עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SyndromE,

מסתבר שהגרסא האחרונה של DT-Lite 4.30.4 לא עובדת עם AwxDTools shell extension (שמאפשר mount בכפתור ימני על קובץ ISO) אז יצרתי קובץ reg שמוסיף mount לכפתור ימני על כל סוגי הקבצים הנתמכים (b5t,b6t,bwt,ccd,cdi,cue,bin,iso,mds,mdf,nrg,pdi,isz) הקובץ מצורף (התקנה + הסרה + הוראות) אם התקנתם DT לספרייה אחרת מברירת המחדל, אפשר לשנות את הספרייה בתוך הקובץ לפני שמריצים אותו. אפשר גם לערוך את שם הפעולה למה שתרצו.. עוד פרטים ב-readme.txt זה אמור לעבוד עם כל גרסאות ה-lite כי בסך הכל משתמש ב-command line של DT נבדק על ויסטה אבל אמור לעבוד גם על XP אם אני לא טועה. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2009 בשעה 18:14:22 עודכן לתמיכה בקבצי אימג' בלבדהורדה: http://www.sendspace.com/file/iwkds7

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pssheba,

שלום, ניסיתי להעלות קובץ swf ו fla והעליתי חרס בידי. אפשר להמיר את קובץ הפלאש לפורמט אחר ? איזה ? כיצד ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם! אני צריך תוכנה שאני אוכל לקחת סרטון וידאו ולדביק עליו משהו כמו פרסומת שהוכנה בפלאש או בפוטושופ.... כלומר שנגיד אם יש לי סרטון אז שבתחתית הסרטון יופיע משאני רוצה.... ואז לשמור את זה בתור קובץ AVI... זה אפשרי? על איזו תוכנה אתם ממליצים? תודה מראש לכולם העוזרים!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שמעתי שהיא טובה וגם ראיתי כתבה שלה בעיתון... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3064026,00.html

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ThE_BesT,

יש לי סרטים בפורמט Divx ואת התוכנה Nero 5.5 וכשאני רוצה לצרוב סרט ל- Vcd הוא מראה נפח מוגזם (מעל 800 מגה) אז איך אני עושה את זה (על דיסק אחד)?? ואגב ניסיתי אפילו לצרוב סרט של 250 מגה והוא עדיין עבר את גבול ה-800 מגה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם. סגרתי את חלון הFF, וועכשיו בפתחתי אותו, כל הbookmarks+הbookmarks toolbar+כל דבר אפשרי פשוט נעלם, כאילו התקנתי הכל מחדש! איך ניתן לשחזר את הכל? תודה מראש Install

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, במחשב הנייד שלי, ה FIREFOX (באיביי למשל) ממשיך לדף הבא כאשר אני מגיע לתחתית הדף. כלומר, אינני צריך ללחוץ דף מספר 2 כדי לראות אותו. פשוט אפשר להמשיך ולרדת למטה בדף ולראות. במחשב הנייח, זה לא עובד. כיצד ניתן לאפשר זאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by uzi4u2,

ערב טוב ! קניתי לי את המשחק DAWN OF WAR 2 שמחייב הפעלה דרך הרשמה ב-STEAM אני עושה כל מה שהוא מבקש רושם לו את הקוד הפעלה והוא לא צליח להתחבר לשרת הרשמה אין לי שום חומת אש או משהו כדומה. מה שמוזר הוא שכתוב שמשתמשי 012.NET יכולים לסבול מבעיות התנתקות. בסדר בסדר אבל אני לא מצליח אפילו להגיע למצב של להכנס ואני תקוע בשלב של לפני ההתקנה. מישהו הצליח לפתור את הבעיה הזאת ? או שעלי להתחיל לחפש ספק אינטרנט אחר שלא חוסם פורתים כמו השמוקים מ-012 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. אשמח (מאוד) לשמוע את דעתכם בנושא שלהלן. ברשותי מחשב ("שרת"), שאינו מחובר לרשת, ואינו מחובר למחשבים אחרים במשרד, אלא מתנהג כמחשב עצמאי לכל דבר ועניין. במחשב זה מותקנת תוכנת ביטוח. מכיוון שימיו של השרת ספורים, ביקשתי להעביר את התוכן של התוכנה (שהיא הדבר היחידי שחשוב על אותו מחשב-שרת), ללפטופ של המשרד. נאמר לי מהנציג (שלו אני משלם בתשלום חודשי מה שמכונה "דמי שירות"), שרק הם יכולים להעביר את התוכנה, שהרי מדובר בהתקנה של SQL על הלפטופ, וחילוץ של בסיס הנתונים מחדש. עבור עבודה זאת, הם דורשים 800 ש"ח. ביקשתי לעשות זאת באופן עצמאי, ונאמר לי שזה לא אפשרי, כי "זה מאוד מסובך, ואיך אתה תדע"?! מכיוון שאינני יודע מה דורשת התוכנה, אבל יודע שהיא יושבת באופן מלא על השרת, ואין …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. השאלה בכותרת? האם יש תוכנת צריבה חינמית שנחשבת לטובה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. בכל אתר בפיירפוקס שנכנסתי וביקשתי לזכור סיסמא הוא כמובן היה מתחבר לי אטוטמטית. פתאום לפני שבוע הוא הפסיק לזכור סיסמאות בצורה חלקית. אני אסביר מה זה "חלקית" כשאני רושם את השם משתמש הוא משלים בעצמו את הסיסמא (זתומרת שהוא כן זוכר אותה איפשהו) אבל כל פעם אני צריך מחדש לרשום את השם משתמש בכניסה לאתרים. בניגוד למקרה הקודם שבו הוא היה מתחבר אוטומטית בלי שום התערבות מצידי. אני חייב עזרה כי זה מאוד מתיש להקיש את השם משתמש וסיסמא בכל פעם מחדש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by scorpion,

מהי התוכנה הכי טובה לניגון dvd?? תגידו שם של תוכנות אין צורך לשלוח לינק רק שם וגירסה בתודה עמרי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. תמיד היו לי שוליים שחורים למעלה ולמטה במסך מלא ועכשיו פתאום זה נעלם.. בלי ששיניתי משהו בהגדרות או לפחות לא בידיעתי.. איך מחזירים? וזה בטוח הגדרה בתוכנה כי השוליים עכשיו לא מופיעים גם בוידאו שהופיעו בהם כבר... הקבצים הם 16:9 ורזולוצית המסך 16:10

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי כולם - ביומיים האחרונים בכל פעם שאני מנסה להיכנס לפייסבוק במחשב השולחני שלי אני מקבל את ההודע הבאה בפיירפוקס: login.facebook.com uses an invalid security certificate. The certificate will not be valid until 7/23/2009 3:03 PM. (Error code: sec_error_expired_certificate) אני מקבל הודעה די דומה באקספלורר. כשאני מנסה מהמחשב הנייד שמחובר לאותה רשת הכל עובד. מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by רבקה מן ההר,

שלום האם תיוצר בעיה להחליף גירסת SQLSERVER שהורדה ברשיון לטווח קצר בחינם בגירסה החינמית ? אילו בעיות נוצרות בשימוש בגירסה החינמית לזמן ארוך? יש לציין שהשרת מנוהל ע"י Server Manager. תודה

16. Started by שמואלל,

שלום, יש לי קובץ אודיו באורך שעה וחצי ואכשיו אני רוצה לצרוב אותו על דיסק של 700 ואי אפשר כי הזמן של הדיסק קצר. השאלה היא איך אני מפצל קובץ אודיו לשתי חלקים באיזו תוכנה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by שגיאב,

האמיול רושם לי שקובץ הקלינט ישם מידי מה לעשות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by NI4NI,

אני צריך להוריד (בתשלום) את תוכנת בבילון ומשום מה אני לא מצליח להגיע לאתר שלהם כבר כמה ימים. האם ידוע לכם על משהו שקרה להם (נסגרו, נעלמו וכ"ו) ? האם מישהו כאן מצליח להיכנס לאתר שלהם ? www.babylon.com ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by asi_oz9,

אוקי שלום קוראים לי אסי אתמול התקנתי את המשחק Call of Duty 2 שזה משחק ישן ואין סיבה שלא יעלה במחשב שאני פותח תמישחק מופיע לי הדבר הבא ... ואני מאשר וזה ואז מופיע לי הדבר הבא והורדתי את הדבר הזה שכתוב שם ולא עוזר יש כול מיני שגיאות אני מבקש אם מישהו יוכל לתת לי עזרה כי פניתי לכול מיני אנשים ולא עזר =\ ואני ממש רוצה לשחק בזה ואם צריך מיפרט של המחשב תודה רבה אסי :nixweiss: :nixweiss:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בוקר טוב לכולם.. אני צריך את עזרתכם, אני מחפש תוכנה לצפייה בקבצי AVI קצרים של מצלמות אבטחה. הבעיה שאני לא יכול להשתמש בתוכנות כמו אדובי או משהו כזה מכוון ואי אפשר לעבור בזריזות בין הקבצים אלא צריך לעשות כל פעם CTRL O או דברים כאלו. אני צריך משהו פשוט כמו רשימת הפעלה של מדיה פלייר אבל עם אפשרות של התקרבות והתחקות במינימום נזק לצפייה, האטה והמהרה של קצב הצפייה ועוד אפשרויות עריכת וידאו פשוטות שיש בכל תוכנה..אבל רוב התוכנות הן כאילו לעריכת קבצי וידאו גדולים ולא לעבור בין 100 קבצי AVI בכמה דקות. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בצורה טובה שתצליחו להבין אותי אגב-אם התוכנה איננה חינמית ואתם ממש ממליצים אין בעיה רק שלא תביאו לי משהו יקר ושלא יעזור בבקשה מודה לכולם על העזר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום , כדי שהיה יותר ברור מצדי הינה סרטון לדוגמא : http://www.youtube.com/watch?v=WhmCtWlEnZ4 המילים נצבעות ברגע שמתנגנות , אני מעוניין לתוכנה שעושה את זה וגם התאמת זמן מדויק שהיה מסונכרן בין המילים לשיר זה כל האפקט. תודה רבה לכם .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היפכו את התמונה שלכם לפוסטר של אובמה . http://obamiconme.pastemagazine.com/

23. ^ לדוגמה, TORRENTLEECH.ORG יש לי חסימה כשאני מנסה להכנס, בוודאות אני אומר את זה. יש איזה וירוס שטוען שווינדווס מצא וירוסים במחשב שלי ואז לא קורה יותר מדי, אבל אני מניח שהוא זורע נזקים. נראה לי שזה קרה מאז שפתחתי הודעה זדונית בפייסבוק... בכל מקרה, האם יש פתרון? וגם התכנית WUAUCLT.EXE פתוחה איזה 30 פעם ותופסת את כל הביצועים... מה עושים? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 10:16:16

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SupeRnovA,

היי, אני מחפש תוכנה ל-Windows XP שתפיץ את השעון המקומי שעליו מותקנת התוכנה לכל מי שמחובר לרשת המקומית תודה,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים