תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה! ואני לא יקפיץ את ההודעה! אז בבקשה תעזרו לי!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת ממזמן אבל חשבתי שנפתרה לי הבעיה...אז כנראה שלא :-[ רשום צריך לפתוח פורטים...אבל אני לא יודע איך עושים את זה. מישהו יודע איך אני פותח פורטים? אני יודה לו מאד תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני צריך לדעת יש ל ג'וק הכל יש לי צורב dvd ג ויש לי דיסק dvd וגם צרבתי משחק לפי קובץ bin וצרבתי עם הקובץ cuo וזה לא עובד לי עובד לי בבקשה תעזרו ליייייייייי בקשה אני מתחנןןן תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שאני אבין, אתה חושד שחבר שלך שלח לך סוס טרויאני, אבל בגלל שאתה פוחד לבדוק לבד, אתה רוצה שנהיה שפני הניסיון שלך ונבדוק בעצמנו?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה כזאת,שאני ניגש לסרטים רק עצם זה שאני ניגש לתיקייה שבה נימצא הסרט יש מופיע לי הודעת השגיאה של ווינדוס (ראה תמונה מצורפת). יש לציין שישנם המון סרטים שזה לא קורה לי. זאת בעייה ספציפית, ויש לציין שהקובץ כנראה טוב. סרט אחד כבר מחקתי כי לא ידעתי מה לעשות סרט אחד השארתי כדי לראות אם אפשר לסדר את זה. תמונה פה בתגובה ולא באתר חיצוני יש פה תמונה למטה של הבעייה. עכשיו כן תגיבו אין פה שום דבר שקשור להורדה, זה סרט שלי פרטי בסדר מלשין ??? תודה מראש לכל תגובה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזוב את האימיול שלי ולעבור ל µTorrent ,הכל הלך טוב ויפה....כל כך טוב ויפה שאפילו האינטרנט לא ניתקע ואני לא מרגיש שום האטה כשµTorrent עובד ברקע .התחלתי להוריד 2 קבצים שיורדים לחבר שלי במהירות גבוהה ולשתינו יש 1.5MB...חשבתי לתת לו קצת זמן,אחרי שעתיים בדקתי מה המצב-המהירות לא עולה מעל 40kb התחלתי לחפש מדרכים בכל מקום אפשרי אבל שום דבר לא שינה את המהירות לטובה...בדקתי פה בפורום ואפילו ביקשתי עזרה מכמה אנשים בפרטי אבל שום דבר. התוכנה בקושי מורידה....וזה לא בגלל שה TORRENT לא טוב....אצל חבר שלי זה טס. העלתי פה תמונות של ההגדרות שלי....בבקשה בבקשה!תעזרו לי,מצדי שהתוכנה תיתפוס את כל הפס ותעמיס על המחשב רק שתזוז מהר יותר. אם זה חשוב אז אני ב 012 ומתחב…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי בריפט או משהו שנותן לך לעשות דף html אשר מוגן בסיסמה? סתם מענין אותי, יש לי רעיון... בתודה מראש, יואב
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
תשמעו, אני רוצה לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת על המוצר לפני שאני קונה.. אז...... :DJsmile: מישהוא יכול להסביר לי על התוכנה(לא איך משתמשים), או לתת לי קישור לאתרים עם הסבר (ואולי גם קישורים בדרך על אורגנים טובים ליצירת מוזיקה) תודה
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האשכול ערוך זה שלמטה הוא לפני העריכה כאן זה אחרי: אפשרי בבקשה לקבל את הדרייבר החדיש ביותר לכרטיס הקול Realtek ALC 662, 6-channel High-Definition Audio CODEC של הלוח אם ASUS P5B-SE ? תודה רבה לעוזרים ________________________________________________________________________________________ הממ איזה כ.קול יש לי בלוח P5B-SE ואיפה אני יכול למצוא דרייבר שלו כי יש לי מערכת 5.1 ( את Microlab X23 ) ופשוט במוזיקה לא שומעים מהרמקול השמאלי קדמי וגם באוזניות לא שומעים מצד שמאל בבדיקה גם אבל בסרטים הכול פועל כמו שצריך ובדקתי גם את האוזנות וגם את הרמקולים במחשב אחר והכול פועל פיקס אז אני מעריך שזה שפשוט צריך לעדכן את הכרטיס קול במחשב ונפתרה הבעייה... אם מישהו יכול פשוט להביא לי קישור אל…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה דרייבר ללוח אם הנ"ל אני אשמח מאוד.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
מישו שיעזור אני לא יודע איזה לבחוררר די נמאס לי מהנורטון!! אין משו אחר? עדיף להישאר איתו?! ??? בבקשה תעזרו לי! תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת > על גבי הדיסק השני במחשב שלי רוצה לפצל אותו לשתי מחיצות כשהראשונה היא מיסוג פריימרי אני רואה עכשיו שהוא בתצורת דינמיק? ובכלל הפרטישן מאג'יק - לא מאפשרת לי לפצל אותו... למה זה קורה? האם ביצעתי טעות כל שהיא בהגדרות שלו ? THX לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בדוס שבודקת שגיאות בדיסק קשיח. אבל יש בעיה שאני לא מצליח לסרוק דיסק קשיח מסויים. אני אסביר: יש לי לוח אם בדגם ASUS - P4P800 במחשב שלי יש 2 cdrom אחד DVD רגיל והשני צורב רגיל ושניהם מחוברים ל- IDE2. ויש לי 2 דיסקטים קשיחים אחד W.D. 40GB והשני MAXTOR 160GB מחוברים שניהם ב- IDE1 בדיסק הראשון 40GB יש חומר חלונות XP ודיסק השני 160GB יש חומר חשוב גיבויים אני רוצה ליסרוק בדיסק שגיאות דיסק קשיח השני maxtor 160GB .בביוס הגדרתי ש- CDROM שיעלה לי דיסק תוכנה בדיקה דיסק שגיאות ויסרוק את דיסק קשיח הזה. שעולה לי תוכנה בדיקה מראה שם דיסק קשיח הראשון w.d. 40GB ואני לא רואה דיסק קשיח נוסף של 160GB. נסיתי לשחק בהגדרות ביוס בלוח אם שיעלה לי דיסק קשיח 160GB ולא הצלחתי רק עולה לי …
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום,עם איזה תוכנה אני מריץ בדיקת מערכת בעומס למחשב חדש בדיקה כללית כזאת לזיכרון מעבד והארדיסק ? תודה מראש ויום טוב!
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איזה בדיקות כדאי להריץ למחשב חדש כדי לבדוק ביצועים ,יציבות וטמפ' ???
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת כמה זיכרון תופסת כל תוכנה שרצה. חוץ מבtask manager יש עוד אפשרויות לבדוק את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה תוכנות דיאגנוזה לחומרה יש וגם לגבי תוכנת MEMTEST86 רציתי להוריד ולבדוק אבל באתר שלהם יש הרבה אפשרויות לכל מיני סוגים מה מומלץ לבחור שם?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אם יש בכלל דבר כזה... אני רוצה לבדוק עד כמה טוב מצב המחשב שלי מבחינת קבצי "זבל" ושאריות למיניהם... וגם למדוד את רמת ביצועיו... זאת כאמור לאחר שזמן רב כבר לא ישבתי על המחשב כמו בנאדם והוא פעל 24\7 בשביל הרשת הביתית והיות ושאר בני הבית לא ממש מתמצאים אני פשוט משאיר פתוח תמיד כדי שלא יתעסקו במחשב שלי שהוא המרכזי, בכל מקרה תוכנה שתיתן לי מושג על מצב המחשב שלי בכמה שיותר מישורים. *נ.ב כדי שאציין, כרגע יש לי את התוכנות הבאות: AD AWARE REGCLEANER REGSEEKER JV16 POWER TOOLS כל פרק זמן של בין שבוע לשבועיים המחשב עובר סריקה מקיפה של כל הארבעה. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שיש Win XP PRO ויש לו מותקן Norton internet Security 2005 או הפיירוול או האנטיוירוס,או שניהם ביחד,אבל בגירסת 2005 בלבד...יש לי בקשה קטנה,תלכו ל Control Panel----->Administrative Tools ----->Internet information services ותגידו לי אם זה עובד לכם....???? כי בגירסת 2004 זה לא היה עובד,זה היה תוקע את ה IIS. ולא היה מאפשר לי לעבוד איתו ,ובלי זה אין לי שימוש ממש במחשב. תודה מראש!!!!!
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
משום מה הבדיקת איות אוטומטית באנגלית לא עובדת אצלי בפיירפוקס, לא פה כשאני כותב ולא כשאני שולח מיילים דרך GMAIL. האופציה מופעלת בהגדרות כפי שמצויין פה אבל עדיין הבדיקת איות אל נכנסנת לפעולה: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Using%20the%20spell%20checker יש למישהו מושג מה קורה? הנה דוגמא למשפט ש"חירבשתי" בכוונה - הדפדפן לא סימן אפילו מילה אחת: wy oh wy is mi firefoox spelchhheic dosnte worc?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרום גירסה 20 עם WIN7 64 ביט ואין לה בדיקת איות כמו שיש ל-FF. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי שום אופציה כזו. איפה היא מסתתרת?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש דבר כזה? ואיך מתקינים אותו? (הWORD כולו באנגלית) אם אין אז אולי יש ל 2003?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מבצעים בדיקת איות ודקדוק לשפה הערבית באופיס שהוא באנגלית או בעברית? או שהוא חייב להיות בשפה הערבית כדי לבדוק את האיות הזה? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
:hat:איך אני יכול לבדוק את רמת הביצועים של המחשב !!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-