עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Dmoney,

שלום אני מחפש תוכנה שמקליטה כל צליל שעובר דרך כרטיס הכל, כלומר כל צליל שיוצא מהמחשב. 10x

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, האתר הוא של מכללת ספיר ונקבע כדף הבית בעבר כשהיה לי IE6. כיום שידרגתי ל IE7 ואני לא מצליח לשנות את דף הבית. כל פעם לאחר אתחול המחשב, דף הבית חוזר לזה של מכללת ספיר. אני משתמש ב mcafee internet security 2006 ועד כמה שאני יודע, לא הוא הבעיה (ואולי אני טועה...), חיפשתי בהגדרות שלו, שמירה על דף בית ועד כמה שידוע לי, אין כזה דבר. נא עזרתכם, אופיר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tryf,

קניתי מחשב חדש. בהתקנה של XP הפרמוט של הדיסק נתן רק 130 גיגה במקום 320 גיגה. מה עושים? איך פותרים את הבעייה הזו? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by orlupo,

עזבתי את הנורטון, עברתי ל-AVAST. עכשיו יש וירוס שבבדיקה של BITDEFENDERE און ליין הוא מוצא אבל ה-AVAST לא מוצא... האם לעבור שוב? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by evy,

אהלן, המחשב התחיל קצת להתעייף לאחרונה ולוקח לו הרבה זמן יחסית לפעם לעלות , העבודה עם המחשב קצת יותר איטית ממה שהיתה בהתחלה. הייתי שמח אם תמליצו לי על כמה תוכנות לניקוי קבצים סתמיים על המחשב שמכבידים עליו ,וגם תוכנות אנטי ריגול מומלצות. כרגע יש ברשותי : superantispyware balwarebytes regclean pro (כולן מעודכנות)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. זה נראה לי הכי מתאים לכללי כי זאת שאלה כללית הביאו לאבא שלי מחשב די ישן המחשב בערך לפני 3 שנים . עכשיו חשבתי לעשות לו פורמט אבל כמובן שהוא לא קיבל דיסק אם הדרייברים ביחד אם המחשב . השאלה שלי זה אם עדיין קיימים דרייברים באינטרנט למחשבים די ישנים? תודה מראש (די דחוף אני נוסע מחר בבוקר) .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ראיתי את הכתבה ורשום פה על דרייבר חדש ולא ראיתי באתר שלהם שום דרייבר חדש חוץ מאיזה בטא. http://hwzone.co.il/hardware/news/139724

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tvholic,

שלום כולם וחג שמח אני עובד עם האאוטלוק לצורך סנכרון אנשי קשר ויומן ואני רוצה גם להשתמש בו לקבלת מיילים. יש לי כמה חשבונות מייל Gmail, Hotmail, Yahoo. האם יש אפשרות באאוטלוק שהמיילים יתקבלו כמו בג'ימייל? -אני רוצה שהמיילים באותו עניין ירוכזו ביחד. (הסברתי את עצמי טוב?) בגימייל יש את הקטע שהוא מחבר את כל המיילים אם אותו נושא ביחד ובצד רשום כמה מיילים יש באותה שיחה. תודה רבה וחג שמח לירן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hanan13,

היי חברים. שמעתי שאפשר לערוך מסמכי אופיס על ידי office apps ב- windows live ו- sky drive. כשאני נכנס לחשבון לא מופפיע לי צור מסמך חדש או אפשרות לעריכה אלא רק אפשרויות להעלאת קבצים. למישהו יש מושג מה זה אומר? האם אני חייב אופיס 2010? האם השרות לא זמין בישראל או שאני לא עושה משהו טוב? אשמח לתשובות ורעיונות... חנן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני צריך בשביל לשים דף עם רשימת השירים שיש בכרטיס זיכרון של ה-MP3 ברכב. מדובר בעשרות שירים ואין אפשרות לזכור בע"פ. לכן אני רוצה לשמור בתא כפפות רשימת השמעה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתזהה חומרה ותתקין לבד את הדריוורים שלה (יש לי מחשב ישן פנטיום 3) השמח לקבל קישור...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לאחר גיבוי המחשב אני רואה שהתוכנה פורסת את הגיבוי בקבצים דחוסים של כונן שלם שמגובה . השאלה היא במידה ומערכת ההפעלה לא עולה בכלל או אם אני רוצה לשכפל או לבצע שיחזור לכל מערכת ההפעלה מהגיבוי איך אני אמור לעשות את זה ? אם אני נכנס דרך ה BOOT 98 לתוכנת ה GHOST אני רואה שהיא בכלל לא תומכת בקבצים האלה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היום בבוקר החלטתי לסגור את כל הפורטים הלא ידועים בראוטר שלי, יותר מאוחר רציתי לשלוח הודעה באאוטלוק, רשום לי הודעה 1 מתוך 1 נשלחה, אבל ההודעה נשארת בOUTBOX והיא גם לא מגיע ליעדה הודעות שנשלחות אלי אני מקבל זה קשור לסגירת פורטים? (לא נראה לי, כי אני מקבל מיילים) מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by peripushkin,

שלום, לא מזמן החלפתי לקודקים אחרים במחשב כדי שאוכל להפעיל בקלות HD הבעיה היא שמאז אני לא מצליח שאוטומטית הנגן שיריץ את קבצי הוידיאו שיש לי במחשב יהיה media player classic. הורדתי אותו כקובץ של exe. וכשאני עושה "open with" ואז בbrowse לוחץ עליו, הוא לא מופיע לי ברשימה של הנגנים בחלון. אז עכשיו הדרך היחידה שאני מצליח להריץ עליו קבצים- זה קודם לפתוח את הנגן ואז לגרור אליו את הקובץ.. האם יש דרך שאני אצליח להריץ אוטומטית איתו ולא לעשות את כל זה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. משום מה, כל התפריטים של הכלים -- ה"תת כלים" שלהם, לא נפתחים. אבל אם אני משתמש בקיצור של אותו כלי, למשל U מחליף לי בין הכלים של הצורות.. ריבוע/אקליפס וכו'.. אז זה פועל.. אבל לא לכל הכלים יש קיצורים כאלו, אני חייב לפתור את הבעיה הלא ברורה הזאת.. יש כאן 2 תמונות לדוגמא רק כדי לוודא שהבנתם אותי.. הראשונה היא מ fireworks, אפשר לראות שכל החצים הקטנטנים שמסמלים על תת תפריט, אפורים במקום שחורים, בתמונה שלאחריה, נתתי דוגמא מ photoshop שם הכל תקין, וכל זה צריך להראות.. וכך זה צריך להיראות, בלחצן ימני / דאבל.. תודה לעוזרים

16. מה עושים? עדיין לא הוציאו איזה תוספת. ynet הוציאו בזמנו, וניסיתי להתקין אותו, אבל הוא לא הצליח להתקין. יש למישהו פיתרון אולי? חוץ מלשנות מנוע לIE? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kobibo,

התקנתי לאחרונה את Win 7 ואני שם לב שלאחר שאני מפעיל את האימיול לאחר מספר דקות כרטיס הרשת שלי נהפך ללא זמין כמובן שכל הרשת במחשב נופלת. רק לאחר ביצוע Disable לכרטיס ביצוע ריסט למחשב ושוב Enable לכרטיס פותרים את הבעיה. האם גם לWin 7 יש בעיה של TCP Connections והאם יש פיתרון ? תודה

18. Started by elyaz,

אני לפני קניית מחשב חדש, וחשבתי על רעיון לגיבוי. מהנסיון שלי במחשב הנוכחי, לפעמים המחשב נהיה איטי בגלל כל מיני תולעים נסתרות או סוסים טרויינים או כל מיני זבל כזה שכבר קשה להפטר מהם והאנטי-ווירוס או האנטי ספיוור אומרים שהם ניקו אותם, אבל המחשב עדיין נשאר איטי- בקיצור- מבחינתי הכי טוב זה לעשות FORMAT למחשב פעם ב- 8 חודשים עד שנה, או כאשר יש ווירוס, ולהתקין הכל מחדש. הבעיה היא כמובן איך לגבות את כל החומר שעל המחשב. הרעיון שלי הוא כזה: לקנות שני דיסק קשיחים. אחד גדול (250GB או 320GB) ועוד אחד קטן- 60 או 80 GB. להתקין את מערכת ההפעלה על ההארד-דיסק הקטן, ואת כל שאר החומר שבדרך כלל דורש גיבוי (משחקים, סרטים תוכנות)-לשמור על ההארד-דיסק הגדול, ולעבוד עליו משם. במצב כזה, כאשר יש ו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה רושם לי לדווח על השגיאה. לי נראה שזאת בעיית דפדפן ולא בעיה שלהם. צריך להוריד משהו כדי שזה יפעל?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by liran_85,

שלום , הייתי מאוד מעוניין להתחיל ללמוד את התוכנה flash mx אני הולך היום לקנות ספר כדי להתחיל ורציתי רק לדעת אם הספר של הוצאת פוקוס http://www.focus.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=1&pid=239-391 הוא ספר בסדר כדי להתחיל ללמוד וללמוד ברמה טובה ... לא רק את הבסיס.. אם קיים ספר אחר של הוצאת אחרת אשמח לקבל את השם בתודה רבה, לירן,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. MSN לא מתחבר לכם? מקבלים הודעת שגיאה? ואולי שליחת הקבצים אצלכם איטית? "WLMServers, למי שלא מכיר, היא תוכנה קטנה שמאפשרת לכם לצפות בכל השרתים הזמינים שהמסנג'ר יכול להתחבר אליהם. במקרה בו אתם מנסים להתחבר בצורה רגילה ונתקלים בהודעת שגיאת התחברות לשרת, תוכלו להכנס לתוכנה, לצפות במבחר שרתים פעילים מהעולם ולבחור שרת התחברות חדש. באפשרותכם לראות גם את זמן התגובה של כל שרת התחברות ולבחור שרת מהיר יותר במידה וקצב שליחת ההודעות או העברת הקבצים מאד איטי. בעקרון תוכנת המסנג'ר שמותקנת אצלכם במחשב אמורה לבצע את פעולת בחירת השרת הטוב ביותר באופן אוטומטי, אך תמיד טוב שיש תוכנה נוספת לגיבוי." להורדה: http://www.tipo.co.il/getiposet.asp?file_id=153&path=tools/ לא צריך להיות חכם גדול …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מישהו יכול להסביר לי למה אימיול או SABABADC שואבות כל כך הרבה זכרון כד כדי כך שאני לא יכול לפתוח אתרים ותוכניות כמו שצריך למה זה מאט לי את כל המחשב והאם יש משהו שיקטין את האטת המערכת עקב התוכנות הנ"ל

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מעתיק את הכתוביות לתוך הסרט הוא כותב שהם LOADED ולא מראה לי אותם למישהו יש פיתררון? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אוקיי שמעו בטעות מחקתי לעצמי את כלללל האלבום שלי יש שם תמונות וסרטים שלי וכל החברים והמשפחה דברים שאני לא יכול להחזיר מה שמחקתי לא הגיע לסל מחזור אבל אני יודע שיש שיטות איך להחזיר דברים שנמחקו בבקשה תעזרו לי דחוף אני לא יכול לאבד את זה!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני רוצה לקנות דיסק מערכת הפעחה חוקית האם ניתן להפוך את התוכנה שכבר מותקנת על המחשב שלי כרשומה חוקית עם הקוד החדש בלי להתקינה מחדש?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים