תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
על מה אני צריך ללחוץ? ואיפה התמונה נשמרת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון לשאלה מהסוג הזה... אני משתמש ב-AVG בגירסתו החינמית ובזמן האחרון הוא כל הזמן צועק עליי ש-svchost.exe הוא סוס טרויאני. לאחר שעברתי על מספר לא קטן של פוסטים ברחבי האינטרנט אני מוכרח להודות שאני מבולבל לגמרי. מצד אחד מדובר ב-service חשוב לפעולה התקינה של מערכת ההפעלה ומצד שני יש לי מספר תהליכים כאלו שרצים במקביל ב-task manager, משהו שלמיטב ידיעתי לא אמור לקרות. איך אני מוודא שאכן מדובר בסוס טרויאני שניתן למחוק בביטחה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה באיתחול המחשב. זה לוקח 8 דקות. איך אני יכול לדעת מה קורה בזמן הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם לאחר שהתקנתי את תוכנת ההמרה של מייקרוסופט. למי יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בכלל לא מגזים! אני כבר למעלה מיומיים רצוף מחפש תוכנה פשוטה לסנכרון בין המחשב שלי בבית לבין הלפטופ - משהו בסגנון ACTIVE SYNC של מייקרוסופט. פשוט לא מצאתי משהו שבאמת ניתן לסמוך עליו, כל התוכנות הם או מסובכות במדיי ומיועדות לפרוייקטים גדולים או ישנות בטירוף. אפילו באתר מיקרוסופט הדבר היחיד שהם מציעים הוא להתקין Exchange Server (שברור שזה לא הגיוני!). זהו. אני זורק את הכפפה... תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח למחוק את התוסף הזה... הצלחתי למחוק את התוסף מהדפדפן אבל כנראה הוא נשאר בריגיסטרי כי זה עדיין לא נעלם לי.. לא התקנתי אנטי וירוס שלהם (AVGׂ) והתוספת הזאת הותקנה לי בכל מקרה, יש מצב למחוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה יש להוריד כזו (ורצוי שיהיה משהו טוב... )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא משתמש בשועל אבל סתם עיניין מדוע זה קורה גם בגרסה הניידת וגם בגרסה הרגילה. הגירסה האחרונה של הדפדפן,וינדוס 8 64 ביט עברית. תמונה: http://srv1.jpg.co.il/4/516c4e5a0d318.png תודה וחג עצמאות שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי (אחרי ביקור במספר אתרים שאת שמם ותוכמן לא נציין), עולה כל הזמן חלון אקספלורר עם הכתובת הנ"ל. כל פעם שסוגרים את החלון נפתח אחר במקומו (ולפעמים נפתחים גם 10 ו20). יש לו Spybot וגם Ad-Aware Se ושתי התוכנות עובדות ומעודכנות, מה שגם בכל פעם שהוא מריץ אותם התוכנות מגלות משהו בסגנון של עוד 20 קבצים חדשים!!! (גם אם זה שניה אחרי שגמרנו את הסריקה)! יש פיתרון? עצה? משהו? איך נפתרים מה-Spyware הנורא הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם שוב, בצפייה בחלק מהסרטים בMEDIA PLAYER אני מקבל כרגיל EROR שלא ניתן להוריד את המקודד ואני רואה קטעי וידאו AVI באיכות גבוהה ביותר אבל ללא סאונד וזה מה ששמתי לב שאותם סרטים ללא סאונד הם באיכות גבוהה ביותר, בעייתי היא שאין לי שמץ של מושג קלוש איזה מקודד אני צריך, אולי אתם יודעים ? :
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ליצור שומר מסך שכולל בתוכו קטע מעבר עם סרטון mov. נתתי לסרטון אפקט אלפא כאשר בעצם הוא עושה פייד אין ואז פייד אאוט. כאשר אני מייצא את הסרט לקובץ SWF במצב של Full Screen כל הסרטון mov נעלם כלא היה קיים. האם מישהו יודע מה עליי לעשות כדי להשתמש בקובץ mov בתוך הפלאש שלי עם אפקט פייד אין ואאוט בלי בעיות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש ריפר/קונברטור חינמי לMP3, רצוי מכל שאר הפורמטים אבל הכי חשוב מWMA.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בחלק מהאתרים יש משבצת חיפוש מעצבנת בטרוף (למשל ב ZAPׂ ) המשבצת מופיע כאשר מקליקים על משבצת החיפוש המקורית של האתר ואז מתחת למשבצת החיפוש המקורית נפתחת משבצת חיפוש נוספת שבה כתוב "חפש באתר חפש ברשת" ומשמאל יש סימן של טוויטר איך מבטלים מסירים לחלוטין !! את התוסף הזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך תוכנה שהופכת קבצי קויקטים לקבצי מדיה פלייר! יש לי מצלמה שאני מסריט איתה ואני מעביר את זה למחשב אז זה קובץ קויק-טים , עכשיו הבעיה " אני רוצה לערוך את הסירטון אבל התוכנה קוראת רק קיבצי מדיה פלייר? מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס Eset Anti Virus בשם תיקייה שלי לדוגמא "תוכנות" שם יש כמה קבצים פריצה של תוכנות. אני פותח אנטי וירוס ניכנס ניכנס "הגדרות" אני רואה מילה "חרגות" אני לא הבנתי. בתמונה איזה מיהם ליבחור "החרגות לביצועים" או "החרגות לאיתור" שלא ימחק לי תיקייה קבצים פריצה שלי ? אני רוצה שאנטי וירוס בזמן סריקה יבחר תיקייה שלי בשם "תוכנות" בתוכו גם קבצים פריצה לא יסיר ולא ימחק אותם. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
XP PRO SP3 בעיברית לא מוכן לנגן קבצים בטענה שהם מוגנים בזכויות יוצרים לא מצליח לפטור את הבעיה הצילו !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN 7 64BIT שמותקן בו פלאש 10.1 קבצים שמסתימים בSWF מזוהים אוטומטית ע"י האדובי פלאש ועובדים מצויין. לעומתו מחשב נייד מערגת הפעלה זהה שהתקנתי בו פלאש, אני רואה אותו ברשימת התוכניות, אבל הקובץ לא מזוהה. לחיצה על מקש ימני וחיפוש תוכנה לשיוך בצורה ידנית, הפלאש לא מופיע באופציה לבחירה. רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחבר דונגל שמצד אחד מתחבר ל- USB של מחשב ומצד שני יש לו כניסת קומפוזיט וידיאו רציתי להשתמש בדונגל בשביל להמיר קלטות וידיאו ישנות לקבצים בגלל שאני משתמש ב- SONY VEGAS לביצוע עריכות החלטתי להשתמש בה בשביל לבצע את הלכידה לחצתי על CAPTURE בחרתי ב- DV ואז הופיע חלון הלכידה. בחרתי את התקן הלכידה מהרשימה ואז בשורת הסטטוס הופיע device not found מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם יש דרך או תוכנה שתאפשר לי להריץ סרטים במהירות כפולה, למען האמת אני רואה הרצאות בוידאו , באוניברסיטה, ואני רוצה להשתמש במהירות כפולה , המערכת שלי היא win 2000 , מה לעשות יש לי פנטיום 2 , אגב עובד מצויין .. או תוכנה אחרת , זה עובד בסטרימינג !. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני צורב את קבצי MP3 מהמחשב שלי או מCD אחר דרך מדייה פלייר 8 של WIN XP הם לא נשארים בדיסק הצרוב כקבצי MP3... מה עושים וכיצד כדאי שזה ישארו ב MP3
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחוסמת אתרים מסויימים... יש לכם משהו כזה? שיהיה אם סיסמה אולי לאתר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יוצרים סדרה של תמונות שיתחלפו אחת אחרי השניה\ברנדומליות עם כל ריענון של העמוד שהם נמצאות בו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי המלצה לתוכנת השתלטות פשוטה שאני מהעבודה יוכל להשטלת על המחשב שלי בבית או מכל מקום אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שאסור לדבר על פריצות ודברים כאלה אז אני מבקש אפילו רק את גרסת הניסיון של Photoshop 7.0 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-