תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
1. תוכנה לצריבת DATA וקבצי קול כולל MP3 2.,תוכנה ליצירת קליפ מתמונה ומוסיקה 3.תוכנת לסריקת ותיקון שגיאות בדיסק קשיח שתמכת ב FAT 32 תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מערכת הפעלה Windows Vista עם Internet Explorer 8. מטעמי נוחות אני נוטה להעדיף שימוש במקלדת ולהימנע עד כמה שאפשר בשימוש בעכבר. על מנת לעבור בין חלון לחלון אני נוהג להשתמש בצירוף המקשים Alt+Tab. השאלה שלי היא: האם ניתן לעבור מ- Tab ל- Tab בחלון אחד על ידי מקשי קיצור או בכל דרך מהירה אחרת ללא שימוש בעכבר? הצעות בעניין "לעבוד עם דפדפן אחר" מבחינתי לא רלוונטיות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! מכיוון שהבעיה שלי תישמע מוזרה אז אסביר בקצרה את הרקע לבעיה. לחלק מהסרטים אין כתוביות בעברית, לכן אני משתמש במתרגם האוטומטי של גוגל שיתרגם לי כתוביות מאנגלית לעברית. הבעיה שכשאני רושם את זה: <-- בגוגל בתרגום זה מופיע ככה: <- לדוגמה: 00:00:15,000 --> 00:00:20,000 All source references for material in this video presentation can be found in that document. יופיע ככה: 00:00:15,000 -> 00:00:20,000 מקור הפניות עבור כל החומר הזה מצגת וידאו ניתן למצוא במסמך זה. לכן לאחר שגוגל מתרגם לי את הכתוביות אני צריך לעבור על כל שורה ולהוסיף מקף נוסף, וזאת עבודה מייגעת. השאלה שלי האם אפשר לקחת טקסט שלם ובאופן אוטומטי בכל מקום בו מופיע מקף לעשות שיופיעו שני מקפים ?? או או…
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מקוה שכאן זה המקום הנכון... תוך כדי עבודה על המחשב גיליתי שתיקיה בת 3 GB של תמונות נמחקה מהמחשב. ביצעתי שחזור עם תוכנת UNDELETE, כעת כל התמונות קיימות אך לא נפתחות הודעת שגיאה: "לגלריית התמונות אין אפשות לפתחו תמונה זו או וידאו זה. נראה שהקובץ ניזוק או נפגם." יש למישהו רעיון איך אני יכול לתקן את התמונות ששחוזרו? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה מרחוק מבלי לעשות Port forwarding. יש לי רשת מחשבים בבית, ואני רוצה להתקין את התוכנה על אחד המחשבים ככה שאני יוכל לשלוט עליו גם מחוץ לרשת. חיפשתי בנעוץ פה בפורום ומצאתי את ה LogMeIn, אבל לא אהבתי אותה במיוחד מכל מיני סיבות. בנוסף, חקרתי קצת באינטרנט וגיליתי של UltraVNC, יש תוסף בשם Repeater שאמור לעזור, זה נכון ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המטרה הוא לשחק, להפעיל משחק על מחשב מרוחק ולשחק אותו על מחשב אחר אחרת ברשת ביתית מהירות החיבור 12.5MB התוכנה צריכה להעביר גם קול 5.1 יש אפשרות לשינוי רזולוציה כמו לצג של המחשב המרוחק? יש תוכנה כזאות? מהירות החיבור מספק או שיש צורך לשדרוג נתב? תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים. (וניסיתי גם את הדרייבר הכי מעודכן שייש ללוח שלי. אסוס פרו)
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, ככל הנראה נכנס לי וירוס מוזר, למרות שנראה לי שהצלחתי להוריד אותו בדרך לא דרך, אך עכשיו כשאני מנסה לפתוח את הכוננים שלי (מחיצה D, או E) במקום לפתוח לי אותם רגיל הוא פותח לי רשימת תוכנות שאני צריך לבחור אחת כדי לפתוח את המחיצה. כלומר משהו השתבש וזה נראה כאילו המחשב לא מזהה שזה דיסק קשיח אלא כאילו אני מנסה לפתוח קובץ לא מוכר אני מצליח להיכנס למחיצות רק ע"י ,'סייר'. חשוב לציין שזה דיסק קשיח אחד שמחולק ל4 מחיצות C,D,E,F את מחיצה C של הווינדוס הוא פותח רגיל.. מה ניתן לעשות? (האם ניתן להימנע מפירמוט של המחיצות?) תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי שום דבר. יש לי כמה משחקים שעובדים על DX10 ואני רוצה לשחק בהם כך.. יש לי WIN XP וDX9.0C..הכרטיס מסך תומך בוודאות בDX10 אשמח ללינק או משהו לתוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום! כשאני עושה כיבוי למחשב מופיע לי כמו סיים משימה על המילים ...dde server ואני חייב לעשות סיים משימה בשביל שהתכבה לי! מישהו יודע מזה? זה יכול להיות ריגול? איך מסדרים את זה??? יש עוד בעיה שלא נראה לי קשורה, שהדפדפן נתקע ואני חייב לעשות לו סייםפ משימה ואז הוא נפתח נורמלי עד ש... יש לי Internet Explorer 7 בעברית אשמח אם תעזרו לי :yelclap:
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בדקתי בכמה מחשבים עם ויסטה ואי אפשר פשוט להיכנס לצאטים {נענע וכדומה} יש פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האמת לא משנה איזו גירסה זו של limewire בכולן יש לי בעיה שאני נכנס לתוכנה זה תקוע כל הזמן על conecting אבל זה לא מתחבר... זה נשאר באותו מצב כל הזמן.. איך אני מסדר את הבעיה ??? *הפיירוול מבוטל
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש בכדי להפוך את כל קבצי התמונות ל JPEG ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בדפדפן ויש לי כמה סוגים. שאני נימצא באיזה אתר לא משנה איזה (אפילו עכשיו) הסרגל גלילה הצדדי עולה ויורד ועולה ויורד, משתגע ממש עד שהוא נירגע ושוב פעם חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? וזה לא מהיום הבעיה רק שבזמן האחרון זה הופך להיות חמוד יותר ויותר. עסיתי בדיקות וירוסים ורוגלות ולא עוזר כלום. ממש כל האתרים עולים ויורדים כאילו מישהו משחק מסרגל גלילה הצדדי למעלה ולמטה. תודה לעונים __________________
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש אישזהושהיא דרך? כי ניסיתי בשיחזור מערכת וזה שיחזר רק את התיקיות בלי כלום בפנים
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מהי תוכנת הצפיה הממולצת לוידיאו ו/או המקודדים לפתיחת כל סוגי הקבצים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה SAVE AS ואין לי לא פורמט JPEG , לא BMP , לא כלום... תראו :
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המסנג'ר החדש אבל באמצע ההתקנה היא נכשלת,ניסיתי כמה פעמים וכלום לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גירסה ישנה יותר והוא אומר שמותקנת לי גירסה חדשה יותר אז אני צריך קודם להסיר אותה. הסרתי את מה שיכולתי וכלום לא עוזר,השתמשתי גם ב-CCleaner וגם זה לא עזר. מה אני עוד יכול לעשות ? (אגב המחשב אחרי פירמוט ואין עליו כלום חוץ מ-XP SP2) אולי יש ערכים מסויימים איפשהו שאני צריך להעיף ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
מבקש עזרה בזיהוי מודם פקס ודרייבר מתאים פרטים בפנים תודה יש לי ויסטה 64 ביט התקנתי מודם פקס ותוכנה לא מוצאת דרייבר לזה אני מקבל הודעה שצריך להתקין את הדרייבר של pci simple communications controller איפה אני יכול להשיג את הדרייברים האלה או לחילופין אך אני יכול לאתר את דגם המודם פקס שלי זה מה שרשום על הצ'פסט של המודם Ambient md5628d-l-b w145qd01-1202aa 0145a TAIWAN-W אני יודע שיש אתרים שיכולים לזהות את החומרה לפי מה שכתוב על הצ'פסט המפרט שלי מעבד אינטל = Core i7 920, s1366, 8MB 1 לוח אם = ASUS Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58 זכרונות= Corsair Dominator Triple 3x2GB DDR III 1600Mhz כרטיס מסך = ASUS HD 4890 Top 1GB GDDR5 דיסקים קשיחים = Seagate 1TB 72…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מצלמת רשת שמחוברת למחשב, הרבה זמן שאני מחפש לה דרייבר ולא מצאתי לה. אני יודע שיש מספר תוכנות שסורקות את המחשב ומוצאות דרייברים מתאימים להתקנים שאין להם דרייבר או לא מותקנים כראוי. התנסיתי במספר תוכנות כמו driver max או driver update tool ושום דבר מהם לא עזר לי... משהו מכיר אולי תוכנה מהימנה שתסרוק את כל ההתקנים במחשב ולפחות תגיד לי את שמות כל ההתקנים ככה שלפי השם אני אוכל לחפש את הדרייבר (מכיוון שאין לי פרטים על המצלמת רשת). תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום . עכשיו גלשתי באינטרנט ופתאום המוזיקה הפסיקה לנגן . נכנסתי להגדרות של הווליום ואני לא יכול לשנות שם שום דבר . איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
כרגע יש לי את HDDLife אבל משום מה היא מראה זמן שימוש בדיסק וטמפרטורה רק לדיסק הראשון, לשאר הדיסקים היא מראה רק אחוזי ביצועים ותקינות. מישהו מכיר אלטרנטיבה לתוכנה הזאת? נ.ב. יש לי גרסה מלאה של התוכנה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קובצי word או pdf זה רושם לי שהקובץ לא זמין למרות שאפילו אני פותח דף חדש ושומר אותו ואז מנסה לפתוח אותו הוא רושם לי שהקובץ לא זמין מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-