תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתשמש בוינדוס 7 במדייה פלייר גירסא 12.0.7600.16415 והרמקולים לא עובדים חוץ מהקידמיים כלומר 2.0 ויש לי 5.1 הסאב והאחוריים לא פועלים... במדייה פלייר הקודם הוא ידע להפעיל את כולם מה אנ יכול לעשות... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
וגם לצ'יפ וגם ל usb 2.0 המידע מצ"ב [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מנסה להגדיר את המייל של העבודה בoutlook בבית ומשום מה זה לא מסתדר לי, אני מקבל שגיאת התחברות לשרת כל הזמן אני רושם ב-server את כתובת השרת וב-name את השם משתמש שלי המייל מסונכרן אצלי עם האייפון והכל בסדר, יש לי את הפרטים של השרת והדומיין וכמובן השם משתמש והסיסמא. לא עשיתי משהו מיוחד באייפון על מנת שזה יעבוד, פשוט הגדרתי חשבון exchange עם הפרטים שזה דורש. ניסיתי תוכנות אחרות כמו thunderbird ועדיין לא מצליח אני עושה משהו לא נכון? אשמח לעזרה ממביני עניין
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב שזה קרה בגלל משהו שהורדתי.....ניסיתי לסרוק עם אנטיוירוס וזה לא עזר.....האקספלורר פשוט לא נפתח ומראה לי חלון עם שגיאת מערכת ואחריו עוד חלון שאומר שאקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר...וככה קורה גם עם ה-itunes...בכוננים יש בעיה שונה: הכונן C לא נפתח ומראה את החלון הבא: http://img152.imageshack.us/img152/7263/85972819dk0.png נרא לי שבהודעת ארור אז השם שם זה השם של התיקיה עם הוירוס ככל הנראה.. אני זוכר נראלי שאפשר להיכנס לזה דרך הCMD אבל לא זוכר איך.. הכונן F פשוט לא נפתח....וגיליתי שהדרך היחידה להיכנס לכוננים היא לרשום את שם הכונן בכתובת בחלון הלבן ולעשות "עבור אל".... כרגע אני שולח את ההודעה הזאת דרך ספארי (שאלוהים יודע איך הצלחתי להוריד אותו...) מה אני אמור לעשות?…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את הדפדפן כי נמאס לי מהתקלות של IE, עכשיו זה דיי מסובך לי ודי חדש לי 1. הורדתי את תוספת IE TAB והבנתי איך משתמשים בה, הורדתי Add to search bar וניסיתי להוסיף את YOUTUBE וזה עשה שגיאת JAVASCRIPT ניסיתי גם להוסיף בלי תוסף הזה את יוטיוב אבל אני לוחץ הוסף את " YouTube Video Search " ולא קורה כלום, אז איך אני עושה את זה? 2. האם יש דרך או תוסף שתהיה הצגת מועדפים כמו ב IE 7? שפשוט רואים את המועדפים בצד בחלון? 3. כל הזמן שאני לוחץ על החץ ליד שורת הכתובות מופיעים לי הדפים שיש לי במועדפים ברשימה מתחת לשורת הכתובת, אני לא רוצה שזה יופיע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
פרוייקט מעניין, לקחו את ה GIMP (תוכנת העריכת תמונות החינמית הכי טובה שיש), והפכו אותה שתתפקד יותר כמו PHOTOSHOP. יש גרסאות לכל מערכת ההפעלה, כולל WINDOWS, LINUX, MACOS X. http://blog.yumdap.net/archives/20-GIMPshop-for-Windows.html
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מנסה לקחת קבוצה גדולה של קבצי וידאו, לערוך אותם עם תוכנה, ולעשות מהם סרטון אחד. הקבצים הם קבצי QuickTime Movie (עם סיומת MOV). לאחר בדיקה עם מספר תוכנות פשוטות לעריכת וידאו (כמו אלה של ה- Windows) התברר, שהפורמט הזה אינו נתמך באף תוכנה. ניסיתי להשתמש בתוכנת המרה (Format Factory) על מנת לנסות להמיר את הקבצים לפורמט שונה, אך ללא הצלחה. יש למישהו רעיון או פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב. אני רוצה לפרמט את המחשב. איך אני מאתחל את המחשב עם תוכנת הפעלה אקס פי למצב דוס... .שכחתי ואני ממש מסתבך עם זה.. בנוסף, יש לכם איזשהם דגשים שכדי לתת להם תשומת לב לפני פירמוט המחשב?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחשב חדש (תגידו לי מזל טוב ;D), לוח אם אסוס P5Q מעבד E8400, ב-MEMTEST (גרסא 1.70) מזוהה בתור פנטיום 3... אבל עם מהירות שעון נכונה (3GHz), אני מניח שזה תקין...? זה נראה לי תקין לגמרי (מחשב שהרכבתי בעצמי, כמובן שווידאתי שהמעבד נכון), אני פשוט שואל כדי שאני לא אדאג סתם... (אגב, בכמות זכרון הקאש L2 הוא רושם "UNKNOWN")
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הורדתי סרט מהאינטרנט (סרט חוקי) יש תמונה אין קול!! HELP!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שזה יהיה כאילו על המספר של הבית שלי שאני יוכל לשלוח פקסים לקבל! ובבקשה שלא תיהיה מסובכת!! תודה מראש לכל העוזר תודהר רבה!! :-*
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה CLONE CD עלמנת לצרוב משחק שיש בו חסימה. בתוכנה יש 3 אפש'(לאחר שבחרתי כמובן COPY CD): CREATE CUE SHEET DELETE AFTER A SUCCESSFUL WRITE COPY ON THE FLY בחרתי בשלישית התקנתי את המשחק אבל זה לא צרב טוב כי בדיסק הצרוב המשחק לא עובד ובמקורי כן. למה זה לא יצא לי?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
על איזה פיירוול ואנטי-וירוס אתם ממליצים לי....עד עכשיו השתמשתי בnorton internet security 2004 ואני רוצה משהו אחר כי נורטון מעמיס יותר מידי על המחשב שלי...והמחשב שלי לא משהו... אני צריך משהו טוב ושלא יעמיס על המחשב יותר מידי... ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להפעיל משחק ישן C&C3 על מחשב חדש עם ווינדוס 8.1 וכרטיס של geforce יחסית חדש. לאחר ההתקנה, המשחק מבקש קבצי dll כדוגמת : d3dx9_29.dll אם אני אתקין את חבילת directX 9 על המחשב, האם היא תבוא על חשבון ערכות directX האחרונות שקיימות על המחשב? כלומר האם הקבצים של ה directX העדכניים שמופיעים על המחשב יוחלפו\יימחקו?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה לפתור אותה כבר זמן מה ללא הצלחה. לאחר פרמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש, כתוביות בתוכנת MPC-HC על Windows 7 Ultimate 64 bit מופיעות בג'יבריש. ה-System Locale שלי כבר על עברית כך שזו לא הבעיה. ה-Font וה-Charset ב-MPC-HC גם על עברית. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ללא הצלחה. לפעמים קורה שאחרי התקנת גרסה חדשה של MPC-HC והגדרה, רואים עברית תקינה אך אם אני יוצאת מהנגן ונכנסת שנית, שוב רואים ג'יבריש. בתוכנות אחרות רואים את הכתוביות בצורה תקינה (KMPlayer, VLC, WMP). בנטבוק שלי גם מותקן MPC-HC ושם הכתוביות מופיעות בצורה תקינה. אין לי מושג מה זה, ניסיתי כל מיני גרסאות וגם את הגרסה הכי עדכנית (nightly build) וניסיתי להגדיר את התוכנה אלף פעם וכלום לא עוזר. אודה לכל מי שיוכל…
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד חדש אני מחפס תוכנה שתגיד לי בדיוק איזה חומרה יש לי במחשב כלל המהירות של כל חלק וכל שאר הפרטים הנחוצים תודה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שמתי לב שיש כמה גרסאות: NORTON PM 8.0,8.2,8.5 ו POWERQUEST PM8.0 או בכלל התוכנה של אקרוניס? אני מחפש משהו כמה שיותר פשוט לשימוש, ושלא יהווה יותר מדי סיכון לדיסק, וכמובן ייפעל על וויסטה. איזו מהן לבחור? ואם אפשר מדריך קצרצר שיסביר לי איך לפצל מחיצה של 200GB לאחת של 190 ואחת של 10?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה דיי מוזרה בתוכנה IDM. כידוע אפשר דרך התוכנה להוריד סרטוני פלאש מהאינטרנט, הבעיה היא שלפני שהסרטון עצמו מתחיל יש איזה פרסומת של 15 שניות בערך והתוכנה מזהה אותה ולא את הסרט עצמו... מה שקורה לפעמים זה שאני מרענן את הדף והסרט מתחיל ישר בלי הפרסומת ואז אפשר להוריד את הסרט!! רק שאני לא יודע במה זה תלוי, כי שתי התופעות חוזרות על עצמן באותו הסרט, פעם ככה פעם ככה.. (וניסיתי כמה סרטים שונים...) אשמח אם משהו יעזור לי, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים כבר כמה זמן שהכרום עושה לי בעיות ובאמת שעד עכשיו לא עשיתי עם זה כלום אבל כבר העניין נמאס לי. ניסיתי אולי לעדכן אותו אבל יש לי את הגרסה הכי חדשה של כרום. הכרום כל הזמן עושה לי בעיות שבאקספלורר לא קורות לי. לדוגמא: כשאני נכנס לפורומים מסוימים לא מופיעה לי תיבת "הודעה מהירה" בתחתית הדף או באתרים מסוימים אני נכנס לראות וידאו והנגן לא עולה לי בכלל.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שממירה קבצי וידיאו אני צריך להמיר קבצי wmv לקבצי avi אם למישהו יש שם של תוכנה או קישור זה יהיה מצויין בישבילי או מדריך או משהו תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אשמח לתוכנה שממירה פורמט של MP4 לMP3 בחינם אני מכיר HANDBRAKE אבל היא ממירה רק וידאו לוידאו... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מנסה להעביר תמונות וסרטים מסרטת וידאו בעזרת שימוש בכניסות הנמצאות על כרטיס מסך, ג'יפורס 4. אם יש תוכנות מסויימות שאתם ממליצים אליהן, אני אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ערב טוב, ברגע שאני נכנס לאתר של HIGH-Q (ניתן להיכנס רק דרך הIE), מזין שם משתמש וסיסמא, במקום לעבור לעמוד הראשי, העמוד לא נטען במלואו : http://up404.siz.co.il/up1/mmowtiy1q3zo.png' alt='mmowtiy1q3zo.png'> ניסיתי לעבור בין כל גרסאות האקספלורר האחרונות, עדיין אותה בעיה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה לחלץ קובץ גדול ובאמצע זה מפסיק בגלל ההודעה הזאת: מישהו ידוע איך אני מחלץ את הקובץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-