תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי משו מעצבן בזה כשאני נכנס ליוטויוב ואני רוצה להוריד סירטון אני יכול יש לי את הלשונית של התוכנה מצד ימין למעלה אבל כשאני נכנס לסרטון לא משנה איזה ישר נפתחת לי הורדה של הסירטון פעמיים מבלי שלחצתי בכלל על ההורדה, איך אפשר לבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קראתי שניתן לשמור את ההודעה שמופיעה במסך הכחול של ה Windows ובצעתי את אותם הגדרות שאם זה יקרה לי אז אוכל לפתור את הבעיה. היום הופיע לי פתאום המסך הכחול , רציתי לדעת: 1. איפה נשמרת ההודעה? 2. למה זה קרה פתאום? 3. איך אני יכול לתקן את הדבר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר המון המון זמן אני מנסה לעלות על הבעיה של המחשב שלי, כשאני מנסה לערוך קבצי HD למשל בתוכנת PREMIERE PRO התוכנה נתקעת, והחלון פלייבק מקרטע בטירוף.. כנל בתוכנת AFTER EFFECTS הרינדור לוקח שעות אפילו אם זה סרטון בארוך של 30 שניות.. בקיצור, אני מנסה לערוך בצורה נורמאלית קבצי וידאו ברזולוציות של HD והמחשב פשוט משתגע. התיעצתי עם כל מיני אנשים בקשר לחומרה של המחשב, כולם אמרו לי שהחומרה שלו טובה ושאין צורך להחליף.. לא יודע מה עוד לעשות, מקווה שסוף סוף אמצא את הפיתרון בעזרתכם הנה חומרת המחשב - --------[ CPU ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- CPU Properties: CPU Type …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שבוע קניתי מחשב חדש, ניסיתי להתקין לו דרייברים חדשים מהאתר של גיגבייט אך ללא הצלחה . את רוב הדרייברים לא הצלחתי להתקין דרך האתר מפני שזה רושם לי הפסיק לפעול . לכן פניתי לדיסק והתקנתי משם, אחרי שהיתה לי בעיה עם להתקין כמה תוכנות התחלתי לשים לב יותר לעניין . אני נכנס לאתר ואז לעמוד של הדרייברים, ללוח אם שלי ולווינדוס 64 מוריד מהאתר מחלץ מנסה להתקין והוא אומר לי הפסיק לפעול. מישהו נתקל? אני כבר מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר בווינדוס שלי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן אני מקבל הודעות SPAM לאוטלוק בלי כתובת של השולח איך אני יכול לדעת את הכתובת של השלוח כדי לחסום אותו ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב CORE2DUO של HP עם כרטיס מסך מסוג ATI MOBILITU RADEON HD 4650, שאמור להתמודד עם סרטי HD בפורמט MP4 של מצלמת וידיאו SAMSUNG ללא בעיה. אבל, לאחר צפייה בשנים או שלושה קבצים בני 2 עד 4 דקות באמצעות media player המחשב מאט ונתקע. WINAMP, לא מסוגל להריץ את הקבצים. בדיקת משאבי המחשב באמצעות TASK MANGER, מראה כי המחשב מנצל את המעבד ב100%! גם התוכנה עימה הגיעה המצלמה, מנצלת קרוב ל100% מיכולת המעבד. בדקתי את המחשב באמצעות SISANDRA LITE וקיבלתי אזהרה מן הסוג הבא, אם כי אינני בטוח שהיא רלוונטית: Warning W1209 - The video card does not have an interrupt assigned. All modern video cards need an interrupt. Even older PCI video cards work faster if an interrupt is used. F…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הרבה פעמים כשאני רואה סרטים של פלאש במסך מלא כמו נגיד יוטיוב וכאלה המחשב נתקע לי זאת אומרת מסך שחור והכל ממש זז לאט וחייב ריסט פיזי כי המחשב ממש קורס בדקתי קצת בגוגל וראיתי שזה די מוכר ושאנשים ביטלו את ה hardware acceleration וזה פתר להם את הבעיה העניין זה שאני עם כרטיס מסך readon HD4850 ואצלי אין את האפשרות הזאת כל הניהולהוא דרך הCATALYST ... זה נראה לי משהו תוכנתי כי המחשב שלי חזק סך הכל יש לי core i5ו 4 GB ram של GSKIIL וזה ripjaws והם עובדים טוב מבחינת מתחים והכל הלוח אם שלי זה gigabyte ולא איזה זבל סיני... המחשב עובד מצויין ויציב מאוד ורק כשרואים במסך מלא הוא קופא... מישהו מכיר או יודע איך לפתור את זה? כי זה די נפוץ אז בטוח יש לזה פתרון... דרך אגב התקנתי את ווינדו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כידוע כשעושים הקלטה (capture) מאיזה-שהוא מקור (טלויזיה, וידאו) דרך הכרטיס מסך למחשב, הוידאו לקוח המון אבל המון מגות. ידוע לי על מספר שיטות כיווץ אבל... אפפעם לא ידעתי בדיוק איך עושים אותן. עכשיו, כשאני צריך אותן, רציתי לשאול אתכם על איזה פורמט אתם ממליצים - איזה כיווץ הכי חסכוני/הכי שומר על האיכות, ו.. איפה אוכל להשיג אותו? בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה זמן לא מבוטל הייתי משתמש של כרום שהיה באמת מצוין .ועונה לכל הצרכים שלי . היום רציתי לנסות את EDGE , תוך כמה דקות המעבר היה חלק , להעביר את המועדפים וכו' מכרום ונראה כמעט אותו דבר . יש גם סינכרון לחשבון מיקרוסופט בשביל לשמור על כל השינויים אם יעשו . איך הניסיון שלכם איתו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני משתמש ב- MS Access 2003. נכון לעכשיו, ברגע שאני רק מפעיל את התוכנה, בין עם דרך תוכניות או בלחיצה על קובץ מבוקש, התוכנה נסגרת מיד לאחר הפעלתה ועולה החלון ששואל האם לשלוח דוח שגיאות. הסרתי והתקנתי את התוכנה וניסיתי כל דרך אפשרית אחרת בעזרת חיפוש נרחב לסדר את הבעיה, אך איני מצליח. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע איך לשנות כתובת ד"א במירק 6.03 השדה אפור (לא זמין)?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו הלוח של אופיס שניתן לצבור בו את העתקות/גזירות שאני עושה במחשב ושאוכל להשתמש בהם לא רק באופיס גם בדפדפן ובעוד כמה תוכנות . האם מישהו מכיר משהו כזה אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שמשווה את תוכן של קבצי notpen (הגדרות ) היא בודקת את שני הקבצים ונותן לי לבסוף פלט: ערכים שאין , ערכים שישנם אך שונים וערכים זההים. תודה מראש. סתו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו, או מכיר מישהו שיש לו את התוכנה:Adobe Creative Suit ME שתומכת בעיברית.. או את: Adobe Acrobat 6 ME Professional בגירסה עברית ואת: Adobe In Design CS ME בגירסה עברית עם ממשק עברי מלא
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג creative live value (זה כל מה שאני יודע), ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר, אבל אחרי ההתקנה לא קורה כלום (זאת אומרת גם אין את הקבצים של הדרייבר, inf או משהו כזה....רק קובץ exe שלא עוזר לי במיוחד...) אני עם win98...יש משהו ?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי עם כמה תוכנת להקליט את שידורי האח הגדול (hyper cam ועוד במה) ופשוט שצופים בסירטון שהוקלט רואים מה שיש בסירטון עכשיו ולא מתי שהקלטתה. הנה הלינק לשידורים: http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/VIP-live/Forum-2ded400a6fcaf11006.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה מה קורה?? חברה יש לי מחשב נייד ישן (256MB זיכרון ו 700MHZ מעבד) ואני מחפש אנטי וירוס ממש קל, כי לי מעט מאוד זיכרון עליו תודה רבה חג שמח גמר חתימה טובה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול לוח אם חדש + מעבד כפול ליבה + זכרונות אבל שמרתי את ההארדיסק הקודם שלי ופירמטתי רק את ה C (הוא מפוצל) כשאני לוחץ על תיקייה שמכילה תקיות נוספות (נגיד אני לוחץ על D:) יש כמו דיליי של שניה ואין לי מושג למה זה קורה ההארדיסק הוא SATA של WD אם זה עוזר למישהו - בבקשה תעזרו לי - האם זה בעיה בווינדוס?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עידכנתי לאחרונה אנטי ווירוס מEset Smart Security 4 ל-5, חשוב גם לציין שהאינטרנט נורא איתי בתקופה הזאת. קופצות לי מלא הודעות על מתקפת סריקת פינגים על האייפי הפנימי שלי (192.168.1.100), זה קופץ לי לפחות פעמיים בשעה והאינטרנט איטי ברמות מטורפות.. ניסיתי למחוק ת'אנטי ווירוס, חשבתי אולי בגלל זה האינטרנט איטי, אבל זה לא עזר, הוא היה איטי גם בלי האנטי ווירוס, ניסיתי לנתק ת'ראוטר ולחבר רק ת'מודם, הזמנתי טכנאי של הספק והתשתית, החלפתי ראוטר, כלום פשוט לא עוזר.. יכול להיות שהבעיה היא העניין עם הפינגים? ואם כן, איך אני אמור לעצור את זה? עשיתי ניקוי וסריקה עם Ccleaner, הוא ניקה איזה 18 ג'יגה אבל זה לא נראלי שינה משהו :\ תודה לעוזרים, לידור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לסורק av avision 261c
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לשנות את מיקום הכתוביות בתוכנה VLC, מהפריים עצמו לחלק השחור? צירפתי תמונה להמחשה.. אל תציעו לי תוכנות אחרות לפתרון הבעיה כי אני מכיר כמה שעושות את זה אבל אני לא מעוניין. ואני לא בטוח אם זה הפורום הנכון.. אם לא תעבירו בבקשה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-