עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Odedb52,

מקווה שתאהבו, נוצר בפוטושופ עקב שעמום טוטאלי. (עץ וציפור נלקחו מהאינטרנט) (אם תרצו בגדול - בקשו כאן ואשלח ברזולוציה המבוקשת עד 2560X1600) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Eviljelly,

שלומות , אני מכין איזה דיסק עם כמה סרטונים אישיים ואני מחפש תוכנה שתיתן לי ליצור תפריטים לדיוידי , אפילו משהו פשוט יספיק, ברוב התוכנות שניסיתי להשתמש קיימת רק אפשרות לקידוד וידאו ... אם מישהו מכיר שם של תוכנה , רצוי אפילו חינמית זה יעזור תודות ..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברים אני צריך עזרה או אפילו מדריך של צריבת משחקים לפלייסטישן 1 אם משהו יכול להסביר לי בכל דרך איך צורבים אני השמח מאוד בתודה כפיר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ccclll001,

מה המצב אנשים? יש לי איזה בעיה איזה שהי תוכנה מסויימת שמרה לי קובץ טקסט של 90 מגה ואני חייב לפתוח אותו הבעיה שאי אפשר כול התוכנות שניסיתי קורסות או נותנות לי לראות רק חלק קטן מהקובץ... pliz help me יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ 256 ראם ואני על windows me תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by doron_s1,

האם שווה להוריד את האקספלורר 6?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם וירוס שלא עוזב אותי גם אחרי שאני מפרמט את המחשב. הוירוס נקרא Trojanhorse backdoor Bifrose יש למישהו מושג איך אני מוציא אותו מהמחשב שלי? כמו כן הוירוס משפיע על האקפלורר שלי, דף הבית תקוע על http://gade.6te.net, אני לא יכול לפתוח כונן בלחיצה כפולה על העכבר, אני חייב ללחוץ קליק ימיני ואז פתח. מישהו מכיר או יודע איך להסיר את הוירוס הזה? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by EyalRDT,

שלום לכולם, השתמשתי בVirtual Dub כדי לכווץ ולהעלות את הקטע הבא לyoutube באיכות גבוהה(תלחצו על Watch in HD) הבעיה היא כשאשר הוידאו מנוגן בשיטה הזו בYoutube יש Frame skip מעצבן שגורע מהאיכות של הוידאו וזה קריטי מאחר והוידאו הזה מיועד להיות חלק מביקורת שאני מפרסם מדי פעם באתר שלי. בשביל הקידוד השתמשתי ב "XviD ISO MPEG-4" השאלה היא האם יש מקודד אחר שיתן לי להעלות את הקטעים האלו באיכות גבוהה בלי הקפיצות הללו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iDoped,

התקנתי ווינדוס 7 חדש לפני כמה ימים והמסנג'ר בו לא פועל. אני מנסה להתחבר והוא נותן לי כזו תמונה . ניסיתי לעשות Retry ניסיתי להתקין מחדש ניסיתי הרבה דברים ועדיין לא מצליח. עזרה בבקשה - תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AK,

איך הכותרת בסדר היום חבר שלי ביקש ממני בקשה-הוא אמר לי לתרגם פורום שלם מאנגלית לעברית-כמובן שאני עצלן ואין לי כוח לעשות את זה אז אמרתי לו שאני ימצא לו פורום שכבר מתורגם לעברית - ואלו דרישות הפורום: 1.הוא צריך להיות בחינם 2.הוא חייב להיות בעיברית 3.asp ולא php 4.הפורום חייב להיות קל ושלא ידרוש רוחב פס גדול וכוח עיבוד חזק כי השרת הוא לא פרטי. הגרסה של הפורום שיש לו עכשיו היא : web wiz forum 6.25 אז יש עוד פתרון - שתאמרו לי מאיפה להוריד את הקובץ langauge_file.inc שכבר מתורגם לעברית מראש (כמובן שהוא חייב להיות באותה גרסה כמו הפורום-6.25. בתודה ארטיום ק.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by omer1789,

הורדתי את התוכנה הנ"ל, לפני שהיה לי רשת אינטרנט היא הורידה לי מהר, עכשיו כשיש לי רשת היא מורידה לאט. מה לעשות? איך אפשר להאיץ אותה? האם זאתי התוכנה מועדפת ביותר? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. זה רושם לי לדווח על השגיאה. לי נראה שזאת בעיית דפדפן ולא בעיה שלהם. צריך להוריד משהו כדי שזה יפעל?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אקספלורר 7 נתקע אחרי שאני גולש זמן מה אין זמן מדויק או אתר מסוים או פתיחת תוכנה מסויימת כמו סרטון למשל . הוא פשוט לא מגיב ואני צריך לעשות לו "סיים משימה" . חשוב להדגיש שניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך זה חוזר על עצמו. ואז התקנתי פייפוקס והוא עובד חלק!!!!!!!!!! מה הסיבה לזה??????? אני פשוט רגיל ל7 ובא לי להמשיך להשתמש בו מה עושים??????????????

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לפני כמה זמן התחילה לפעול אצלי תוכנה מעצבנת שאני לא יודע את מקורה, שמה או איך לסגור אותה או להסיר אותה: לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לסגור אותה. התוכנה בעצם מציגה את מה שקורה באינטרנט (logged off, connecting, chacking password, connected)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by שמואלל,

שלום, יש לי קובץ אודיו באורך שעה וחצי ואכשיו אני רוצה לצרוב אותו על דיסק של 700 ואי אפשר כי הזמן של הדיסק קצר. השאלה היא איך אני מפצל קובץ אודיו לשתי חלקים באיזו תוכנה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קיבלתי תכונן 320 גיגא ואני רוצה לחצות אני רוצה לעשות את זה 100 ו 200 אני לא רוצה לפרמט אני רוצה רק לחצות כי יש לי דברים במחשב שחשובים ואני צריך תוכנה שתעשה גם שאני יפרמט זה ישאר ככה ואני יעביר תקבצים ויפרמט תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי בעייה כזאת: לאחר שהמחשב פועל זמן ממושך (חצי יום בערך) הוא מתחיל לקרטע כשאני מפעיל סרטים וגולש באתרים... ההפרעה מתבטאת בכך שנניח אני מפעיל סרט מסויים, ועובר למצב של FULL SCREEN, אז התמונה נתקעת לכמה שניות (ככל שהמחשב פועל יותר זמן, התמונה נתקעת יותר ויותר). באתר youtube למשל, אני לא יכול לצפות בסרט בצורה חלקה, כל 10 שניות בערך התמונה נתקעת לשניה. כמו כן נניח שאני שומע שירים בwinamp אז לא מעט פעמים כשאני גולש באתרים אז הסאונד מתחיל לקרטע גם הוא. וגם עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת, אז כל 10 שניות בערך הדפדפן קופא לשניה. מה שמוזר פה זה כשאני עושה reboot למחשב אז בהתחלה אין את כל הבעיות האלה, הכל עובד טוב ויפה, אבל שוב, ככל שעובר יותר זמן המחשב מקרטע יותר ויותר. כרטיס ה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BlackBird71,

שלום עד היום השתמשתי בנורטון הוא שירת אותי מצוין הוא קצת כבד ביחס לכולם אבל עושה את העבודה כמו שצריך! אין לי בעיה עם אנטי וירוס כבד המחשב שלי לוקח אותו בלי בעיות.. השאלה היא האם יש משהו יותר טוב מנורטון? אולי חינמי? או שכדי לי פשוט לעדכן ולקנות את הנורטון שוב פעם? חייב תשובה דחוף הימים נספרים לאחור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ryu,

בבקשה מישהו יודע איך אפשר למחוק תקובץ הזה? הוא אומר שהקובץ יכול להיות מוגן או יישום משתמש בו... סגרתי הכל !!! כל מה שאפשר והוא עדיין לא נחמק אבל הקטע המעצבן זה שהוא מאיט את המחשב ברגע שאני לוחץ עליו או עובר בתיקייה שלו שזה כונן.... (הוא נמצא בכונן ולא בשום תיקייה) אז הפרוסס של ה EXPLORER.EXE מתחיל להעביד את המעבד על 100 אחוז וזה מה זה מעצבן!!!! ובגלל שנראה לי שהאקפלורר הזה משתמש בו אז אני לא יכול למחוק אותו.... ואגב הוא לא ירד בצורה נורמלית הוא גמר לרדת בלילה וזה לא הגיוני בכלל כי לא היו אנשים והאימיול לא מוריד מהר אף פעם. ברגע שאני לוחץ עליו הוא משהו הוא ישר מתחיל להעמיס על המעבד ואין לי מושג מה לעשות.... זה לא וירוס כי הנורטון היה קולט את זהו עשיתי סריקה. בבקשה עזרה... …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי אנשים... יש לי כמה לינקים לאתר רדיו... במחשב בעבודה שאני מפעיל את הלינקים הוא ישר פותח לי את ה Windows media player ושם אני שומע את השירים דרך הנגן... זה כמו דיסקים כזה שאני שומע. הבעיה שבבית, מותקנת לי BSPLAYER וכל פעם היא זאת שטוענת את הלינק... לא היתה לי בעיה עם זה, אבל משום מה דרך ה BSPLAYER אני לא יכול לשמוע את כל האלבום אבל דרך הMEDIA PLAYER אני כן מצליח להעביר שירים ולשמוע את כל האלבום. בשורה התחתונה: איך אני גורם לקישורי הייפרלינק לא להפתח בעזרת BSPLAYER אלה בעזרת MEDIA PLAYER. נכנסתי להגדרות הקבצים ושיניתישם שכל הקבצים שנפתחים בעזרת BS יפתחו בעזרת MEDIA. לא עזר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ישנו כמה אתרים פלסטינים אשר פוגעים כבר המון זמן ומשמיצים בנו . מבקש ממכם עזרה לתוכנות שיתוק מסוג DOS - denail of service לצורך שיתוק בני התועבה הללו. כל אתר או תוכנה יתקבלו בשמחה.

21. Started by moshen1169,

1.אין לי קול בסירטונים בפורמט wmv 2.יש סירטונים שאני מנסה להפעיל ומופיעה לי הודעה פורמט אינו ידועה? יש לי מקודדים k-lite גירסא האחרונה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, אני מחפש תוכנה שיכולה למצוא קבצי וידיאו כפולים מסוג- MOV / AVI / MKV / FLV / MP4 לפי 10 פריימים ראשונים בסרטון ותוכל לסמן באופן אוטמטי את הכפולים שבינהם לצורך מחיקה(נניח, הישנים יותר) המלצות? (WIN 7 64) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DisCus,

למה כשאני מצלם עם Fraps סרטון וידאו ב-GTA IV כמות הפריימים צונחת וגורמת לתקיעות? יש לי מפרט מעולה שמריץ את המשחק הזה מצוין, אבל אי אפשר ליצור Gameplay נורמלי בצורה הזאת מבלי לחוות תקיעות...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. זקוק לתוכנה שמנגנת סרטים ואפשר להוסיף כתוביות (הכל חוץ מ-MICRO DVD)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים