תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי קומפי ישן של הילדים מסוג LPT ואני לא מצליח להפעיל אותו אני לא חושב שיש לו בעיה אלה לא כל תוכנה מתאימה לו ואני לא יודע איזה כן מתאים לכן השמח אם תוכלו להגיד לי מה כן מתאים אם אתם יודעים ואיך אפשר לעשות בדיקה ולראות בלי תוכנה שהחלק הזה אכן עובד תקין תודה.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים זהים לגמרי עליהם אני צריך לבצע התקנות זהות. האם יש דרך להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח במחשב אחד להעבירו למחשב השני? מה הדרך הכי מהירה?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ערב טובת בשעה טובה קניתי מדפסת לבית, xerox p3117, התקנתי את התוכנה מהדיסק המצורף (הדרייבר האחרון באתר שלהם הוא מ 2007, כך שזה כנראה עדכני). בcontrol panel - printers המדפסת מזוהה, בפורט של LPT1 (כבל USB), כשאני שולח משהו להדפסה, זה מגיע למשימות הדפסה ופשוט נתקע שם. (כתוב priniting אבל שום דבר לא קורה) הדפסת דף ניסיון בעזרת לחיצה ארוכה על הלחץ פועלת, ניסיתי גם להחליף שקעי USB במחשב אבל כל זה לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שמתי בכל מקום על הכי חזק וזה וסרט מסוים עדיין נשמע חלש. דברים אחרים הם סבבה, אני יודע שהבעיה היא בסרט אך אני רוצה להגביר את העוצמה שלו. איזה תוכנה יכולה לעשות את זה לקובץ AVI? תודה!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
וכיצד ניתן לפתור אותה? Win XP SP3 תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שהיה נגן ברמה של WMP. מה שכן, חשוב לי שהיה אפשר לנהל את כל המוזיקה שיש לי.(כ100 גיגה)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר יומיים מנסה לתקן בעיות בדרייברים שנגרמו מסקטורים פגומים וכשהגעתי לדרייבר של הchipset: INF_allOS_9.1.1.1014_PV זה עושה לי את השגיאה הבאה: ואני כבר משתגע מזה!! אני כבר לא יודע מה לעשות...ואשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי הנה השם של הלוח אם שלי: Intel Montpelier DQ35MP ואגב ניסיתי לעשות system restore וזה לא עזר, וזהו הדרייבר הכי עדכני. הנה הלוג שהתוכנה יצרה אם זה יעזור למישהוא..: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי המסך שלי גודלל 22 אינץ' והרזולוציה שלו 1680X1050 המחשב שלי פועל בזולוציה המתאימה ובכל זאת בפוטושופ הסנטימרים קטנים מידי... היות ואני עובד עם חברות ומספק מוצרי הדפסה כמו כרטיסי ביקור זה מבלבל אותי מאוד... מישו יודע איך אני מסדר את זה? תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה בצבע אדום אזהרה באנגלית. שאומר שיש תוכנה ריגול שניקרא Spyware ושיתק לי פיירוול של חלונות XP PRO.... וזה חזק מאוד.אם אני פותח דפדפן אקספלורר ישר עולה לי אתר פורנו.ותקוע האתר פורנו.ולא יכול לשנות האתר אחר.ולא נותן לי אתר אחר. קשה להסיר אותו נסיתי בתוכנות הסרה Spyware הם: Spyware Doctor 6 Spybot - Search & Destroy ואנטי וירוס נוד 32 AVG 8.5 ושום דבר לא עזר לי להסיר אותו.זה קשה. אני צריך כלי תוכנה מאוד מאוד חזק מנקה את Spyware ומחזיר את פיירוול של חלונות XP פנימי. איך פותרים את הבעיה קשה מאוד? בתודה מראש מיקי
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ועשייתי את זה על הכונן הלא נכון רציתי לדעת אם אני יכול להקטין את הגודל של הכונן למינימום כלומר מה שמשתמש עכשיו בפועל וליצור כונן חדש מהשטח שהתפנה ולהריץ שחזור של הקבצים שישחזר את מה שהיה ולהעביר אל הכונן החדש השאלה אם אני יקטין את גודל המחיצה זה לא יפגע בחומר בה? והאם יהיה אפשר לסרוק מחיצה שהוקטנה?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מכירים שאתם מנגנים שיר ברקע ורוצים שהוא יהיה בעל קול של ילד או מבוגר וכו'.... יש תוכנה כזאת פשוטה להפעלה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חברה אז אני מפרמט עכשיו לפטופ שחבר הביא ואין דרייברים בכלל. בLIVE CD ראיתי דרייבר מסוג realtek 8169 pc1'8169 and 8101e אני צריך בעיקרון תדרייברים של הקול ושל האינטרנט ניסיתי באתר של רילטק אבל קצת קשה למצוא אני מתקין עליו XP והמחשב של LG ויש איזה תוכנה שתזהה לי את החומרה במחשב בלי דרייברים? אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוך "ביצועים" ב"מנהל המשימות" אפשר לראות את השימוש ב-pagefile איזה תוכנה יכולה להראות בכמה זכרון אני משתמש מהראם?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
פשוט מחזה נדיר . http://www.zhoog.com/2009/01/50-of-the-most-stunning-3d-renders/50/ אני משתף כדי שגם אחרים יהנו
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לראות את הספריה של האייפוד ולהאזין לה בווינדוס מדיה סנטר (ווינדוס ויסטה)? פלאגין כלשהו, תוסף, משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
הי, התקנתי היום FW חדש- COMODO, וגם אימיול חדש (0.49C) אני מנסה לפתוח פורטים אבל לא מצליח... בFW פתחתי את הפורטים הרצויים בmy port sets, אבל עדיין בבדיקת החיבור של האימיול הם לא עובדים... ניסיתי את הבדיקה עם ובלי ה use UPnP... עדיין לא עובד.. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2009, 21:17:09 מיקרוסופט!!!!111!!!!11 :angryfire:טוב, הבעייה נפתרה- הFW של הווינדוס משום מה התחיל לעבוד (אחרי שסגרתי אותו כשהתקנתי את הFW החדש!!!) ביטלתי- עכשו הכול פתוח
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
כשאני פותח כמה דפים בדפדפן האינטרנט המעבד שלי מתחיל להתחרפן והמחשב נכבה (לפי מה שזכור לי הוא עושה ריסט) עשיתי בדיקה עם התוכנה ScienceMark2 32-bit חשבתי שאולי זה יעזור לכם לפתור את הבעיה עשיתי גם איפוס לדפדפן אז אני לא חושב שזה בגלל הדפדפן (גם החלפתי דפדפן) אולי זה תוכנת רגסטרי שמחקה לי משהו חשוב? התוצאה מהבדיקה: http://cid-b5c2b4789ed97e71.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/21-06-2009%2014-24-15.png
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה איך ניתן לשנות בגרסה 3 של מקסטון,ממצב אקספלורר לwebkit .יש שם מעבר מאולטרא לרטרו והפוך אבל ברטרו איו כלום.איפה זה נמצא?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע התקנתי סקייפ וראיתי אפשרות להתקשר אל טלפונים ופלאפונים זה חינם? אם לא למה זה לא מודיע לי שזה עולה כסף או מבקש ממני חשבון בנק או אשראי או משהו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה חינמית לשינוי האייקונים במחשב בפשטות! בלי ליצור אייקונים והכל... משהו בסגנון של IconPackager רק שיהיה חינמי. אני רוצה שיהיו לי כמה PACKים של אייקונים עם תצוגה מקדימה כזאת כמו בתוכנה הנ"ל ושאני אבחר וזה ישנה את הכל... אשמח לתושה כמה שיותר מהירה תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום. אני לומד לתיאוריה דרך האתר הנ"ל אך ישנה בעיה עם הצגת התמרורים, מי שמכיר את האתר יודע כי האתר מציג את הסבר התמרור בצד כשעוברים עליו, אולם אצלי ההסבר מופיע "באמצע", מה שמקשה על הקריאה וההבנה. מצורפת תמונה להמחשה. יש לציין כי הבעיה מופיעה גם באקספלורר כל סוגיו (7 ו6), גם בפיירפוקס (על סוגיו...) גם על כרום וגם אופרה (דף שעובד עם אופרה ולא עם פיירפוקס? מה חשבתי לעצמי? :-X). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היה לי ,לפני הפירמוט סרגל כלים ב-WINDOWS שאפשר לי לשמור אתרים ולדלג בינהם.אלו היו חלוניות כאלה שהייתי מדלג מאתר לאתר . בדומה למה שיש ב-FIREFOX. מכירים?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, בוודאי כולכם מכירים את הכלי הנחמד שמסדר לנו את הפריטים על הכונן. כזכור לי, יש לכבות כל תוכנה פעילה אחרת לפני הפעלת כלי זה. שאלתי היא- האם נכון? האם חייב? ומה יקרה אם לא? יש תוכנות שחייבות לרוץ על המחשב, אז למה הכוונה? ואני יכול להשאיר אייסי פתוח ועוד כל מיני תוכנות כמו WINAMP EXPLORER וכו'? בתודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-