תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו אולי יודע מאיפה אפשר להוריד עידכונים לתוכנות של מיקרושייט בלי שהוא יוריד לי את ה Setup Link ויתקין על דעת עצמו את העידכון...נמאס :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרטים בפורמט Divx ואת התוכנה Nero 5.5 וכשאני רוצה לצרוב סרט ל- Vcd הוא מראה נפח מוגזם (מעל 800 מגה) אז איך אני עושה את זה (על דיסק אחד)?? ואגב ניסיתי אפילו לצרוב סרט של 250 מגה והוא עדיין עבר את גבול ה-800 מגה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על התוכנה לחלונות 2000 ? יותר טובה מהתוכנה לדיפראג שמגיעה עם חלונות 2000 ?
-
המחשב שלי חטף וירוס והאנטי וירוס ממליץ להריץ סריקה מהדוס , מישהו מכיר אנטי וירוס לדוס ?!?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם שוב, בצפייה בחלק מהסרטים בMEDIA PLAYER אני מקבל כרגיל EROR שלא ניתן להוריד את המקודד ואני רואה קטעי וידאו AVI באיכות גבוהה ביותר אבל ללא סאונד וזה מה ששמתי לב שאותם סרטים ללא סאונד הם באיכות גבוהה ביותר, בעייתי היא שאין לי שמץ של מושג קלוש איזה מקודד אני צריך, אולי אתם יודעים ? :
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס היא הכי טובה והכי פחות כבדה על המחשב . אני משתמש בברורה מכל של symantec כמובן ה- norton antivirus 2004 האם עדיף להשתמש באחרות panda או meacfe
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן אפשר לינק, תודה.....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני משתגע יש לי את הדבר הזה כל היום או שהוא מוריד 2K לשניה או ON WAIT אני לא יודע מה לעשות תעזרו ליבבקשה אני צריך שזה יעבוד מהר!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך שאני פותח את נרו ישר ופץ לי הודעה על אימג.. אחר כך אני בא לצרוב בסוף זה לא צורב אלה מעתיק את הקובץ לתיקייה מסוימת... מזה???? איך אני צורב לדיסק? (אני משתמש בנרו כל החיים שלי ולא היה לי את זה) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם שלום!!! עשיתי היום פרמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הכול אני מגלה שאת המועדפים שלי ואת המסמכים שלי לא שמרתי ויש לי שם המון המון המן דברי שאני חייב אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי דרך לשחזר אותם כי באמת יש לי שם עבודת גמר של התואר ועוד מאות מסמכים חשובים ואני חייב את זה צי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד מאוד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הפעלת קובץ חשוד, המחשב עשה ריסט פיסי בעצמו, מאז שהוא נדלק כל הבעיות החלו. עשיתי פורמט בדיוק יומיים לפני והתקנתי את כל התוכנות מחדש ובגלל זה אני מתעקש לתקן את הבעיה הזאת במקום לעשות שוב פורמט. ה"וירוס" הזה לא נותן לי להפעיל את האנטיוירוס שלי (NOD) וגם לא את הפיירוול (ZONEALARM) וגם לא את SPYBOT. כשאני מנסה להפעיל הוא כותב: not a valid win32 application ניסיתי להתקין מחדש את התוכנות שכתבתי למעלה וגם ADAWARE והוא גם לא נתן לי מהסיבה שהוא לא מצליח להפעיל את ה SERVICE שלהם האינטרנט שלי עובד לסירוגין או פתאום מפסיק לעבוד, אני בטוח שהוירוס הזה מתעסק עם ה SERVICES אבל אני לא מצליח לפתור את הבעיה. אגב תוכנות רגילות שלא קשורות לאבטחה אין שום בעיה להתקין תוכנות פחות מוכרות כמו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע על איזה תוכנה שאני מכניס אליה תמונה רגילה והיא יוצרת תמונה כזאת מצויירת מהתמונה? הבנתי שיש אפשרות לעשות דרך פוטושופ.. אבל אני רוצה את זה לנייד שלי והפוטושופ עושה לי שם בעיות. אתם מכירים איזה תוכנה אחרת אולי שמיועדת ספציפית לזה? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר שהגרסא האחרונה של DT-Lite 4.30.4 לא עובדת עם AwxDTools shell extension (שמאפשר mount בכפתור ימני על קובץ ISO) אז יצרתי קובץ reg שמוסיף mount לכפתור ימני על כל סוגי הקבצים הנתמכים (b5t,b6t,bwt,ccd,cdi,cue,bin,iso,mds,mdf,nrg,pdi,isz) הקובץ מצורף (התקנה + הסרה + הוראות) אם התקנתם DT לספרייה אחרת מברירת המחדל, אפשר לשנות את הספרייה בתוך הקובץ לפני שמריצים אותו. אפשר גם לערוך את שם הפעולה למה שתרצו.. עוד פרטים ב-readme.txt זה אמור לעבוד עם כל גרסאות ה-lite כי בסך הכל משתמש ב-command line של DT נבדק על ויסטה אבל אמור לעבוד גם על XP אם אני לא טועה. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2009 בשעה 18:14:22 עודכן לתמיכה בקבצי אימג' בלבדהורדה: http://www.sendspace.com/file/iwkds7
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמכבה את המחשב ...טיימיר-timer תודה מראש לעוזריםםםם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל לעשות סיסמא לתיקיות מסוימות.. שאני רוצה שיכנסו אליהם רק עם סיסמא... תודה.. ואם אפשר גם מדריך.. או הסבר בקצרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לסורק av avision 261c
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל קבצי וידיאו עם סיומת mpg ניסיתי ב-divx וב-windows media player וזה לא עבד עם איזה תוכנה הייתם ממליצים לפתוח את הקבצים ? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםץ צריך תוכנה פשוטה להכניס תמונות וסרטונים לסרטון אחד עם שיר רקע? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן USB CRUZER של SANDISK עם מערכת U3 עליו. מעולם לא השתמשתי במערכת הזו כי לא היה לי צורך ותמיד עצבן אותי שהיא לא עובדת עם WIN7/VISTA. לאחרונה אני צריך להפעיל את המערכת כדי אני מתנייד הרבה ואין לי מחשב נייד , אך לפי מה שאני מבין SANDISK הסירו את התמיכה מהמערכת. שיטוט קצר באינטרנט הפנה אותי לכתבה מלפני שנתיים שאומרת שSANDISK הכריזה שהם מפתחים מערכת חלופית שתהיה זמינה תוך שנה (מאז עברו שנתיים), אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר חלופי. האם מישהו יודע על מה מדובר ויכול לעזור ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב CORE2DUO של HP עם כרטיס מסך מסוג ATI MOBILITU RADEON HD 4650, שאמור להתמודד עם סרטי HD בפורמט MP4 של מצלמת וידיאו SAMSUNG ללא בעיה. אבל, לאחר צפייה בשנים או שלושה קבצים בני 2 עד 4 דקות באמצעות media player המחשב מאט ונתקע. WINAMP, לא מסוגל להריץ את הקבצים. בדיקת משאבי המחשב באמצעות TASK MANGER, מראה כי המחשב מנצל את המעבד ב100%! גם התוכנה עימה הגיעה המצלמה, מנצלת קרוב ל100% מיכולת המעבד. בדקתי את המחשב באמצעות SISANDRA LITE וקיבלתי אזהרה מן הסוג הבא, אם כי אינני בטוח שהיא רלוונטית: Warning W1209 - The video card does not have an interrupt assigned. All modern video cards need an interrupt. Even older PCI video cards work faster if an interrupt is used. F…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להשתמש בתוכנה PocketDivXEncoder בכדי להדביק כתוביות לגוף הסרט. (. עד עתה השתמשתי בתוכנה AVIRECOMP אולם לאחרונה בהרבה מקרים בתוצאה הסופית לא היה סנכרון מושלם.) בקיצור, בשלב שבו אני מתבקש לבחור בכתובית, נפתח חלון (כפי שמופיע בתצלום) ושם ברירת המחדל היא IS0 8859-8i שעד כמה שידוע לי זהו הקוד המתאים לפונטים בעברית. אבל אז בסיום התהליך, מתברר שבמקום הכתובית בעברית, מופיעים רק קווים לבנים. ניסיתי לבחור באופציה של IS0 8859-8,אבל התוצאה זהה. הכתובית עצמה תקינה. עובדה שהכתב נראה היטב במחשב, כשאני מפעיל את הסרט יחד עם הכתובית באמצעות SUBTITLES WORKSHOP כמו כן גם כשאני מצמיד את הכתובית לסרט בעזרת AVIRECOMP הכתב מופיע היטב, רק שאין סינכרון מושלם. השאלה- מה עושים? איז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי NOD32 , בכל פעם שאני מגיע למחשב, קיימת הודעה קופצת (כמו בלון שמצביע על NOD32) בשורת המשימות על עדכון של התוכנה (מודיעה על כך שעודנה אוטומטית). רציתי לבטל הודעה קופצת זו. כיצד מבצעים זאת? תודה רבה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ניתן לטעון את ה command Prompt (cmd) - DOS ישירות כשהמחשב עולה ולא דרך התחל > הפעלה אחרי כניסת לווינדוס וכד' ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעתיק את הכתוביות לתוך הסרט הוא כותב שהם LOADED ולא מראה לי אותם למישהו יש פיתררון? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-