תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מצטער שהגימור לא משהו, לא הייתה לי סבלנות צירפתי תמונה מקורית של מכונית מרצדס, ואת הגירסה שאני עשיתי: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
את התוכנה מפתח ישראלי שגר בתל אביב, והוא מחפש בטא טסטרים. התוכנה נקראת Rodi. ובנוסף לחיפוש מובנה היא יכולה גם להסתיר את הIP שלכם. (בעיקרון דומה לIP Spoofing) מאחר ואני עייף לא אפרט כרגע איך זה עובד, אלא רק אתן לכם לקרוא בעצמכם את המקור. http://blogs.zdnet.com/open-source/?p=303
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה האחרונה Nero 7.7.5.1 ושמתי לב עכשיו שכשאני גורר שירים על מנת לצרוב אותם לעמודה הימנית השירים מופעים לי בג'יבריש, אין בעיה בעמודה השמאלית ושם הם מופעים בסדר גמור. אין בעיה בתמיכה של העברית ב XP וכמו כן נכנסתי להגדרות של ה Language ב Nero ותחת האופציה של ה Font בחרתי ב script ב Hebrew ועדיין אני לא מצליח לראות את העברית כמו שצריך. זה תמיד היה עובד לי,עכשיו לא. אודה לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת (אם אחר, ציינו איזה ומה היתרונות שלו)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל סרטון פשוט שאני מריץ במחשב, ברגע שאני מנסה להריץ אותו בתוכנה הוא עובד בתקיעות. מעבד INTEL E6300 כרטיס מסך RADEON x1900
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי WINDOWS 7 על המחשב. הWMP12 היה בסדר במשך הרבה זמן, ופתאום אתמול הוא התחיל לא לעבוד לי. התוכנה לא מגיבה, כשאני מנסה לפתוח אותה נפתח חלון למילי שניה ואז נסגר מהר, ניסיתי לפתוח קבצים לנגן בWMP וזה לא עזר, וניסיתי גם לפתוח את התוכנה עצמה וזה גם לא עזר. עשיתי RESTART ולא עזר הנה תמונה עם השגיאה שאני מקבל כשאני מנסה לפתוח קובץ לנגן ב WMP. : אני לא זוכר שעשיתי משהו ספציפי שיכול לפגוע בתוכנה, אבל אולי כן... מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה ? תודה, יואב
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? היו לי פעם כמה טובות וחינמיות, שכחתי את השם :\ תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים נשרף לי הכרטיס מסך הנוכחי(GT7600 256mb), הלכתי לחנות והביאו לי לבנתייים משהו חלופי, XT9600 128MB... כמובן לפני כן שמתי כרטיס מסך מעאפן(REDEON 7000 32MB) והסרתי את הדרייבר של ה-7600 הכנסתי את 9600, נכסתי לאתר של ATI והורדתי את הדרייבר הדרוש + האפליקציה ההיא עם כל ההגדרות המתקדמות, התקנתי, ריסטטתי כמה פעמים, אין, לא עוזר. אני לא מצליח לראות כמו שצריך סרטונים באתרי כמו YNET, NRG או בקשת(-אמבטיה/ארץ נהדרת). לעומת זאת, ביוטיוב אין בעיה.. הכוונה שאני לא מצליח לראות = או שזה מסך שחור ורק שומעים קול, או שרואים מלא חירבושים של צבעים כאילו זה על 16BIT, כמו סוג של ארטיפקטים רציניים במיוחד. יש להזכיר שכמובן זה מוגדר על 32BIT הצבעים של מסך, ומותקן חבילת קודדים של klcodec…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי ההארד דיסק, ואי אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה, קיצר בלאגן.. עכשיו היה לי שם חומר ממש ממש חשוב!! יש איזשהי תוכנה (חינמית/בתשלום) שיכולה לקחת משם את הקבצים שלא נפגמו? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שבוע קניתי מחשב חדש, ניסיתי להתקין לו דרייברים חדשים מהאתר של גיגבייט אך ללא הצלחה . את רוב הדרייברים לא הצלחתי להתקין דרך האתר מפני שזה רושם לי הפסיק לפעול . לכן פניתי לדיסק והתקנתי משם, אחרי שהיתה לי בעיה עם להתקין כמה תוכנות התחלתי לשים לב יותר לעניין . אני נכנס לאתר ואז לעמוד של הדרייברים, ללוח אם שלי ולווינדוס 64 מוריד מהאתר מחלץ מנסה להתקין והוא אומר לי הפסיק לפעול. מישהו נתקל? אני כבר מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר בווינדוס שלי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי קובץ ISO אני מעוניין לפצל אותו ככה שאני ישתמש בחלק הראשון ולאחר מכן שהוא יסיים הוא יבקש את החלק השני, וככה להתקין אותו אפילו אם אפשר לפצל למספר חלקים שהוא יבקש קובץ אחד בכל פעם, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שאני יכול לומר לה לדוגמא, שתלחץ על מקשים מסויימים בכל זמן קצוב. לדוגמא, אם אני אמור ללחוץ על מקש הרווח כל 5 דקות, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת באופן אוטומטי ללא התערבות? נשמע קצת מוזר, אבל מאוד מועיל במקרים מסויימים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. שמעתי שאפשר לערוך מסמכי אופיס על ידי office apps ב- windows live ו- sky drive. כשאני נכנס לחשבון לא מופפיע לי צור מסמך חדש או אפשרות לעריכה אלא רק אפשרויות להעלאת קבצים. למישהו יש מושג מה זה אומר? האם אני חייב אופיס 2010? האם השרות לא זמין בישראל או שאני לא עושה משהו טוב? אשמח לתשובות ורעיונות... חנן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פתחתי ממזמן במקרה את תוכנת Microsofte office picture manager שעוזרת לסדר תמונות וכו'. מאז כל התמונות במחשב נפתחות עם התוכנה הזו וגם תמונות חדשות שאני שמה על המחשב. איך מסירים אותה כדי שהיא לא תפתח אוטומטית עם כל התמונות במחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בתוכנה sub to ssa. ניתן להוריד את התוכנה מה-mirror שבכתובת הבאה: http://www.softpedia.com/progDownload/SUB-to-SSA-Download-81424.html עד עכשיו הייתי מצליח בעזרת התוכנה לשלוט בגודל של התרגום. עכשיו פתאום אני לא מצליח בגודל, והוא יוצא גדול מדיי (גם אם אני בוחר בפונט בגודל 8). אשמח לקבל פיתרון לבעיה. אם זה משנה, אני עובד עם Win xp + sp3 באנגלית. תודה מראש, שנה טובה וחג שמח, dr70
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו שיחק לי במחשב, היה לו סרט עם סיומת exe על האון קי שלו, והיות והסרט לא עבד, הוא התחיל לשחק עם פתיחה באמצעות. שינה את פתיחת כל קבצי הexe לפתיחה באמצעות mpg, ואז כל הexe פונים לmpg כדי לפעול. איך אני מתקן את זה, במה אני בוחר כדי להפעיל קבצי exe? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז השבוע אמור להגיע המחשב החדש שלי ואני ממש מבסוט. המחשב הוא מחשב שמיועד בעיקר לעבודה ביתית ולמשחקים. בקצרה: מעבד I5 כרטיס מסך gtx660 כונן ssd וכ'ו אני ממש מתלבט לגבי מערכת ההפעלה שאני אתקין על המחשב והייתי שמח לעזרה בנושא שמעתי שיש הרבה מערכות הפעלה טובות מאוד שהן לא ווינדוס אבל לחלקן יש בעיה עם משחקים אשמח להמלצות... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משו מעצבן בזה כשאני נכנס ליוטויוב ואני רוצה להוריד סירטון אני יכול יש לי את הלשונית של התוכנה מצד ימין למעלה אבל כשאני נכנס לסרטון לא משנה איזה ישר נפתחת לי הורדה של הסירטון פעמיים מבלי שלחצתי בכלל על ההורדה, איך אפשר לבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מנסה לבנות משחק מחשב בעצמי, אבל אני לא מבין כלום בציור, אז אני צריך עזרה להתחיל.. אני בונה את האתר בפלאש, ויש לי את הידע לעבוד איתו כמו שצריך, כבר בניתי בו מחשבון מיוחד ועוד דברים. הבעיה שלי היא לצייר את האלמנטים שאני צריך. המשחק הוא על בסיס ספר משחק שיש ברשותי, והסצנה הראשונה זה שהשחקן נמצא על חוף של אי שבו הוא עומד מול איש מזוקן תמהוני שמדבר לעצמו.
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה באקסל 2010 כשאני שם נוסחה בתא, הערך המוצג זה הערך לאחר החישוב. אבל אם את אותו תא אני גורר למטה (והנוסחה שבו מועתקת לתאים מטה) אז הערך המוצג הוא הערך של התא הראשון. כדי שאקסל יחשב את הערכים אני עומד על התא הנדרש ולוחץ אנטר או לוחץ save. מה צריך להגדיר באקסל כדי שהתאים יתעדכנו מייד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט לדיסק הקשיח לאחרונה, ולאחר התקנת הווינדוס מחדש הורדתי את הגירסה האחרונה של Jdownloader. כעת כשאני מוריד קבצים לפעמים, ההורדה של הקובץ נפסקת באמצע ומתקבלת הודעה השגיאה: Jdownloader doesn't have permissions to write to disk או משהו בסגנון. למישהו יש מושג מדוע אני נתקל בשגיאה זו? האם ייתכן ומדובר בתקלה בדיסק הקשיח?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה , חבר שלי שמר קובץ EXCEL מסויים על קובץ אחר אני אסביר יש תיקייה שיש בה 4 קבצי EXCEL נקרא להם 1 2 3 4 הוא ערך את פרטי קובץ מספר 2 ושמר בטעות על 1 ועשה כמובן OVERWRITE האם ישנה אפשרות לשחזר את המידע מקובץ 1 איכשהו ? כמובן שאמרתי לו בינתיים לא לגעת בכלל בקבצים כדי לא לגרום עוד נזק. איך ניתן (אם בכלל) לשחזר את המידע ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-