עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מקרופון ושמעתי על תוכנות שאפשר בעזרתן להכתיב למחשב למשל בוורד דרך המיקרופון מכירים כאלה תוכנות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jj516,

מצאתי את NIMO אבל יש הרבה שמועות גרועות אליהן. למישהוא יש המלצה כוללת הכל?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by muki,

עם איזה תוכנה איפשר להכין עטיפות לדיסקים

4. הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות? *אני מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא תעבירו..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SEangel,

שלום. מחפש תוכנה קלת משקל להדפסת תמונות שתתאים את התמונה לגדלים הסטנדרטיים של ניירות פוטו (לא ריסייז, אלא קרופ), אם יש תאימות גם להדפסה על דיסקים, מה טוב. לא חייב שתכיל פיצ'רים לשיפור תמונה, אבל אם יש, שלא תהיה כבדה (כבדה כמו פיקסה).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by maverick,

האם ישנה דרך להפעיל מס' חשבונות ICQ? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מהם התוכנות (שהמשתמש הממוצע עשוי להריץ ) שיודעות לנצל מעבד Q6600 בתחום הקידוד אני עושה : 1 המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2 דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי (המצלמה יוצרת קבצי avi לא דחוסים שתופסים הרבה נפח ) 3 דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid או DIVX. כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארתי קודם , לחצי הזמן הנדרש (לעומת מעבד כפול ליבה כמו הe6850) האם ישנם עוד תוכנות שימושיות (ללקוח הממוצע ) ש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני עכשיו הולך להתקין לידידה שלי XP PRO. היא רק גולשת באינטרנט, משתמשת ב-ICQ, MSN, ומשחקת קצת במשחקים. איזה תוכנות אני צריך להתקין לה. את אלה אני כבר יודע: WINRAR ICQ MSN DRIVERS FOR v.CARD/SOUND CARD etc.... JAVA NERO BURNING ROOM SP2 FOR xp pro KASPERSKY & SYGATE ANTI-VIRUS & FIREWALL DIALER FOR NETVISION CABLE INTERNET מה עוד אני צריך להתקין לה במחשב? תוכנות ממש בסיסיות, כדי שהיא תוכל להריץ את המחשב הצורה נורמלית ובלי בעיות.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לאחרונה שמתי לב שהביטורנט שלי מוריד במהירויות מאוד גבוהות (מגה וחצי- 2), אבל הוא מסרב לעבור את ה25 ק"ב בהעלאה. הוא פעם היה מעלה 500-700 כמו כלום,ולא שיניתי שומדבר מבחינת החיבור. לטורנטים יש הרבה ליצרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? החיבור הוא 15 הורדה על 5 העלאה (לא בארץ). תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Moty_p,

שלום לכם, לא מזמן קניתי משחק חדש והתקנתי אותו הוא לא פועל בגלל ש - Games For Windows - Live לא מאפשר לרוץ על מערכת ההפעלה ללא hotxfix מסוים והוא מפנה אותי לעמוד הבא: http://www.gamesforwindows.com/en-US/Support/Games-for-Windows-Marketplace-Client-Download-Help/ חיפשתי בגוגל ובמיקרוסופט הורדה ל WindowsXP-KB938759-x86-HEB.exe ולא מצאתי שום דבר יש רק WindowsXP-KB938759-x86-ENU.exe שאותו איאפשר להתקין בגלל שמערכת ההפעלה שלי היא בעברית מקורית לכן אני לא יכול להפעיל את המשחק :-( יש איזה פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zebra,

Second Copy מישהו מכיר את תוכנת הגיבוי הזאת שיש איתה בעיה בגירסא 07 שלא מגבה קבצים בעברית ובגירסא 08 יש בעיה בכיבוי המחשב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lader,

מה אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by בובה..,

אממ אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל אשמח אם תעזרו לי.. קניתי מצלמת אינטרנט,התקנתי מה שהיה בדיסק, אך שאני מפעילה אותה לא רואים כלום. לעומת זאת המיקרופון שלה כן עובד שניסיתי לדבר, אך אין תמונה זה כותב לי ככה.. (צרפתי צילום מסך) אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בוקר טוב לכולם.. אני צריך את עזרתכם, אני מחפש תוכנה לצפייה בקבצי AVI קצרים של מצלמות אבטחה. הבעיה שאני לא יכול להשתמש בתוכנות כמו אדובי או משהו כזה מכוון ואי אפשר לעבור בזריזות בין הקבצים אלא צריך לעשות כל פעם CTRL O או דברים כאלו. אני צריך משהו פשוט כמו רשימת הפעלה של מדיה פלייר אבל עם אפשרות של התקרבות והתחקות במינימום נזק לצפייה, האטה והמהרה של קצב הצפייה ועוד אפשרויות עריכת וידאו פשוטות שיש בכל תוכנה..אבל רוב התוכנות הן כאילו לעריכת קבצי וידאו גדולים ולא לעבור בין 100 קבצי AVI בכמה דקות. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בצורה טובה שתצליחו להבין אותי אגב-אם התוכנה איננה חינמית ואתם ממש ממליצים אין בעיה רק שלא תביאו לי משהו יקר ושלא יעזור בבקשה מודה לכולם על העזר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tryf,

קניתי מחשב חדש. בהתקנה של XP הפרמוט של הדיסק נתן רק 130 גיגה במקום 320 גיגה. מה עושים? איך פותרים את הבעייה הזו? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by phototam,

שלום לפעמים אני מוריד סרטים שאי אפשר להריץ קדימה או אחורה כאילו הם חסומים מישהו יודע כיצד משנים או האם ניתן בכלל ? {חלונות אקס פי פרו}

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בוקר טוב וגמר חתימה טובה לכולם חוץ מICQ האם קיימת כזאת תוכנה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by RAPIDFIRE,

שלום , אני מעוניין להמיר קובץ HD בפורמט MKV זה 720p שתי שאלות : 1. איזה תוכנה מומלצת ? 2. לאיזה פורמט להמיר - שיהיה באיכות הטובה ביותר עבור NOKIA N95 8G ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, למרות שזה לא הפורום שנועד לכך, לא היה לי שום מקום אחר לפרסם בו את הבעיה. ביוטיוב, לאחרונה, נתקלתי בקשיים רבים בצפייה בסרטונים כאשר כל פעם שהפעלתי סרטון, בכל דפדפן כלשהו, הטעינה נתקע וכל הדפדפן נתקע, כאשר הדרך היחידה היא לצאת מן הדפדפן. אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב NO MATTER WHAT, ניסיתי הכל. שום דבר לא עזר. פשוט כל הדפדפן נתקע.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 8us.co.il,

זהו דוגמה ראשונית של הלוגו אני אביא פה כנראה עוד הרבה דוגמאות עד שאבחר בטוב ביותר.. אני רוצה לשמוע חוות דעת ,תהיו קשיחים ואל תרחמו אלי ... אני מעוניין לדעת האם הלוגו נראה מקצועי או סתם חובבני היעוד של הלוגו זה חנות מחשבים /חנות וירטואלית /שירותי מיחשוב /טכנאי מחשבים תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ar6_n,

סליחה על הפירסום אבל זה תקוע שם אבל זה לא פורום מיתחרה (אני חושב אם כן סליחה)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by jj516,

יש לי בעיה בקאזזה, אני לא יכול גם להוריד איתה וגם לשחק במחשב, עם אני מפעיל משחק כשאני מחובר לאינטרנט ומוריד משהוא אז המחשב עושה אוטומטית reset בתוכנות אין לי בעיה, זה קורה רק במשחקים אבל בכולם!!! מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nikon,

שלום אני צריך המלצה לאנטי וירוס בסיסי שלא שוקל הרבה לא יותר מדי מתוחכם ושלא פוגע בקצב העבודה של המחשב על ידי בדיקה תמידית של המערכות אשמח לקבל המלצה אם הסבר ותודה למי שענה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.