תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב ישן ונעלמו לנו הדיסקים... אני צריך דרייבר של הכרטיס מסך וכרטיס קול השם שלו זה sis 330 mirage integrated mirage sis741 את השם של הכרטיס מסך לקחתי מהאוורסט...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אמא שלי רוצה שאני יתקין תוכנת מעקב על המחשב של אחותי הקטנה. מה שהיא צריכה זה אתרים שהיא גולשת בהם וצ'אטים. האם יש דבר כזה שהייתם ממליצים לי עליו ? (אני צריך גם משהו שיהיה מותקן אבל שלא יראו את התוכנה\לא יסגרו אותה). תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי לא מזמן את הzone alarm אבל לא הייתי מרוצה ממנו. בבקשה שמישהוא ימליץ לי על פיירוול טוב.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה,עכשיו אני עם Hotmail. חשבתי לפתוח עוד חשבון,באיזו חברה אחרת,אבל אני לא יודע איזו ואני מתלבט,ואני יגיד גם למה. כי אני אוהב להישתמש ב OutLook Express עכשיו עם חשבון בHotmail אני לא הייתי צריך להגדיר POP3 וכו..מה שאם אני פותח חשבון בוואלה,אז אני לא ידע את הכתובות האלו ולפיכך אני לא יהיה יכול להישתמש בחשבון וואלה בOutLook Express מישהו יכול לתת לי המלצה באיזו חברה לפתוח חשבון מייל חוץ מ Hotmail ושאני יהיה יכול להישתמש בו ב Outlook Express??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בChrome בנייד שלי כדי לחסוך במשאבי מערכת אבל מאז שעשיתי פירמוט והתקנתי אותו מחדש (דרך האתר של גוגל) הוא פשוט קורס כל כמה דקות. עוד בעיה מוזרה איתו זה שהוא מוריד אוטמטית קבצי PHP קטנים בלי לשאול אותי ושומר אותם בתיקיית ההורדות. יש פתרונות ל2 הבעיות שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית וטובה לניגון סרטי בלו ריי באיכות גבוהה. יש לי את vlc. אבל אני מחפש משהו יותר טוב לבלו ריי. חשוב לי חינמית, מאחר ואני לא הולך לשלם חמישים דולר לpower dvd או windvd.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה - פעם בשעה פלוס מינוס המחשב קופא, החלון הפעיל הופך שחור למשך כעשרים שניות. התקנת חוזרת של מערכת ההפעלה לא מסייעת. עצות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מעבד תמלילים חינמי בסיגנון של WORD חשוב שהוא יוכל לפתוח קבצי WORD (כמו .DOC לדוגמא) תודה מראש! נ.ב על תמליצו לי על ה-WORDPAD הוא עושה לי יותר מידי בעיות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה ל-Windows XP שתפיץ את השעון המקומי שעליו מותקנת התוכנה לכל מי שמחובר לרשת המקומית תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שבוע שחיכיתי למחשב סוף סוף קיבלתי אותו i5 750 gtx460 4 gb ddr3 gigabyte p55-us3l windows 7 64 bit עכשיו ככה כמה בעיות חח: 1. יש לי רשת בבית, עם ראוטר (אבל 2 המחשבים מחוברים עם כבל לראוטר כי אין לי כוח לקנות מתאם אלחוטי למחשב השני) עכשיו בווינדוס 7 הוא עשה לי WORKGROUP שאין לי מושג איך קוראים לה ויצר סיסמא בלי שביקשתי אפילו כדי להיכנס לWORKGROUP , המחשב השני הוא XP ויש לו אינטרנט אבל המחשבים לא מזהים אחד את השני ואין שיתוף קבצים... איך אני פותר את הבעיה? 2. הדרייבר של הלוח אם כבר מותקן אבל אני מניח שהוא לא הכי מעודכן צריך את הכי מעודכן? 3. איך אני בודק שיש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך וגם DIRECTX הכי חדש? 4. הווינדוס הוא באנגלית וזה לא מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ליגיים פד עם חיבור com ואני צריך דריבר זה כמו גיים פד של סוני פליסטישן אבל בלי הגויסטיק בעמצה ויש על ה גיים פד מדבקות של ea sports למי שזה יעזור תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
hey i need recommandation for security/anti virus program for small business(hotel) we are working with cards issue system and many private and sensetive info. thanks
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח להתחבר ל-HWzone עם IE9. מחקתי Cookies ועדיין אני לא מצליח... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם לאחר שהתקנתי את תוכנת ההמרה של מייקרוסופט. למי יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שלא יהיה כבד יותר ושתהיה אפשרות להקטין את התמונות ולא רק להגדיל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמעט בכל משחק ששיחקתי, המשחק עובד מצויין אבל תמיד יש איזה קטע שהמחשב יוצא מהמשחק ואומר: שלח דוח שגיאות, אל תשלח. זה לא קבוע לפעמים זה כמעט ולא קורה ויש משחקים שפשוט בקביעות זה עושה את זה באותו מקום! מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפעמים אני מוריד סרטים שאי אפשר להריץ קדימה או אחורה כאילו הם חסומים מישהו יודע כיצד משנים או האם ניתן בכלל ? {חלונות אקס פי פרו}
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה לעשות אם ווינדוס מצאו שהמחשב שלי בעל עותק לא חוקי ויש לי סימן של כמו כוכב כזה וכיסא גלגלים (כמו 2 אנשים) ומהבהב לי מה יש לעשות כדי לעקוף את זה? ואז מופיע לי חלון כזה קטן בצד ימין ועד שהוא לא יורד המחשב תקוע! מה אני עושה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ליצור שומר מסך שכולל בתוכו קטע מעבר עם סרטון mov. נתתי לסרטון אפקט אלפא כאשר בעצם הוא עושה פייד אין ואז פייד אאוט. כאשר אני מייצא את הסרט לקובץ SWF במצב של Full Screen כל הסרטון mov נעלם כלא היה קיים. האם מישהו יודע מה עליי לעשות כדי להשתמש בקובץ mov בתוך הפלאש שלי עם אפקט פייד אין ואאוט בלי בעיות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לראות טריילים באתר של אפל, כידוע האתר דורש את התוכנה quicktime מותקנת על המחשב. התקנתי את התוכנה על וינדוס 7 64 ביט, ואני עדין משום מה מקבל הודעה שעלי להתקין את תוכנה. הסרתי אותה כמה פעמים, ניסיתי להתקין שוב. לא עוזר. חשוב לציין שהתוכנה עולה ועובדת אם אני מפעיל אותה ידנית מהקיצור דרך בשולחן עבודה. אשמח לקבל הכוונים ועצות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.exeem.com/ eXeem Public Beta version 0.21 has been released. Most of the bug fixes were done to the network system (nodes). We have also fixed the search crash bug. We added a stop function to New files and we are testing out html type of ads in the program. In this release you will not get any mandatory third party software installed with eXeem. סוף סוף אפשר להוריד ולנסות בגרסא הזאת אין את ה CYDOOR..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ואני רוצה להשאר אם הרשימה שלי באיי סי קיו, איזה קבצים אני צריך לצרוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בתוכנה sub to ssa. ניתן להוריד את התוכנה מה-mirror שבכתובת הבאה: http://www.softpedia.com/progDownload/SUB-to-SSA-Download-81424.html עד עכשיו הייתי מצליח בעזרת התוכנה לשלוט בגודל של התרגום. עכשיו פתאום אני לא מצליח בגודל, והוא יוצא גדול מדיי (גם אם אני בוחר בפונט בגודל 8). אשמח לקבל פיתרון לבעיה. אם זה משנה, אני עובד עם Win xp + sp3 באנגלית. תודה מראש, שנה טובה וחג שמח, dr70
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין McAfee במערכת הפעלה windows 7 וקבל את ההודעת שגיאה הבא : ואני לא מצליח לפתור את הבעיה בעזרת הפתרון שהם נותנים מישהו מיכר את הבעיה הזו ויכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש אלון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-