תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למרות שזה נראה כאילו כבר שאלו את זה... לא שאלו את זה-וחיפשתי. אז קיצר מה יותר טוב? INTERNET EXPLORER 7 או firefox ?? ובדרך אם תסבירו על מערכות האבטחה של שניהם זה יהיה נחמד
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חבר שלי הלווה לי את הכרטיס טלוויזיה שלו ותמיד שאני "לוכד" וידאו נגיד מממיר / מצלמה אני לא יכול יותר מ 750X570 משהו כזה. אני "לוכד" דרך הMovie Maker, יש לי גם את ה Sony Vegas אבל היא לא קולטת שמחברים. יכול להיות שזה הגבלה של הכרטיס או של התוכנה? או בכלל ה Output של הוידאו? למרות שלא נראה לי, כי גם דרך המממיר וגם דרך המצלמה היה לי מקס' אותה רזולוציה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
במילים פשוטות שיהיה כמו שהוא אבל בפחות זמן. בעבר הרחוק עשיתי את זה אבל לא שמרתי את ההוראות. דוגמא אם זה לא ברור: למשל יש לי שיר של 5 דקות ואני רוצה שיהיה 4:30 דקות.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים, אחד מהם לא מחובר לרשת (תרתי משמע, לא לאינטרנט ולא לרשת הביתית). בכל המחשבים הותקן אנטי וירוס NOD32 איך ניתן לעדכן את האנטי וירוס המותקן במחשב המבודד ללא חיבור לרשת? אני מניח שקיים בכל שאר המחשבים (בהם מותקן ומעודכן NOD32) קובץ העידכונים השוטפים, היכן נמצאים קובצי העדכונים השוטפים ואיך ניתן לעדכן את ה-NOD32 (שלא מעודכן) ע"י עדכון באמצעות קובץ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרטון בפורמט WMV ואני צריך כמה תמונות ממנו בכל דרך שאני מנסה אפילו הורדתי תוכנות כמו screen capture או דרך ה prtscn אין אפשרות -כי אחרי שאני כאילו תופס את התמונה ומדביק אותה איפשהו אז כל תזוזה של המסך הכל משתבש לחלוטין בבקשה אני כבר מיואש לגמרי תודה
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי את הכרטיס מסך מסוג 7600GT במנהל התקנים יש לי סימן קריאה על NVIDIA wdm video capture אני לא מבין מה פירוש הדבר ואיך לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות סימנתי באפשרויות שיעשה את האפ דייט והוא כל הזמן מחחק לי את האופצייה הזאת האם אני צריך להרשם באתר של סימנטיק או משהו כזה? ???
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התקנתי cs5 ובחרתי התקנת trial. והיה רשום לי שהוא מתקין איזה 300-400 מגה (<< אולי זה רק רכיב?) לאחר מכן עשיתי רישום מקוון איך אני בודק האם יש לי את הגרסה המלאה?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחסום , סתם לדוגמא את האתר WWW.APPLE.COM? סתם דוגמא כמובן אני מדבר BUILD IN בדפדפן וגם תוכנות צד שלישי
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה, אבל כאשר אני במחשב שלי, מנסה להוריד את VLC, פיירפוקס רושם לי הודעת שגיאה שאינני זוכר מה היא, ואילו אינטרנט אקספלורר טוען שחתימת הקובץ לא חוקית או פגומה. במחשב של אבא שלי, הצלחתי להוריד את VLC בלי בעיות. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דודים שלי צילמו סרט במצלמת DV (של סוני, מתחברת דרך ה-FireWire) ואני צריך להעביר את הסרט הזה למחשב. אני צריך המלצה לתוכנה טובה וקלה ואיכותית להעביר את הסרט מהמצלמה למחשב. אני צריך שתאמרו לי באילו הגדרות להגדיר את התוכנה וכד'.. - המלצה לתוכנה, אשמח מניסיון אישי שיש למישהו עם זה. - כמה זמן זה צריך לקחת? הסרט הוא 40 דק' בלבד. אציין כי אח"כ אני אצרוב את הסרט על DVD כך שאפשר לא לחסוך במקום אבל מומלץ לשמור עד 1.5 ג'יגה לסרט הזה. תודה על העזרה, אם יש שאלות אשמח לענות.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני באמצע הורדה של כמה קבצים אם אני מסיר את התוכנה ומתקין את הגרסה האחרונה , זה דופק לי את ההורדות? ועוד שאלה , מה זה סימן קריאה אדום ליד קובץ
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי מישהו אמר לי שהוא מוריד ב utorrent במהירות ממש גבוהה ב 10 מגה אני משתמש בהגדרות הדיפולטיות שלא נותנות לי משהו ביצועים יש לי 5 מגה מה ההגדרות המומלצות ממשתמשים שמרוצים מהמהירות (בטוח יש פה מומחים ל utorrent) תודה בטעות פתחתי דאבל פוסט :-\
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום פורום תוכנה, איך אני חוסם אתרים בפייר פוקס תודה על עזרה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא משנה, נפתר. אפשר לנעול !
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
זה לא הגיוני שפעם במשך שבועיים הייתי טם הייתי מוריד כל יום 500 מגה שירים פיתאום אני לא מוריד שיר אחד יש לי ADSL היסרתי את ה KAZZA והתקנתי מחדש לא עזר בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ עם חברי הפורום, אני מכיר את אקליפס מג'אווה, בין הIDE הכי טובים שיצא לי לעבוד איתם. הבעיה היא כזאת - יש להם חבילה של C\C++ אך בשביל לגרום לה לעבוד כמו שצריך אתה צריך לעבור כל כך הרבה הגדרות וגם אז לא בטוח שתצליח. אותו דבר עם PyDev, הרחבה לפייתון של אקליפס. אפילו לאחר שמתקינים SDK של ווינדוס או mingw וכו', עדיין הדברים לא מסתדרים. האם מישהו יכול להסביר למה הדברים כל כך מסובכים? אמנם תוכנה חינמית, אבל זה לא יאומן שדרושה כל כך הרבה התעסקות בשביל תכנית hello world מסכנה. האם יש אור בקצה המנהרה בעניין הפשטת העניין?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה וחלונות xp pro עכשיו יש לי בעיה יש לי רק כונן אחד c איך אני מפצל אותו לכונן נוסף d? יש לי pq magic וכשניסיתי לפצל את הכונן אז בסיום תהליך הריסטרט עלה המחשב ואומר לי שאין לי מערכת הפעלה ואני לא מחקתי את הכונן c עכשיו אני שוב התקנתי את win xp ואני נואש כבר יש לי רק כונן c בבקשה הסבר מפורט איך לעשות מחיצה נוספת בלי לפגוע במערכת ההפעלה תודה ו שוב תודה למי שיכול לעזור. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספר שירים של MP3 על המחשב, וכאשר אני רוצה לצרוב אותם דרך NERO ל-CD-AUDIO. יש הפסקה של 2 שניות בין שיר לשיר. האם יש אפשרות לבטל את הדבר הזה? בנירו ראיתי את ההגדרות הזו של ה-2 שניות, אבל אי אפשר לכתוב ערך פחות מ-2. ככה שזה בעיה.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי חיווי של מהירות המאוורר של הכרטיס מסך וטמפ של המעבד הגראפי. כמו כן נתונים כלליים על הכרטיס מסך תודה
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
This is the message I keep getting every time I try to install Nero 10. I have a 64 bit Windows 7 יש תומנה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני בבעיה קשה! התקנתי XP כאשר מערך הרייד, 2X320 יושב על הקונטרולר של הלוח ועובד עם ויסטה מצויין. ה XP לא מזהה את הרייד! ב device manager הקונטרולר לא מותקן, וכל ניסיון אפשרי להתקין אותו כושל!! מאתר של ASUS ואינטל ICH8R שמו של הדרייבר. כמו כן ההתקנה נראית שמסתיימת בהצלחה אך ב device manager עדיין יש סימן שאלה צהוב! כמובן שאיתחלתי שוב ושוב. כמו כן גם כונן ה CD לא מזוהה עדיין! מה קורה פה???? גם טכנאי שהיה פה לא התליח להבין את העיניין. בבקשה מהר אני כבר מת פה שלושה ימים!
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנת OCR שתעבוד עם מחברות סרוקות, מיותר לציין שהן כתובות בכתב ולא דפוס. עד עכשיוו ראיתי רק תוכנות שעובדות עם דפוס מודפס, יש חיה כזו כמו שאני מבקש? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מהם הכי חדשים שיש(גרסאות) ומה התאימות כי הרבה זמן לא הסתכלתי בSECNE מפתחים כבר 3 שנים אמולטור לPS2 ועדיין לא הצליחו אמולטור לPS1 הוציאו תוך 6 חודשים טוב זה הרבה יותר מסובך אבל עדיין אולי יש משהו חדש?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-