עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tamir245,

אהלן. אני מחפש המלצה לתוכנת הורדות לביטרונט,פשוטה,עובדת בצורה טובה.עד לפני כשנה השתמשתי בUTORRENT אבל התאכזבתי מהמהירות שלה.ועכשיו לאחר שהשתמשתי באמיול אני מחפש שוב תוכנה לביטרונט עקב כך שהיא נחשבת יותר מהירה. אשמח להמלצות מנסיון אישי. יש לי 1.5 כבלים\בזק בינלאומי

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  2. הי בכרום בדף הבית אצלי (וגם בפתיחת כרטיסיה חדשה) יש את שמונת האתרים הכי פופולריים שגלשתי בהם. בטעות לחצתי על האיקס בצד תמונה אחת והאתר לא מופיע לי כקיצור דרך יותר. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שקיצור דרך של האתר שהסרתי יחזור להיות קיים. לא הצלחתי למצוא על זה מידע ברשת כי אין לקיצורים האלה כינוי מלבד "תמונות ממוזערות של האתרים שאתה מרבה לבקר בהם" לפי גוגל. תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Vidati,

אני לא ירחיב במילים, אבל אגיד רק דבר אחד ושזה העבודה הראשונה שיוצאת לי עוד איכשהו בסדר הרוב יוצא כמו של ילד בגן חחחחח. רק תגידו מה לשפר אם יש: http://vidati.deviantart.com/art/Final-Stars-in-the-Dust-78416181 גודל 2400X3000. ** התמונה עודכנה לגרסה הסופית**

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כשאני פותח אתר נכנסות חלונות של כל מיני אתרים שמחפשים פרסום מוצר כלשהו. (לא נראה לי סאפם) גם בזמן מנוחה שאני חוזר שוב להשתמש במחשב אני רואה חלון מול עיני ומבקש ממני לרשום מס' איימיל ופרטים אחרים . איך אפשר לחסום אותם שלא יעלו יותר. אמרו לי שזה מובנה בתוכנה. אני לא מאמין.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by orenmj23,

לילה טוב לכולם, ברשותי לפטופ של IBM מדגם X60, המחשב מזה תקופה סובל מוירוס ואני מעוניין לפרמט אותו. לאחר שאני גיביתי מספר קבצים ובאתי לעשות ריסטרט הוא ננעל לי ומבקש סיסמה, הוא אומר ENROLL NEW USER משום מה, הטביעת אצבע עובדת בסדר גמור אבל הוא לא מקבל אף סיסמא. הוא דורש דבר שנקרא WINDOWS PASSWORD ולא מעלה את המחשב. אין לי מושג כיצד להיכנס לחלונות מאחר ולא גיביתי את כל החומר הנדרש, בסך הכל סיימתי לצרוב ובאתי לעשות ריסטרט, דבר שעשיתי מספר דקות קודם לכן בהצלחה. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בשעה 00:59:12 הפעלתי את המחשב דרך מצב בטוח והבעיה נפתרה, בכל מקרה בשאלה נוספת, כיצד אני מפרמט את המחשב ושומר על העותק של הוינדוס שנמצא על הדיסק הקשיח (בתקווה שהוא לא נפגע מהוירוס).ת…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by yurtrez,

שלום לכולם, קניתי מחשב מפלצתי עם מפרט מאוד חזק בעשרת אלפים שח. חשבתי שאוכל לעבוד עם קבצי psd ענקיים שבהם אני בונה עיצוב לאייפד רזולוציות בסביבות 2000 על 2000 עם המון אלמניטים.חשבתי שהכל ילך טוב ואני לא ימתין זמן ממושך בהזזת אובייקטים.והופתעתי! הפוטושופ באמת עובד מאוד מהר אבל עומס בגרירת המון אלמנטים בו זמנית גם במחשב הזה הולך בקצב איטי. פוטושופ 64 ביט עם מעבד quad 3.7 ,כרטיס מסך 680 gtx 4bg ו 16 gb ram 2100mhz/ עם מפרט כזה לא חשבתי שאתקל שוב בבעיה הזאת. יש למישהו רעיון? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מדובר בכרטיס זיכרון 4GB של חברה עלומת שם. יום בהיר אחד, לא ניתן לגשת יותר לכרטיס, בטענה שהוא לא מפורמט, ובחלון הפירמוט הוא מזוהה כבעל גודל של 128K בלבד. לא ניתן לפרמטו גם לגודל זה. מחפש תוכנה שתאפשר סיכוי כלשהו לשחזור החומר. תודה.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by Oranl,

היי, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב כשהייעוד הוא הרצת תוכנות הנדסה דוגמת MATLAB ו-ANSYS. האם יש לתוכנות האלה תמיכה בריבוי ליבות? כמה RAM כדאי? אלה תוכנות כבדות ואני מוכן להשקיע כדי שהן תרוצנה חלק..

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by אלפקה סורית,

^^^

10. Started by KRS1,

אני מעוניין באמצעות איזשהי תוכנה גרפית לעשות טבלה שאני קובע את גודלה ושהטבלה תהיה מודבקת על תמונה כלשהי. חובה שבתוכנה יהיה אפשר לקבוע מספר רב של "חדרים" כמו בדוגמה הבאה: תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. אני מכין "תמונה מנגנת" ועכשיו כשאני עושה import לשיר שאני רוצה הוא נותן לי שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה.. וכל שאר השירים באנגלית הוא כן מצליח, דבר הזוי חח, איך הוא מזהה בדיוק שהשיר בעברית מקווה שתוכלו לעזור תודה *Macromedia Flash 8pro

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by The Father Simon,

עשיתי הרבה בירורים בנושא ולא מצאתי מישהו שמבין בזה.. יש מחשב יחסית חדש, ובו התקנתי Windows 7 ומאז נתקלתי בבעיות תאימות שונות: * התקנה של חברתphotoshop ,Acrobat Reader) Adobe) בכללי לא מצליחות להסתיים ומציגות הודעות שגיאה מוזרות "Error 1935. An error occured during the installation of assembly component" (שגיאה בהתקנה reader) * התקנה גם של תוכנת מדפסת HP * התקנה של Visual Studio 2010 גם כן מסיימת בשגיאה בחלק של התקנה ה-VC Runtime למי שמכיר בשגיאה: "VC 9.0 Runtime (x86): [2] Error: Installation failed for component VC 9.0 Runtime (x86). MSI returned error code 1603" עד עכשיו הדבר האחרון שניסיתי הוא להתקין Framework של .NET 3.5 וזה לא עזר, נראה שמשהו לא עובד במסגרת תוכנית …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. For some reason, I can't write in hebrew, but only in my browser (firefox),I can write in hebrew on my WORD and messenger... help...?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by url,

אני מחפש תוכנת calander טובה (לוח שנה) שמאפשרת ליצור תזכורות לאירועים שונים. למישהו יש המלצה?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by igal_nazar,

ערכתי חיפוש לפני שפרסמתי את ההודעה וגיליתי שמישהו נתקל בבעיה שלי הנה הקישור לאותה מודעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193795.0 אנשים הציעו לבחור מה לעשות אבל זה לא פתרו לו את הבעיה ...מה בכל זאת יפתור לי את הבעיה??? (משהו שלא כתוב בלינק זה שאני הסרתי את התוכנה במצב בטוח )

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  16. (פעם אחת ולתמיד...לקראת הגעת הצורב החדש...) הבנתי שזו תוכנת צריבה, אבל מה רע ב-Nero? במה התוכנה הזו מתייחדת?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני לא מצליח להפעיל שום דבר באינטרנט על כל לינק שאני לוחץ מופיעה pop-up window blocked נסיתי לבטל את כל החוסמים של הפריטים המקופצים את החומת אש וכו' מה אני יכול לעשות..

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by Scorpion17,

שלום, יש לי מצלמת אינטרנט שרשם שהיא מחברת neao הבעיה שלי כנראה אני צריך דריבר ואין לי משהו יכול לעזור לי? שאני מכניס את המצלמה למחשב אז זה מראה לי אשף חומרה חדשה זוהתה ואז זה רושם לי לא ניתן להתקין חמרה זו. תעזרו לי בבקשה תודה!!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום, יצאה כבר הגירסה העיסקית החדשה של NOD32 ? אם לא אז מתי היא יוצאת ? תודה

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  20. פתאם באחד המחשבים שלי האקספלורר לא רוצה לרשום בעברית, לא בשורת הכתובות ולא בשום מקום, מן הסתם ב-FF וכל מקום אחר בוינדוס ניתן לכתוב בעברית כרגיל, מה יכולה להיות הבעייה ?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  21. יש לי desktop 5000 כל פעם שאני לוחץ על PLAY או MEDIA המדיה פלייר נפתח...מישהו יודע איך לבטל את זה ולגרום לווינאמפ להיפתח?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  22. לפחות על ידכם, תודה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  23. http://my.opera.com/chooseopera/blog/2010/10/14/opera-11-will-have-extensions אני אשכרה מתרגש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, אתמול התקנתי windows 7 x64 למחשב חדש ויש לי בעיה כשאר אני מחבר אוזניות ליציאה השמע הקדמית אני שומע רעש מעצבן ברקע שנהיה רועש יותר אפילו כאשר אני מזיז את העכבר, גולש וכו'. הלוח אם הוא GIGABYTE P55-UD3R והתקנתי דרייברים עדכניים. למישהו יש אולי רעיון איך לפתור את זה? תודה רבה. עריכה: עכשיו שאני מסתכל אני חושב שזה מתאים יותר לפורום windows . אם כן, מצטער ואם אפשר להעביר בבקשה לשם.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by TaZeR,

כבר ימים שאני מחפש תוכנה שמאפשרת לצלם תמונות סטילס ממצלמת רשת (גנרית), ושאולי תהיה מסוגלת גם לשמור אוסף תמונות תחת אותו שם (לדוגמה: image001, image 002...), כמו שהתוכנות של המצלמות הממותגות מאפשרות. הבעיה היא שרוב התוכנות שניסיתי לא עובדות (לפחות על המחשב שלי, WIN7 32bit), אולי כי הן ישנות מאוד? מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה? תודה רבה מראש! בן.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.