תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי MSN MESSENGER 5 והיום החלטתי להתקין את הגירס החדשה של MSG PLUS!. בסוף ההתקנה הוא שאל אם אני מסכים לרישיון של התקנת תוכנה נוספת שהיא בעצם SPYWARE. אני ביטלתי משם את הוי, ובסוף מחקתי תתוכנה, עכשיו אני לא יודע אם לסמוך על התוכנה שהיא לא התקינה לי SPY ורשום בפורומים שאפילו סריקה בספיי בוט וב ADAWARE לא תעזור כי הוא לא ימצא אותם. האם למישהו יש מושג איך אני יכול להסיר אותם אם בכלל הם הותקנו לי על המחשב? דרך אגב אני ביטלתי את הוי אז יש סיכוי שהוא בכל זאת התקין? דרך אגב אמרו לי שהSPY שהוא התקין קשורים לLOP.COM.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות BOOT דיסק. ניסיתי להעתיק את הקבצים החיוניים ולצרוב, אבל זה לא עבד ניסיתי גם לבחור באופציה BOOT DISC במרו, אבל הוא מוכן לקבל קבצים רק מדיסקט קטן... בקיצור, מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי דפדפן של MOZILLA 64BIT ויש לי בעיה עם FLASH PLAYER שהוא כל הזמן אומר לי להתקין, אבל לא מתקין הוא מוריד עושה איזו חצי התקנה ונסגר.. הורדתי פיירפוקס רגיל והתקנתי הכל בסדר, ראיתי שאחרכך זה עבד גם ב64 אז אמרתי סבבה שיהיה את שניהם, אבל אחרי שנכנסתי שוב זה דורש ממני שוב להתקין FLASH PLAYER (רק ב64, ב32 זה עובד כרגיל) מה יכולה להיות הבעיה? קישור לאתר http://www.mozilla-x86-64.com/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בכל המקומות ואין אם אפשר קישור להורדת שיתאים למערכת הפעלה xp אני יודה לו מאוד בבקשה זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העלתי קובץ PDF כתוב ל WORD ובמקום לראות את הכתוב בעברית רואים בגיבריש מה צריך להגדיר שם unikod hebrew ... מה בדיוק בשביל שאראה את הקובץ כתוב בעברית ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוסף בשם better pop up blocker והוא אכן עושה את העבודה, אבל הוא חוסם גם pop ups "טובים" כמו המפרטים באתר לדוגמה. יש למישהו פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים נאלצתי לאפס ביוס בגלל ניסיון OC לא מוצלח לפני המקרה התרגלתי להוריד על מהירויות של 150-200-250-300+ באימיול, ואחרי זה אני מוריד על מקסימום 10. גם קבצים בעלי המון מקורות. מה יכול לגרום לבעיה ואיך אפשר לתקנה? תודה מראש, אבי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! שמתי לב למספר לא מועט של משתמשים ברשת האידונקי שמשתמשים באימיול(0.47a) והניק שלהם הולך משהו כזה: VMULE 2007 [NDgiLME] הייתי מעוניין לדעת יותר פרטים על הקהילה הזאת(הקטע עם הקוד משתמש בסוף)... יש מישהו בקיא בעניין? תודה מראש! (הזמנות לאתרים נחשבים שאסור להזכיר אותם פה יינתנו כפרס ותגמול למי שבאמת יעזור לי..! אם השורה הזו עוברת על החוקים, רק תגידו לי ואני אערוך מיד!)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ני מנסה להעתיק טקסט לעמודה אחרת והוא אומר לי בריבוע צהוב : "אין אפשרות לרוקן את הלוח" ולא מבצע את הפקודה. מישהו יודע ממה שגיאה זאת נובעת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה התחיל בנסיון לעשות חתימה עם תמונה לא מוצלחת, התקדם לניק מרשים, רקע מתאים ומברשות במקום... ואז הגיעה המחשבה- "בוא נוציא את התמונה מהדבר הזה... ותראה למה זה הופך- סמל אישי שלך "! הנה הוא, במלוא הודרו: http://img227.imageshack.us/img227/4900/xilvercopy54ws.jpg תגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול התפרסמה באחד העיתונים סקירה על התוכנה NORTON GHOST. לדברי כותב המאמר, מדובר בתוכנה יעילה מאוד ביצירת גיבויים למחשב, ואף פשוטה וידידותית למשתמש. האמת שכבר מזמן רציתי תוכנה כזו, שתוכל לשחזר את המחשב למצב הקיים, במקרה של קריסת הדיסק, או אחרי פרמוט והתקנה מחודשת של ווינדוס באופן יזום. התקשרתי לתמיכה של סימנטק, כדי לברר מספר דברים, אך לפני ששאלתי אפילו שאלה אחת, נאמר לי במפורש, שתוכנה זו דורשת מיומנות טכנית מאוד גבוהה, ולכן היא לא מומלצת למשתמש הממוצע. השאלה שלי- האם זה אכן כך, והאם יש תוכנה אחרת (גם אם היא בתשלום) שיודעת לשחזר את המחשב למצב הקיים, שהיא לא פחות יעילה מ- NORTON GHOST , והיא כן ידידותית, ופשוטה לשימוש? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שעושה את אותה הפעולה כמו DEMON TOOLS שעובדת בVISTA BIT64 ??? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול המשולב בלוח ASUS P5RD1-VM הכרטיס קול הוא : SOUNDMAX ADI 1986A ההודעה שגיאה שאני מקבל בהתקנת הכרטיס קול היא : THE AUDIO DRIVER FILES DONT SUPPORT YOUR COMPUTER HARDWARE ואיני יכול עקב זאת לשמוע סאונד מה אני יכול לעשות למישהו נתקל בתופעה זו או שיכול לעזור לי תודה,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מנסה להוריד קובץ עם סיומת tif... וה-Explorer לא מצליח לקרוא אותו.. צרפתי תמונה... איך אפשר לעדכן את ה-Explorer כך שיצליח לקרוא זאת... ביי ותודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמבטלת הפעלה של תוכנות בזמן עליית המחשב. ב-MSConfig ניתן לסמן איזה תוכנות רוצים שיעלו ב-Boot ואיזה לא. הבעיה היא שלפעמים תוכנות שאני מבטל את הסימון שלהן ב-MSConfig בכל זאת עולות ב-Boot (הסימון שלהן ב-MSConfig חוזר, משום מה), למרות שלא השתמשתי בהן. אני צריך תוכנה שמזהה את המקום בו כתובה שורת הפקודה שמפעילה את התוכנות אותן אני רוצה לבטל (ב-Config.sys, Autoexec.bat, System.ini, Win.ini, בספריית Startup וב-Registry), ומאפשרת למחוק את שורת הפקודה באופן קבוע, ולא רק לסמן אותה כ-Disabled.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באחת ההפעלות מחדש של פיירפוקס לצורך הסרת הרחבות נתקע השועל ולא היתה ברירה אלא לקנסל את הפרוסס שלו. מאותו רגע והלאה לא ניתן להסיר הרחבות מפיירפוקס. כלומר ההרחבות המוסרות נמצאות במין מצב ביניים שבו פיירפוקס מחכה להפעלה מחדש ע"מ להשלים את ההסרה שלהן. :s05: אבל גם לאחר הפעלה מחדש הוא נמצא שוב באותו מצב. כך יוצא שניתן להוסיף הרחבות, לנטרל אותן, אך לא ניתן להסירן והן סתם נמצאות ברשימת ההרחבות. עוצו עיצה.....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבים למחשב MSI MS-1674 לא מצאתי כלום. חיפשתי מלא ואין כלום. אני צריך את כל הדרייברים שלו כי נמחק ההארד דיסק והוא אחרי התקנת ווינדוס והמחשב לא מזהה כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יצרתי סרטון המכיל 6 שכבות שהן 3 זוגות של שכבות טקסט ושכבות מיסוך (mask). בנוסף ל 6 השכבות (3 שכבות ממוסכות) קיימת שיכבת רקע. הרצת קובץ fla מציגה את הסירטון כיאות. אחר שעשיתי: file-publish קיבלתי סרטון מסוג swf המציג לי את שיכבת הרקע בלבד, ללא הטקסט המשתנה. מישהו מבין על מה ולמה ? מישהו יכול לעזור לי לתקן את המעוות (בתנאי שאדע מה מעוות) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הודעת השגיאה הזאת מופיעה לי כל הזמן. לא יכול להגיע לחלונות רק דרך task manager- run וגם לא תמיד מצליח לא יכול להגיע לסל המחזור לבדוק אם מלא. צריך רשימת פקודות להגיע ל-קונטרול פאנל או לסל מחזור. מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב מגיע ל-Windows נפתח החלון הבא: שמופיע ב-Task Manager ככה: אחרי שאני סוגר את החלון הקטן הזה הוא מופיע שוב ואז אני סוגר אותו שוב וזה נעלם עד הפעם הבאה שהמחשב עולה. אבל עדין זה מופיע ב-Task Manager ואני סוגר אותו שם, אבל זה ממשיך להציק. המחשב משתגע למשל כשהתעסקתי עם ה-Screen Shot בצייר, זה כל פעם הגדיל ת'תמונה אחר כך קופץ העכבר, כל מיני דברים מעצבנים! וגם שאני כותב זה פתאום מפסיק לכתוב, ואז זה ממשיך אבל אני לא רואה מה אני כותב, כל מיני כאלה! יש לי את הגרסה האחרונה של Zone Alarm ו-Anti Virus 2004 עם כל העדכונים עד עכשיו וגם-SpyBot S&D הרצתי את כולם עכשיו ושום דבר לא עזר. לפני זה ה-Anti Virus מצא וירוסים ומחק אותם אבל עכשיו הוא לא מוצא כלום וזה נשאר. בק…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לאנמציות פלאש באינטרנט עם סיומת SWF. כמובן שניסיתי דרך File --> Save והאפשרות אינה פעילה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש להתקין תוכנת RAMDisk כדי לשפר את ביצועי המחשב (הקלטות אודיו). המליצו לי על SuperSpeed. יש המלצות אחרות? נכון שיש דרייברים של RAMDisk שטוענים את עצמם לפני מערכת ההפעלה כך שהקרנל של Windows נטען לתוך מחיצת ה-RAMDisk, מה שגורם ל-Windows לעבוד הרבה יותר מהר? כמה זיכרון צריך בשביל זה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה מה אני מנסה, כל ההגדרות נכונות, הכל במקום אבל אני פשוט לא רואה את החשב השני ואפילו לא את שלי בתיקיית נגישות הרשת. המחשב השני יכול לראות רק את עצמו. המחשב שלי מריץ WIN 98 FE והמחשב השני WIN2K. HELP.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בזמן האחרון נתקלתי בבעיה של קודקים, שלא כל סרט פועל וגם שירים כבר לא פועלים לי טוב ומתקבלת הודעת שגיאה שחסר קודק כזה או אחר. בחיפוש שהרצתי הורדתי כל מיני קודקים של ליו-נט וקאזה ליט ושום דבר לא עזר כל פעם בעייה אחרת. אז עכשיו העפתי הכל מהמחשב ואין לי שום קודק מותקן ואני מחכה לעצה שלכם מה לעשות איזה קודקים להוריד ואיזה שילוב של קודקים לעשות כדי שסוף סוף יפעלו לי שירים וסרטים כמו שצריך. בתודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-