תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה עם הקובץ הנ"ל מידי פעם הNAV מודיע לי שהקובץ נגוע בווירוס אז אני מוחק אותו ואז פתאום הWIN מודיע לי שהוא לא מוצא את הקובץ(כלומר הוא מורץ בSTARTUP) אז אני מוחק אותו בעזרת MSCONFIG וגם את כול הרישומים מהREG אבל עדיין כל פעם שאני מפעיל את המחשבהוא מודיע לי שהקובץ לא נמצא עד שאיכשהו הוא מצליח לשחזר אותו והסיפור חוזר על עצמו... בדקתי כבר את כל הHD עם NAV ועם הTHE CLEANER ושניהם לא גילו שום דבר... רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עורך סרט וידאו, העברתי את הוידאו ממצלמה אנלוגית דרך כרטיס טלויזיה pinnacle pctv stereo , בפורמט MPEG-2 (איכות DVD). הקטע שהעברתי 45 דקות לקח לי 2 ג'יגהביט, שאלה ראשונה: איך אני יכול לדחוס את זה לפורמט אחר, כך שהגודל שלו לא יהיה יותר מ700 מגה? שאלה מניה: אני עורך את השרט בתוכנה PINACCLE STUDIO10 והיא מאוד מאוד כבדה, עושה גם עמון בעיות, נישיתי STUDIO8 לא מקבל את הפורמט MPEG2, עושה אמון בעיות, אבל התוכנה מאוד מתאימה לי, איך אני מסתדר איתה? ואיך אני יכוך להפעיל את כל האופציות בתוכנה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי כונן מחולק לשני כוננים (יש לי שני דיסקים קשיחים אבל רואים 3 דיסקים קשיחים ב"מחשב שלי"...) איך אני מחבר אותו בחזרה? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מעוניין לדעת דברים ב ADSL יש לי ADSL 1.5 מגה ויש לי רק את התוכנה קזה להורדת שירים וסרטים כמו שכולם כבר מכירים את התוכנה , אבל לצערי כמו שכולם כבר יודעים לצערי התוכנה איננה תומכת באנטרנט מהיר ואני מוריד במהירויות מגעילות של 0.75,0.08 ועוד ... שאלתי האם יש פיתרון לתוכנה אחרת ששם יש רק משתמשים מהירים שיכולים לתת לי פס יותר רחב ואני באמת יוכל להוריד בקצב שאני רוצה שהוא 100,200 ועוד יותר מהר אפילו אשמח לתשובה מתן!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי ואחד של המשפחה. בגלל שהמשפחה שלי לא מבינה הרבה במחשנים אני מחפש אנטי וירוס שהוא טוב אך פשוט או אנטי וירוס שלא עושה הרבה בעיות ושהוא לא "גומר" את המחשב, תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם מקרה מוזר קרה לי אמש (חמישי) בשעת ערב לא מאורחת. לרגע הזזתי מערכת עתיקה אצל קרוב משפחה, דבר שכבר עשיתי בעבר יותר מפעם אחת, ופתאום המערכת החלה לחפש רשת ולאחר זמן קצר הודיע לי שאין רשת. בדקתי חיבורים, בדקתי עם כבל חדש, גם נוריות החיווי שבכרטיס ה-LAN דלקו ועדיין רשת אין. בתחילה נורית החיווי בראוטר דלקה והראתה שאמורה להיות רשת. אבל בשלב מסויים גם היא כבתה - ופחות או יותר נשארה מאז כבויה. לאחר חיבור פעם נוספת של כבלים המחשב הודיע לי שהוא גילה חומרה חדשה ובבדיקה קצרה התברר שאכן מדובר על כרטיס הרשת. ניסיתי לשחזר את המערכת לנקודה לפני הבלגן (רביעי בבוקר)- לא עזר! הדרייבר הנעלם עדיין נעלם. עדיין אין רשת והוא מדבר על חומרה חדשה. ניסיתי לחפש דרייברים ברשת ולהוריד, תוך כדי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי סינכרון בין האיימיל שלי ב gmail לתוכנה outlook אני מצליח לקבל הודעות אבל לא מצליח לשלוח....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין שתמליצו לי על תוכנה קלה לתפעול לעריכת תמונות... מה שבעצם אני צריך זה להוריד תמונות ממצלמה דיגיטאלית לערוך את התמונות לדף (לתוכנה) A4 שבדף נכנסים 8 תמונות... לכל תמונה יש מסגרת שדומה לכל השאר.. עם כתוביות שאני מוסיף לתמונה ...תאריך מלל מסגרת וכו'... אשמח לעצתכם בנושא... תודה רבה מראש ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בטוח ששאלו את זה אבל באמת מהו? (היה לי ניסיון רק עם za)
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון לשאול. רכשתי מחשב נייד חדש של פוג'יטסו בלי מערכת הפעלה עליו. כשניסיתי להתקין ווינדוס 7, באמצע ההתקנה המחשב קפא, כיביתי והדלקתי אותו, ומאז כשאני מדליק אותו הוא כאילו מתחיל להריץ ווינדוס אבל מגיע להודעה "windows boot manager windows failed to start. בסוף הדף כתוב windows failed to load because the kernel is missing or corrupt. ואני מקבל הסבר שעלי להכניס את דיסק ההפעלה ולהדליק את המחשב מחדש, אבל אז קורה אותו דבר כמובן ששיניתי בביוס להפעלה מהדיסק והמחשב באמת מתחיל מהדיסק. מישהו נתקל או יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי התקנתי את התוכנה SPEEDFAN והיא מראה לי 4 סוגי טמפרטורה. איך אני יודע מהי הטמפרטורה של כרטיס המסך? לא כתוב GPU או משהו דומה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי קבצים שאני רוצה לצרוב אותם ל-DVD אבל הוא קורא רק SVCD ולא DIVX. יש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הרגילים מהמחשב ל-SVCD? תודה!
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ליוזר של אחי במחשב שהוא לא יוכל להתקין שום דבר ולא ולהוריד איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש. איך אני מעביר את האופיס אליו באותו סריאל של הישן? ( כמובן הכוונה להפסיק להשתמש באופיס הנמצא במחשב הישן, כחוק). מקווה שזה הפורום המתאים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברור לי שרובכם יגחכו, אבל כל התוכנות אצלי חוקיות וקנויות, וכך גם האנטיוירוס. לאחרונה החלטתי לעבור מהנורטון הכבד והבלתי נסבל לקספרסקי (המדהים יש לציין). התקנתי גרסאת נסיון ואין מה להשוות! השאלה באיזה גירסא יש לבחור (ההבדל הו 40$ בפרסונל מול 60$ בפרו). שתיהן עובדות טוב, השאלה אם יש הבדל מהותי באופן הסריקה או רק קצת יותר אופציות ב Setting. תודה מראש, רוברטו
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ששומרת את הסדר של הסמלים בשולחן עבודה כפי שהוא /ששומרת את הסדר של הסמלים על הדסקטופ ככה שאם נגיד עשיתי צורה (עם הסדר של הסמלים) של עיגול אז שישמור לי את זה ככה ושאני לא יצטרך כל פעם לסדר מחדש(אני יודע שיש דבר כזה ב100% אני פשוט לא זוכר תשם של התוכנה........תודה רבה רבה רבה למי שמביא לי אותה כי אני מחפש אותה שנים!פשוט שנים!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב חברס יש לי מחשב HTPC חדש עם XP וזה לא כולל בתוכו לצערי את התוכנה של ה MEDIA CENTER...... אני צריך תוכנה עם ממשק נוח וחינמי ל HTPC אם אתם יכולים להמליץ לי על אחת אני אשמח. תודה על הזמן ועל העזרה [br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 18:34:22 ועוד שאלה אחת קטנה האם אפשר לחבר לו שלט? כי זה מציק לקום כל פעם
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בטוח אפשר עם פוטושופ אבל לא מצאתי את האופציה.. אם יש למישהו המלצה על משהו יותר פשוט אז שירשום לי שם של תוכנה ואיזה מדריכון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, יש לי שאלה. ההארד דיסק שלי נמצא במצב נוראי מבחינת כמות הפרגמנטישון(מילה בעברית תתקבל בברכה) והרצת הדי-פרגמנטר הבא עם הWin XP Pro הינה ללא הועיל, ומתקנת רק אחוז מזערי של הבעיות. לפני בערך חצי שנה הורדתי את תוכנת הדי-פרגמנטר DiskKeeper לtrial, לא בדיוק יצא לי להשתמש בתוכנה, פשוט המליצו לי עליה. מאז אני מקבל כל בערך חודש אימייל מדיסקקיפר שיצאה גירסא חדשה לתוכנה(2007) ושכדאי לי להוריד אותה בלה בלה. אמרתי לעצמי, למה לא. הורדתי, פתחתי וישר קפצה לי הודעה שהTrial שלי נגמר... הא? הטרייל הקודם נגמר, לפני חצי שנה כבר - הטרייל הזה טרי מהרשת! מה נסגר? אז השאלה שלי היא - איך לעזאזל "הם יודעים"? זה משהו ברג'יסטרי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי PC פשוט וזול ללא מערכת הפעלה (נראה לי עם DOS) מחברת אייבורי. התקנתי עליו Win 7 ועוד את כל התוכנות הבסיסיות וכו'. עכשיו אני רוצה לקנות את אותו PC בדיוק עם אותה החומרה. האם ניתן לעשות IMAGE למחשב הראשון? האם הIMAGE יכול לרוץ על מחשב ללא מערכת הפעלה? אם כן, איזו תוכנה חינמית פשוטה לתפעול (בלי יותר מדי שאלות והגדרות) קיימת שאתם מכירים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפשת ללמוד קורס אינטרנטי מעבר ללימודים בהדנסת תוכנה שמשמעותי להוסיף אותו לקורות חיים... יש לכם הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב IE 8 אני עובד על ZOOM של 125% כברירת מחדל ולפעמיים אף על 150, איך עושים זאת ב F.F ? (אני יודע איך לעשות ZOOM ב FF אבל ברגע שאני סוגר דפדפן ופותח מחדש זה חוזר שוב ל 100 %)
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לסדר שWEBCAM תשדר על רשת סגורה (ללא גישה לאינטרנט) לכמה מחשבים. כלומר שהמחשב שעליו מחוברת המצלמה יהיה שרת, וכמה מחשבים יוכלו לראות את הFEED. איזה תוכנה עושה את זה? ואיך?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום חברים אני לא מתעסק בגרפיקה אבל יש לי שאלה שחברה שלי היא הגרפיקאית לא מבינה הם קיבלו בקורס את הillustrator cs3 ואי אפשר לכתוב שם בעברית היא אומרת שצריך גרסת המזרח התיכון שם יש פונטים לעברית אין לי מושג על מה היא מדברת חייב להיות עדכונים של אדובי לעברית או שאני טועה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-