תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מכירים תוכנת שליטה מרחוק שהיא חינמית לחלוטין ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.kaspersky.com/trials נה ההבדלים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנת אימיול שנקראת cow emule?? מה מיוחד בה ומבדיל אותה מהמיול הרגיל??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2 ציפורים במכה אחת. ניסיון פיצוץ בחלקיקים + אפקט המטריקס. http://www.tovilevis.com/tests/MatrixTea.wmv יצא סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נשמרים ה Error Logs של Office 2000/XP?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי , התקנתי את הווינודס החדש , הכל פועל מצויין , חוץ מתוכנת ה Download Accelerator שהשתמשתי בה בשנים האחרונות. דיי באסה . בכל זאת , אני חייב תוכנה אחרת להורדת קבצים , רצוי תוכנה מהסוג האלה שמתחברות לשרת כמה פעמים , ומחלקות את הקובץ כמו שבעצם dap עושה. יש לי קבצים דיי גדולים להוריד לפעמים מאתרים , וההורדה של ה ווינודס נתקעת איפה שהו באמצע , ואי אפשר לעצור אותה ולהמשיך. תודה אנשים :-*
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את תופס המסך easy video capture, עכשיו רציתי לעשות ניסיון, להריץ סרט במדיה פלייר ואז לנסות לתפוס אותו כחלק מן תצוגת המסך, אך שלכדתי אותו, הוא פשוט הראה שחור במקום הסרט, איך אני יכול לבטל את התופעה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה עברתי להשתמש בגוגל כרום. בגדול אני מאד מבסוט, הוא גוזל הרבה פחות אחוזי שימוש מעבד מאשר האקספלורר, גם כשיש הרבה טאבים פתוחים (ומדובר בלפטופ די ישן). אבל שמתי לב לדבר מוזר- כל עוד החלון של הכרום פתוח, אחוזי המעבד באמת נמוכים- 10-30%. אבל כשאני ממזער את החלון של הכרום- המעבד קופץ לכמעט 100 אחוזי שימוש ע"י הכרום. למישהו יש רעיון למה זה ואיך מתקנים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי מקודם טרייד והוא נסגר ואמרו לי שאלי לערוך את השאלה שלי אני אז אשאל אותה אחרת ואני מקווה שהפעם זה יהיה בסדר אז השאלה היא כמו באשכול איך אני פותח קובצי ISO ואיך אני צורב אותם כשהם פתוחים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון יש לי מצלמה דיגיטלית של סוני , ואני אוהב להכין כל מיני קליפים וכאלה , הבעיה זה שאני זקוק לאיזשהיא תוכנה למחשב לעבודה, אשמח לשמוע הצעות לתוכנה מסוימת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אני מקווה שהשאלה שיש לי קשורה לפורום הזה- יש לי קובץ ווידיאו של הופעה כלשהי ואני רוצה לצרוב רק את פס הקול שלה. איך אפשר לעשות את זה? LI
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הכנתי מצגת ב- power point שהיא עובדת יפה מאד על המחשב. עכשיו אני רוצה לצרוב אותה לדיסק DVD ולהפעיל את המצגת במכשיר DVD רגיל כך שיהיה אפשר לצפות בה בטלויזיה. האם למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? תודה מראש. טל.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בטח רובכם נתקל לא פעם במערכת anti-leech, ישנם כל מיני מערכות anti-leech ויש אפילו אחת עם דפדפן מובנה, הבעיה היא שכשהיא פועלת בדפדפן אז הדפדפן תופס 100% מהמעבד ומאיט את כל המערכת. ניסיתי גם במחשב של אחי וגם אצלו אותה בעיה. מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי כרגע עודת על מצגת ב POWERPOINT ופתאום באמצע עבודה הקובץ נתקע ורושם לה NOT RESPONDING השאלה שלי היא האם העבודה תלך לעזאזל ברגע שהיא תסגור את היישום או שהקובץ שמור בקבצים זמניים או משהו כזה ? בקיצור, האם היא יכולה להינצל או שהיא תיאלץ לסגור את היישום ולהתחיל את הכל מהתחלה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי באחרונה במספר משחקים שרציתי להתקין שנתנו לי הודעת שגיאה על קובץ DATA1.CAB שהינו תקול ולא ניתן להמשיך בהתקנה. ידוע למישהו על כל שגיאה זו? כמו כן הקובץ הינו קובץ RAR לכול דבר אשר משויך לקובץ התקנה של המשחק. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. סגרתי את חלון הFF, וועכשיו בפתחתי אותו, כל הbookmarks+הbookmarks toolbar+כל דבר אפשרי פשוט נעלם, כאילו התקנתי הכל מחדש! איך ניתן לשחזר את הכל? תודה מראש Install
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהי התוכנה הטובה ביותר להמרה הנ"ל ? נסיתי כמה תוכנות אך בהרבה מהן התוצאות היו גרעות כגון :רעשים בסאונד ,אי סינכרון בין תמונה לסאונד ,איכות תמונה ירודה. יש ברשותי צורב DVD לכן המרה לDVD יותר מעניינת אותי .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי אתמול גיבוי להמון תמונות של חברה שביקשה שאעשה לה פירמוט, אלא שבטעות עשיתי גזור לתיקיה שבה היו כל התמונות (על הארד דיסק חיצוני של סמסונג) וכשהעתקתי את זה ללפטופ שלה התברר כי באמצע הוא פשוט נכבה משום מה, והתמונות שהיו על ההארד דיסק נעלמו כלא היו (כנראה כיוון שעשיתי גזור ובדיוק נכבה הלפטופ) בבקשה עזרה מכם באופן בהול, כולי בלחץ אטומי... מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול ליצור BOOT CD עם כל מיני תוכנות שאני רוצה שגם יהיו על הדיסק.? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט .avi ואני רוצה לחתוך ממנו קטע של 10 שניות.. ואז שיהיה סירטון קצר של 10 שניות.. איך עושים את זה.. ניסתי בmovie maker ואני לא מצליח להעתיק את הסרט זה לא נותן לי.. מה לגבי לחתוך קטע משיר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. נראה כי המחשב מגיע ל-100% CPU כשאני מפעיל סרטים מהפורמט המדובר, ללא קשר לאיזה נגן מנגן את הסרט. יש לי חבילת מקודדים עדכנית של K-LITE. מה יכולה להיות הבעיה? תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עבדתי תמיד עם התוכנה חשבשבת על ווינדוס 98 התוכנה חשבשבת זו תוכנה שאי אפשר להוריד מהאינטרנט, בשביל לעבוד איתה צריך לחבר למחשב פלאג מיוחד איפה שהחיבור של המדפסת ולפלאג הזה מחברים את המדפסת קניתי מחשב חדש והמדפסת הישנה התקלקלה יש לי מדפסת שעובדת רק על חיבור חדיש יותר שלא מתאים לפלאג של החשבשבת יש איזה פלאג או משהו שיכול לשנות את זה מחיבור מקבילי לחיבור USB במחשב החדש? כלומר: במחשב הישן היציאה למדפסת מחובר פלאג של החשבשבת עליו מחובר המתאם (מחיבור מקבילי ישן לחיבור USB) ובקצה מחוברת המדפסת החדשה... השאלה אם באמת קיים דבר כזה זה יעבוד מבחינת תוכנה? בוונדוס 98 יש USB ? או שיש אולי הצעה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו שיחק לי במחשב, היה לו סרט עם סיומת exe על האון קי שלו, והיות והסרט לא עבד, הוא התחיל לשחק עם פתיחה באמצעות. שינה את פתיחת כל קבצי הexe לפתיחה באמצעות mpg, ואז כל הexe פונים לmpg כדי לפעול. איך אני מתקן את זה, במה אני בוחר כדי להפעיל קבצי exe? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי משיעמום WMP 9 בטא עכשיו אחרי שנידפק לי ההארדיסק D מחום (עכשיו הוא בסדר תיקנתי אותו) המדיה פלייר התחיל לעשות בעיות הוא לא רוצה לנגן שום סרט אפילו לא MP3 עכשיו האם יש איזה שהי דרך להסיר את מדיה פלייר מהמחשב לצמיתות ואיך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-