תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
*זהו ת'ראד המשך לת'ראד המקורי שלי* הנה מה שבחרתי להתקין אחרי הפירמוט: FIREFOX 0.9.3 MOZILLA 1.7.2 Acrobat Reader 6 HijackThis 1.97.7 (הייתי רוצה שמישהוא יסביר לי על התוכנה) XP-AntiSpy 3.72 (תוכנה מצויינת) openoffice בעיברית 1.1.0 (אני גם מוריד את 1.1.2 האנגלית) DAEMON Tools 3.46 בעיברית DIVX PRO 5.2 DIVX 5.2 Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.142 Sygate Personal Firewall Pro v5.5.2577 Ad-aware 6.0 Professional Build 181 WinRar 3.30 LH-BitTorrent-v2.1 LHeMule v4.2 LionHeart Codecs Pack v1.3 ICQ 4.1 LITE EDITION mv2player 07a4 ACDSee v6.0.6 PowerPack (אני לא מתקין את הכל רק את ACDSEE) dBpowerAMP Music Converter Release 10.1 QuickTime CLONECD 4.3.2.2 Nero Burning ROM v6.3.1.…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כרגע שהתוכנה נפתחת הוא אוטומטית בודק דואר בחשבון הראשי אבל מה עם שאר החשבונות? אני צריך לבדוק אותם ידנית... לא נוח :\
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבדוק את הדואר שלי (שנמצא בשרת של בזק בינלאומי) כאשר אני נמצא בחו"ל, ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורף הקובץ) אני עובד ב-OUTLOOK 2003 והגדרתי את כל ההגדרות שצריך אך עדיין. לפי ההודעה רשום שאני כאילו משתמש בתוכנה אחרת אך זה לא כך מישהו יכול לעזור לי? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בגרסאות קודמות של ICQ היה ניתן לבדוק את החשבון דואר שנמצא על השרת דואר, באמצעות לחיצה על כפתור. בגרסה החדשה הפונקציה הזו לא קיימת (לפחות לא מצאתי אותה...) אולי יש מישהו שיודע אם אפשר להוסיף (להוריד לחוד?) אותה בצורה כלשהיא לתוכנה עצמה? יש איזה פלאג-אין? (אני יודע שקיימות תוכנות רבות (נפרדות) שבודקות את הדואר על השרת, ולא זו הכוונה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור כ"כ לפורום הזה אבל זה אפשרי לבדיקת דואר של Gmail דרך אוטלוק אקספרס?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך לבדוק את מצבו של הדיסק הקשיח? הדיסק הקשיח שלי נמצא אצלי די הרבה זמן, ומופיעות אצלי בעיות רבות במחשב, חלק המליצו לי להחליפו אבל אני לא יודע אם זה באמת הסיבה. בכל מקרה, אני רוצה לדעת מה מצבו, כי אני יודע שיכול להיות שבדיסק הקשיח יש סקטורים פגומים שנוצרים כתוצאה מלחות ואבק, אבל אין לי מושג איך לבדוק... תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי שתי זכרונות של RAM במחשב כל אחד 512.(DDR?) עכשיו אחד של חבקה טובה והשני לא. עכשיו יש לי בעיה במחשב , הוא כל הזמו עושה ריסטארטים, בזיגזאג אמרו לי שזה כביכול בעיה של הDDR ... והם אמרו שיש תוכנה שבודקת, מהי? ואיך קוראים לה? זה דחוף מאד
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש תוכנה שאפשר לבצע איתה בדיקה של וירוסים בלי להתקין אותה. זאת אומרת כאשר התוכנה היא על הCD . יש לי NORTON ANTI VIRUS 2002 דיסק מקורי והיא לא נותנת לעשות את זה יש לי NORTON SYSTEM WORKS 2002 וגם היא לא נותנת לעשות א המחשב לא עולה לכן אני רוצה לבצע בדיקה. אז דרך הרשת איאפשר. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש לפני כחודשיים ויש לי הרגשה שהמחשב עובד לאט אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את ביצועי החומרה ושתגיד לי אם הביצועים תקינים לחומרה.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש תוכנות חיצוניות כגון GAMERANGER או GAMESPY המאפשרות לך לשחק משחקים בצורה מקוונת ולהריץ את אותם משחקים הישר מהתוכנה. בעצם המשחק נפתח ישר במצב מולטיפלייר ומתחבר לIP הרצוי ולא במצב רגיל. השאלה שלי היא, האם יש דרך או תוכנה הבודקת את הפקודה שרצה עם קובץ ההפעלה ומאפשרות לו להפתח בעצם בצורה שונה?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
תגידו יש איזה תוכנה שבודקת את מערכת הקול במחשב? משהו כמו גצשרל כרטיס המסך רק במקום כרטיס מסך כרטיס קול ורמקולים? :s05: אם כן אז תצרפו גם לינק אם אפשר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שעושה את זה? כי נראה לי שה MP3 שלי קצת איטי, והוא אמור להיות USB2
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,המון שואלים את השאלה ''אפשר המלצה ל-Anti-Spyware טוב?'' אז הדיון הזה בשבילם. כל אחד מהתוכנות שאני אומר כאן נבדקה אצלי חודש שלם עם עידכונים וסריקה פעם בשבוע ועבדו במקביל עם אנטי-וירוס KAV. מקום חמישי-Spybot - Search & Destroy,תוכנה חינמית,המאגר תוכנות-ריגול שלה מאוד גדול אך יש יותר טובים ממנה,היא מכוערת מבחינת ממשק,ולפעמים משאירה שאריות שהיא מוחכת תוכנת-ריגול. מקום רביעי-Ad-Aware SE,תוכנה חינמית (יש גירסא בתשלום שכוללת גם את Ad-Awach עם תוכנה זו),מאגר הוירוסים שלה מאוד גדול,אך אין לה הגנה בזמן אמת,מה שמהווה חיסרון גדול שהיא לא דולקת יכולים להיכנס תוכנות-ריגול,מבחינת הממשחק,הממשק מאוד חמוד. מקום שלישי-Microsoft Anti-Spyware BETA,תוכנה חינמית (הגירסא המלא…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני אמור לקבל אחרי החג את המחשב החדש שקניתי. איזה תוכנה (או תוכנות) אתם מציעים לי להריץ כדי לבדוק את הרכיבים של המחשב? אני רוצה לבדוק שהביאו לי באמת את הרכיבים שקניתי ולבדוק שהרכיבים בסדר. הסתכלתי בסטיקי של סקירת תוכנות אבל יש שם המון תוכנות ואני לא יודע מה מהן אני צריך להתקין כדי לבדוק
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
איך מנטרלים את זה? אני לא מוצא בשום מקום את האופציה הזו. טוב לי עם הגרסה שיש לי ואין לי שום בעיה וכל פעם קופצת לי ההודעה המרגיזה שלהם ואין לי שום כוונה לעדכן(גם לו בחינם!). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:10:33, on 22/04/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לא אחת נתקלתי בכרטיסי זיכרון פגומים שגורמים ל-RESTARTים למחשב וכד'... ישנם ברשותי מספר כרטיסי זיכרון אותם ברצוני לבדוק. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת? האם קיימת תוכנה שאני מריץ והיא פשוט עוברת על כל כרטיס הזיכרון ובודקת בו שגיאות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי את השגיאה (DUMP) עם המדריך שנתנו פה והקובץ הבעייתי בכל השגיאות הוא: ati3duag.dll הורדתי את הדריבר המעודכן התקנתי ועדיין הבעייה ממשיכה מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, לפעמים (כ 50%) מהפעמים שאני מדליק את המחשב אז רואים רק את התמונה של הדסקטופ והעכבר, אני יכול ללחוץ קליק ימני ולסמן קופסה בדסקטופ וגם ללחוץ על המקש השמאלי ולראות את התפריט אך לא יותר מזה. כדי להתגבר על הבעיה אני חייב לעשות ריסטרט, לפעמים גם כמה ריסטאקטים. אני חושב שזו בעית תוכנה ולא חומרה בגלל שבדיוק החנות החליפה לי זכרונות וכרטיס מסך כי הם היו בעיתיים, אז יותר סביר לדעתי שזו בעית תוכנה או במערכת ההפעלה. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מבאסת בMIRC. מסיבה כלשהי הוא לא מתחבר לי בהרבה שרתים. כלומר, אני גולש לתרים בסגנון IRCSPY בוחר בקובץ מסוים(חוקי כמובן :) ולוחץ להתחברות,הMIRC מופיע שואל עם אני רוצה להתחבר,אני בוחר באופציה של התחברות חדשה,מופיע לי החלון של הSTATUS ומכאן הוא מנסה ומנסה להתחבר,אבל ללא הצלחה. הוא כל הזמן רושם לי או" conection tImed out" או"conection reused"(לפעמים 2 ההודעות באותה הססיה) וככה כל הזמן הוא עושה CONECT RETRY עד שהוא מגיע ל99 ומפסיק. כמו שציינתי זה לא קורה בכל השרתים,לפעמים הוא כן מתחבר. אני לא חושב שהבעיה בשרתים כי זה קורה ברובם. עזרו לי!!!!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
המרתי סרט ל FLV הקול מאחר שניה שניים
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום ! יש לי שאלה קטנה בעיניין הכמות RAM שהמחשב שלי לוקח. הסבירו לי כאן בפורם שהסיבה שזה קורה, זה בגלל כול התוכנות והדריברים שעובדים ברקע רציתי לדעת אם אני יעשה משתמש נוסף ב WINDOWS ותחת אותו משתמש אני יבטל את כול התוכונות שעולת ב STARTUP וישאיר רק את המינימום בשביל לעבוד על המחשב, אז האם המחשב שלי ירוץ יותר מהר ? והאם זה יפגע לי בכול התוכנות והביצועים של המשתש הראשי מתי שאני יחזור לעבוד עליו? תודה רבה על העזרה !
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. כל הכבוד לגולש rafid1, המלצתו לתוכנה Gmail Backup הינה מצויינת, התוכנה גיבתה כמעט 3 ג'יגה של מיילים מחשבון Gmail מסויים, לשחזרה את הנ"ל לחשבון Gmail אחר, כאשר החלק החשוב ביותר הוא שמירה על ה Lables כחלק מהשחזור. הבעיה היחידה הינה ששחזור ה Lables לא שמר על ההררכיה המקורית המלאה, אלא הפך את רק ההררכיות לבעלות שתי רמות בלבד בתצורה, תוך שרשור הרמות הנמוכות יותר, אז זהו בהחלט חסרון לא קריטי ששווה את התועלת שבתוכנה שעבדה ללא דופי. 2. שאלה נוסף בתחום Gmail, כיצד אני מריץ חיפוש בתוך התיבה, כך שהתוצאות יציגו לי את כל המיילים שאין להם Label? גיגלתי וראיתי שאין פתרון מובנה לנושא, אלא רק נסיונות התחכמות ותוספים כלשהם, שלא באמת עובדים. הבעיה היא שיש מאות Lables מקונ…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לוורד הוא מתחיל לכתוב משמאל לימין. והוא נמצא בALIGN LEFT. איך אני משנה את זה לכך שהוא יהיה ALIGN RIGHT ומימין לשמאל? תודה רבה לעוזרים אני כבר שעה מנסה ולא מצליח
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-