עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי שוב שלום לכולם יש לי בעיה בשליחת אימיילים ע"י outlook express כאשר אני מנסה לישלוח מופיעה לי הודעת שגיאה 0x800ccc79 ניסיתי לבדוק זאת באתר של מיקרוזיפט אבל לא ממש הבנתי מה רוצים ממני שם אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי בנושא בברכה מאיר ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shaharZur,

אני צריך לצרוב קובץ שגדול מ 2 ג'יגה דרך נירו או אלכוהול 120% איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 00000,

לED2K זה מתחבר בשיא המהירות עם HIGH ID, לKAD אני לוחץ מתחבר, והוא פשוט כותב כל הזמן "מתחבר" עם איזה ID עם עיגול אדום לידו, זהו. למה אני לא יכול להתחבר? כל הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוואלים מלבד זה שבראוטר, ועד לפני כמה זמן הכל עבד מצויין, מה זה??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NIRAN,

מה לעשות אם ווינדוס מצאו שהמחשב שלי בעל עותק לא חוקי ויש לי סימן של כמו כוכב כזה וכיסא גלגלים (כמו 2 אנשים) ומהבהב לי מה יש לעשות כדי לעקוף את זה? ואז מופיע לי חלון כזה קטן בצד ימין ועד שהוא לא יורד המחשב תקוע! מה אני עושה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קודם שלום!!! עשיתי היום פרמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הכול אני מגלה שאת המועדפים שלי ואת המסמכים שלי לא שמרתי ויש לי שם המון המון המן דברי שאני חייב אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי דרך לשחזר אותם כי באמת יש לי שם עבודת גמר של התואר ועוד מאות מסמכים חשובים ואני חייב את זה צי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד מאוד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ש לי את SUPER, אבל רציתי לדעת אולי יש תוכנה יעודית, שיותר טובה ממנה לסוג הקובץ הספציפי הזה. אה, וגם - אם מישהו מבין פה בהגדרות של MP3, אשמח אם יוכל לפרט לי אילו הגדרות קידוד מומלצות לקבצי קול (כי 128KB זה קצב סיביות מוגזם לדעתי. ב SUPER יש 2 פרמטרים - קצב הסיביות, ועוד משהו של מגהרצים, שאין לי מושג על מה הוא משפיע. אשמח לדעת גם על מה לכוון אותו..) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by oFiR 22,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת, מאז שהתקנתי Fire Fox, עכשיו 2 אתרים מסויימים לא עולים לי ואני מקבל שגיאה שמצ"ב אם זה חשוב אז האתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם זה www.fresh.co.il ו www.dpreview.com ד"א עכשיו רציתי להעלות את התמונה לimageshack אבל כשאני לוחץ על הכפתור להעלות את הקובץ ומחכה, אני מקבל את אותה שגיאה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Gosha,

קיבינימאט! מחקתי בטעות את התיקייה הלא נכונה. הבנתי שיש איזו תוכנה שיכולה לשחזר קבצים שנמחקו, למישהו יש מושג? ד"א, אלו קבצי וידאו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by doubled,

יש לי כרטיס מסוג creative live value (זה כל מה שאני יודע), ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר, אבל אחרי ההתקנה לא קורה כלום (זאת אומרת גם אין את הקבצים של הדרייבר, inf או משהו כזה....רק קובץ exe שלא עוזר לי במיוחד...) אני עם win98...יש משהו ?? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mostwanted,

מישהו יודע איך אני יכול בתמונה שיצאה די חשוכה להבהיר רק את הדמות שאני רוצה ולא את כל התמונה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by golanWAN0,

אני צריך עזרה בלבחור אחת משתי התוכנות האלו. 1.Ad-Aware SE Professional v1.05 2.Ad-Aware v6.0 Professional אם אתם מבינים תיעצו לי מה לבחור???????

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Doron Rosenzweig,

צהריים טובים! הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי למצוא, נגן מדיה חלופי המסוגל להראות קטעי וידאו מסוג ASX.* כאשר אלו מצביעים לקבצי WMV. (קבצי ASX מהווים מעין LINK לקבצי מדיה שונים ברשת או על גבי המחשב עצמו) אני מתכוון כמובן במונח "חלופי" - לא לנגן של MICROSOFT בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום יש לי קובץ ISO של WIN 7 שיצרתי בשביל להתקין דרך DOK. כשאני שם אותו בדDOK ובוחר להתקין ממנו בתור BOOT הכל עובד טוב.איך אני צורב את הקובץ הזה לדיסק DVD רגיל שיעבוד מBOOT?(יש לי ASHAMPO) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה, הצורב שלי תומך ב-OverBurn, הדיסק שהכנסתי הוא 800 מגה, הסתכלתי על המדריך הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/2364.html וזה עדיין לא עובד לי, שאני בא לצרוב הוא רושם שהדיסק רק 702 מגה והקובץ שאני רוצה לצרוב הוא 704. יש למישהו מושג למה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי סרט באורך של שעה אחת ואני מחפש תוכנה שבאופן אוטומטי תחתוך לי אותו לחלקים שווים של 10 דקות נגיד. יש משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ofir667,

כמעט בכל משחק ששיחקתי, המשחק עובד מצויין אבל תמיד יש איזה קטע שהמחשב יוצא מהמשחק ואומר: שלח דוח שגיאות, אל תשלח. זה לא קבוע לפעמים זה כמעט ולא קורה ויש משחקים שפשוט בקביעות זה עושה את זה באותו מקום! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by GuillotineX,

?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בדקתי ואני מחובר על חשבון אדמיניסטרטיבי . ניסיתי לשחק קצת בהגדרות שמה איפה המאפייני שורת משימות וכאלה אבל לא עזר .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז השבוע אמור להגיע המחשב החדש שלי ואני ממש מבסוט. המחשב הוא מחשב שמיועד בעיקר לעבודה ביתית ולמשחקים. בקצרה: מעבד I5 כרטיס מסך gtx660 כונן ssd וכ'ו אני ממש מתלבט לגבי מערכת ההפעלה שאני אתקין על המחשב והייתי שמח לעזרה בנושא שמעתי שיש הרבה מערכות הפעלה טובות מאוד שהן לא ווינדוס אבל לחלקן יש בעיה עם משחקים אשמח להמלצות... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכם. אני משתמש קיום בתוכנת outlook express, לפני כמה ימים קרס לי המערכת הפעלה שלי. ויש לי בתוכנת outlook את הפנקס אנשי קשר שלי. (בערך איזה 70 אנשי קשר מאוד חשובים). מה שעשיתי זה הוצאתי את הארד-דיסק מהמחשב, ושמתי אותו במחשב אחר שיש ברשותיי בבית. עכשיו הבעייה שלי היא כזאת: אני לא יודע איך אני שומר את כל אנשי הקשר שלי, כי אין לי אפשרות בכלל להכנס ל- outlook שלי. שאני נכנס ל- outlook במחשב השני שחיברתי אליו את הארד-דיסק, הוא פותח לי את ה- outlook ריק בלי כלום. הוא בכלל לא פותח לי את ה- outlook מהארד-דיסק שלי. זה הגיוני גם בגלל שאני מעלה את ה- win xp של המחשב הנוכחי, אין לי אפשרות לעלות את ה- win שלי, כי הוא קרס. מה אני עושה חברים תנסו למצוא לי פתרון.??? בתודה מראש בר לוי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by drade,

אני צריך אנטי ווירוס טוב חזק בשיא ההגנה אחשיו אני לא רוצה נוד 32 או קספר סקיי

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום חברים לבניית אתרי פלאש אני צריך תוכנה שהופכת מילים כבר המליצו לי על תוכנת הפוך על הפוך אבל היא לא עושה את מה שאני צריך באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל תוצאות אחרות הפלאש בדרך כלל הופך מילים כמו: ארגנטינה>>הניטנגרא אבל במקרה שלי באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל את המילים כך: יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן אני מקבל באתר כתוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן האותיות לא מתהפכות הן נשארות בסדר הבעיה היא סדר המילים במשפט\בשורה האם מישהו נתקל בתוכנה שעושה את העבודה הזו? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yaniv_z,

שלום. העברתי קבצים בעברתי מהמחשב האישי לנייד וחלקם הועברו בג'יבריש וחלקם נשארו בפונטים בעברית. כאשר ניסיתי להעביר חזרה את הקובץ הוא נשאר בג'יבריש במחשב המקורי.... כיצד אני יכול להמיר חזרה את הקבצים לעברית?? בתודה מראש. יניב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sh_bmw,

אני מחפש תוכנה שתספור לי לחיצות דרך חיבור הCOM אני מעוניים לחבר מפסק דרך הCOM וכל פעם שילחץ הכפתור זה יעלה מספר אחד. אשמח לעזרה =]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.