עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קניתי DVD חדש מהדגם LG 9723P והוא ממש מצויין, קורא את כל הפורמטים, חברה אמינה, בקיצור אפשר לראות סרטים בראש שקט. כמובן שבהתחלה הייתי חייב לעשות את הטעות הנוראית ולקנות אחד שקורא כתוביות והכל ב400 ש"ח אבל תוך שבוע החלפתי אותו בLG וההבדל הוא שמיים וארץ. יש רק בעיה אחת מוזרה, הוא קורא את התרגום כשהוא מגיע בקובץ בנפרד, אבל פשוט אין לו פונטים בעברית, ולפי מה שהמוכר אמר (הוא נראה אחד שמבין בסחורה) שלדגם הזה לא הולך לצאת עדכון אף פעם שזה ממש מוזר... בכל מקרה איך אני יכול להדביק תרגום לסרטי DIVX בדרך הפשוטה והטובה ביותר?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by ag43,

מישהו מכיר תוכנות טובות לIPOD VIDEO שמחליפות את הITUNES מוסיפות פיצרים, עברית וכו'? גם אתרים יעודיים יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by QQQ,

נניח ויש לי תמונה בגודל של 2000x2000 פיקסלים, והרזולוציה אצלי היא 1920x1080, איך אפשר לבחור חלק מסויים מתוך התמונה כדי להגדיר אותו רקע? יש תוכנה שעושה את זה? אגב, מ"ע - WIN 7 ULTIMATE x64

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by amitay,

[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Dr Hardware,

אצלי זה חבילה של סקיוריטי של F-Secure שלוקחת עם כל הפרוססים שלה טוטאל 33 מגה. כוללת אנטיוירוס פיירוול ומעדכן אוטומטי. זה נחשב נורמלי? כי המחשב זז טוב סה"כ... זה ממש ממש הרבה? כי אחרת אני אחליף אפלו שאני אוהב את זה *כמה זה אצלכם? נא לא לגלוש לעניינים של המלצות ושטויות... כבר עברנו על הכל

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by אוהב מחשבים,

לילה טוב לכולם ברצוני לקבל לינק על איך להתקין את תוכנת יוטורנט במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם לינק על איך אני מוסיף כתוביות לסרט?

7. Started by nimni,

שלום לכם, יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך אני פותר אותה. כאשר אני מנסה להוריד משהו דרך ה-EMULE רושמים לי שיש בעיה בקובץ PART . שאי אפשר לשמור בה או שאי אפשר לפתוח. למישהו מוכרת בעיה זו ? ניסיתי להוריד EMULE מגירסה אחרת ועדיין יש את הבעיה. אנא עזרו אני מפסיד המון בגלל שהתוכנה לא עובדת. תודה מראש נימי

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  8. שלום רב, מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 384MB זיכרון שנרכש לפני 12 שנה מתקשה מאוד להריץ את הפרק האחרון של "יצאת צדיק" (כל הזמן נתקע). רציתי לשאול איך אני צופה בפרק על גבי המדיה פלייר של וינדוס? יש צורך להעתיק קישור לחלון הייעודי אבל לא מצאתי מהו הקישור הנכון. מדובר בחלונות XP מקורי. תודה לעונים, גיא.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by overload,

לפעמים כשאני מוריד משרתים מסוימים החלון של ההורדה נפתח אבל ההורדה לא מתחילה ואז מופיעה לי ההודעה בחדר: [glow=red,2,100]"You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer."[/glow] איך אני מבטל את ה DCC pending כדי להוריד את הקובץ?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  10. יש לי כונן USB CRUZER של SANDISK עם מערכת U3 עליו. מעולם לא השתמשתי במערכת הזו כי לא היה לי צורך ותמיד עצבן אותי שהיא לא עובדת עם WIN7/VISTA. לאחרונה אני צריך להפעיל את המערכת כדי אני מתנייד הרבה ואין לי מחשב נייד , אך לפי מה שאני מבין SANDISK הסירו את התמיכה מהמערכת. שיטוט קצר באינטרנט הפנה אותי לכתבה מלפני שנתיים שאומרת שSANDISK הכריזה שהם מפתחים מערכת חלופית שתהיה זמינה תוך שנה (מאז עברו שנתיים), אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר חלופי. האם מישהו יודע על מה מדובר ויכול לעזור ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. פתאום במקום להראות לי חלון שמירה כזה: הוא מראה לי חלון כזה: זה קורה רק בקבצים מסויימים כמו exe וrar. איך אני מחזיר שזה יראה לי בכל סוגי סיומות הקבצים, את החלון שמירה מהסוג הראשון

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה עם קבצי וידאו כשאני מפעיל אותם יש רק קול אין תמונה ואין כל קשר לקודקים או לנגני מדיה הורדתי את כל מה שדרוש בתודה, מאור. עריכה: משהו יודע מה לעשות בבקשה?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

היי, אני רוצה לצלם תהליך בנייה. בשביל זה יש לי לפטופ + מצלמת רשת + תוכנה שתצלם אוטומטית תמונה כל כמה שניות. כלומר - לצלם תמונות במשך 3.5 ימים בערך וליצור סרטון באורך 5 דקות +- לפי מה שחשבתי יהיה לי צורך ב200fps לפחות.. (תמונה כל 5 שניות) ב Movie Maker (של ויסטה) אפשר עד 8fps (אפשר מעבר של 0.125 שניות בין כל תמונה). עכשיו - 200fps זה לא יעיל, אפשר לשמור סרט ב200fps בכלל? ובכל מקרה לא יבחינו במעבר ל60/70 מבחינת כמה שהסרט יראה חלק, אז עדיף לרדת ל60fps? עכשיו הבעיה העיקרית - אני צריך תוכנה שאפשר בעזרתה להעביר תמונות כל 0.005 שניות? או כל 0.013 שניות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Oab,

יש לי סרט בפורמט Avi ואני רוצה להעביר אותו לווידאו אין לי Tv-Out על כרטיס המסך אך יש לי כרטיס טלוויזיה האם ניתן להעביר את הסרט לווידאו ואיך מחברים את החוטים. יש לי תוכנה AbodePremier או EditStudio בשניהם לא הצלחתי. תודה.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by guylederer0,

אהלן אני מקליט קומנטרי ולמרות כל המדריכים והטיפים לא הצלחתי להגיע לאיכות שאני רוצה בתוכנה Audacity הבעיה היא כמו של כולם היא רעשי רקע כשאני לא מדבר וגם כשאני מדבר אני לא מצליח להגיע למשהו נקי עם ה Noise Removal אני ממש משתגע כאן ואשמח לעזרה גיא

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by NiTRo37,

אני רוצה לפרמט את C , אם אני יפרמט אותו ואתקין מחדש את ווינדוס , האם הקבצים שעל D ישארו שם?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by zzroni,

ב - virus definitions כתוב error . כשאני מנסה לעדכן הוא אומר לי שהכל מעודכן. מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by wow,

או משהו כזה. שמעתי שהיא טובה. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by Jack_g,

יש לי שרת שמתוקן עליו ה NORTON INTERNET SECURITY וגם SQLSERVER ברגע שה NORTON פועל שום עמדה לא יכולה לגשת לשרת ולעבוד עם ה SQLSERVER ואפילו סתם לגשת לשיתופים ואפילו אי אפשר לעשות PING לשרת מעמדה, זאת אומרת שה NORTON סוגר את כל פורטים. אני לא מוצא איפה בנורטון אני יכול להגדיר שהוא לא יחסופ פורטים מסויימים כגון 137 שזה הפורט של שיתוף או 23 של TELENET. תעזרו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  20. היי, יש לי מצלמת רשת מחוברת למחשב בUSB+מיקרופון, ואני מחפש תוכנה מומלצת לצילום בעזרתה. לא מצאתי את התוכנה המקורית שאיתה באה המצלמה. אני רוצה שהיא תצלם וידאו (באיכות הכי גבוה שהיא מסוגלת, בטח 360P.. לא חובה אודיו) ללא הפסקה (כל עוד המחשב דלוק כמובן..) ותשמור את הקובץ, ולאחר כל זמן/נפח מסויים תיצור קובץ חדש, וככה תמשיך. יש משהו טוב לדברים כאלו או פשוט לחפש והראשון שעולה יעשה את העבודה? -- עכשיו, אם אפשרי, אני רוצה לחבר מצלמה נוספת למחשב (גם כן USB), ושהיא תבצע את אותו הדבר בו זמנית (ממיקום שונה). יש חיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by rjjb7,

לאחרונה אני מקבל הודעה ע"י האנטי-וירוס שלי שישנו קובץ הממוקם בספריית WINDOWS תחת system32 בשם winxp המזוהה כוירוס. האנטי-וירוס (AVG) ככל הנראה לא מסוגל למחוק אותו למרות שניסיתי את האפשרות. ולא רק זה אלא בכל פעם שאני מנסה להכנס ידנית לכונן של הווינדוס, האנטי-וירוס לא מאפשר זאת ומקפיץ את התראת הוירוס הנ"ל. כיצד ניתן להתגבר על העניין ולמחוק את הקובץ המציק?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by Delux,

לא DIVX ו MEDIA PLAYER תודה!!!!! ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ברשותי לוח אם של GIGABYTE DS3 , אני משתמש ביציאה האופטית .... עשיתי TEST בהגדרות הקול בויסטה ושמעתי צליל נפרד בכל 5.1 הרמקולים שמסביבי...(וראיתי בתצוגה של הרסיבר את כל 5.1 הרמקולים פועלים) זאת אומרת שזה עובד... אך ברגע שראיתי LOST או PRISON BREAK באיכות 720 HDTV דרך ה MEDIA PLAYER של הויסטה זה לא ידע לפזר לי את הקול (הרסיבר הראה לי רק 2.1) מישהו חושב שהמדייה פלייר לא יודעת לעבד את הקול ??? (יש תוכנה אחרת) יש קובץ וידאו שאוכל להוריד ולבדוק איתו שזה באמת פועל ??? תודה רבה!ת אני סומך עליכם! גיא

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  24. קניתי דיסקים של silver line 780 מגה ועמרו לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הנרו אולי תדריכו לי מה צריך להסות בבקשה

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  25. רציתי לדעת אם יש כבר קובץ מוכן שאני יכול להכניס ללוח שנה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל וגם פה אבל לא מצאתי תוצאות מתאימות כל כך. תודה לעונים, עידו.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.