תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשלוח פקס דרך המחשב (יש לי סורק). שמעתי מחבר שיש תוכנה כלשהי שעושה את העבודה. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם שוב, בצפייה בחלק מהסרטים בMEDIA PLAYER אני מקבל כרגיל EROR שלא ניתן להוריד את המקודד ואני רואה קטעי וידאו AVI באיכות גבוהה ביותר אבל ללא סאונד וזה מה ששמתי לב שאותם סרטים ללא סאונד הם באיכות גבוהה ביותר, בעייתי היא שאין לי שמץ של מושג קלוש איזה מקודד אני צריך, אולי אתם יודעים ? :
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Winamp 2.95. אני לא רוצה להתקין את Winamp 5, מכיוון שהוא כבד מדי לטעמי. הורדתי מהביטורנט מאתר רשמי קבצי וידאו בפורמט OGG (אני לא יודע אם יש לפורמט הזה הרשאות, אבל מדובר בקבצים חינמיים). אני לא יכול לנגן את הקבצים האלה ב-Winamp 2.95 (כנראה שהם דורשים גירסה יותר מתקדמת). אני צריך תוכנה קלה וחינמית שממירה קבצי OGG לפורמט וידאו של Windows Media Player 9 (קבצי AVI/MPG/WMV).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך ואם אפשר להפעיל כתוביות ב-winamp?(גרסה 5)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את Microsoft Office XP. יחד עם החבילה מגיעה תוכנה בשם Microsoft Photo Editor. יש לי את התוכנה הזאת כבר מ-Office 97 ולכן תיפיתי שיהיה בה שינוי לאחר 5 שנים. לאחר ההתקנה לא ראיתי שום שינוי בתוכנה אז מה שעשיתי זה הסרתי והתקנתי אותה מחדש דרך הוספה/הסרה של תוכנה. בכל מקרה עדיין לא ראיתי שום שינוי. ועכשיו לעניין: לאחר ההתקנה של התוכנה סמתי לב שכל קבצי התמונות שמופעלים ע"י התוכנה (jpg, jpeg, gif וכו') לא מוצגים בתצוגת Thumbnails או בפינה התחתונה של החלון ב-Win Me. זאת אומרת שאם אני עושה View\Thumbnails בתפריט באיזה שהוא חלון, כל התמונות מסוג של (jpg, gif ועוד - לא כולל BMP) מופיעות בצורה הבאה: רואים את הסמל של התמונה באמצע ושאר הריבוע מסביב פשוט ריק. אז הלכתי ל-Tools…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
או, לחילופין איך וכיצד מתאימים את התוכנה לחלונות 7? יש הגדרות מיוחדות, שונות? קודם עבדתי ב אקס.פי והיה נפלא. עכשיו הכל "לא עובד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג creative live value (זה כל מה שאני יודע), ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר, אבל אחרי ההתקנה לא קורה כלום (זאת אומרת גם אין את הקבצים של הדרייבר, inf או משהו כזה....רק קובץ exe שלא עוזר לי במיוחד...) אני עם win98...יש משהו ?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לניגון dvd?? תגידו שם של תוכנות אין צורך לשלוח לינק רק שם וגירסה בתודה עמרי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחבר דונגל שמצד אחד מתחבר ל- USB של מחשב ומצד שני יש לו כניסת קומפוזיט וידיאו רציתי להשתמש בדונגל בשביל להמיר קלטות וידיאו ישנות לקבצים בגלל שאני משתמש ב- SONY VEGAS לביצוע עריכות החלטתי להשתמש בה בשביל לבצע את הלכידה לחצתי על CAPTURE בחרתי ב- DV ואז הופיע חלון הלכידה. בחרתי את התקן הלכידה מהרשימה ואז בשורת הסטטוס הופיע device not found מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי אופיס 2007 , ואהוא לא מתקן מילים שנכתבו באופן שגוי איך אני יכול לתקן את זה ?? תודהה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש אנטי וירוס, פיירוול, תוכנה לניקוי רוגלות, תוכנה לניקוי וסידור המחשב (איחוי בדיקת שגיאות וכו'..), ותוכנה לניקוי וסידור הרגי'סטרי. כמובן שאת הכי טובות מהחינמיות P: תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Best Antivirus ----> 1.Avira AntiVir PE Premium 2.G Data Security AntiVirusKit (AVK) 3.AEC TrustPort AV WS 4.F-Secure Anti-Virus 5.Kaspersky Labs Kaspersky AntiVirus 6.Symantec Norton Anti-Virus 7.ESET NOD32 Anti-Virus Wanna Check 10 Antivirus Professional testing On February 2007 http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2007_02.php NOD Poor result....7 ככה הבנתי מכמה מקורות.. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איזו תוכנה טובה יותר מ- VirtualDub שמאפשרת קידוד סרט כמו למשל לחתוך את הכתוביות בסוף... הבעיה ב- VirtualDub היא שלפעמין הסאונד לא מתאים לסרט עצמו וכו... וזה גם הרבה מידי זמן לקודד סרט אחד. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ויעילה יותר? :smilyDJ: :scatter:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם תוכנה שנקראת pocketdivixencoder מהאתר הזה http://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm לאחרונה התקנתי WIN 7 הורדתי את הגירסה האחרונה של pocketdivixencoder והתרגום יוצא לי בגיבריש ניסיתי להחליף פונטים ללא הצלחה אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות אולי תוכנה אחרת למרות שהתרגלתי אליה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב CORE2DUO של HP עם כרטיס מסך מסוג ATI MOBILITU RADEON HD 4650, שאמור להתמודד עם סרטי HD בפורמט MP4 של מצלמת וידיאו SAMSUNG ללא בעיה. אבל, לאחר צפייה בשנים או שלושה קבצים בני 2 עד 4 דקות באמצעות media player המחשב מאט ונתקע. WINAMP, לא מסוגל להריץ את הקבצים. בדיקת משאבי המחשב באמצעות TASK MANGER, מראה כי המחשב מנצל את המעבד ב100%! גם התוכנה עימה הגיעה המצלמה, מנצלת קרוב ל100% מיכולת המעבד. בדקתי את המחשב באמצעות SISANDRA LITE וקיבלתי אזהרה מן הסוג הבא, אם כי אינני בטוח שהיא רלוונטית: Warning W1209 - The video card does not have an interrupt assigned. All modern video cards need an interrupt. Even older PCI video cards work faster if an interrupt is used. F…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מצאתי את NIMO אבל יש הרבה שמועות גרועות אליהן. למישהוא יש המלצה כוללת הכל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שהיא טובה וגם ראיתי כתבה שלה בעיתון... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3064026,00.html
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אני מקווה שהשאלה שיש לי קשורה לפורום הזה- יש לי קובץ ווידיאו של הופעה כלשהי ואני רוצה לצרוב רק את פס הקול שלה. איך אפשר לעשות את זה? LI
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יושב כבר שעתיים ולא מצליח להבין מה לא בסדר... זו הפעם הראשונה שאני מתקין וינדוס 7 (עד היום היה לי XP) אני מתאר לעצמי שלמי שיש וינדוס 7 התשובה צריכה להיות ברורה מאליה עקרונית פעם ראשונה שאני מתקין וינדוס והוא מעדכן דרייברים לבד הכל כביכול מעודכן, הסאונד כביכול עובד, אין חומרה לא מותקנת, ועדיין בפועל אני לא שומע כלום ניסיתי לחבר קלט אחר למגבר אך הבעיה לא במגבר, להסיר את ההתקנה ולהתקין מהדיסק עצמאית, ועדיין לא שומעים כלום השתגעתי, נדפק לי הראש מזה הלוח הוא p5k-e asus הוינדוס בגירסת 64 תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה יש לי בעיה במדיה פלייר, כל פעם שאני רואה סרטונים נגיד באתרים כמו youtube, kontraband אז אני רואה את הסרטונים בצבעים של חום וקור (כחול,אדום, ירוק) אז אתם יודעים אולי מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט נורמלי? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה המאפשרת להתקשר לכל מספר בארה"ב דרך הרשת ... ידוע למשהו אם יש דבר כזה גם לארץ הקודש? ובמקרה כזה האם למעשה אם יש לי (ואין לי!) ADSL אזי אני יכול לשוחח בחינם דרך האינטרנט! הרעיון שלי היה למעשה לנצל את הרשת המהירה שיש לי בטכניון ולדבר דרך הרשת! בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-