם וכעת הם לא מופיעים שם איך אני ממשיך להוריד אותם מאותה נקודה ? (אין לי את קבצי הטורנט עצמם)

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  15. Started by לאנד,

1.רוצה לברר אם קיימת ו / או יש תוכנה igo-8 ל P C .??? צריך את זה לעבודה בשטח 2. אם לא האם ניתן להעביר ממחשב כף יד ל P C . .../.../??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by jonloveuall,

הסקר בא להציג כמה מאיתנו משתמשים בגימפ כתחליף לפוטושופ. למה? כי אני פשוט רוצה לדעת. לך תבין

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by tvholic,

שלום חברים, חבר שלי נתקל בבעיה בעת סנכרון E71 עם האאוטלוק. לאחר הסנכרון עם לוח שנה כל הפגישות מופיעות שעה אחת קדימה למרות שהשעון במחשב מכוון ומעודכן וגם ב E71 מישהו יכול לעזור? בבקשה... תודה רבה, יום נעים וסופש רגוע

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. שלום לכולם בעת גלישה ברשת לא מוצגים לי פרסומות ואובייקטים שונים (תמונות כן) אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. איך פותרים את הבעיה הנ"ל? מדובר על אקספלורר 6 וחלונות 98. תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by warezon,

רציתי לקבל המלצה לתוכנת השתלטות מרחוק שתוכל לאפשר לי בדיקות על משחבים מרוחקים בצורה נוחה(לא כמו הכלי של xp) בנוסף יש צורך שהתוכנה תתמוך בויסטה+xp ואם יש מדריך אז זה מעולה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. Started by gabi21,

יש תוכנה מעולה וחינמית שמאשפרת ניתור הראש בזמן אמת היא מאתרת את כל המחשבים והשרתים סוויצ'יאים מדפסות וכו ברשת ושומרת את ה איפי ודוגמת אותם כל הזמן לפי סוג השירות שרציתה לדגום (ftp,nagios, dns,cpu וכו) אך לי יש בעיה אני משתמש אצלי ברשת ב DHCP זה אומר שכל תקופה הכתובות משתנות ורציתי לדעת אם יש דרך בתוכנה הזו לדגום את המחשבים לפי ה שם שלהם ולא לפי ה איפי אפשר להוריד את התוכנה חינם מהאתר הזה http://www.mikrotik.com/thedude.php הגירסה האחרונה היא 3.4 תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב, לאחרונה פירמטתי והתקנתי מחדש את ה XP, ובמסגרת העדכונים עודכן האקספלורר לגרסה החדשה - 8. פעמים רבות הוא קורס, לרוב בשגיאה מצוין הקובץ ntdll, העניין קורה ממש כל כמה דקות. מישהו חווה את הבעיה הזו?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by puffer,

ויחד איתו גם הכוננים האופטים הפסיקו לקלוט (DT) כשאני מכניס CD לתוך הכונן, הכונן נפתח ונסגר אבל המידע לא נקרא.. :-X

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. זאת אומרת שיהיו 4 אזורים שבכל אחד מהם יהיה סרטון אחר אבל הם יהיו מאוחדים בקובץ אחד.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. אני על וינדוס 7 64 ביט, וכשאני מנסה להכנס לאתר התוספים של פיירפוקס אני מקבל שגיאת התחברות. data irruption error

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by wallace,

רכשתי היום מעבד Q9650, והתקנתי אותו על לוח P56-DQ6 של ג'יגהבייט. מבעוד מועד, עדכנתי את הביוס לגרסת F7, אך כשעלתה מערכת ההפעלה, הויסטה לא זיהתה את המעבד. שיטוט קצר ברשת העלה שעדכון הדרייברים של הצ'יפסט יפתור את הבעיה. הורדתי את הדרייברים האחרונים מבית אינטל, התקנתי, "הסרתי" את המעבד ועשיתי ריסט. הבעיה לא נפתרה, והמעבד עדיין מוצג כ"unknown device". האם למישהו יש רעיון מה עלי לעשות? אני כבר אובד עצות... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים