עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שבת שלום , למיטב הבנתי , 2 התוכנות לאותה מטרה של טיפול במחשב שקרס (בעליה עם מער' הפעלה על גבי דיסק) . 1) האם ישנה אפשרות להתחבר לאינטרנט לגלישה ? ניתן להוריד חייגן להחתברות או שאפשר להגדיר חייגן מהממשק ? 2) מי מהתוכנות תומך בחיבור דיסק און קי USB לחיבור לצורך גיבוי חומר מהמחשב אל ההתקן ? 3) מי מהתוכנות תומך בצריבת חומר (כלומר למי יש תוכנת צריבה מותקנת ) ? תודה מראש למי שעוזר...מתלבט בין צריבה של שניהם בגלל הפונקציות שחשובות לי בשאלות..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dror_gh,

יש לי סרט מסויים שכאשר אני מנגן אותו ב mv2player או ב bsplayer הכל טוב ויפה והתרגום תואם בצורה מעולה לסרט. אבל שאני שם את זה במדיה פלייר התרגום לא תואם בכלל יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Aviram,

יש אתרים, כגון gamer שה-Norton Internet Security מונע ממני להכנס אליהם, ואני חייב לנטרל את האבטחה, לגלוש, ולהחזירה. ניסיתי להסתכל באפשריות של התוכנה, ראיתי את ה-Ad Blocking, ביטלתי אותו, אבל זה לא עזר, אפילו אחרי כשהפעלתי את המחשב מחדש. אתם יכולים לעזור לי, איך אני יכול למנוע את זה, שאני אוכל להכנס לאתרים האלו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לא מצליח להתקין את הכרטיס קול של SOPUNDMAX שמובנה על הלוח אם! אני תמיד התקנתי ואלרח פירמוט הוא לא נותן להתקין,בסיום ההתקנה הוא מראה הודעת שגיאה שאומרת שצריך להפעיל מדחש את המחשב ולנסות שוב וזה תמיד ככהגם אחרי הפעלות מחדש וכו'! אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה אבל זה לא מצליח ניסיית המון תוכונת שמתקינות דרייברים ומוצאות וכלום לא עובד חייב עזרה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zahiz007,

שלום, לאחרונה אני נקתל בהרבה בעיות בכרום החדש (גירסא 6.0.472.62), נגן ה shockwave נסגר כל הזמן, הכרום נתקע וכד'. האם עוד מישהו נתקל בכך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם השבוע פירמטתי את המחשב, ווינדוס ויסטה. לאחר הפירמוט שעבר בסדר גמור, המחשב לא מתחבר לאינטרנט, הוא לא מזהה שום התקן רשת במחשב, חיפשתי דרייברים, אבל גם פה אני לא מצליח למצוא את הדרייבר הנכון למודם In-Build Conexant Type 2 Modem. אותו הסיפור עם הbluetooth. בינתיים אני משתמש עם USB כאנטנה לאינטרנט. אשמח לעזרה תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kof23,

שלום אנשים טובים, המשפחה שלי החליפה מחשב ויש בו windows 7 חיברתי את המדפסת מסוג brother mfc-235c והכל עובד- זה הותקן אוטומטית אבל מתי שמדפיסים זה לא מכויל בכלל!! כמובן שאין לי את הדיסק המקורי של התוכנה בגלל שהם זרקו אותו... אם מישהו יוכל להגיד לי איפה אני יכול להשיג את התוכנה אני אשמח מאוד!... בתודה מראש...

9. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007470496&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום , כדי שהיה יותר ברור מצדי הינה סרטון לדוגמא : http://www.youtube.com/watch?v=WhmCtWlEnZ4 המילים נצבעות ברגע שמתנגנות , אני מעוניין לתוכנה שעושה את זה וגם התאמת זמן מדויק שהיה מסונכרן בין המילים לשיר זה כל האפקט. תודה רבה לכם .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. אני מחפש תוכנה שמשווה את תוכן של קבצי notpen (הגדרות ) היא בודקת את שני הקבצים ונותן לי לבסוף פלט: ערכים שאין , ערכים שישנם אך שונים וערכים זההים. תודה מראש. סתו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. XP PRO SP3 בעיברית לא מוכן לנגן קבצים בטענה שהם מוגנים בזכויות יוצרים לא מצליח לפטור את הבעיה הצילו !!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם, שמעתי שמיקרוסופט הוציאו בטא חדשה של המסנג'ר שצריך הזמנה בשביל להירשם אליו. יש למישהו הזמנה לתת לי בבקשה? aviezr@hotmail.com תודה רבה! אבי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by BobCaT,

לא הייתי בטוח באיזה פורום להכניס את זה אז שמתי פה (ועשיתי חיפוש לא מצאתי איך) אהלן יש לי את הסרט מהיר ועצבני (DIVX) ואני רוצה להוסיף לו תרגום לעיברית הורדתי את קובץ התרגום והסיימות שלו זה SUB. אז נראה לי זה הקובץ הנכון טוב אז איך אני מצרף את זה לסרט שיעבדו ביחד? איזה תוכנה צריך לזה? תודה לעונים גיא

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by xfwind,

התוכנה הנ"ל עבדה (בעיקר לכיול) של מסך EIZO S2232W תחת OS XP. כעת חיברתי המסך הנ"ל למחשב חדש עם WIN 7, ולאחר הורדת דרייבר מתאים מהאתר של EIZO - המחשב מזהה את המסך ומתייחס אליו יפה, אבל התוכנה הנ"ל שירדה גם היא והותקנה על המחשב לא מזהה את המסך וממילא אין אפשרות להפעיל אותה בכיול המסך. יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בעקבות מדריכים רבים שעקבתי אחריהם אני לא מצליח להעביר את הכתובת של gmail לה qutlook הכוונה , יש לי כתובת ב gmail , ואני רוצה להשתמש , לקבל דואר לשלוח דואר דרך האוטלוק , עכשיו הגירסא אוטלוק שברשותי היא 2007 , אני מצליח רק לקבל מייל , ולא מצליח לשלוח . למישהו יש פתרון לבעיה ? או אולי ההגדרות שאני עושה לא נכונות .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ??? תודה לכל העונים מורוזס ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idoaa,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתציג לי את כל קבצי MP4, על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני לא מצליח להפעיל יישמוי JAVA SCRIPT מה עושים? באתר www.subs.co.il אני לא יכול לעשות חיפוש באתר www.elzam.net לא יכול להיכנס לגלריות תמונות :\ איך אני פותר תבעיה עם איזה תוכנה ?! זה לאחר פירמוט והתקנת XP מחדש SP1 PRO

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בזמן האחרון מקורא משוהא מוזר-לפעמים פשוט מקש "נתקע"-למשל שאני כותב בתיבות טקסט באתרים זה קופץ לי לשורת הכתובות,זה לא נותן לי לפתוח את "התחל" כיוון ששניה אח"כ הוא נסגר,הוא עושה מקפיץ כול 15 שניות את השמירה בשם כאשר משתמשים באקסל וכ"ו. עשיתי סריקת וירוסים אם AVG 8.5 ולא מצא כלום והדבר הכי מוזר-הבעייה הזאת פשוט קמה ומופיעה. זה יכול להיות תקין במשך כמה שעות ואז לקמה שעות וזה פשוט מחרפן אותי. המקלדת בסדר גמור-ניתקתי אותה וראיתי שזה עדיין "לוחץ" תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות NOD32 2.7 המחיר הכי זול שמצאתי הוא 75 שקל.. זה לא זול מידי? קצת מחשיד! הדיסק מביעה בעטיפת קרטון כזה הם הוראות מאחור (הלוגו של NOD סיריאל והכול). יש כמה שאלות: האם יש הגבלת זמן בעידונים? (מקווה שלא) האם כשתצא גירסה 3 אני יוכל להוריד עידכון גירסה בלי תוספת תשלום?. חייב עזרה בדחיפות!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by xena,

אני מתכוון לאנטי וירוס, ולשם שינוי אני מתכוון לרכוש אותו... הנקודה היא שה 2001 ממש ממש זול - 50 ש"ח. השאלה היא האם אהיה מוגן מפחות וירוסים או שאני רק מאבד את התמיכה ב XP? (בהנחה שאני מעודכן דרך האינטרנט ב live update)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם ... בזמן האחרון המחשבעושה בעיות אז אני רוצה לפרמט את כונן c ... בכונן e יש לי תקייה עם 3 קבצים .. קבצים מסוג iomega automatic backup image שלושתם מאותו תאריך ואותה שעה אז איזה מהם להפעיל או שזה לא משנה וזה יפעיל את שלושתם ? ויש לי גם דיסק ששאלתי חבר והוא אמר להשים אותו וללחוץ על esc ויעלה לי משהו ולפרמט משם וניסיתי כמה פעמים וזה עלה ואז נתקע או שלא עלה ואז עלה הווינדוס... אז יש משהו שלא הבנתי דרך איפה לפרמט דרך הקבצים בכונן e או דרך הדיסק ? ואיך אני מפרמט ? חיפשתי באינטרט וקראתי מדריכים אבל כולם זה איך לפרמט ולהתקין ווינדוס ואת זה אני לא רוצה רק לפרמט את כונן c וש-dו-e לא ימחקו... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת קווית ו- 2 מחשבים ניידים שמחוברים ברשת אלחוטית. במחשב האלחוטי ישנו חומר מאוד חשוב חומר של עבודה שמתעדכן מדיי יום כשעובדים על המחשב בעבודה. חשבתי לקחת מחשב אחד רגיל שהוא בעצם לא יהיה בשימוש מלבד זה שהוא יהיה מחובר ברשת שלו ואני אשתמש בכונן שלו בתור גיבוי ברשת לכל שאר המחשבים. וכל מספר ימים אעשה גיבוי משאר המחשבים למחשב הזה שמחובר לרשת. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שיודעת לעשות גיבוי אוטומטי ולשנות את כל התיקיות הקיימות? כלומר נניח ושניתי ספריה במחשב הנייד ומחקתי קבצים ושהיא תדע לעשות את הגיבוי הזה ולהוריד את הספריות והקבצים שמחקתי גם מהמחשב שעליו אני מגבה את הדברים? 2. האם התוכנה יודעת לעשות גיבוי אוטומטי כל כמה ימים או מ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zeroone,

שלום לכולם מישהו יודע איך לשנות כתובת ד"א במירק 6.03 השדה אפור (לא זמין)?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים