תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אם איזו תוכנה אפשר לעשות RIPPING לDVD לפורמט VCD (אם בכלל)?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בflaskMpeg וב virtual dub בשביל כיווץ סרטים ויש לי שאלה בנושא: אני רוצה להשאיר לסרט את הac3 stream שלו. בflaskMpeg יש אופציה שמפרידה את הסרט לשני קבצים הסרט עצמו (video בלבד) בקובץ עם סיומת avi והאודין בקובץ נפרד עם סיומת ac3 השאלה שלי זה איך לאחד בינהם, בvuirtual dub מצאתי רק אפשרות לאחד עם קובץ אודיו רק אם הוא מסוג wav
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של ATHLON XP 2100+ 512 DDRAM 333MHZ Gainward GF4 TI4600(Detonator 29.42)i Gigabye GA-7VRXP WIN XP PRO אני מריץ את התוכנה כדי לבדוק את הביצועים הגרפיים של המחשב ובסוף כל המבחנים אני מקבל רק 7410 נקודות שזה ממש קצת בעוד אלו מטום הארדוור מקבלים עם אותו מפרט כ 10000+ נקודות. אני מריץ הכל על Default Settings ולמרות כך הוא רושם לי: The Benchmark was not run using under default settings בקיצור מה הבעייה אי פותרים אותה מה אתם חושבים איך לעזור לי וכו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים... לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב שלי ואני רוצה לבדוק את תקינות הזכרונות. הבעיה היא שאין לי מושג איך עובדים עם ה-Memtest... אני זוכר שפעם היה פה סטיקי לגבי השימוש ב-Memtest אבל משום מה אני לא מוצא את זה... אם מישהו יוכל לתת לי קישור למקום שמסביר איך משתמשים בתוכנה, או לחילופין, יוכל להסביר לי איך משתמשים בה... אני אודה לו מאוד! אגב... במה כדאי להשתמש? ב-86 או ב-86+? תודה אנשים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשלוח פקס דרך המחשב (יש לי סורק). שמעתי מחבר שיש תוכנה כלשהי שעושה את העבודה. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קראתי שניתן לשמור את ההודעה שמופיעה במסך הכחול של ה Windows ובצעתי את אותם הגדרות שאם זה יקרה לי אז אוכל לפתור את הבעיה. היום הופיע לי פתאום המסך הכחול , רציתי לדעת: 1. איפה נשמרת ההודעה? 2. למה זה קרה פתאום? 3. איך אני יכול לתקן את הדבר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער שהגימור לא משהו, לא הייתה לי סבלנות צירפתי תמונה מקורית של מכונית מרצדס, ואת הגירסה שאני עשיתי: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת- אני רוצה להוריד את ההתקנה במחשב שעליו מותקן win98 (ואינטרנט מהיר) כדי להתקין על מחשב עם win xp ואינטרנט איטי יותר... מאיפה עושים את זה? חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי... ועוד משהו, כדי לא לפתוח ת'רד חדש מהי התוכנה הטובה ביותר לצריבת DVD מכל הפורמטים וגם לצריבת CD רגיל? מהי הגרסא המדוייקת? תודה, נדב
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה איני מצליח לצפות בתכני VOD באתר מאקו אלא אם כן אני מבטל את ABP. יש פתרון יותר אלגנטי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד גרפיקה ממחושבת בעתיד ואני רוצה לדעת קצת על התחום מזה בכלל גרפיקה מצאתי קצת מדעי בפקידה על השיטות ולא כול כך הבנתי אולי כי לא התעמקתי מספיק זה הציטוט:השיטות הנפוצות לייצוג התוכן החזותי מתחלקות לייצוג על ידי תמונת מפת סיביות וייצוג בצורה ווקטורית-גאומטרית. האופן הראשון נפוץ יותר לייצוג דו ממדי והשני גם לדו ממדי וגם לייצוג תוכן חזותי תלת ממדי. ייצוג ווקטורי מבוסס על גאומטריה אנליטית ובו הדיוק אינו מוגבל על ידי התמונה הסופית אלא אך ורק על ידי יכולתו של המחשב לייצג ולחשב בנקודה צפה. בייצוג זה מקובל הייצוג הפרמטרי. על ידי פרמטר אחד, לדוגמה, ניתן לתאר עקום (במישור, במרחב ואף בממדים גבוהים יותר). וע"י שני פרמטרים משטח. גוף במרחב ניתן להגדיר על ידי אוסף משטחים התוחמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי הארד דיסק נייד לגיבוי המחשב. (WD 2.5" אם זה רלוונטי). מחפשת תוכנה ליצירת גיבוי למחשב, שתוכל לגבות ולחזור ולגבות את המחשב מידי פעם בפעם. תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרך לגלוש באינטרנט בצורה אנומית ויחסית מהירה. כולל אפשרות להגיב בפורומים ולהיכנס למיילים. אני מכיר דפדפן בשם XB browser אבל הוא מאד איטי ולא תמיד האתרים עולים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מבצע חיפוש של זמר מסויים ביוטיוב אני מקבל נניח 7 דפים כאשר בכל דף יש בערך 10 סירטונים. אני משתמש בתוכנה שמורידה סרטון סרטון וזה לוקח לי הרבה זמן. ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו HTTRACK ו-Offline Explorer שיודעות להעתיק אתרים שלמים ולא הצלחתי. ניסיתי להוריד גם עם BitCommet ו-FlashGet כאשר בדף המבוקש לחצתי קליק ימני ואז בחרתי את האפשרות download all with bitcommet/flashget ולא הצלחתי. אני יודע שיש אופציה של download them all ב-FIREFOX. אבל אני לא מכיר את הדפדפן הזה לעומק.האם מישהו מכיר איזו אפשרות לבצע את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה מסויימת שיכולה להגביר את העוצמה של שירים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הנה רקע (פשוט מאוד להכנה) שהכנתי בפוטושופ, מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ אודיו באורך שעה וחצי ואכשיו אני רוצה לצרוב אותו על דיסק של 700 ואי אפשר כי הזמן של הדיסק קצר. השאלה היא איך אני מפצל קובץ אודיו לשתי חלקים באיזו תוכנה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחילה אצלי היום בעיה מוזרה מאוד ב BS PLAYER, רגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו מסויים הוא מראה לי שגיאה. ויוצא מהתוכנה בERROR של וינדוס, אני אצרף תמונה של השגיאה שהוא כותב: תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי לקודקים אחרים במחשב כדי שאוכל להפעיל בקלות HD הבעיה היא שמאז אני לא מצליח שאוטומטית הנגן שיריץ את קבצי הוידיאו שיש לי במחשב יהיה media player classic. הורדתי אותו כקובץ של exe. וכשאני עושה "open with" ואז בbrowse לוחץ עליו, הוא לא מופיע לי ברשימה של הנגנים בחלון. אז עכשיו הדרך היחידה שאני מצליח להריץ עליו קבצים- זה קודם לפתוח את הנגן ואז לגרור אליו את הקובץ.. האם יש דרך שאני אצליח להריץ אוטומטית איתו ולא לעשות את כל זה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה מפעילה את אובונטו לינוקס. אני יכול להפעיל מערכת הפעלה אחרת ? איך ? בהוספת תוכנייות {?ADD PROGRRAMS} אני אמור להתקין תוכנות (בVMWARE)? אני לא יכול ,צריך סיסמה... או שאי אפשר , כי המערכת לא מותקנת בהארד דיסק?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיראו התקנתי את התוכנה ניסיתי לעשות גיבוי יש לי שני ארדיסקים אחד פאט32 ואחד אנטיאפאס. אוקיי על האנטיאפאס מותקן הווינדוס אני רציתי לגבות אותו על הכונן של הפאט 32 טוב הוא מתחיל לעשות לי את התהליך עושה לי ריסטארט למחשב והכל טוב ויפה הוא מעלה את התוכנה בדוס ואז מראה שעון חול ונתקעעעעעעעעעעעעע!!!!!!! מכאן הכל מתחיל להשתגע!!! טוב אמרתי בטח חד פעמי, ננסה שוב עשיתי רסטארט והוראתי לו לחזור על התהליך שהוא ניסה מקודם שוב אותה סיטואציה!!! טוב אני מנסה לחזור לווינדוס, לא חוזררררר לייי וזה מחשב חדש שבניתי והתקנתי ימבא דרייברים לקח לי שעה!!! נחשו מה, כל מה שניסיתי לא הלך נאלצתי לפרמט שוב!!!! 2 פירמוטים ביום אתם לא יודעים איזה סבל!! בקיצור מה שאני רוצה להגיד שאני מאז ומתמיד השתמש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני נקתל בהרבה בעיות בכרום החדש (גירסא 6.0.472.62), נגן ה shockwave נסגר כל הזמן, הכרום נתקע וכד'. האם עוד מישהו נתקל בכך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בתוכנה sub to ssa. ניתן להוריד את התוכנה מה-mirror שבכתובת הבאה: http://www.softpedia.com/progDownload/SUB-to-SSA-Download-81424.html עד עכשיו הייתי מצליח בעזרת התוכנה לשלוט בגודל של התרגום. עכשיו פתאום אני לא מצליח בגודל, והוא יוצא גדול מדיי (גם אם אני בוחר בפונט בגודל 8). אשמח לקבל פיתרון לבעיה. אם זה משנה, אני עובד עם Win xp + sp3 באנגלית. תודה מראש, שנה טובה וחג שמח, dr70
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- MS Access 2003. נכון לעכשיו, ברגע שאני רק מפעיל את התוכנה, בין עם דרך תוכניות או בלחיצה על קובץ מבוקש, התוכנה נסגרת מיד לאחר הפעלתה ועולה החלון ששואל האם לשלוח דוח שגיאות. הסרתי והתקנתי את התוכנה וניסיתי כל דרך אפשרית אחרת בעזרת חיפוש נרחב לסדר את הבעיה, אך איני מצליח. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
או, לחילופין איך וכיצד מתאימים את התוכנה לחלונות 7? יש הגדרות מיוחדות, שונות? קודם עבדתי ב אקס.פי והיה נפלא. עכשיו הכל "לא עובד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך מכווצים קובץ אינדיזיין בסגירה על PDF מבלי לפגוע באיכות שלו? ניסיתי ב- RAR וב - ZIP וגם בסגירה על איכות נמוכה באינדיזיין ולא הצלחתי להפחית את משקל הקובץ מבלי לפגוע באיכות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-