עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by orlupo,

עזבתי את הנורטון, עברתי ל-AVAST. עכשיו יש וירוס שבבדיקה של BITDEFENDERE און ליין הוא מוצא אבל ה-AVAST לא מוצא... האם לעבור שוב? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מישהו מכיר אתרים טובים לסקינים יפים ולערכות לשולחן עבודה לווינוס 98??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lspmaster,

גרסה סופית של ויסטה יצאה...לפחות ככה היה כתוב... דרישת המערכת הפעלה היא פורמט שונה לגמרי של מערכת קבצים... למישהו יצא לנסות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לפרוץ ססמא של קובץ זיפ, שיכולה להשתמש בקובץ שנמצא באופן לא מוצפן מחוץ לארכיב, ושגם נמצא בתוך הארכיב, כדי לחפש פחות או כדי למצוא מיד תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, נכנס לי וירוס שאני לא יודע את שמו אבל אני יתאר מה הוא עושה: אי אפשר לעדכן תוכנות כמו אנטי וירוס(יש לי קספרסקי) ואי אפשר לעדכן את ספיוור דוקטור, אי אפשר גם לעדכן את הווינדוס.. אי אפשר לעשות שחזור מערכת, המחשב עובד יותר לאט וגם האינטרנט. בעיקרון הצלחתי לחסום אותו חלקת דרך הMSCONFIG כדי שלא יעלה בהפעלה של המחשב, כשאני לא חוסם אותו הוא "מוחק" פריטים מההתחל ומשולחן עבודה ניסיתי גם בSAFEMODE להסיר אותו אבל לא היתה הצלחה כמו כן נוסף לי איקון בלוח הבקרה שמו של האיקון הוא 2008 VISTA ANTIVIRUS. כאשר אינני חוסם אותו בשורת המשימות ליד השעון הוא רושם VIRUS ALERT,וגם כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי הוא רושם לי במקום היוזר VIRUS ALERT או משו כזה יש לי הרגשה שזה WORM או משו כזה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yossia23,

שלום חברים איזה חבילת אבטחה היא הכי טובה למחשב? קספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 או 7? AVIRA? NOD? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by morx,

מה עושים ? זה לא מעלות בדוק... מעבד 30 וכרטיס מסך 50 וכל השאר לא עוברים את 40 ... יש לי ויסטה x64 ultimate ntoskrnl.exe תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by KoM,

זו אחת הבעיות המוזרות ביותר שהיו לי, אני מנסה להכנס לאתר של אננדטק, ונכנס והכל טוב, אבל כאשר אני נכנס לעמוד החדשות, העמוד לא מתעדכן לא משנה מה אני עושה, זאת אומרת הוא כרגע נשאקר לי על האתריך ה-19\10... זהו דף החדשות... מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אשמח אם תוכלו לעזור. מחשב נייח חדש, I3, עם 8 גיגה זכרון. המחשב מהיר ועובד מצוין, תוכנת אוטוקד 2012 עובדת היטב אבל כשיש קובץ מעל 5 מגה - לוקח לה 5 דקות להפתח! לקחתי למעבדה, הוספנו גם כרטיס גרפי נפרד - לא עזר. אציין גם - ווינדוס 7 64 ביט. אולי תוכלו לתת עצה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sabag,

יש לי בעיה בתוסף פלאש האותיות נראות קצת משונות תמונה: בMAKO עוד דוגמא רק בFF זה קורה , בIE זה לא קורה זה קורה בעוד מקומות עם פלאש ניסיתי לסגור את הדפדפן ולפתוח לעשות ריסט למחשב , למחוק את הפלאש ולהתקין שוב לא עזר מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by INFERNO,

התקנתי משיעמום WMP 9 בטא עכשיו אחרי שנידפק לי ההארדיסק D מחום (עכשיו הוא בסדר תיקנתי אותו) המדיה פלייר התחיל לעשות בעיות הוא לא רוצה לנגן שום סרט אפילו לא MP3 עכשיו האם יש איזה שהי דרך להסיר את מדיה פלייר מהמחשב לצמיתות ואיך?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Or ei,

יש לי GF 2 TI וsampo 712 17' ואני כל הזמן מקבל 60HZ בUT !!! מישהו מכיר תוכנה שמסדרת את זה ?? ודרך אגב אני על 800X600 16

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by esaly,

היי! לא הגיע הזמן לפתוח טראד בדומה לזה של הFF לתוספים של CHROME - דפדפן ראוי ? אז בואו נצרף תוספים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mc1,

שלום לאחרונה עברתי להשתמש בגוגל כרום. בגדול אני מאד מבסוט, הוא גוזל הרבה פחות אחוזי שימוש מעבד מאשר האקספלורר, גם כשיש הרבה טאבים פתוחים (ומדובר בלפטופ די ישן). אבל שמתי לב לדבר מוזר- כל עוד החלון של הכרום פתוח, אחוזי המעבד באמת נמוכים- 10-30%. אבל כשאני ממזער את החלון של הכרום- המעבד קופץ לכמעט 100 אחוזי שימוש ע"י הכרום. למישהו יש רעיון למה זה ואיך מתקנים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by liran2003,

יש לי במחשב מלא תמונות מבולגנות. אני מחפש תוכנה שיש לה אפשרות לסדר את התמונות בתיקיות לפי תאריכי הצילום (שרשומים ב-exif). יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. מסביר את עצמו למדי... פשוט לא קורה כלום כשאני עושה CTRL ולחצן ימני. בגרסא 8 הוא פשוט לא היה מצליח לקרוא בגלל Clear type שבווינדוס 7 (מערכת ההפעלה שברשותי) אבל גרסא 9 הנוכחית לא עושה כלום! כן בדקתי את הגדרות התוכנה. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dark Tetris,

פתחתי מקודם טרייד והוא נסגר ואמרו לי שאלי לערוך את השאלה שלי אני אז אשאל אותה אחרת ואני מקווה שהפעם זה יהיה בסדר אז השאלה היא כמו באשכול איך אני פותח קובצי ISO ואיך אני צורב אותם כשהם פתוחים תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Odedb52,

שלום! עבודת פוטושופ ראשונה שאני מפרסם כאן.. כל הקיט 100% פוטושופ! שום חלק לא מודבק מתמונה אחרת חוץ מהאגזוזים). אז..... הנה התוצאות : לפני: http://img512.imageshack.us/img512/9376/seatbeforebk0.jpg אחרי: http://img512.imageshack.us/img512/6940/seatafteres7.jpg גמר חתימה טובה לכולם, והכי חשוב, צום קל! עודד ב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! אני צריך תוכנה שאני אוכל לקחת סרטון וידאו ולדביק עליו משהו כמו פרסומת שהוכנה בפלאש או בפוטושופ.... כלומר שנגיד אם יש לי סרטון אז שבתחתית הסרטון יופיע משאני רוצה.... ואז לשמור את זה בתור קובץ AVI... זה אפשרי? על איזו תוכנה אתם ממליצים? תודה מראש לכולם העוזרים!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. http://www.kaspersky.com/trials נה ההבדלים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בטעות הפעלתי את התוכנה על ויסטה רק אחרי זה הסתבר לי שזה לא טועם לויסטה בכל מקרה יש לי דיסק קשיח במחשב עם 300ג' עכשיו פיצלתי אותו אחד 30 ג' שזה הוינדוס וכל השאר כונן אחר הכונן השני שהוא לא הונדוס פשוט נעלם לי עכשיו נסיתי לשחזר אותו עם הדיסק שלי של הויסטה זה לא הצליח הוא עושה לי ארור חיפשתי קצת בגווגל מצאתי את התוכנה r-studio עגכשיו דרך התוכנה עצמה אני רואה את הכונן עם כל הקבצים שלי שם אני פשוט לא יודע איך לשחזר אותו למחשב אשמח לעזרה:>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הכנתי קליפ עם חומרי DV של דקה ו55 שניות והוא רינדר לי בדקה ו54 שניות(קודק DV של קונאפוס) בפרמיר CS3 כ.מסך 8800GT יכול להיות?! אותה איכות בידיוק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה windows 7 32 bit ואני צריך דרייברים וגם כל מה שמקיף אותו כל הדברים מובנים על הלוח אלה הם הדברים שאני צריך: הכרטיס מסך, כרטיס רשת וכו'. זהו המפרט בקצרה NVIDIA GeForce 6150 + nForce 430 זהו הדגם של הלוח אם שלי M2NPV-VM , יש ברשותי את האתר של הלוח אם של היצרן http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NPVVM/ נכנסתי לשם להורדות אך לWINDOWS 7 32 BIT אין הורדות לדרייברים לכן אני פונה אליכם יש לציין שהכל מובנה על הלוח!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 1tanai,

האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להקטין את גודלו של הקובץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by huber,

כמו שרובנו חווינו על בשרנו - עיברית קשה שפה... כל פעם שמנסים להעתיק דף בעיברית ויזואלית לתוך מסמך, אי מייל או כל דבר אחר, הכתב מוצג הפוך. פה מוסבר למה: http://www.pcphobia.co.il/hebcomp/ אז אני יודע למה זה קורה - אבל השאלה היא איך הופכים את זה בחזרה? פעם היה אתר שנקרא הפוך. היה בו תיבה שבה היית מזין את הכתב ההפוך והוא היה מיישר אותו! לאחרונה אין זכר לאתר הזה לצערי ואני מחפש בנירות (וגם באינטרנט) תחליף. מישהו? כבר ניסיתי פה: http://www.evrit.co.il/center.htm לא עובד ב XP וגם התוכנה הזו לא עובדת: http://rconvert.hypermart.net/drop/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.