עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי את שני האנטי ווירוסים ,בעבר העדפתי את אוויסט היום אני כבר לא בטוח ,כי בכל מקום אומרים שקספרסקי טוב יותר מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  2. מחפש תוכנה להמרת קבצי וידאו 720P שצולמו ב-PANASONIC SZ7 (פורמט AVCHD) לקבצי XVID או DIVX סטנדרטיים ככל האפשר כך שינוגנו ע"י נגני DVD פשוטים שתומכים ב-DIVX (הדגמים הפשוטים שעולים 100-200 ש"ח). ניסיתי את HANDBRAKE המצויינת (גם חינמית ופורטאבילית) אבל משום מה הקבצים לא נוגנו באף אחד משלושת הנגנים שניסיתי. יש אולי תוכנה מומלצת אחרת או הגדרות מסוימות לתוכנה הנ"ל כדי שזה יעבוד? לגגל אני יודע וניסיתי לא מעט תוכנות, אבל עדיין לא הגעתי לתוצאה הרצויה. אני מקווה לקבל עצה ממישהו שניסה ומכיר ולא מגוגל אם אפשר. תודה מראש, גונן.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by jonr,

היי, בזמן משחק (BF3 אבל לא רק) הגרפיקה קורסת (צורות וצבעים מוזרים) ואחר כך המשחק קורסת ומציג הודעת שגיאה אשמח לעזרתכם :\ [ATTACH=CONFIG]3803[/ATTACH]

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני לא יודע אם זה שייך לפה , בכל מקרה יש לי וידיו שנעשה ב MOVIE MAKER עם סיומת WMV , עכשיו השאלה שלי האם יש איזה שהיא דרך להוציא ממנו את התמונות שבפנים??? תודה לכם

5. מי שמחפש אנטיוירוס חזק לדוס הנה: F-prot חיוני ביותר כאשר כל המחשב נדבק בוירוס וחלונות לא עולה או שהאנטיוירוס לחלונות מודבק גם הוא ולא מתפקד. הנה הקישור: http://www.f-prot.com/f-prot/download/getfpdosfree.html הוא ניתן חינם.... וכבר הציל אותי מספר פעמים. אצלי הוא צרוב על דיסק רב פעמי ( כדי לעדכנו מידי פעם ) עם עוד כל מיני GOODIES. תהנו...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. איך אני מגדיר באי מיול הזה שכאשר הוא מתנתק מסרבר יישר ינסה לחייג לשני ? זה לא עושה את זה לבד לצערי ואחרי חצי שעה שעה ...שעתיים תמיד הוא יתנתק מתי שהוא וכמובן שאני לא בבית בכדי לחבר אותו מחדש לסרבר באי מיול אחר לדוגמא זה אוטומטית יתחבר לסרבר אחר , בגרסא שאני משתמש (כתוב בתמונה למעלה) זה משום מה לא . איזו הגדרה להוסיף והיכן? ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

1. קורה לי לפעמיים שאני נכנס לאתר ויש אפשרות לצפות בסרטון או לשמוע שיר אבל זה רוצה שאני יוריד אותו למחשב שלי (אני משתמש דרך תוכנת הורדה) אבל אני לא חושב שזה קשור לזה נכון? 2. איך לפתוח טאב חדש בדפדפן?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. Started by EMXMAN,

שלום הורדתי תוכנה מסויימת שהסיומת שלה זה DAA ואין לי מושג איך צורבים את זה NERO לא מקבל את הסיומת הזאת זה מן קובץ שצריך לצרוב אותו איכשהו ניסיתי לעלות ב DEAMON TOOLS לא פותח אותו ניסיתי לפתוח ב WINRAR לא עובד גם למישהו יש מושג איך פותחים או איך צורבים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ofer40,

היי בזמן שאני מוריד קבצים המחשב נתקע לי בלי התראה מוקדמת ואני צריך לעשות ריסט. באתר של UTORRENT לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת. מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? היום כבר הייתי צריך לעשות פעמיים ריסט. זה ממש ממש מעצבן תודה

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by atomic rooster,

היי. זה קורה רק למשתמש אחד כאן בבית. משתמשים אחרים כולל אני נכנסים לחשבון שלהם בלי בעיה. דפדפן - אינטרנט אקספלור 8. כשחיפשתי פתרון בגוגל לא ממש מצאתי. הפתרון שלהם לבעיה הזו היה יותר היה בכיוון של "תן לזה לחלוף, זה יעבור לבד". מחקתי קוקיז וקבצים זמניים והקצתי יותר מקום בשבילם. זה עדיין לא פתר את זה. מצורפת ההודעה שמתקבלת כשאני נכנס לחשבון. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. Started by סטלוס,

הדלקתי את העכבר ובמקביל את תוכנת הבלוטות' בנייד. הוספתי את העכבר להתקנים והקלדתי את קוד הזיווג. משום מה העכבר לא מגיב. לאחר הוספת הקוד מופיע לי הודעה שההתקן זווג עם המחשב אך ייתכן שלא יפעל כראוי עד שישלים את ההוספה במנהל ההתקנים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איך ניתן להתקין windows mobile על המחשב, רצוי בתוך מכונה וירטואלית. רצוי שיוכל לפעול על מסך מלא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by s.k.,

היי לאחרונה קיבלתי נטבוק של סמסונג ...מכשיר נחמד אבל לצערי המכשיר לא זז!! שמתי לב שהזכרון שלו = 1G וגם במצב מנוחה (אין אפליקציות עובדות) הוא מגיע ל85% ברגע שאני פותח כל אפליקציה (דפדפן) המחשב בקושי זז ומתחיל לקרטע! יש משהו לעשות ?? תוכנות למחוק? בסה"כ אני מיעד את המחשב לקצת גלישה ברשת וזהו.. תודה מראש שחר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה

15. Started by eladh16,

שלום המחשב שלי לאחר פירמוט. נקי לגמרי ועדיין לא הותקן שום מקודדים כאלה ואחרים. אשמח אם תייעצו לי איזה מקודדים כדי להתקין כדי להריץ את כל סוגי הקבצים ביעילות. אם מומלץ להתקין חבילה מלאה של כל הקודקים או רק קודקים ספציפים שאכן צריך? אני מריץ לרבות תוכני HD בפורמטים שונים בהן: MOV, WMV MP4 ועוד תודה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by izikd,

מחפש את התוכנה(חבילת התוכנות) orcad עדיף הגרסאות החדשות כמו 9.2 נ.ב. היכן ניתן להשיג ליד כחול?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  17. Started by nivezrati,

לאחרונה יש לי את אותם קבצי ספיי שחודרים למחשב שלי ונחסמים מהADAWARE ולא מרפים! חוזרים כל הזמן. הבנתי שאני צריך לנקות את הרג'יסטרי עם תוכנה או משהו? מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה או דרך לסדר תבעיה? תודה ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  18. Started by DJ GuyGIvant,

התקנתי את האייסיקיו 2002a די מזמן, והוא עושה בעיות, עולה המון זמן, תוקע את המחשב כשהוא עולה, מה לעשות?! יש לי P4 1500 256MB SDRAM

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by maor6,

המחשב מעלה לי סימן של X אדום ואיפה שהשעון במחשב והורדתי תוכנת SPY בשם SPYBOT וזה לא עוזר הסימן לא יורד

20. Started by Dr Hardware,

תיאור התוכנה: Maxthon (לשעבר MyIE2) הוא דפדפן אינטרנט מבוסס IE שמציע גלישה באמצעות טאבים, מסנן תוכן ופירסומות קופצות מובנה, אפשרויות רבות נחמדות למדי והמון פלאגינים מעניינים וסקינים שניתנים להורדה. דף הבית: http://www.maxthon.com/en/index.htm הורדת גירסאת קומבו (כוללת סקינים ופלאגינים) :http://tinyurl.com/5nr7m הורדת גירסא סטנדרטית (ללא סקינים ופלאגינים) : http://fileforum.betanews.com/detail/1029407732/1 הורדת תרגום בעברית (יש לעשות Extract/לחלץ לתיקית השפה בתיקית ההתקנה של הדפדפן) : http://www.maxthon.com/files/languages/m2lang_hebrew.zip שינויים מאז הבטא האחרונה לפיינל החדש: v1.0.0250 + Support for WinXP SP2 Popup Control and ActiveX Control. + In-place too…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. שלום אני מוריד סרטים למחשב בכל האכויות ואני רוצה להדביק אליהם תרגום....חיפשתי תוכנה המון זמן אבל התכנות לא היו יעילות לכן אם משהו יכול לשים לי פה קישור לתכנה קלה לשימוש להדבקת תרגום לסרטים למחשב, אנא שישלח לי לפה במהירות האפשרית בתודה יקיר

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  22. השאלה בכותרת... אם אני פותח את התוכנה ביוזר חדש, חלון ההורדות ריק, ואם פשוט מוסיפים את הטורנטים ההורדות מתחילות מחדש. איך מעבירים הורדות חצי גמורות בין יוזר ליוזר?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  23. רציתי לשאול איזה אנטי-וירוס הוא הכי כדאי לי להתקין על המחשב שהוא לא יאיט את המחשב במידה גבוהה (כמה שפחות יותר טוב) ומומלץ. תודה מראש על עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום רב לכולם, לאחרונה ה windows media player במחשב שלי לא מצליח לפענח קבצים שנמצאים על המחשב כפורמט וידאו ומנגן אותם כקבצי סאונד בלבד. הבעיה קיימת רק בקבצים מסוג מסויים, כמו: AVI. עד שזה קרה לא הייתה לי שום בעיה כזו עם הקבצים בהם מדובר. הנגן מודיע בהתחלה שהוא מחפש CODEC מתאים, מנסה להוריד אותו, ולאחר שהניסיון מסתיים ב- error downloading codec הנגן פותח הקובץ עם סאונד בלבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  25. Started by tzilber,

בערך שבועיים שאני מקבל הודעות כאלה --------------------------- WinZip --------------------------- Cannot open file: it does not appear to be a valid archive. If you downloaded this file, try downloading the file again. --------------------------- OK Help --------------------------- בהורדת כמעט כל סוגי zip, rar. בדקתי וירוסים או כל פגע אחר. יש לי את הגרסאות האחרונות של winzip winrar winace. בכולן אותה תוצאה. כבר כשאני סורק וירוסים גם בקבצים שאמורים להכיל יותר מקובץ אחד, ההודעה בזמן הסריקה היא כי נסרק קובץ אחד בלבד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.