תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
התנקתי את ה פלאש פלייר ושאני נכנס להוספה\הסרת תוכניות אני רואה עליו איקס בקטן והוא לא עובד.. איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאני בא לקרוא את המאמר באתר של וינדווס64 ביט...הוא עושה לי כאילו שאני מוריד משהו... מה אני יכול לעשות עם זה.??..וזה קורא לי הרבה... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שהיא טובה וגם ראיתי כתבה שלה בעיתון... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3064026,00.html
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתזהה חומרה ותתקין לבד את הדריוורים שלה (יש לי מחשב ישן פנטיום 3) השמח לקבל קישור...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אנטי ווירוס טוב חזק בשיא ההגנה אחשיו אני לא רוצה נוד 32 או קספר סקיי
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להתמודד עם כמות נכבדת של תמונות (כ-2000) רצוי שתהיה פשוטה להפעלה, שיהיה ניתן ליצור תפריט ושיהיה אפשר להוסיף גם מוסיקת רקע אני מעוניין באפשרות של כמה אלבומים שונים על אותו דיסק ולא באלבום אחד מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת, מאז שהתקנתי Fire Fox, עכשיו 2 אתרים מסויימים לא עולים לי ואני מקבל שגיאה שמצ"ב אם זה חשוב אז האתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם זה www.fresh.co.il ו www.dpreview.com ד"א עכשיו רציתי להעלות את התמונה לimageshack אבל כשאני לוחץ על הכפתור להעלות את הקובץ ומחכה, אני מקבל את אותה שגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה פרד. פתחתי את התוכנה וזה מה שראיתי... ואני שואל את עצמי, WTF!! באמת נמחק לי כל הקרדיט? לא מזמן התחלתי להתמש מחדש בתוכנה (לאחר מעבר ל MIRC הפסקתי) וההורדות שלי הגיעו כבר ל 20KBPS איך אני יודע אם הקרדיט נשמר לי או לא? בנתיים ההורדות לא זזות (1.1KBPS)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו כל המלצה תתקבל בברכה. משתמשי Adobe Premiere חוות דעת בבקשה, תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם לאחר שהתקנתי את תוכנת ההמרה של מייקרוסופט. למי יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך או תוכנה שתאפשר לי להריץ סרטים במהירות כפולה, למען האמת אני רואה הרצאות בוידאו , באוניברסיטה, ואני רוצה להשתמש במהירות כפולה , המערכת שלי היא win 2000 , מה לעשות יש לי פנטיום 2 , אגב עובד מצויין .. או תוכנה אחרת , זה עובד בסטרימינג !. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי שיהיו חינמיות (שימושים ב VISTA XP ו 7 ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה המאפשרת להתקשר לכל מספר בארה"ב דרך הרשת ... ידוע למשהו אם יש דבר כזה גם לארץ הקודש? ובמקרה כזה האם למעשה אם יש לי (ואין לי!) ADSL אזי אני יכול לשוחח בחינם דרך האינטרנט! הרעיון שלי היה למעשה לנצל את הרשת המהירה שיש לי בטכניון ולדבר דרך הרשת! בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך לצרוב סידי של 90 דקות בנרו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחליף מחשב ורוצה לשמור כמובן על כל הכתובות והפרטים של אנשי הקשר, על פגישות היומן וכן כל אלפי הודעות הדואל שיש לי. מה הדרך הממולצת? מערכת הפעלה XP HOME ED
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק (CD ROM) עם BOOT של WIN98 שאני רוצה לכווץ לקובץ ISO... ואם אפשר אז גם קבצי BOOT מהכונן 1.44"... איך אפשר לכווץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אבטחה של חברה כלשהי ואני רוצה לקנות עוד מצלמה של שיאומי. לכל מצלמה יש אפליקציה משלה. האם יש תוכנה/אפליקציה שתוכל לפתוח את שתי האפליקציות במסך אחד (עדיף בסמארטפון אבל אם אין ברירה אז במחשב)?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב ! קניתי לי את המשחק DAWN OF WAR 2 שמחייב הפעלה דרך הרשמה ב-STEAM אני עושה כל מה שהוא מבקש רושם לו את הקוד הפעלה והוא לא צליח להתחבר לשרת הרשמה אין לי שום חומת אש או משהו כדומה. מה שמוזר הוא שכתוב שמשתמשי 012.NET יכולים לסבול מבעיות התנתקות. בסדר בסדר אבל אני לא מצליח אפילו להגיע למצב של להכנס ואני תקוע בשלב של לפני ההתקנה. מישהו הצליח לפתור את הבעיה הזאת ? או שעלי להתחיל לחפש ספק אינטרנט אחר שלא חוסם פורתים כמו השמוקים מ-012 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים לבניית אתרי פלאש אני צריך תוכנה שהופכת מילים כבר המליצו לי על תוכנת הפוך על הפוך אבל היא לא עושה את מה שאני צריך באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל תוצאות אחרות הפלאש בדרך כלל הופך מילים כמו: ארגנטינה>>הניטנגרא אבל במקרה שלי באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל את המילים כך: יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן אני מקבל באתר כתוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן האותיות לא מתהפכות הן נשארות בסדר הבעיה היא סדר המילים במשפט\בשורה האם מישהו נתקל בתוכנה שעושה את העבודה הזו? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך ואם אפשר להפעיל כתוביות ב-winamp?(גרסה 5)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות DVD מקורי מ eBay, ה DVD בקידוד Region 1. עברתי על החיפוש אבל כל מה שמופיע שם ממש ישן, אני מתכוון לראות את הדיסק במחשב בלבד, האם כיום ישנה בעיה לצפות בדיסקים מ region 1 או שכל תוכנת צפייה תנגן את הדיסק, במידה וצריך תוכנה מיוחדת אשמח אם תציינו איזו. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שתשמור את הההיסטוריה של האינטרנט לדפדפן אקספלורר / מוזילה . וגם אם ימחקו את ההיסטוריה זה יישמר באיזה מקום . תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא נגעתי בפוטושופ חצי שנה,והיה לי משעמם אז עשיתי משהו בכמה דקות,מה דעתכם? http://img131.echo.cx/img131/7065/dsa2copy8am.jpg אגב אם מישהו רוצה את העיצוב אני מוכן לתת אותו חינם,אבל למשהו רציני. תודה מראש על התגובות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-