תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
טוב, לקראת הפירמוט הקרב ובא, החלטתי לעשות קצת ניסויים במחשב שלי. בכל מקרה, מחקתי את הNORTON NIS והמחשב רץ! מעכשיו הפסקתי להשתמש בNORTON. אני יתקין אנטיוירוס אחר. איזה מזל. ואני לא הבנתי למה המחשב שלי קצת איטי. ארררר, איך לא עליתי על זה קודם!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי 2 מצלמות webcam שאני רוצה לתלות אותם בחדר: 1בתוך החדר והשני מחוץ לחדר שהם יהיו נסתרות משהו מדליק-יש לי רעיון וזה... בקיצר אני מחפש תוכנה שמקליטה במקביל את מה שקורה ב2 המצלמות. אני רוצה להפוך אותם למצלמות אבטחה כזה. יש סיכוי ללינק הורדה או המלצה על תוכנות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון איזה תוכנה (לא יודע איזו ) דופקת לי דף בית כזה : http://www.delta-homes.com/?type=sc&ts=1422788439&from=wpm01233&uid=ST500DM002-1BD142_S2A97YRD למישהו יש עצה מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
צריך דרייברים למחשב נייד hp dv6620ej ל-ווינדוס xp. באתר היצרן יש רק חלק. ומה שיש לכרטיס רשת אלחוטי לא עובד מראה שהכרטיס נעול שפותחים את הנעילה מהכפתור במחשב עדין מראה נעול.בתודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי תוכנת Photoshop CS ME, נאמר לי שניתן להגדיר את שפת הממשק לעברית. איך משנים זאת? ניסיתי ולא הצלחתי, כרגע זה באנגלית. ניסיתי להיכנס לאפשרויות אבל שם אי אפשר לבחור שפה אחרת חוץ מאנגלית, אומנם יש את הקובץ "עברית" בתקית הפוטושופ. איך מטעינים אותו? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ובכן זה מה שקורה לי : אני שומע שיר..אחרי שהשיר נגמר ועובר לשיר אחר ה Volume במחשב יורד כמעט עד למטה ככה שכל פעם ששיר נגמר אני צריך להעלות את ה Volume למעלה חזרה...מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
גם אם יש קבצים בעלי אותו משקל אבל בשם אחר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה אתר ספציפי שגלשתי בו עד היום בלי בעיה והיום פתאום שאני בא להכנס אליו אז הדפדפן רושם לי Unauthorized IP address. האתר לא נותן להכנס אליו יותר,אין גישה לאייפי שלי להכנס לאתר מה אפשר לעשות בכל זאת כדיי להכנס לאתר?
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בטעות לחצתי DECLINE במקום ACCEPT בהודעה ממישהו שלא היה ברשימת האי סי קיו שלי ....... משתמש חשוב שנתתי לו את המספר שלי וכביכול זה הוא אפשר לעשות משהו ? זה רושם איפה שהו בתוכנה את כל ה "DECLINES" שאיי פעם לחצתי ? או באתר אי סי קיו ? בתוכנה חיפשתי תחת "SYSTEM NOTICE" אבל כתוב שם רק אישורי בקשות ומי שהוסיף אותך לרשימה שלו . יש דרך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
"קניתי" בטעות נרו 6 בגרסה הספרדית התקנתי וגיליתי את הטעות עכשיו מחקתי את הגרסה הספרדית ו"קניתי" גרסה אנגלית proper אבל כל פעם שאני מתקין אותה (את נרו 6) זה מתקין לי את התוכנה בגרסה ספרדית למשהו יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה פה משתמשים בפיירפוקס. מה היתרון שלו על פני אופרה? למיטב ידעתי הוא הכי מהיר, הכי קל והתאימות שלו זהה לתאימות של פייפוקס. אז למה ללכת על החיקוי (כביכול) ולא על המקור?
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום! האם כל פעם שמעדכנים את הדרייברים יש צורך להוריד גם את הcontrol center? תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הפכתי קובץ בפורמט AVI בגודל של 480 מגה לסרט SVCD בגודל של 900 מגה אין לי יכולת לשנות את גודל הסרט הסופי בגלל חוסר הבנה/חוסר יכולות של התוכנה שאני עורך איתה ( אני עובד עם TEMPEG EXPRESS ) אני בסופו של תהליך נשאר עם קובץ בגודל הנ"ל- האם אני יכול בנרו לבחור באפשרות של צריבת SVCD אבל על דיסק DVD ??? או רק על CD רגיל?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום! התקנתי את הקובץ player.xpi אבל לפעמים שאני פותח את הדפדפן הוא עדיין לא מראה לי וידאו, מה אני צריך לעשות? יש איזה עדכון או משהו?! תודה
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות תמונה מונפשת במסנג'ר במקום רגילה? :s05: תודה רבה לעונים
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
זה כמו הרבה שירים בטוח קובץ אחד ADF ( כמו התחנות של GTA VICE CITY) האם מישהו יודע איך לפתוח אותו???
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איפה אני משנה בנו שלו יסגור את הדיסקים שאני צורב כדי לצרוב עוד דברים אחר כך?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה ואני מנסה להכניס לתוכה כמה אימיילים שיש לי, הצלחתי להכניס אבל רק את Gmail כל השאר שניסיתי פשוט לא עובדים, אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח לאיזה מדריך או משהו כזה. אני בעיקר רוצה שהאימייל ביאהו שלי יהיה שם, ואם אפשר גם AIM ועוד משהו שממש לא רציני זה האימייל שלי בוואלה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אני אודה לו מאד מאד!!!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
לאור כל השאלות בנוגע החמורים והפרדות נראה לי שאני היחיד כאן שמשתמש בOvernet אני פשוט מת על התוכנה ולא איכפת לי לעשות לה קצת פירסומת.
-
הרכבתי מחשב חדש מחלקים שקניתי.. אני חייב עזרה אני על סף ייאוששש התקנתי XP ואת כל הדרייברים שמתי אנטי וירוס (שגם תוקע את המחשב) ותוכנות מסנגר וכאלו.. הבעיה מתבטאת בזה שהמחשב לא פותח לי שום קובץ של RAR תמיד רושם לי CRC ERROR אף משחק הוא לא מפעיל לי כראוי .. יש לפעמים שאני לוחץ על האייקון של המשחק הוא כאילו מעלה אותו וזורק אותי ישר לשולחן העבודה ללא שום הודעת ERROR וכאלו ואם כבר המשחק עלה אז הוא נתקע ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב .. את רוב המשחקים הוא לא מעלה לי בכלל .. נסיתי כבר 10 פעמים לפרמט אותו וכלום לא עוזר תמיד אותן בעיות אם ה ווינראר והמשחקים .. לא לדבר על זה שהוא אם כבר העלה משחק כמו קרייסיס אז רואים שם צבעים משונים (סגול ירוק וכחול על כל מיני קירות מכוניות וכו') במ…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
איזה מקודד בדיוק אני צריך? כי יש לי סרט SVCD ומשום מה הוא לא עובד לי איזה מקודד בדיוק אני צריך להתקין? מאיפה אפשר להוריד אותו? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעבור מקטע מסויים ובעצם לדלג בתוך הסרט אז לוקח לזה המון זמן לעבור, לפעמים אפילו זה מקפיא את התמונה האחרונה ופשוט נתקע ככה ולא עובר. פירמטתי (בלי שום קשר) וניסיתי סתם לצפות בסרט ולעשות אותו הדבר וזה עבד חלק, מאוחר יותר התקנתי את חבילת הקודקים K LITE ומאז זה שוב ככה. יש פתרון? אולי איזה קודק ספציפי שגורם לתופעה ואני צריך להפטר ממנו?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
תביאו לי הרבה שמות של תוכנות לכרטיס טלויזיה!
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בנסותי לפתוח קובץ - BIN ע"י - DAEMON TOOLS אני מקבל הודעה...Unable to mount image invalid image file משמע, הקובץ פגום או שמה עלי לנסות ליפתוח בתוכנה אחרת?...
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-