עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by charles24,

שלום רב לכם. אני חדש כאן ונרשמתי רק היום. (קצתת קשהש היה לי להיתחבר וגם לאיכן להיכנס) אני מקווה למצא את עזרה מצדכם ומודה לכם מראש. שאשר אני עושה טבלה באקסל : למשל מפרעות על משכורות שלקחו עובדים. היתי רוצה לסכם כמה כל אחד לקח. למשל: דוד 500 שח שלמה 1000 שי רינה 600 שי דוד 400 שלמה 700 דוד 500 הרשימה יכול להיות הרבה יותר ארוכה ועם שמות של עובדים שחוזרים על עצמם (דוגמא דוד) אני רוצה שבסוף אקבל : שלמה 1700 רינה 600 דוד 1400 מאחר והשמות נמצאים ב טבלה היתי רוצה שהסיכום יהה בשם האחרון של אותו עובד שלקח המפרעה . ניסיתי לעבוד עם הפונקמציה של sumif אך לא קיבלתי תוצאות שרציתי תודה. שרל בוזגו טלפון 0546777008

2. הייתי רוצה המלצה לתוכנה שתגיד לי בכמה מהחיבור שלי לאינטרנט משתמשת כל תוכנה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. הייתי רוצה לדעת אם אפשר לדעת באיזושהי דרך איזה נתונים צרבתי עם התוכנה בפעמים האחרונות. תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by moo2004,

היי, לאחרונה המחשב שלי קורס ללא כל התרעה בפתאומיות. אני חושד שהמעבד מתחמם יותר מידי או שמא דווקא הכרטיס מסך הוא זה שמתחמם. מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לברר את הטמפרטורה של הן של המעבד והן של הכרטיס מסך. בבקשה תציינו מהיכן אפשר להוריד את התוכנה.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by moo2004,

אנימ חפש תוכנה שתוציא כפלט את כתובת ה IP שלי בבית ותשלח את הכתובת לחשבון מייל שלי. ככה אני אוכל להתחבר למחשב שלי בעזרת FTP בזמן שאני בעבודה ולהוריד ממנו מה שאני רוצה. הסיבה שאני לא רושם פשוט את כתובת ה IP שלי על דף ולוקח אותה לעבודה היא שאני לא נמצא בבית כל השבוע. אבא שלי עושה כמה פעמים בשבוע Reset למחשב ואח"כ מתחבר לאינטרנט (אז הכתובת IP משתנה).

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  6. את מה בדיוק הוא מנרמל? כרטיס הקול שברשותי - !Creative SB 5.1 Live בתודה, יניב.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by ramio,

היי...אני רוצה לקנות אנטי וירוס למחשב וראיתי שחברת allnet מציעה את האנטי וירוס של bitdefender. שאלתי : האם הוא באמת טוב כפי שאומרים והאם אתם מכירים?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by מוקיון1,

יש לי אנטי וירוס ESET NOD32 Antivirus עכשיו אף פעם לא השתמשתי בו היה לי AVG ואני יודע שבAVG היה בתי כלא לוירוסים כאלו עכשיו איך אני מוצא את זה ב נוד 32 ועוד שאלה איך אני עושה לאנטי וירוס שיעשה סריקה לבד למחשב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. Started by sgt_flippy,

אני רוצה ללכת ללמוד עיצוב גרפי (אני חושב ללכת על בית ספר "תפנית" בראשון לציון , איך הוא?) והאם יש עוד המלצות לגביי העסק הזה?

10. Started by ohad,

:asthanos: כול פעם שאנ נסנס לאינטרנט ( אינטרנט אקספלורר 6 ) לאתר הבית או לאתרים אחרים לאחרים מדיי פעם אבל לאתר הבית זה כול הזמן קורה קופץ לי מסך לבן כול המסך נהיה בצבע לבן ועים אני לא עושה alt+F4 זה לא יורד ואחריי שאני עושה alt+F4 הכול חזור למצב הנורמאלי ואני רואה את האתר שרציתי לראות לפני שקפץ המסך הלבן איך אני פותר את הבעייה הזאת זה מאוד מעצבן אותי

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  11. ראן קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376427,00.html מדהים איך פליטת פה קטנה מאשרת את מה שרבים אמרו במשך שנים. שבעצם מייקרוסופט לא ממש מתנגדת להעתקת התוכנות שלה מכיוון שזה רק מבסס את השליטה שלה בשוק. ושהיא מעדיפה שלמי שאין כסף לקנות את התוכנה שיעתיק אותה מאשר שיעבור למתחרים. ואני חס וחלילה לא מעודד העתקה כאן. רק פותח דיון לגבי הציטוט הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  12. שלום, בכל פעם שאני נכנס לצייר ועושה CTRL+V למסך שצילמתי (באמצעות PRNT SCRN), אני מקבל את התמונה המבוקשת, אך גם אני גולל ימינה אני רואה את התמונה של הדסקטופ. דוגמה: מה אני יכול לעשות על מנת לסדר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  13. יש לי את התונכנה EVEREST.. בכל כמה זמן לעכדן את הדרייברים..? וזה הורס את המחשב שמעדכנים? תודה

14. Started by iyehuda,

אני מקבל שתי הודעות שגיאה בשתי ההודעות רשום שאין גישה לקובץ שנמצא בסיפריה בשם AppData שנמצא ב USER בדקתי וראיתי שהספריה נמחקה האם אני יכול להעתיק אותה ממחשב אחר ? מה ניתן לעשות ? אומנם זה לא מפריע למחשב הכל עובד ,אין לי מושג מה תפקיד הספריה הזאת

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. שלום אני חושד שיש לי מזיקים במחשב . בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לבדיקת הרג'יסטרי היא נתקעת ויוצאת מכלל פעולה. אני מדבר על תוכנות כמו AD-AWARE או Ace Utilities. האם אתם יודעים למה זה קורה ? ומה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  16. אני צריך לסגור אותו כדי שהוא יכנס ל TRAY. איך אני עושה כך שאני לא אצתרך לסגור אותו ושהוא יכנס לTRAY לבד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. Started by avner_s,

איך אפשר להפעיל תתוכנה ???? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. שלום לכולם פה .. אני הייתי רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי קודם כל להבין את המבנה של קבצי הוידאו . הבעיה שלי בעצם כשאני מפעיל את קבצי הוידאו יש לי בצד שמאל של המסך מן פסים מעוותים אשר פוגעים באיכות הסרט. אבל מצד שני כאשר אני מפעיל את הקובץ דרך הDIVX PLAYER אז אין שום בעיה עם התצוגה של הסרט .. אבל אז אני לא יכול להכניס תרגום לסרט. בעקרון מה שאני מנסה להגיד פה זה שרק דרך הדיווקס הסרט עובד טוב ודרכו אני לא יכול לשים תרגום. הבנתי שיש מקודדים וכל מיני דברים כאלה שאמורים להגדיר את איכות הסרט .. מה אני עושה כדי שהסרט יעבוד לי טוב דרך המדיה פלייר ודרך התוכנה שמפעילה גם את התרגום . ובכלל קצת מידע על איכויות וידאו על המחשב יעזרו לי להבין יותר טוב ... תודה דורון .

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by rjjb7,

שלום, התקנתי את התוכנה VIA_USB2_V270p1-L-M כדי שהמחשב יזהה לי את ההתקן של הUSB לMP4. משום מה, אחרי ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב, ומאז בכל הדלקה הוא נותן לי מסך כחול עם ההודעה שצריך להסיר את התוכנה (כנראה בגלל התנגשות תוכנה וכד') כיצד אני מוחק את התוכנה בלי להכנס לוינדוס?? (המחשב נתקע ומראה בלו-סקרין מסך אחד אחרי המסך של האקספי עם התולעת שרצה..) נ.ב. ניסיתי להכנס למחשב דרך מצב-בטוח אבל במסך של האופציות start windows normally, safe mode, last known configuration(אחרי שלוחצים F8 הרבה פעמים...) הוא לא נותן לי לעבור בין האופציות ונשאר על normally.. האם ישנה דרך למחוק את התוכנה הבעייתית הזאת דרך הביוס או משהו???

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  20. שמעו המחשב שלי התחיל להיות קצת איטי ועם כל מיני חלונות קופצים בקיצור מפוץץ ספוירים וכאלה..הקיצר עשיתי סריקה עם 3 תוכנות: spay swepper spyboot-serch & destroy ad-aware se presonal ומצא הרבה ספוירים אבל היו כמה שהתוכנות האלה לא הצליחו לימחוק אז עשיתי סריקה עם התוכנה HjackThis וחשבתי למחוק אותם ידנית אז זה הבלוג: Scan saved at 09:56:42, on 27/05/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by david86,

אני מחפס תוכנה בלוטוס שאני יוכל לשלוח דריך המחשב לשלוח קבצים ושירים לפאלפון שלי

• 6 תגובות
    • 23.5k צפיות
  22. במדיה פליאר 11 יש את כל המקודדים שצריך כדי לראות את כל הסרטים שיש?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  23. במדיה פליאר 11 יש יותר מקודדים מאשר ב10?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by MISTER,

השאלה הזאת מתאימה לכמה פורומים והחלטתי לכתוב אותה כאן. כבר 2 דיסקים שאני צורב, אני לא מצליח להפעיל אותם אחרי זה ואין לי מושג במב הבעיה: בצורב, בתוכנת צריבה או בווינדוס או שזה בכלל בעיה במקום אחר. בבקשה תעזרו לי, זה דחוף. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.