עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ccc,

אם למשל התקנתי דרייבר והוא לא עובד, בעיות תוכנה וכו'... אני רוצה לשחזר.. במה להשתמש מהאופציות הבאות בלבד! (Sys Restore ) של מיקרופוסט ממש לא GoBack (System Work Utillly ) Norton Ghost 2003 אני יודע שהגו באק לוקחת 10 אחוז מהקשיח והגוסט יוצר קובץ שחזור מה ההבדל? מה יותר אמין וטוב למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. במה יותר טוב Firefox Setup 1.5.0.6 מהאקספלורר ?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by AVI.S.T,

רציתי לשהול במה התוכנה MemTurbo 3.0 עוזרת אם זה משמעותי ? לא שיש לי בעיה של זכרון אבל סתם...

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by tamiravigan,

יש לי פרמיר CS3 10.01 אני מכין סרט של כ40 דקות, בינתיים הוא 16 דקות. רוב הקבצים הם ממצלמה דיגיטלית MINIDV והם בפורמט DV וחלק ממש ממש קטן הוא ממצלמת 8MM שהועתקה למחשב לקובץ DIVX. לוקח לי המון זמן להוציא את הסרט בפורמט DV(כשעה וחצי ואפילו שעתיים וחצי) ורציתי לשאול אם יש דרך לייעל את העבודה ולהמהיר את הרינדור? והשאלה העיקרית היא, כשלוחצים אנטר בפרמיר הוא מתחיל לרנדר. למה זה תורם? המפרט רשום בצד והוינדוס הוא ויסטה אולטימט 64 יש לי 3GB זיכרון: 2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 1GB של OCZ 800MHZ ו2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 512MB של SUPERTALENT 667MHZ תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. לפעמים הוא מחלץ לי ב4 שניות ולפעמים ב12[מדובר על קובץ של סדרה בת 40 דקות-בין 350-360 מגה]-אותו דבר לגבי סרט רק בזמנים שונים כמובן. יכול להיות שזה קשור לHD וכמה מקום פנוי יש בו בזמן החילוץ של הקובץ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לדוגמה כאלה: http://img53.exs.cx/img53/1162/6170.jpg http://img53.exs.cx/img53/3271/6169.jpg איך נפטרים מהם ומהיכן זה מגיע?

7. במקרה הטוב, הוא מציג את השם שלו, ולא מתחיל לעשות פליי יכול להיות בגלל שהוא מעל שעה? יש לי קבצי WMA אחרים שהוא מנגן בלי שום בעיה, שניתי את השם גם עדיין לא עזר הוספה: קידדתי את הקובץ הזה ב 48 44 במקום 22 20 (voice) זה עובד, מה שמוזר זה שקבצים אחרים לא עושים בעיה בקידוד הזה אולי בגלל שהקובץ הזה ארוך מהאחרים? אולי בגלל הנגן תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. איפה אני יכול למצוא דרייבר לזה ? זה מופיע לי בסימן שאלה במנהל ההתקנים תחת Other devices

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. במנהל התקנים רשום לי שחסר ההתקנה של הUSB התקנתי מחדש תדריברים וכלום לא עוזר פרמטתי שוב את המחשב הורדתי דרבים עדכניים של הלוח 965P s-3 של ג'יגה בייט הכל מותקן חוץ מהUSB המצלמה לא פועלת לי השלט של לוג'יטק עם חיבור usb לא פועל העכבר והמקלדת עם כניסת USB כן עובדים מה זה אומר שהUSB בלוח הלכו או מה?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  10. במנהל התקנים רשום לי שחסר לי בקר RAID מה זה בכלל?

11. Started by free fraek,

אני מחפש תוכנה שתיצור לי סרטים טוב יותר מהmovie maker כי הסרטים שהוא יוצר מלאים בתקיעות וכאלה ועוד משהו.. עדיף שאני אוכל לבחור את סוג הקובץ שבו הוא ישמור

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. מצטער אם אני לא בנושא הנכון, אני מאמין שכן, אז ככה, לחברים שלי יש בעיה עם הכתוביות בסרטים , אם אני לא טועה השפת ברירת מחדל של המערכת הפעלה שלהם זה ברוסית (או אנגלית האמת אני לא זוכר), בכול מקרה, הם יכולים לקרוא ולכתוב בעברית אבל כשהם מפעילים סרט עם כתוביות בנפרד , הכתוביות ברוסית, האם יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. יש לי עברית במחשב אבל משום מה במשחקים וסרטים רואה גיבריש במקומם. ווידוס 7 .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. זה תמיד למטה

15. Started by Jinjis Han,

עם הדיסק התקנה של הצ'יפסט של הלוח אם והכל יש גם התקנה לדרייבר של הכרטיס קול המובנה של רילטק... בכל אופן האתר שלהם אמור לספק דרייברים יותר עדכניים? כי לפי מה שבדקתי הגירסא של הדרייברים (codecs) באתר שלהם לא תואמת למה שיש לי מותקן... אצלי זה מראה גירסה 5 משהו ושם הגירסה הכי גבוה הנה a3.74 אולי אני מתלבל במשהו? http://www.realtek.com.tw/downloads/dlac97-2.aspx?lineid=5&famid=12&series=8&Software=True יש לי לוח של אלבטרון... http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=52 אם מישהו יכול לעזור. (אם זה לא ממש הובן אני יוכל לצרץ תמונה) עריכה: פתרתי את הבעיה... הייתה לי בסוף גירסה יותר ישנה נכנסתי לדיסק לתוך תיקיית ההתקנה ואכן זה היה 3.51 ס…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by ZiX,

יש לי לוח אם של ג'גה בייט (רשום בחתימה..) רציתי לדעת אם הוא תומך בחיבור של אוזניות עם מקרופון.. ורמקולים בו זמנית.. אם כן באיזה חיבורים? אני עכשיו על החיבור הירוק לאוזניות והאדום למיקרופון והרמקול מנותק.. וזה מציק להחליף כל הזמן.. :\ ונראה לי לא הגיוני שזה ככה... תודה..

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Php-Styler,

Everest קצת חרטא במציאת דרייברים - פפירמטתי את המחשב הישן שלי GEFORCE 2 חח וחיפשתי דרך EVEREST דרייברים של קול מצא לי DOWNLOAD DRIVER שלחצתי הגיע לאתר החברה והראה לי ERROR שאין דף כזה , ואז לא הצלחתי להוריד , אומנם התחלתי לחפש באתר והיה נראה לי שמצאת אבל ההורדה היתה על 0.2 שעוד עשרת שנים שהיה מוריד הם עושים צחוק ... מה עושים במצב כזה?

18. Started by danorgad,

שלום לכולם, בתוכנה INTEL RApid storage technology לחצתי משום מה על אפשרות ה-create, ונוצר volume. יש לי 2 ארדיסיקים על המחשב, על אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה והתוכנות (כונן c) ועל השני תמונות, סרטים, שירים, משחקים וכו'..(כונן d). אחרי שניסתי לבטל את תהליך ה-volume, כרגע יש לי על המחשב 3 כונן על המחשב - כונן c כפי שהיה (בעל נפח של 196 ג'גה), כונן d בשם recovery (בנפח של 10 ג'גה) וכונן f בשם os בנפח 196 גי'גה, חשוב לציין שכונן d המקורי לפני כל התהליך בעל 750 ג'יגה. יש לי 3 שאלות: מה עשיתי בעצם בזה שיצרתי volume? האם ניתן לשחזר את מה שהיה לי על הכונן לפני התהליך? למה המחשב לא מזהה את הארדיסק במלואו? (הוא בעל נפח של 750 ג'יגה והמחשב "חילק" לי אותו ל-2 כוננים בנפח כולל של 206 ג…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by liordavid,

המליצו לי על התוכנה הזאת יותר מאשר קאזה... בתוכנה הזאת יש שירים שאני לא מוצא... האם זה בגלל שאין LIME WIRE PRO ? ואם כן - איך אני משיג את ה- PRO ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. Started by koko0,

תוכנות שהמטרה שלהם היא שאתה עובד על מערכת ווירטואלית והמערכת שלך נשמרת... ככה זה באמת עובד? לא הבנתי בדיוק מה הולך שם אז אם אני משתמש בתוכנה שהיא טריאל היא לא תגמר בעצם? ואפשר איכשהו להשיג את המערכת הזאת ולהשתמש בה כדיסק שחזור? בעצם כל המערכת שמורה כולל כל הקבצים שבה? זה לא כבד קצת? ככה גם עובד יצירת דיסק שחזור למערכת? או שזה רק שומר את הקבצים של המערכת לא כולל תוכנות ודברים כאלה? דיסק שחזור מערכת משתמשים בו מהBOOT או מהמחשב עצמו דרך שחזור מערכת? תודה למי שיכול לענות על איזהשהי שאלה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הspysweeper והpestpatrol חוסמים תכנות ריגול לפני שהם פורצים למחשב? כי אני תמיד משאיר אותם במצב ON והם די כבדים ולעיתים תכופות יש תקיעות בגלל התוכנות האלה ואני אפילו לא יודע אם זה מועיל במשהו שהם פועלים ברקע . עדיף לא להפעיל אותם ברקע ורק לפעמים לעדכן ולסרוק איתם? אגב, יש תוכנות אחרות יותר אפקטיביות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by xlSnaK,

אני יודע איך בונים גרף בEXCEL רק שהשאלה שלי היא איך עושים שהגרף יתחיל מהנק' 0,0 ? דרך אגב יש לי OFFICE 2007 BLUE EDITION באנגלית תודה P:

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.