תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היה לי פיירפוקס 2, עכשיו יצא חדש אז הורדתי את גירסא 3 ומשומה אחרי שהסרתי והתקנתי זה נראה אותו דפדפן. ולפ האתר ושותתות בפורום אנשים אומרים שהו השתנה מבחינה גרפית. באודות זה מראה על הגירסא ה-3. מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הרידר שיש לי עכשו אבל אני לא יודע לאיזה גירסה כדאי... אני צריך את הגירסה הכי קלה בלי טולבארים ובלי עידכונים אוטומטיים שתוקעים לי את המחשב... במשך שנה סבלתי עם ה-8, לכן אני נזהר בהתקנה הפעם... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שלום לכולם, האם ניתן להתקין את NORTON INTERNET SECURITY על WINDOWS XP ? אני זוכר כמה בעיות עם התוכנה, האם יש גרסה מיוחדת ל XP ? או שניתן להוריד פאטץ ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה במייל של gmail. אני לא מצליח להוסיף אנשים לשליחה מרשימת התפוצה שיש לי. כשאני לוחץ על הכפתור הכחול למעלה הוא כותב שיש לי בעיה עם חוסם פופאפים אבל ניטרלתי את כל התוכנות שהיו לי וזה עדיין לא עבד לי. מה אני יכול לעשות.? תודה..ניר.
-
אם אני רוצה לשמור את רשימת הcookies שאינה מורשה להישמר בדפדפן, האם מספיק להעתיק את כל ספריית הprofile של firefox שיש בתוך הDocuments and settings.... של המשתמש שלי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין McAfee במערכת הפעלה windows 7 וקבל את ההודעת שגיאה הבא : ואני לא מצליח לפתור את הבעיה בעזרת הפתרון שהם נותנים מישהו מיכר את הבעיה הזו ויכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש אלון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש ברשותי עותק (חוקי כמובן) של סרט DVD ואני רוצה לנגן אותו דרך HDD חיצוני שמתחבר ב USB ,איך אני יכול לעשות את זה? עם HDD פנימי אני יכול להמיר את ספרית ה VIDEO TS לקובץ אימג' (NRG) ואז לנגן אותו בכונן וירטואלי....איך עושים את זה עם כונן USB ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרט הוא קובץ ISO ואני רוצה להוציא אותו שיהיה MPEG או AVI כדי שאוכל ליצרוב אותו על דיסק דיוידי עם עוד כמה סרטים אחרים... יש למישהוא רעיון תוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזו גירסה של nero עובדת על 64bit ואיזו גירסה של nero מומלצת?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואודה מאוד אם תענו גם על חלק מהם, עפ"י ידעכם כי רב. ברשותכם רבותיי: 1. האם אפשר לחפש כל שם קובץ, גם כזה שלא מאונדקס עפ"י תוכנו, לדוגמא קובץ EXE או AVI? המטרה רק למצוא באיזו תיקייה הוא יושב, בלי לחרוש את ההרד דיסק של קרוב לטרה-בייט שלי. (כלומר אפשר להפסיק להשתמש ב-AvaFind?) 2. האם התוכן המאונדקס ללא הגבלת גודל? בגוגל רק 5000 מילים ראשונות של נניח קובץ טקסט מאונדקסים - חפש מילה שהופיעה אחרי כן - לא תמצא. 3. האם קיים תוסף שמחפש בתוך קובצי RAR כמו שיש לגוגל? כלומר אני רוצה לחפש שם של קובץ שאני יודע שיושב באיזה קובץ דחוס, שאין לי מושג איפה הוא עצמו יושב או מה שמו. 4. האם מאנדקס קבצים ללא סיומת או עם סיומת LOG בתור טקסט? לגוגל היתה בעייה עם זה... 5. האם מחפש עברית בתוך קובצי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר פירמוט, המחשב עובד למשך מספר שבועות כמו שצריך ללא בעיות ולאחר מכן פשוט מסרב לגלוש באינטרנט... אין בעיית תקשורת מכיון שאני מצליח לגשת מהמחשב למחשב אחר ברשת. הדפדפן מסרב לפתוח אתרים. ב-process אני רואה כמה תהליכים שלא אמורים להיות קיימים. כמו שאמרתי ניסיתי לפרמט את המחיצה עם מהערכת הפעלה מספר פעמים. קיימת מחציה נוספת במחשב שאני מניח שבה הבעיה, שמכילה הרבה חומר שאני לא יכול לוותר עליו. ניסיתי לסרוק עם ESET ועם SPYWARE TERMINTOR, לא עוזר. אני כבר די מיואש.. יש רעיונות? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מריץ כתוביות במדיה פלייר ? יש לי סרטים ואני מוריד כתוביות איך אני שם אותם במדיה פלייר למעשה אני אוהב להשתמש בתוכנה זו ואני יודע שיש תוכנות אחרות האם יש אפשרות?? תודה ושבוע טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהביטורנט שלי מוריד במהירויות מאוד גבוהות (מגה וחצי- 2), אבל הוא מסרב לעבור את ה25 ק"ב בהעלאה. הוא פעם היה מעלה 500-700 כמו כלום,ולא שיניתי שומדבר מבחינת החיבור. לטורנטים יש הרבה ליצרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? החיבור הוא 15 הורדה על 5 העלאה (לא בארץ). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי norton internet security 2002 ולאחרונה שמתי לב שהוא חוסם לי גישה לאתרים מסויימים ברשת. ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך ללא הועיל. הוא חוסם לי אתרים כמו ואללה רדיו ובנק הפועלים. אין לי מושג מה הבעיה אך אני יודע שהיא קשורה לפיירוול וזאת מפני שכאשר עשיתי לו diable פתאום הכל עובד. יש למישהו מושג ירוק למה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקרופון ושמעתי על תוכנות שאפשר בעזרתן להכתיב למחשב למשל בוורד דרך המיקרופון מכירים כאלה תוכנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה יש לי בעיה במדיה פלייר, כל פעם שאני רואה סרטונים נגיד באתרים כמו youtube, kontraband אז אני רואה את הסרטונים בצבעים של חום וקור (כחול,אדום, ירוק) אז אתם יודעים אולי מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט נורמלי? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני משתמש ב-Winamp 2.95. אני לא רוצה להתקין את Winamp 5, מכיוון שהוא כבד מדי לטעמי. הורדתי מהביטורנט מאתר רשמי קבצי וידאו בפורמט OGG (אני לא יודע אם יש לפורמט הזה הרשאות, אבל מדובר בקבצים חינמיים). אני לא יכול לנגן את הקבצים האלה ב-Winamp 2.95 (כנראה שהם דורשים גירסה יותר מתקדמת). אני צריך תוכנה קלה וחינמית שממירה קבצי OGG לפורמט וידאו של Windows Media Player 9 (קבצי AVI/MPG/WMV).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון האייסי מתנתק לי מדי פעם , זה יכול לקרות אחרי 5 דקות וזה יכול גם לקרות אחרי שעה. רציתי לשאול אם גם אצלכם הבעיה מופיעה והאם הבעיה היא אצלהם בשרתים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אנטי ווירוס טוב חזק בשיא ההגנה אחשיו אני לא רוצה נוד 32 או קספר סקיי
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בChrome בנייד שלי כדי לחסוך במשאבי מערכת אבל מאז שעשיתי פירמוט והתקנתי אותו מחדש (דרך האתר של גוגל) הוא פשוט קורס כל כמה דקות. עוד בעיה מוזרה איתו זה שהוא מוריד אוטמטית קבצי PHP קטנים בלי לשאול אותי ושומר אותם בתיקיית ההורדות. יש פתרונות ל2 הבעיות שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם WIN 7 64BIT שמותקן בו פלאש 10.1 קבצים שמסתימים בSWF מזוהים אוטומטית ע"י האדובי פלאש ועובדים מצויין. לעומתו מחשב נייד מערגת הפעלה זהה שהתקנתי בו פלאש, אני רואה אותו ברשימת התוכניות, אבל הקובץ לא מזוהה. לחיצה על מקש ימני וחיפוש תוכנה לשיוך בצורה ידנית, הפלאש לא מופיע באופציה לבחירה. רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון לשאלה מהסוג הזה... אני משתמש ב-AVG בגירסתו החינמית ובזמן האחרון הוא כל הזמן צועק עליי ש-svchost.exe הוא סוס טרויאני. לאחר שעברתי על מספר לא קטן של פוסטים ברחבי האינטרנט אני מוכרח להודות שאני מבולבל לגמרי. מצד אחד מדובר ב-service חשוב לפעולה התקינה של מערכת ההפעלה ומצד שני יש לי מספר תהליכים כאלו שרצים במקביל ב-task manager, משהו שלמיטב ידיעתי לא אמור לקרות. איך אני מוודא שאכן מדובר בסוס טרויאני שניתן למחוק בביטחה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או דרך להציג תמונות על כל המסך , ללא פסים שחורים תוכנה שיודעת להציג על כל המסך . התוכנה שמגיעה עם הפונקציה בסיסית של וינדוס 7 מציגה לי עם פסים שחורים אם למישהו ישי פיתרון לזה זה גם מעולה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-