עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, בטעות לחצתי על כפתור כנראה שלא שמתי לב ועכשיו כל פעם שיש מספר או כתוביות באנגלית ב MV2PLAYER הוא מקריא אותם ... זה נורא מעצבן! מישהו יודע איך לכבות את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Skippy,

שלום, אני מחפשת את קובץ העברית של דור 5 וחצי הוא נקרא 52G-HEB.EXE ומכיוון שהאתר נסגר קשה למצוא את הקובץ (אפילו באימיול) למישהו יש את הקובץ או שיודע מאיפה אני יכולה להוריד אותו? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SpEcToR,

הן נמצאות בכונן D.. (הוינדוב מותקן ב-C) השמות שלהן: 9b275caf379bf801c9edad34 ו- 46406b1c7f85dc521c21ca41b15fb1 ובכל אחת מהן יש תקיה נוספת בשם: update והן לא ניתנות למחיקה.. זה כותב לי: access is denied... איך למחוק את זה לעזעזל? =\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

היי, אני מנסה לעבוד על אחד המחשבים העמוסים כאן עם כרום כי הוא באמת מהיר בהרבה מהפיירפוקס (מבחינת ממשק, לא ממש הרגשתי הבדל במהירות טעינת דפים). הדבר היחידי שבאמת חסר לי זה חוסם פרסומות, מן הסתם שאם אין אז אני נאלץ לחזור לפיירפוקס כי זה בלתי אפשרי לגלוש ככה. יש פתרון ראוי שיכול להשוות/להתקרב ל-ABP שבפיירפוקס? עריכה: יש אפשרות שהפונטים בכרום יראו בדיוק כמו בפיירפוקס? למרות שהגדרתי ידנית בכרום את הפונטים שמוגדרים בפיירפוקס עדיין התצוגה בכרום שפיצית מזעזעת יחסית לפונטים שבפיירפוקס. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הלך לי ההארד דיסק, ואי אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה, קיצר בלאגן.. עכשיו היה לי שם חומר ממש ממש חשוב!! יש איזשהי תוכנה (חינמית/בתשלום) שיכולה לקחת משם את הקבצים שלא נפגמו? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כבר היו מלא ת'ארדים בנושא הזה, ופשוט רובם מלאים בשטויות, ובתגובות לא מקצועיות, קראתי את רובם ופשוט לא הבנתי מה באמת כדאי להתקין. בהתחשב בהמלצות שראיתי בפורום וברוב הת'ארדים התקנתי SYGATE בתור חומת אש וKASPRESKY בתור אנטי וירוס ופשוט שניהם על הפנים גם כשהם בגרסאות האחרונות שלהם. נתחיל בסיגייט, הממשק על הפנים, הגרסא הכי חדשה תוכנתה לפני כמעט שנה, יש בעיה עם שיתוף הקבצים, והיא שוכחת גם את ההגדרות לפעמים. לעומת זון אלארם היא ממש על הפנים מכל הבחינות, ואפילו מערכת האבטחה של מייקרוסופט לא מזהה את התוכנה, משמע לא יצא עדכון כבר הרבה זמן אז היא בעצם לא מספיק בטוחה. זון אלארם נתן הרבה יותר, תוכנה פשוט מושלמת עד שבשנה האחרונה פשוט הם נדפקו עם העדכונים והתוכנה הפכה להיות מלאת באגי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אתמול בן דוד שלי התחיל לשחק לי בICQ ורק עכשיו שמתי לב שנגע לי בפרטים. אני מנסה למחוק את מספרי הטלפון שהוא רשם, ולא מצליח. בהתחלה זה נימחק, אבל שאני סוכר את הICQ\ בודק ממישתמש אחר יש עדיין את המספרים מה עושים? תודה מראש INSTALL

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by efee123,

קניתי מחשב חדש ואיתו win7 64x. חיפשתי והפכתי את העולם ולא מצאתי דרייבר שמתאים לwindows vista ןמעלה. חבל לקנות סורק חדש בגלל בעיות תאימות... אני ממש צריך את עזרתכם! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. גם שילוב של כמה תוכנות יהיה מצויין תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום קופץ לי הדבר הזה של ה60 שניות אני לא יודע מה זה ניסתי לעשות הכול 1)הרצתי את האנטי וירוס (קספרסקי) 2)הורדתי מימקרוסופט עידכוני אבטחה 3)הרצתי את הכלי להסרת תוכניות זדוניות. ואין ואני לא מוצא כלום וכול פעם שאני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דק' זה עושה לי ת60 שניות מה עושים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם ... בזמן האחרון המחשבעושה בעיות אז אני רוצה לפרמט את כונן c ... בכונן e יש לי תקייה עם 3 קבצים .. קבצים מסוג iomega automatic backup image שלושתם מאותו תאריך ואותה שעה אז איזה מהם להפעיל או שזה לא משנה וזה יפעיל את שלושתם ? ויש לי גם דיסק ששאלתי חבר והוא אמר להשים אותו וללחוץ על esc ויעלה לי משהו ולפרמט משם וניסיתי כמה פעמים וזה עלה ואז נתקע או שלא עלה ואז עלה הווינדוס... אז יש משהו שלא הבנתי דרך איפה לפרמט דרך הקבצים בכונן e או דרך הדיסק ? ואיך אני מפרמט ? חיפשתי באינטרט וקראתי מדריכים אבל כולם זה איך לפרמט ולהתקין ווינדוס ואת זה אני לא רוצה רק לפרמט את כונן c וש-dו-e לא ימחקו... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Zinger777,

היי, יש לי וירוס במסנג'ר שכל פעם שאני מדליק את המסנג'ר המשתמש "a18763@013.net.il" שולח לי אוטומטית "hey cutie ;)" או למשל "hey baby you there??".. מצד אחד זה מאוד מחמיא לי שיש תוכניתן שנמשך אליי אבל מצד שני זה מטריד ואני רוצה למחוק את זה. בעקבות ההגעה של הוירוס קצת לפני פירמוט אז לא דאגתי יותר מדיי ופשוט פירמטתי וידעתי שזה יעלם. זה לא נעלם. כשהתקנתי את המסנג'ר לאחר הפירמוט התחלתי לקבל שוב את ההודעות הנחמדות. NOD32 לא פתר את זה וגם לא נורטון 2011. מה מומלץ עוד להריץ על המחשב כדי למצוא את הקרציה? תודה מראש, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שבת שלום , למיטב הבנתי , 2 התוכנות לאותה מטרה של טיפול במחשב שקרס (בעליה עם מער' הפעלה על גבי דיסק) . 1) האם ישנה אפשרות להתחבר לאינטרנט לגלישה ? ניתן להוריד חייגן להחתברות או שאפשר להגדיר חייגן מהממשק ? 2) מי מהתוכנות תומך בחיבור דיסק און קי USB לחיבור לצורך גיבוי חומר מהמחשב אל ההתקן ? 3) מי מהתוכנות תומך בצריבת חומר (כלומר למי יש תוכנת צריבה מותקנת ) ? תודה מראש למי שעוזר...מתלבט בין צריבה של שניהם בגלל הפונקציות שחשובות לי בשאלות..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי בעיה בהשמעת מוזיקה במחשב בהתחלה חשבתי שזה שאין לי דריבריים אבל שאני הולך ללוח-אם אני מגלה שיש לי דריבריים משום מה אין לי את הרשמקול הזה שאני יכול לעלות ולהוריד VOLUME וכבר אין לי מושג במה להתחיל משהו בבקשה יכול למצוא איך לעזור לי מישהו???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שיהיו בה המון אפטים ושתיהיה ידידותית.

16. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה לגילוי מ"ס IP, של דומיינים כמו co.il למשל, שנכנסים בגוגל למטמון אפשר לראות את מ"ס האי פי שלהם... אני צריך תוכנה שתגלה גל ip של דומיין.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by דניאל52,

אני רוצה לצרוב כמה קבצים הכנסתי אותם לתקיה... עכשיו איך אני צורב אותם? לדיסק CD רגיל?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Joe Trust,

ברשותי הכרטיס קול מגדם Audio Kontrol 1 של חברת Native Instrument. לאחרונה קניתי מחשב חדש (מדגם Inspiron 17R Special Edition מחברת DELL עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 ) לאחר שהמחשב הקודם שלי התקלקל (שאיתו עבדתי רבות עם הכרטיס קול). עכשיו, כשאני מנסה לשמוע דרך הכרטיס קול במחשב החדש אני לא מצליח לשמוע מוסיקה באופן "חלק" כשברקע יש הרבה "קראחצ'ים" ו"פיצפוצים". חשוב לציין, שנסיתי את כל הדרייברים שנמצאים להורדה באתר של נייטיב אינסטרומנט, נסיתי כבל USB אחר, ובערך את כל הפיתרונות לבעיות שרשמו נייטיב אינסטרומנט במדריך לכרטיס קול ואפילו פניתי אליהם במייל, אך ללא שום הצלחה. אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lazy-bones,

מה הכי טוב??? נורטון או פנדה? והאם תהיה בעיה עם עבודה של שניהם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו יודע איך אפשר לגבות את כל הדואר בOutlook 2003 בלי להיכנס למערכת ההפעלה? ה-XP לא עולה, גם לא בsafe mode.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני לא מצליח להפעיל יישמוי JAVA SCRIPT מה עושים? באתר www.subs.co.il אני לא יכול לעשות חיפוש באתר www.elzam.net לא יכול להיכנס לגלריות תמונות :\ איך אני פותר תבעיה עם איזה תוכנה ?! זה לאחר פירמוט והתקנת XP מחדש SP1 PRO

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי. יש לי VS2013 ואני מקבל את השגיאה הבאה, למרות שהפרויקט כן רץ. (אותו המלל מופיע גם בx86 למעטה אז אני מניח שזה לא בגלל 64 ביט). איך אני בודק איזו גרסת Visual Studio להתקין? אני מניח שזה דורש Premium או משהו אחר, לא? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

לאדע איך לקרוא לסוג התוכנות האלה אבל תוכנה שאני יכול לדבר עם מישהו באינטרנט אבל שיהיה אפשר להתחבר בלי שאני אצטרך להוריד את הגרסת סרבר של התוכנה ושהוא יוריד את של הCLIENT תוכנה פשוטה שתתן לנו לדבר באינטרנט ולא תעלה את הפינג מה מומלץ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב שלי ואני רוצה לבדוק את תקינות הזכרונות. הבעיה היא שאין לי מושג איך עובדים עם ה-Memtest... אני זוכר שפעם היה פה סטיקי לגבי השימוש ב-Memtest אבל משום מה אני לא מוצא את זה... אם מישהו יוכל לתת לי קישור למקום שמסביר איך משתמשים בתוכנה, או לחילופין, יוכל להסביר לי איך משתמשים בה... אני אודה לו מאוד! אגב... במה כדאי להשתמש? ב-86 או ב-86+? תודה אנשים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by madnaor,

אז ככה: יש לי מחשב ישן מ2004 עם לוח אם של ASUS מדגם A4S8000. יש לי הארד דיסק יחיד עם חיבור SATA. כאשר המחשב עולה מופיע מסך של SILICON RAID עם הפירוט של ההארד דיסק. כאשר באתי להתקין WINDOWS, ההתקנה לא מצאה הארד דיסק מותקן למרות שהוא מחובר למחשב, הבנתי שזה כנראה בגלל שהRAID מוגדר. ניסיתי מליון ואחת אפשרויות כדי לנסות לבטל את הRAID אך ללא הועיל. ניסיתי להכנס לביוס אך שם אין כל אזכור למילה RAID, ניסיתי גם להכנס לממשק הSILICON RAID במסך הפתיחה אז שם אין אפשרות להכנס לאופציות משום שהוא טוען שאין מספיק מקום כדי לתפעל RAID. ניסיתי גם את האפשרות להתקין דרייבר של RAID שהורדתי מהאתר של ASUS והוספתי להתקנת הWINDOWS בעזרת NLITE. כל אלה ללא הצלחה... אני חסר אונים בבקשה עזרה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים