עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Odedb52,

שלום! עבודת פוטושופ ראשונה שאני מפרסם כאן.. כל הקיט 100% פוטושופ! שום חלק לא מודבק מתמונה אחרת חוץ מהאגזוזים). אז..... הנה התוצאות : לפני: http://img512.imageshack.us/img512/9376/seatbeforebk0.jpg אחרי: http://img512.imageshack.us/img512/6940/seatafteres7.jpg גמר חתימה טובה לכולם, והכי חשוב, צום קל! עודד ב.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://www.kaspersky.com/trials נה ההבדלים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. פשוט משגעים אותי בפתרון תקלות ואין לי כוח כל פעם לרדת למטה. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת השתלטות מרחוק על מחשב בבית ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. את התוכנה מפתח ישראלי שגר בתל אביב, והוא מחפש בטא טסטרים. התוכנה נקראת Rodi. ובנוסף לחיפוש מובנה היא יכולה גם להסתיר את הIP שלכם. (בעיקרון דומה לIP Spoofing) מאחר ואני עייף לא אפרט כרגע איך זה עובד, אלא רק אתן לכם לקרוא בעצמכם את המקור. http://blogs.zdnet.com/open-source/?p=303

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם! יש לי מקלדת של SILVER LINE עם הרבה מקשי קיצור חוץ מהמקשים הרגילים.. למשל כפתורי נגן (הפעלה, עצירה, ווליום..) ומקשי קיצור לדפדפן (דף בית , הקודם, הבא...) בקיצור אני מקווה שהבנתם לאיזה מקשים אני מתכוון... עכשיו יש לי כמה כפתורים שבברירת מחדל שלהם מפעילים כמה תוכנות שאני לא רוצה שהם יפתחו אלא תוכנות אחרות... למשל... כפתור הנגן מדיה... כשאני לוחץ עליו נפתח לי BSPLAYER ואני רוצה שיפתח לי WINAMP ניסיתי להגדיר בתוכנות עצמן ולא ראיתי אפשרות כזאת... ניסיתי להכניס בקיצור דרך את האפשרות להפעיל את התוכנה ע"י לחיצה על הכפתור הרצוי אבל משום מה הוא לא נותן לי אפשרות לעשות זאת... יש לי גם תוכנה שיכולה לעשות את זה... אבל היא מסורבלת ולא נוחה... אולי אתם יכולים לעזור לי... אולי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shedox,

חשוב לציין שזה לא פעם ראשונה שאני מריץ סרט HD .. הבעיה היא שכשאני פותח את הסרט ב BSPLAYER או ב Media player classic הסרט עובד אבל הוא כל שנייה קופץ 10 שניות אחורה וככה אי אפשר לראות את הסרט. הסרט עצמו עובד בנגן אחר שהוא לא מוכר אבל אין בו תמיכה בכתוביות . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אחים שלי אני צריך תוכנה שהופכת קבצי קויקטים לקבצי מדיה פלייר! יש לי מצלמה שאני מסריט איתה ואני מעביר את זה למחשב אז זה קובץ קויק-טים , עכשיו הבעיה " אני רוצה לערוך את הסירטון אבל התוכנה קוראת רק קיבצי מדיה פלייר? מה עושים?

8. Started by 1tanai,

האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להקטין את גודלו של הקובץ

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי מצלמת אבטחה של חברה כלשהי ואני רוצה לקנות עוד מצלמה של שיאומי. לכל מצלמה יש אפליקציה משלה. האם יש תוכנה/אפליקציה שתוכל לפתוח את שתי האפליקציות במסך אחד (עדיף בסמארטפון אבל אם אין ברירה אז במחשב)?

10. Started by yossia23,

שלום חברים איזה חבילת אבטחה היא הכי טובה למחשב? קספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 או 7? AVIRA? NOD? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by parker8,

לא משנה אם חינמי או לא... רק שיהיה תוכנה טובה ומקצועית.... תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי בעיה בצפייה באתרים.. אם זה באתר תפוז (פורומים)... אם זה באתר של המסנג'ר.. יש למישהו התקנה של JavaScript..? יש לי אינטרנט אקספלורר לא משהו אחר. תודה רבה ותהיו בריאים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Crash5,

אני מתכוון לאנמציות פלאש באינטרנט עם סיומת SWF. כמובן שניסיתי דרך File --> Save והאפשרות אינה פעילה. תודה

14. Started by Culandur,

אני מחפש תוכנה שתחליף רקעים מתוך תקיה נתון (לא WEBSHOTS וכאלה)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by pssheba,

שלום, ניסיתי להעלות קובץ swf ו fla והעליתי חרס בידי. אפשר להמיר את קובץ הפלאש לפורמט אחר ? איזה ? כיצד ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אם כן אפשר לינק, תודה.....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Eviljelly,

המחשב שלי חטף וירוס והאנטי וירוס ממליץ להריץ סריקה מהדוס , מישהו מכיר אנטי וירוס לדוס ?!?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

יש לי קובץ של PDF 200 עמודים ואני רוצה ליצור קובץ חדש שיכלול לדוגמא רק את העמודים 1-20 איך עושים זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by בובה..,

אממ אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל אשמח אם תעזרו לי.. קניתי מצלמת אינטרנט,התקנתי מה שהיה בדיסק, אך שאני מפעילה אותה לא רואים כלום. לעומת זאת המיקרופון שלה כן עובד שניסיתי לדבר, אך אין תמונה זה כותב לי ככה.. (צרפתי צילום מסך) אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Necessary_Evil,

איך משנים את הגודל שלהם? אני רוצה לאחד שני כוננים עם partition magic 7 אבל ה cluster size של כונן אחד הוא 2k והשני 512... איך אני משנה כדי שאני אוכל לאחד אותם? בלי לאבד מידע... תודה! -חציל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מגדיר לא ZOOM 120% אבל הוא מתעלם כשאני פותח TAB חדש. מה אני לא עושה כנכון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, ברשותי מצלמת וידאו של סוני מדגם : handycam DCR-HC27 MiniDV כשאני מנסה לחבר אותה בחיבור firewire יש סאונד של חיבור חומרה חדשה, אך מעבר לכך שום דבר. כמו כן שאני מנסה לדגום קטעי וידאו דרך תוכנת עריכה היא לא מזהה את המצלמה. אני בטוח שיש קשר בין הדברים, אני די בטוח שמעבר לסאונד המחשב לא מצליח לקבל נתונים מהמצלמה. ד"א אני משתמש בWINDOWS 7 מקווה ששאלתי בפורום הנכון. מחכה לתשובות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Holography,

למשהו יש מושג מהו גודל ה-Avater המקסימלי מבחינת גובה\רוחב שנכנס ב-MSN Messenger? לקחתי תמונה ולא משנה עד כמה אני מקטין אותה המסנג'ר עושה לה Cropping למרכז התמונה ואת השאר זורק. ניסיתי גם להעזר בתוכנה Picture resize (שאמורה) לדעת לפלוט מתמונה נתונה avater מסנג'ר - אך ללא הועיל, המסנג'ר עשה Cropping למרכז התמונה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jj516,

אני משתמש ב Borland Pascal אחרי שאני עושה Compile והכול טוב, אני לוחץ על ה Run אבל מקבל הודעת Error : " Runtime erorr 105 at 0001.003f" אני יודע שצריך להוסיף איזה קוד או משהוא לתוכנית כשאני רושם אותה מיד אחרי ה Program נראה לי, אבל אני לא בטוח. מישהוא יודע מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה דחוף מאוד! ובנוסף עם אתם יכולים להמליץ לי על אתר עם מבחני מתכונות ותשובות זה יהיה נהדר!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מה עושים? עדיין לא הוציאו איזה תוספת. ynet הוציאו בזמנו, וניסיתי להתקין אותו, אבל הוא לא הצליח להתקין. יש למישהו פיתרון אולי? חוץ מלשנות מנוע לIE? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים