תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ואיתו win7 64x. חיפשתי והפכתי את העולם ולא מצאתי דרייבר שמתאים לwindows vista ןמעלה. חבל לקנות סורק חדש בגלל בעיות תאימות... אני ממש צריך את עזרתכם! תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו. אני מפתח משחק בשני מימדים, ואני צריך למשחק , בין היתר, תמונות של חדרים בבית (חדר שינה, מטבח וכו'). איך יוצרים תמונות כאלה? ובמידה וזה מסובך, מי עוסק בזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, המשפחה שלי החליפה מחשב ויש בו windows 7 חיברתי את המדפסת מסוג brother mfc-235c והכל עובד- זה הותקן אוטומטית אבל מתי שמדפיסים זה לא מכויל בכלל!! כמובן שאין לי את הדיסק המקורי של התוכנה בגלל שהם זרקו אותו... אם מישהו יוכל להגיד לי איפה אני יכול להשיג את התוכנה אני אשמח מאוד!... בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתחבר לי שתי חלקי סרט לחלק אחד. עדיף תוכנה פשוטה שלא תשנה קידודים או משהו בסיגנון. רק סימון של הקבצים שאני רוצה לחבר וזהו....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש עשיתי גיבוי באמצעות תוכנה שהייתה על המחשב שלי שנגנב (של dell). הספקתי לקנות מחשב חדש, אבל אין לי מושג איך מחלצים ממנו את המידע. בגיבוי הזה יש כ34GB תחת קובץ בשם backup.wim. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות 1. האם יש מדריך בעברית או משהו כזה לתוכנה? אני לא כל כך מיסתדרת איתה 2. למי שמכיר את התוכנה, יש את האפשרות של tool שניראה כמו הווליום, אם המישתמש לוקח את הלחצן ימינה הווליום יהיה גבוה יותר ואם שמאלה הוא יהיה נמוך יותר.. איך אני כותבת את זה? צריך פקודת if, אבל אני לא מבינה מה לעשות אחר כך, איך לדרוש שאם המישתמש מעביר את הלחצן לכיוון מסויים הוליום יוגבר או יונמך..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אתם יכולים להגיד לי איך יוצרים קובץ Cue כדי שאני יוכל לצרוב בנרו משהו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש דרייבר למצלמת רשת של GPT דגם dc4110 חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי אולי מישהו מכיר איפה אפשר למצוא? יזהר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
חיפשתי בכל המקומות ואין אם אפשר קישור להורדת שיתאים למערכת הפעלה xp אני יודה לו מאוד בבקשה זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל להשתגע- עובד לאט ,לוקח לו הרבה זמן לעשות רפרש לתצוגה (אם אני סוגר חלון,לוקח לו חצי שקה להיסגר והוא עדיין מופיע בסרגל למטה גם אחרי שנסגר), חלונות נתקעים וכו. לגבי גלישה- כל כמה דקות יש "יישום ביצע פעולה לו חוקית ויסגר", או שפתאום באמצע גלישה חלון נסגר בפתאומיות ונעלם. שמתי לב שמופיע לי במנהל משימות gadcom.exe אני עושה סריקות כל שבועיים של וירוסים,סוסים ותולעים. כל התוכנות שיש לי לא מסירות אותו. בחיפוש בגוגל ראיתי שצריך להסיר אותו מהרגיסטרי. אבל בהפעלה כשאני כותב את המילה REGEDIT ומאשר- מייד נסגר האקפלורר (לא האינטרנט אלא הסייר הראשי) ונפתח שוב- ולא מצליח להפעיל עורך רגיסטרי. מה עושים ?? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה תוכנה שממירה קובץ של שומר מסך (סיומת SCR ) לקובץ וידאו(AVI/FLV/SWF/MPEG כו')? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסרגל החיפוש המפורסם של Firefox יש כמה מנועי חיפוש שאני לא מעוניין בהם כמו Yahoo, Amazon ואחרים. יש דרך להסיר אותם מהסרגל חיפוש שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב חדש... ואני צריך ללוח אם הזה: Asus - P5GC - MX דרייבר לכרטיס קול. (כבר בדקתי את הדרייברים של הדיסק שאיתו הבאנו את המחשב)... אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את ההרדדיסק אבל לא את כולו אלא את כל מה שקשור לוינדוס והתקנות. כלומר אני רוצה לגבות הכל חוץ מכמה תיקיות עם אינפורמציה שאני יודע לשחזר ממילא (תמונות, סרטים וכו' שמגובים במקום אחר). צריך המלצה לתוכנה כזאת גם ל WIN7 ללפטופ וגם ל XP ל PC. אני מעדיף שהתוצאה תירשם להרד דיסק, אותו אני אשמור אחר כך.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם , אני מחפש תוכנה טובה ליצירת פונטים. יש המלצות ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצפייה בסרטים באיכות טובה, למשל hd במסך מלא. ביוטיוב ובמדיה פלייר יש מן כזה פס לרוחב כל המסך שפשוט חותך את התמונה כשיש תזוזה על המסך או שהתמונה זזה.. דברים שאני מפעיל במדיה פלייר עם בעיה עובדים עם bsplayer אבל זה מעצבן כי זה קורה גם לא רק בhd וגם בדברים שאני רואה במדיה פלייר. מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלשום התחליתי ללמוד להשתמש במאיה. היום הכנתי את זה: עדיין רחוק מלהיות גמור או להיות משהו, אבל זה גם משהו.. זאת צורה פוליגונלית (נראה לי שהמצאתי מילה) עם "החלקה". וכן זה הדמו אל תצחקו.. אני השתמשתי במדריך הזה http://localhost:4451/Maya7.0PLE/en_US/index.html ובמדריך ווידאו שנקרא ALIAS LEARNING MAYA 7 POLYGON MODELING מממולץ מאוד (^), מסביר את הבסיס ושימוש בכמה כלים לעריכת פולגנים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח עם firefox 3.6 וגם עם 4 beta את עמודי החדשות שבאתר, אני נתקל בהודעת השגיאה: The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression (מצ"ב גם בקובץ). מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין מחדש את FF אך נתקלתי באותה תוצאה, וכאמור זה קורה גם בגירסא 4. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש את נוד 32 הוא שווה? אני צריך אנטי וירוס שלא יעיט את המהירות של האנטרנט ושהוא היה טוב איזה אתם הכי ממליצים תודה מראש ! הה דרך אגב יש לי ויסטה שיעבוד עליו טוב ! חבר'ה בבקשה לענות .. תודה לעוזרים !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 גרסא 32 ביט, לפני שפרמטתי השירים הופיעו בעברית כולל בתוך התוכנה עצמה. לאחר הפרמוט אני מניח שהתקנתי את המדיה פלייר לפני שהתקנתי עברית בווינדוס, בכל מקרה התקנתי עברית בווינדוס והמדיה פלייר מציג לי את רוב השירים בעברית בכתוביות של ג'בריש, ניסיתי למצוא דרך להתקין את המדיה פלייר מחדש אך ללא הצלחה תודה מראש לכל העוזרים=)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. איך משתמשים עם התוכנה הזאת R-studio אני רוצה לשחזר קבצים שמחקתי בטעות! תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב כל פעם שאני עושה ריסטרט או מדליק מחשב הוא רושם לי " אין אפשרות לאתר את csrcs.exe ודא שהקלדת את השם נכון לאחר מכן נסה שוב . כדי לחפש קובץ לחץ על לחץ התחל ולאחר מכן לחץ על חיפוש " אני עושה אישור וזהו יוצא מזה וכל שנייה דברים נמחקים לי לבד האנטי וירוס נמחק הדפדפן עוד תוכנת ניקויי וגם שאני מנסה לעשות ctrl alt Delet זה רושם לי מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך ואין נקודת שחזזור מה לעשות ?? ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי הורדה בטוחה (בלי וירוסים) של Port Scanner, לא חשוב לי איזה גירסה או דברים כאלה. בתודה מראש YOSDA-BOY.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש במכשיר mio a201 ומנווט בעזרת igo יש לי בעייה אחת והיא שהקול של "קובי" כבר ממש מעצבן אותי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לעדכן לigo קול של בחורה בעברית או מאיפה אפשר להוריד igo עם קול של בחורה בעברית תודה מראש שמוליק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-