עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, האם ישנה תוכנה שמאפשרת שידור קבצי וידאו מהמחשב דרך מצלמת האינטרנט? למשל אם אני עושה שיחת וידאו אם חבר שיראה סרט דרך המצלמה ולא אותי. תמיכה בקבצי MKV זה יתרון אך לא חובה. בנוסף אם התוכנה מאפשרת אפקטים ויזואלים בשידור המצלמה זה גם נחמד. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Component,

יש לי בעייה מעצבנת: כאשר אני יוצר מסמך חדש באמצעות Envalop Wizard אני מקבל בנוסף עוד עמוד ריק שאי אפשר להסיר אותו. גם כאשר אני יוצר מסמך חדש רגיל ואז נכנס לכלים>מעטפות ותוויות העמוד הריק נשאר. אם אי אפשר ליצור מעטפה בלי עמוד נוסף, איך אפשר לשנות עמוד מסוים לגודל של מעטפה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה לשליחת קבצים ממחשב אחד לשני. וכמובן שתיהיה מהירה וגם נוחה אבל מהירות קודמת לכול. תודה מראש לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום בזמן האחרון שאני גולש בכרום אני מקבל התראה מהאנטי וירוס ואין לי מושג למה ,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Started by Culandur,

אני מחפש תוכנה שתחליף רקעים מתוך תקיה נתון (לא WEBSHOTS וכאלה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Gosha,

בסרגל החיפוש המפורסם של Firefox יש כמה מנועי חיפוש שאני לא מעוניין בהם כמו Yahoo, Amazon ואחרים. יש דרך להסיר אותם מהסרגל חיפוש שלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, במחשבי מותקן מעבד i-5 2300 וכן מערכת הפעלה Windows7. למחשב יש 2 דיסקים קשיחים: הראשי מחולק ל - 3 מחיצות: C עליה מותקנת מערכת ההפעלה, D עליה אני מתקין את כל התוכנות שלי ו - E עליה אני רושם את כל המידע שאני מייצר (דוחות, מכתבים וכו'). לדיסק המשני G אני מעתיק את כל הגיבויים. לאחרונה התקנתי ב - D תוכנת גיבוי אקרוניס 2010 גרסה 13, יצרתי ב - G שני אימגים אחד ל - C והשני ל - D. כשניסיתי לשחזרם באמצעות דיסק ה - boot של אקרוניס מיד הופיעה לי ההודעה הבאה: Error. Acronis True Image Home has not found any hard drive disk גםהניסיון ליצור את שני הגיבויים של סי ו - די בדיסק הראשון במחיצה אי הביאו לי את אותה הודעה. למה קוראת התופעה הזו ומה עלי לעשות כדי שאקרוניס יזהה את קבצי הגיבוי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by borg,

אני צריך תוכנה שמתקנת קפיאות בקבצי וידאו בפורמט AVI (מסוג DivX ו-XviD). יש לי קובץ וידאו שיש בו כמה מקומות בהם הסרט קופא מתאפס להתחלה כאילו שהוא הגיע לסימון של סוף קובץ. התוכנה צריכה לתקן את הקטעים הפגומים האלה ולאפשר צפייה חלקה בסרט. עם אפשר, אז עדיף שהתוכנה תתקן את הקובץ מבלי קידוד מחדש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לדוגמא גם עם IE TAB הסרטון נעצר ב 00:02 , ורק עם האקספלורר אני מצליח לנגן את הסרטון . זה קורה לי המון פעמים , גם לכם זה קורה ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי MSN MESSENGER 5 והיום החלטתי להתקין את הגירס החדשה של MSG PLUS!. בסוף ההתקנה הוא שאל אם אני מסכים לרישיון של התקנת תוכנה נוספת שהיא בעצם SPYWARE. אני ביטלתי משם את הוי, ובסוף מחקתי תתוכנה, עכשיו אני לא יודע אם לסמוך על התוכנה שהיא לא התקינה לי SPY ורשום בפורומים שאפילו סריקה בספיי בוט וב ADAWARE לא תעזור כי הוא לא ימצא אותם. האם למישהו יש מושג איך אני יכול להסיר אותם אם בכלל הם הותקנו לי על המחשב? דרך אגב אני ביטלתי את הוי אז יש סיכוי שהוא בכל זאת התקין? דרך אגב אמרו לי שהSPY שהוא התקין קשורים לLOP.COM.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by raltal,

צריך תוכנה טובה לעריכת סרטים... תודה

12. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה להמר קובץ מסוג KML או KMZ לקובץ וידאו האם זה אפשר?? אם באיזה תוכנה אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מסך ברזולוציה של 3200X1900 כל התוכנות עובדות עליו כשהממשק ממש ממש קטן ולא קריא כמעט. בהגדרות תצוגה של הווינדוס אני עבר על 200% בגודל של האיקונים וזה לא מספיק (על 300% זה בסדר אבל אז כל התצוגה של הווינדוס בבלאגן). מכל הפורומים של אוטודסק ואדובה וגוגל הבנתי שאין פתרון חוץ מלהמתין לעידכונים. האם יש תוכנה צד שלישי שתסדר את זה? או כל פתרון אחר גם יתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קיבלתי לאחרונה מכתב מאורנג' באימייל והוא מופיע כסימני שאלה במקום האותיות העבריות (שהם כתבו ORANGE באנגלית או מספרים זה הופיע רגיל) כל שאר המכתבים בעברית מגיעים קריאים, האם יש משהו שאפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Wingedbull,

בגדול, אני גולש בדפדפן מלא ביום-יום. משום מה, הוא נהיה כבד יותר ויותר כשגולשים מלא זמן עליו. יש דרך להאיץ את הדפדפן? לפעמיים אני חושב שהאינטרנט שלי איטי, אבל מה שבעצם קורה זה שהדפדפן איטי, וקצב הזרימה של האינטרנט נדפק אחריו. יש דרך למחוק משהו שיגביר את החוויה בגלישה בדפדפן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כל הספירות לאחור פיצוצים והתמונות רקע יש אתרים טובים חינמיים לזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by soprno,

למישהו יש מושג איך ואם אפשר להפעיל כתוביות ב-winamp?(גרסה 5)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hamtsani,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום . יש לי אנטי וירוס Avast במחשב שהוא כולל כמובן מגן דואר עכשיו כשאני פותח את תוכנת האוטלוק (דואר) יש הודעת שגיאה ואין לי מושג מה ללחוץ.... אני פשוט רוצה שמגן הדואר של avast כן יעבוד.. לפני חודש בערך שפתחתי את האוטלוק הוא רשם שלי שבישביל שאני יוכל להשתמש במגן הדואר של Avast צריך לבטל משהו עם SSL ועכשיו ההודעת שגיאה שונה תמונה:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, הורדתי מ-E-Donkey קבצי מוסיקה בסיומת APE שמצורף להם קובץ CUE, ניסיתי לנגן את ה-APE ב-WinAMP, ניסיתי ב-WMPlayer ובעוד נגנים, אך ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח את הקובץ בעזרת תוכנות כיווץ שונות - ללא הצלחה. קובץ ה-CUE מפנה בכלל לקובץ WAV כך שאין לי מה לעשות איתו. אני מאוד רוצה לדעת באיזו תוכנה ניתן לנגן את קובץ ה-APE או להמיר אותו לפורמט אחר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by UltraWaveMUSA,

זו תוכנה שמשפרת משמעותית את מהירות הקריאה ומרחיבה את מרחב ההתמקדות של העין, ראיה, רפלקסים של העין וכדומה. אני התחלתי להשתמש בה לפני שלושה ימים, ועברתי כבר שלושה מבחנים. בהתחלה קראתי 80 מילים לדקה ועכשיו 140 מילים לדקה. אני מעוניין לשמוע על התקדמות אצל אנשים אחרים. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי את תופס המסך easy video capture, עכשיו רציתי לעשות ניסיון, להריץ סרט במדיה פלייר ואז לנסות לתפוס אותו כחלק מן תצוגת המסך, אך שלכדתי אותו, הוא פשוט הראה שחור במקום הסרט, איך אני יכול לבטל את התופעה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איזה מציג סרטים וסדרות באופן החלק והאיכותי ביותר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by oded6188,

שלום... ישלי מדפסת OKI Microline.... (מדפסת סיכות של פעם.... אלה שעובדות עם דף רץ) אנימחפש שם של תוכנה להדפסת כרטיסים שיודעת לעבוד עם מדפסת כזו... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by chenrp,

האם יש תוכנה שעושה את אותה הפעולה כמו DEMON TOOLS שעובדת בVISTA BIT64 ??? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.