תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
hey i need recommandation for security/anti virus program for small business(hotel) we are working with cards issue system and many private and sensetive info. thanks
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי norton internet security 2002 ולאחרונה שמתי לב שהוא חוסם לי גישה לאתרים מסויימים ברשת. ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך ללא הועיל. הוא חוסם לי אתרים כמו ואללה רדיו ובנק הפועלים. אין לי מושג מה הבעיה אך אני יודע שהיא קשורה לפיירוול וזאת מפני שכאשר עשיתי לו diable פתאום הכל עובד. יש למישהו מושג ירוק למה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת אנטי-וירוס חדשה ( Avast ) כעת ברצוני להסיר את הקודמת ( שלא מופיעה בהוספה/הסרת תוכניות של לוח הבקרה גם אין Unnistall) מה עליי לעשות ? התוכנה היא של Symantec
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דרך לגלוש באינטרנט בצורה אנומית ויחסית מהירה. כולל אפשרות להגיב בפורומים ולהיכנס למיילים. אני מכיר דפדפן בשם XB browser אבל הוא מאד איטי ולא תמיד האתרים עולים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב מלא תמונות מבולגנות. אני מחפש תוכנה שיש לה אפשרות לסדר את התמונות בתיקיות לפי תאריכי הצילום (שרשומים ב-exif). יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך משנים את הגודל שלהם? אני רוצה לאחד שני כוננים עם partition magic 7 אבל ה cluster size של כונן אחד הוא 2k והשני 512... איך אני משנה כדי שאני אוכל לאחד אותם? בלי לאבד מידע... תודה! -חציל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מצלמת וידאו של סוני מדגם : handycam DCR-HC27 MiniDV כשאני מנסה לחבר אותה בחיבור firewire יש סאונד של חיבור חומרה חדשה, אך מעבר לכך שום דבר. כמו כן שאני מנסה לדגום קטעי וידאו דרך תוכנת עריכה היא לא מזהה את המצלמה. אני בטוח שיש קשר בין הדברים, אני די בטוח שמעבר לסאונד המחשב לא מצליח לקבל נתונים מהמצלמה. ד"א אני משתמש בWINDOWS 7 מקווה ששאלתי בפורום הנכון. מחכה לתשובות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ש לי את SUPER, אבל רציתי לדעת אולי יש תוכנה יעודית, שיותר טובה ממנה לסוג הקובץ הספציפי הזה. אה, וגם - אם מישהו מבין פה בהגדרות של MP3, אשמח אם יוכל לפרט לי אילו הגדרות קידוד מומלצות לקבצי קול (כי 128KB זה קצב סיביות מוגזם לדעתי. ב SUPER יש 2 פרמטרים - קצב הסיביות, ועוד משהו של מגהרצים, שאין לי מושג על מה הוא משפיע. אשמח לדעת גם על מה לכוון אותו..) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני עורך בפרימיר אלמנטס ונוכחתי לדעת שכמה שהמחשב שלי חזק לאחר עבודה ארוכה על פרויקט של וידאו של שעתיים וחצי כולל אפקטים של תיקוני צבע ומעברים זמן הרינדור שיקח לי לעשות בAVI UNCOMPRESSED הוא 50 דקות על כל 5 דקות בTIME LINE בכל מקרה יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים ושמעתי על דבר שקוראים לו render farm חיפשתי מידע באינטרנט אבל כמעט ולא מצאתי כלום על render farm ב פרימיר חוץ מהודעה אחת שאמרה שזה מבוצע אבל לא הסבירה איך חוץ מזה שלושת המחשבים ברשת הם p4 3000gh 1000 ddr עם כרטיסי רשת של 100/10 ככה שיעזור לי המון ברינדור אם אני אוכל להשתמש בשלושת המחשבים במכה אחת האם משהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה שיודעת לטפל בקבצי MKV כמו הוספת כתוביות לשנות פונט גודל שתוצג הכתובית, אם היא יודעת לעשות דברים נוספים זה פלוס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעוזרים שלום, זה לא פעם ראשונה שאני משתמש בנגן, לאורך השנים במערכת XP לא היו לי כל בעיות איתו , לאחרונה עברתי למערכת הפעלה 7 , ומאז איני מצליח לנגן כתוביות, משמע כל פעם שאני טוען כתוביות תואמות לקובץ,התרגום מופיעה לכמה שורות ופשוט נפסק ,גם תרגומים בשפות זרות, איני מבין מה הבעיה אשמח אם מישהו יכול לתת לי מענה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הסתבכתי לגמרי בגלל עצות שקבלתי הסרתי את כל CODEC והMEDIA PLAYER ועכשיו אני לא יכול לפתוח כל קובץ כי אני מקבל הודעה משונה ניסתי להתקין מחדשוהMEDIA PLAYER11 וזה לא יורד לי התקנתי CODEC חדש ועכשיו אני מקבל את ההודעה הזו ניסתי להפעיל אם תוכנת VLC media playerוגם ההודעה הזו מתקבלת --------------------------- Windows Media Player --------------------------- To finish installing Windows Media Player, restart your computer and then log on as an administrator or a member of the Administrators group. מה לעשות דחוף
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שלום לכולם, האם ניתן להתקין את NORTON INTERNET SECURITY על WINDOWS XP ? אני זוכר כמה בעיות עם התוכנה, האם יש גרסה מיוחדת ל XP ? או שניתן להוריד פאטץ ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי תוכה עם מאגר ספרותי, שניתן להדפיס ממנו עמודים במדפסת פיזית בלבד. כאשר אני בוחר באפשרות ההדפסה מדפסת וירטואלית (PDF) התוכנה עולה על זה ולא מאפשרת. אשמח לדעת אם ישנה דרך לעקוף את הבעיה / תוכנה המדמה פעילות של מדפסת פיזית. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ואני רוצה להשאר אם הרשימה שלי באיי סי קיו, איזה קבצים אני צריך לצרוב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי אופיס 2007 , ואהוא לא מתקן מילים שנכתבו באופן שגוי איך אני יכול לתקן את זה ?? תודהה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה חברים שלי, אני רוצה לצרוב סרטים על פורמט VCD ואני מדבר על סרטים מלאים, סרטי קולנוע. אני משתמש ב NERO אבל שם, הוא לא מכליל את כמות המגה בייט שהסרט לוקח, אלה את קמות הזמן, בדיוק כמו ב AUDIO CD. אז ככה בעצם אני לא יכול לצרוב כמעט שום סרט כי האפשרות המקסימלית היא 80 דקות. זה רק אצל NERO, או שזה תמיד ככה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להעלות קובץ swf ו fla והעליתי חרס בידי. אפשר להמיר את קובץ הפלאש לפורמט אחר ? איזה ? כיצד ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו kaspersky ניתנת להורדה מאיפה שהו???
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה יש להוריד כזו (ורצוי שיהיה משהו טוב... )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה מרחוק טובה וחינמית (ללא הגבלת זמן) תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי את NIMO אבל יש הרבה שמועות גרועות אליהן. למישהוא יש המלצה כוללת הכל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשלוח פקס דרך המחשב (יש לי סורק). שמעתי מחבר שיש תוכנה כלשהי שעושה את העבודה. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-