תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מפרמט את המחשב ואני רוצה להשאר אם הרשימה שלי באיי סי קיו, איזה קבצים אני צריך לצרוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים בשבוע שעבר החלפתי למזכירה בעבודה שלי מחשב, העברתי את כל החומר וגיביתי את קיבצי האאוטלוק עכשיו אני צריך איכשהו לשחזר מתוך קבצי PST או IAF או DAT שזה כל הקבצים שגיביתי את כתובות בהמייל שהיו בפנקס כתובות של אותה מזכירה בבקשה תעזרו לי... זה מקום עבודה חדש ואני רוצה לעשות רושם ראשוני טוב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ ISO של WIN 7 שיצרתי בשביל להתקין דרך DOK. כשאני שם אותו בדDOK ובוחר להתקין ממנו בתור BOOT הכל עובד טוב.איך אני צורב את הקובץ הזה לדיסק DVD רגיל שיעבוד מBOOT?(יש לי ASHAMPO) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שתאהבו http://i33.tinypic.com/2ljkdog.jpg משופר: http://i35.tinypic.com/2zpp74g.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שאני פתחתי תרד במקום הנכון. ממתין לתגובות ותודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני בא לקרוא את המאמר באתר של וינדווס64 ביט...הוא עושה לי כאילו שאני מוריד משהו... מה אני יכול לעשות עם זה.??..וזה קורא לי הרבה... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה יש להוריד כזו (ורצוי שיהיה משהו טוב... )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי ואני מחובר על חשבון אדמיניסטרטיבי . ניסיתי לשחק קצת בהגדרות שמה איפה המאפייני שורת משימות וכאלה אבל לא עזר .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על הפירסום אבל זה תקוע שם אבל זה לא פורום מיתחרה (אני חושב אם כן סליחה)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי קראק לoffice 2013, ולא מצלאתי שום אחד שעובד. אחד לא הבנתי איך מפעילים ואין מדריך, אחד יש שגיאה, אחד לא עולה אפילו, וכו'... איפה אפשר למצוא קראק מעוכן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה פרד. פתחתי את התוכנה וזה מה שראיתי... ואני שואל את עצמי, WTF!! באמת נמחק לי כל הקרדיט? לא מזמן התחלתי להתמש מחדש בתוכנה (לאחר מעבר ל MIRC הפסקתי) וההורדות שלי הגיעו כבר ל 20KBPS איך אני יודע אם הקרדיט נשמר לי או לא? בנתיים ההורדות לא זזות (1.1KBPS)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לעוזרים שלום, זה לא פעם ראשונה שאני משתמש בנגן, לאורך השנים במערכת XP לא היו לי כל בעיות איתו , לאחרונה עברתי למערכת הפעלה 7 , ומאז איני מצליח לנגן כתוביות, משמע כל פעם שאני טוען כתוביות תואמות לקובץ,התרגום מופיעה לכמה שורות ופשוט נפסק ,גם תרגומים בשפות זרות, איני מבין מה הבעיה אשמח אם מישהו יכול לתת לי מענה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
XP PRO SP3 בעיברית לא מוכן לנגן קבצים בטענה שהם מוגנים בזכויות יוצרים לא מצליח לפטור את הבעיה הצילו !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עידכנתי לאחרונה אנטי ווירוס מEset Smart Security 4 ל-5, חשוב גם לציין שהאינטרנט נורא איתי בתקופה הזאת. קופצות לי מלא הודעות על מתקפת סריקת פינגים על האייפי הפנימי שלי (192.168.1.100), זה קופץ לי לפחות פעמיים בשעה והאינטרנט איטי ברמות מטורפות.. ניסיתי למחוק ת'אנטי ווירוס, חשבתי אולי בגלל זה האינטרנט איטי, אבל זה לא עזר, הוא היה איטי גם בלי האנטי ווירוס, ניסיתי לנתק ת'ראוטר ולחבר רק ת'מודם, הזמנתי טכנאי של הספק והתשתית, החלפתי ראוטר, כלום פשוט לא עוזר.. יכול להיות שהבעיה היא העניין עם הפינגים? ואם כן, איך אני אמור לעצור את זה? עשיתי ניקוי וסריקה עם Ccleaner, הוא ניקה איזה 18 ג'יגה אבל זה לא נראלי שינה משהו :\ תודה לעוזרים, לידור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם התוכנות (שהמשתמש הממוצע עשוי להריץ ) שיודעות לנצל מעבד Q6600 בתחום הקידוד אני עושה : 1 המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2 דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי (המצלמה יוצרת קבצי avi לא דחוסים שתופסים הרבה נפח ) 3 דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid או DIVX. כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארתי קודם , לחצי הזמן הנדרש (לעומת מעבד כפול ליבה כמו הe6850) האם ישנם עוד תוכנות שימושיות (ללקוח הממוצע ) ש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GEFORCE 2 PRO 32 MB DDR. עם athlon 1.2 and gigavite vtx מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP כרגע מותקנים אצלי ה 2942 של נבידיה. היום ניסיתי להתקין את ה40.72 של נבידיה והתעוררה שגיאה: חשוב לציין שניסיתי להוריד מכמה שרתים (גם מ Hwzone וגם מהאתר של Nvidia). ושניסיתי גם להתקין את גירסה 30 משהו... כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט, לכבות אנטי וירוס וכו'. בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לאנמציות פלאש באינטרנט עם סיומת SWF. כמובן שניסיתי דרך File --> Save והאפשרות אינה פעילה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כבר כמה שבועות שהאתר הידוע - ebay לא עולה במחשב שלי. לתקופה מסוימת האתר עלה אחרי הרבה זמן או באופן חלקי. אך בזמן האחרון, הוא בכלל לא עולה גם לאחר זמן רב שבו האתר "נטען". לאחר כמה נסיונות, הבנתי שהבעיה היא בחומת האש. כשכיביתי אותה, האתר עלה מצויין. וכשהיא עובדת - האתר לא עולה כלל. ברשותי Norton 360 גרסא 5.2.0.13. (הכולל בתוכו גם אנטי וירוס וגם חומת אש) חפשתי הרבה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא את ההגדרות של חסימת האתרים. או שהגעתי לכל מני הגדרות מסובכות שהעדפתי לא לגעת בהן. אז השאלה שלי, מה עליי לשנות בהגדרות התוכנה כך שחומת האש תעבוד והאתר יעלה ללא בעיה. תודה רבה, אלון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח להתחבר ל-HWzone עם IE9. מחקתי Cookies ועדיין אני לא מצליח... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים במחשב עליו מותקנת XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) הופיעה פתאום (לא זכרו להסביר לי אם קדמה לכך פעולה מסויימת) ההודעה: admistrator has prohibited access to cd/dvd rom הדבר קרה בחשבון מנהל - שתכלס הינו החשבון היחיד המופעל במחשב, אם כי נוצר גם חשבון dot.net (ע"י התוכנה) וחשבון אורח, שניהם בלתי פיעלים כרגע. במבט על "המחשב שלי" ניתן היה לראות מין סימן אין-כניסה אדום על כל ההתקנים שאינם קשיחים: הכוננים האופטים, הפלופי (שמנותק) וגם ה- DOC. 1. עשיתי חיפוש ומצאתי שהתוכנה "Intel Desktop Utility" (או תוכנות המגיעות איתה) שהיתה מותקנת על המערכת ייתכןואשמה בעניין. 2. עשיתי שחזור מערכת ללפני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך או תוכנה שתאפשר לי להריץ סרטים במהירות כפולה, למען האמת אני רואה הרצאות בוידאו , באוניברסיטה, ואני רוצה להשתמש במהירות כפולה , המערכת שלי היא win 2000 , מה לעשות יש לי פנטיום 2 , אגב עובד מצויין .. או תוכנה אחרת , זה עובד בסטרימינג !. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט באורך של שעה אחת ואני מחפש תוכנה שבאופן אוטומטי תחתוך לי אותו לחלקים שווים של 10 דקות נגיד. יש משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המקום הוא: EDIT-perferences-memory & cache האם אפשר לשנות שם משהו בכדי שהביצועים ישתפרו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב syncios אבל הם שינו שם משהו ועכשיו היא כבר לא ממש חינמית. הרעיון הוא כמובן יכולת להעביר ב drag & drop ממשק קליל נוח וידידותי. ניסיתי לחפש בגוגל ויוטוב אבל הציעו שם דברים שלא כל כך זורמים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-