תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ב WORD 2003 איך מגדילים את הכתב יותר מדרגה 72 ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אני מעתיק מטקסט מסויים את העיצוב שלו ומדביק (רק את העיצוב!) אותו על טקסט אחר, כלומר שיהיה עיצוב אחיד בקובץ. מבינים? תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מסמך של מספר מאות עמודים, חלק מהמסך נבנה על ידי copy&paste ממסמכים אחרים. נוצר מצב שבאמצע המסמך מוגדרים סגנונות (heading 1, heading 2) שאין צורך שהם יוגדרו כסגנון. איך אני הופך אותם ל normal אבל שומר על font, size, bold וכו' שלהם מבלי שהם ישתנו לפי ברירת המחדל של normal ? (אני מקווה שאני מספיק ברור)
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תראו אני צריך שאני שם תמונה שהכל יהיה בצבע כחול את הכתב אני יודע איך.. אבל תמונה אין לי מושג איך בבקשה זה די חשוב לי איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001624624&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מראה נניח את כל מדינת ישראל וגם אגרום לתווית של טבריה להיראות בכל זאת למרות שאני לא קרוב אליה?</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
התחלתי להשתמש בדפדפן מקסטון לפני כמה שבועות, ואני די מרוצה חוץ משתי בעיות: *כשאני פותח TAB חדש בדפדפן, החלון אוטומטית עובר לדף החדש! אני רוצה שזה יהיה כמו בפיירפוקס, שהדף שאני פותח מתוכו את ה-TAB ישאר בתצוגה, ולא יעבור ל-TAB החדש. חיפשתי בהגדרות ולא הצלחתי למצוא לזה הגדרה! בעבודה אגב יש את אותו הדפדפן ושם פועלת התוכנה כמו שאני רוצה... *כשאני עושה חיפוש בגוגל המובנה בדפדפן, לפעמים זה עושה לי את החיפוש באמזון או בכמה אתרים אחרים! זה די מציק. בהגדרות החיפוש השארתי רק את גוגל במנוע החיפוש היחידי, אבל עדיין לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום תמיד כשאני עובד על VPC כלשהו, אז כשאני רוצה לצאת, יש לי אפשרות אלצת בלי לשמור את כל מה שקרה ב-Session הנוכחי. עכשיו, יש לי VPC שאין לי את האפשרות הזו בו. מנגד ב-VPC אחר, כן יש את האפשרות.. הנה תמונה של איך שזה נראה כשאין את האפשרות.. יש רק 3 אפשרויות ב-ComboBox, ונעלם ה-CheckBox שמאפשר לבחור או לא לבחור את "Commit changes to the virtual harddisk" למה זה קרה? ואיך אפשר לעשות שב-VPC שאין את האפשרות, תהיה האפשרות? תודה card
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי להכין עבודה ואני מעוניין להגדיר שבכל שורה יהיו רק 12 מילים, ושזה יסדר את זה אוטומטית. אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, סופסוף השתדרגתי ועברתי לכרום+הגדרתי אותו,כדפדפן ברירת המחדל שלי,ואת האמת - חבל,שלא עשיתי זאת הרבה מאוד זמן קודם.! גירסאת הכרום,אשר התקנתי:23.0.1246.0 יש לי 3 שאלות: 1.למרות,שכרום מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי - עמוד חשבון הGmail שלי,מוצג עדיין בIE9,שזה מוזר - איך מסדרים בהגדרות של הGmail ובהגדרות של הכרום (בגירסא שלו,שכבר התקנתי:23.0.1246.0),שיוצג בכרום,ולא ע"י תוסף,אלא ע"י דאבל קליק על אייקון המעטפה של Gmail Notifier? 2.איך לסדר,שכל כותרות תוצאות החיפוש באנגלית יתורגמו אוטומאטית לעברית (בכל חיפוש)? - אני יודע בוודאות,שזה אפשרי. 3.מתוך רשימת התוספים,התקנתי את התוסף "(ישומון) Yahoo Mail Widget" - הבעיה:חיכיתי יותר מ5 דקות,והוא לא מעביר אותי ישירות לתיבת הדואר הנכ…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
איך אני מחזיר בחזרה לעיגול? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לערוך סרט שצולם במקור ב VHS הועבר ל DVD , עכשיו אני מנסה להכניס אותו ל WINDOWS MOVIE MAKER וזה לא מכניס את הקבצים בתיקייה יש הרבה קבצים איזה מהם מכניסים או מה צריך לעשות . תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
...אם זה אפשרי. אני זוכר שעשיתי את זה בword 97...
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
התעקתי(COPY) קטע מהאינטרנט לWORD ועכשיו הכול יצה הפוך מישהוא יודע אך מסדרים את זה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באאוטלוק - כשאני מנסה לחפש איש קשר ולוחץ ENTER קופץ חלון. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי חלונות 2000 והסימון ב smooth fonts כל הזמן נעלם. איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי XP שאני מפעיל את icq נוצר באג מוזר נוצר לי תפריט חדש , הבעיה היא שהuא לא מופיע כחלק מה layout של ה icq הוא פשוט מופיע באמצע ה desktop בנפרד , מרחף מעל כל החלונות ואי אפשר לסגור אותו בלי לסגור את כל הicq הוא גם ניתן להזזה ניסיתי להסיר ולהוריד מחדש לא עבד למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תמיד ראית את הבאג\בעיה הזאת בFF ועד עכשיו התייחסתי לזה אבל זה מפריע לי עכשיו האם הבאג\בעיה הזאת ידועה לmozilla כי זה גם ככה היה בגרסאות הקודמות של FF וזה לא רק בפורום הזה ראיתי בעוד כמה מקומות... האם זה קורה גם לאחרים...? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
windows photo viewer הגלריה של 7 ו8 (לא זמינה ב10 בלי הפעלת קוד רג'יסטרי שמאפשר אותה ב10) כשמגדילים את החלון וסוגרים אותו, הוא נפתח בחזרה כחלון קטן במרכז המסך. איך מתקנים וגורמים לו להפתח בחלון 'מוגדל' ולא מוקטן? כשאני מגדיל, וסוגר זה לא שומר את ההגדלה ולא פותח בחלון מלא הבאג דווח לפני שנים הנה כאן http://www.neowin.net/forum/topic/817242-nice-bug-in-windows-photo-viewer-windows-7-rtm/
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
תשימו לב: האם זה באג בווינאמפ או שאני סתם לא מבחין היטב? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: נכון יש את החלון של הוינאמפ אז שם יש את הגרף שמייצג את הבאסים וגם את השורה שאומרת מה שם השיר (והיא זזה במקרה ששם השיר ארוך מאורך השורה). עכשיו לשניהם למי שלא יודע אפשר לקבוע אם הם יזוזו מהר או לאט. Ctrl + P -> Morden Skin-> General שם בחלון יש Timers Resolution. תמיד שהייתי עושה שם As Fast As Possible הייתי מקבל 15MS. עכשיו זה מגיע ל70MS גם ורואים ששני התפריטים האלה מאוד איטיים, למרות שהמחשב מהיר. מישהו שהתקין 5.1 יכול להגיד לי אם הבעיה היא גם אצלו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום בעיה מוזרה בNvMixer כשאני מרים את הוליום מעל 40% (המסטר) כל המערכת משתתקת .. מישהו חווה את הבעיה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן אני משתמש בווינאמפ האחרון. כל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על שיר, או בכלל - בחלון ה-playlist הוא פותח לי לי את החלון של Add files to playlist וזה ממש ממש מעצבן מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-