עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש שם של תוכנה או שמישהו יכול להביא לי תוכנה שלוקחים דיסק די וי די ובמחשב בעזרת התוכנה הופכים אותו לפורמט אחר כמו mpg או avi או vcd שהסרט ישאר במחשב ושאחר כך אני אוכל לצרוב אותו באותו פורמט.... תודה... ;D

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  2. מה שאני מתכוון זה נניח שיש לי סרט ואני רוצה לרשום בתחילת הסרט נניח משהו כמו "הסרט צולם בשנת...וכו'" אני ממש לא מתכוון לכתוביות של תרגום.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני קניתי רמקוליים חדשיים 5.1 של logitech עכשיו כשאני רוצה לשמוע מוסיקה בitunes הוא לא משתמש בכל הרמקוליים אלא רק ב 2 הקדמיים ובתוכנה windows media player 9 משום מה הןא משתמש בכל הרמקוליים למה זה ואיך אפשר לעשות את זה שכל הרמקוליים יעבדו ב itunes נ.ב עד עכשיו ה itunes כן השתמש בכל הרמקוליים עד שאח שלי מגע במחשב והשתמש ב media player שאני אף פעם לא משתמש בה תוכנה מסריחה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by yuraxp,

איני יכול לשלוח ולקבל קבצים באי סי קיו, יש לי איס קיו לייט, מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  5. היי יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE 2600XT ומערכת הפעלה ויסטה. התקנתי את גירסה האחרונה של ה CATALYST 7.8 וכשאני חוזר למחשב לאחר חוסר שימוש במחשב של שעה שעתיים המסך מהבהב ואז אני מקבל הודעה כזו:"מנהל התצוגה הפסיק להגיב ונעשה שיחזור" ואז אני חייב לכבות את המחשב ולהדליק אותו שוב או לעשות ריסט. האם יש פתרון לזה? האם זה באג כלשהו בויסטה? דרך אגב אני התקנתי את העדכונים שיצאו לאחרונה שאמורים לשפר את התאימות והביצועים אבל זה לא פותר את הבעיה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by shlomi111,

לוג של hujackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:01:41, on 19/11/2006 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\pavsrv51.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\AVENGINE.EXE C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  7. האם יש תוכנות בלימודי הנדסת חשמל? איזה תוכנות ולאיזה שימושים? אני סטודנט במכינה, מקווה להתחיל שנה א' בספטמבר הבא.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  8. שלום לכם, יש לי חלונות XP ואני לא יכול להסיר תוכנות מהמחשב שלי אני ניגש ללוח הבקרה ומשם להוספה והוסרה של תוכניות לוחץ על התוכנה שאני רוצה להסיר והסימן הסר לא מופיע אני מצרף 2 צילומי מסך אשמח לפתרון בנושא [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by curdi1,

ערב טוב, קיבלתי מחבר מחשב p3 שאני אשתמש בו לצרכי אופיס בלבד (מן הסתם :-) ) אני לא מצליח להבין מה סוג הלוח אם -> לא יודע איזה דרייברים לחפש . יש דרך לגלות מה סוג לוח האם ? ניסיתי לחפש מה כתוב עליו והדבר היחיד שמצאתי הוא - ibm 38L3687 יכול להיות שזה הדגם ? אם כן מאיפה אני מוריד לו דרייברים ? (חיפוש באתר של ibm לא עזר...) תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by wooper,

אני רוצה להוריד פרק בנראה אותך איך?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by mosheli,

יש לי פירוול של מיקרוסופט שבא עם SP2 התקנתי נורטון אנטי וירוס 04 שגם בו יש פיירוול כחלק מהחבילה. אילו מן השניים להשאיר?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  12. עד כה היו לי כמה אנשים ספציפים שמהם הייתי מקבל כל יום הודעה במסנג'ר עם קישור לאתר כלשהו, הם אמרו שהם לא שלחו לי את ההודעה הזו וזה נשלח אוטומטית. היום אני מקבל את אותם הודעות כבר מהמון אנשים ברשימה שלי גם כאלה שלא מחוברים למסנג'ר, כל פעם קישור לאתר אחר... עשיתי סריקה אצלי נגד וירוסים ונגד תוכנות ריגול ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות נגד זה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Lethal_Acid,

שלום... ניסתי לצרוב קובץ AVI בגודל 715 MB של דיסק 700MB אני יודע שזה אפשרי כי קיבלתי את הסרט על דיסק. צרבתי את הסרט בבחירת "צריבת DATA" בNERO. כאשר התחלתי לצרוב הוא שעל אם אני רוצה"FINALIZE" את הדיסק (אין לי מושג מה זה אומר, אבל אם אני לא מאשר הוא לא צורב). הוא צרב הכל הסתיים בהצלחה בדקתי את ה דיסק על ה CDROM שלי רק את ההתחלה ראיתי שזה עובד וכיבתי. כאשר הבאתי את הסרט לקרובים שלי הסרט נתקע בסוף והתוכנה שניגנה את הסרט התרסקה (כאילו אי אפשר לקרוא את הסוף של הדיסק). מה לא עשיתי נכון??? כמה פרטים: צורב: LG 48*24*48 תוכנת צריבה: NERO6 דיסק:LG 700MB מי שאכשיו צועק פירוסום ווארז באתר וכל השיט הזה. אז ממש לא זה פשוט סרט משפחתי. אני נגד וארז ופירטיות, סרטים אני מעדיף לראות על DVD ב…

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  14. אני יודע שזה בעייה בקודאק אבל ממה שאני מבין צריך לרכוש אותו ומאיפה יש לי כסף לרכוש אותו אז מי שיכול לארגן איזה משהו שיתקן את זה שלא צריך לרכוש או משהו כזה זה ממש יעזור וזה מה שזה רושם לי this footage shown in black and white for screener purposes only finel product will not be altered in this manner בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by shlomi219,

שלום אני לומד גרפירה ומולטימדיה אני בונה מחשב שיהיה לי לעבודה בבית אך אני לא יודע איזה כרטיס מסך אני צריך לעבודה כזו מכיוון שבלימודים אנו עובדים עם מקינטוש לכל הגרפיקיים: איזה כרטיס יש לכם רגיל או מקצועי מה מספיק ומה משפר ביצועים?. התוכנות שאיתם אני עובד: פוטושוט, פרי-הנד, אילוזטרייטר, פרימייר, פלאש, אין-דיזיין.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by Hen7,

שלום. היום גלשתי לי וחיפשתי בגוגל דבר מסוים (פאצ' לרד אלרט 3) והגעתי לאתר מוזר, תוך כמה שניות קפצה לי הודעה של הוינדוס שהsvchost.exe רוצה לעשות unlock בfirewall, כבר חשדתי ועשיתי block, יצאתי מיד מהאתר, וכעבור 30 שניות בערך AVAST קפץ עם ההודעה שהוא גילה סוס טרייני בשם jllpkghk.exe מסוג WIN32:FakeAlert-AJ TRG, הAVAST נעל אותו וחשבתי שכאן נגמר הסיפור, טעיתי. כעבור בערך חצי שעה פתאום התמזהר לי משחק בגלל הודעת שלח אל תשלח של googleupdate.exe שקרס (אין לי שום דבר של גוגל מותקן אגב) עשיתי ריסט וההודעה קפצה שוב ישר שהוינדוס עלה, כבר הבנתי שהודבקתי. בstartup config מצאתי את הגוגל אפדייט הזה והפסקתי אותו, ההודעה לא קפצה מאז אבל אני עדיין בצרות, עכשיו כל דבר שאני מחפש בגוגל שקשור ל…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by galCool,

קניתי מחשב חדש.. ואני לא יודע איזה דרייברים צריך להוריד? ולמה? (לכרטיס מסך? לעכבר? למה?)

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by oded6188,

נעלם לי הסימן של האקספלורר משולחן העבודה.... איך אפשר להחזיר אותו?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הכוונה שלי שבזמן שמיעת השיר יהיו תמונות שמתחלפות כל פרק זמן מסויים

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by kobibo,

יש לי שני דיסקים ,אחד בנפח של 30GB והשני בנפח של 40GB ( שני הדיסקים מפורמטים ב NTFS ) . אני מנסה ליצור Image לדיסק של ה 30GB (מע' ההפעלה ) לדיסק של ה 40GB , אני עולה עם דיסקט איתחול ( win98 ) ו Ghost 7 אני רואה את שני הדיסקים בתחילת ה Ghost אך שאני מבצע את התהליך של from Disk to Image אני לא רואה את הדיסק השני ( 40GB ) כך שאין לי בעצם לאן להעביר את ה Image . אנא עזרתכם ,למה זה קורה ? עם איזה גירסת Ghost עלי לעבוד ?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by overload,

יש לי קובץ שעבדתי עליו בערך יומיים, ועכשיו הוא מסרב להיפתח (קבצים ישנים יותר כן נפתחים לי בפלאש), אני חושש שהוא נדפק :'( אני צריך מישהוא שיש לו פלאש, עדיף MX, שיעזור לי לבדוק אם הקובץ באמת דפוק.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  22. סתם ..אין הפתעה אבל אם אתם כבר פה אז תגידו לי באיזה תוכנות אתם משתמשים לניקוי ערכים לא ננחוצים מהרג'יסטרי? אני הייתי משתמש ב JV16 POWER TOOLS ... ובSYSTEM MECHANIC 4 PRO התוכנה השניה גם מסירה קבצים לא נחוצים מהמחשב והיה בה מלא אפשרויות חוץ מניקוי ברג'יסטר..אחלה תוכנות.. אבל עברו 30 יום ונגמר הטריאל (ולא מצאתי סיריאל נורמלי ;D) תביאו שמות של תוכנות שינקו הכל יעשו תמחשב ריק חח תודה עריכת המודר: לא עובד פה. הכותרת נערכה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ShayGTi,

יש לי כרטיס 1900XT, עשיתי OC דרך לוח הבקרה של (ATI (ATI OVERDRIVE ועכשיו אני לא יכול לשחזר להגדרות המקוריות. מהירות השעון המקורית היא 500MHZ והאוברקלוק נותן אפשרות בין 621 ל680, כשניסיתי לשחזר להגדרות מקור הוא פשוט ירד ל621 אבל אני רוצה להוריד אותו עוד ל500. אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  24. אני משתמש ב-TLN eMule Booster v8-v0.49b איזו גרסא של TLN eMule Booster מומלצת? או גרסא אחרת שיש לכם ואתם ממליצים עליה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום אני רוצה לשלוח מצגת עם שיר לאדם אחר כאשר אני ישלח רק את המצגת בלי לשלוח בנוסף אליו את הקול שלה. מה שאני רוצה בעצם זה לקודד את הקול לתוך המצגת. משהו יודע אך? עריכה: אני מכיר את האפשרות ארוז לתקליטור אך זה לא מספיק טוב בשבילי...

• 5 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.