עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by cheneilat,

אני מחפש תוכנה לPC בסיגנון של http://itunes.apple.com/us/app/color-splash-studio/id459413843?mt=12 או http://www.js8media.com/colordrain/ הבעיה שהכל לMAC. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. זה פשוט קרה פתאום האפשרות נעלמה ואני כעת לא יכול לכווץ את האודיו ל MP3! איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by mikitimsit,

????

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  4. הי! חזרתי קצת ל-3dsmax אחרי הרבה זמן ויש לי איזו בעיה קטנה. בעיקרון אני מנסה לבנות סצינה בחלל שיהיה לי רקע של כוכבים מאחור אבל כשאני מרנדר דרך ה- Camera ולא דרך ה- Prespective הוא לא מראה את הכוכבים. הצלחתי להוסיף רקע של כוכבים מתמונה אלב אז התמונה מוחקת את כל האובייקטים בסצנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yoniby,

ככה, יש לי איזו תוכנה לעיוות קול ורציתי לעצבן חבר, זכרתי שפעם לפני כמה שנים (לפני האי די אס אל...) חבר שלי היה מתקשר מהמחשב.... יש לי מיקרופון... רציתי לדעת אם זה אפשרי אם אי די אס אל, ואם כן אם איזו תוכנה... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ex_,

תודה. עריכה: בלי לעשות mount

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by davidcohen,

שלום! מישהו יכול להביא לי דרייבר ל cd-rom? יש לי מחשב ישן ויכול להיות שהוא לא יזהה את הcd-rom אז אני צריך דרייבר... מישהו יכול להביא לי? תודה

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  8. בקרוב יהיה לי מחשב חדש ורציתי לפצל אותו לפחות לשלושה כוננים . יש למישהו מדריך איך לפצל דרך ה-FDISK ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. אאוטלוק 2010....תודה!

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  10. הורדתי גירסה שלא מתאימה והיא עשתה לי בעיות. מישהו יכול לעזור לי ?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by avi9899,

[move]תודה[/move]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. אני תמיד מתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח אם. אני רוצה לעדכן הכל להכי חדש. מישהו יכול לתת לי בדיוק מה הדרייברים? הלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3. . אני יגיד לכם מה הבעיה אצלי. הכרטיס מסך שלי X1950 PRO וAA והצלליות לא חלקות מספיק וזה לא צריך להיות ככה. הכל ניסתי אני כבר חצי שנה אם הבעיה הזאת. לכן כמעט למסקנא יוצא שהלוח אם הזה הוא זה שעושה את הבעיה לכרטיס מסך לכן אמרתי אולי לעדכן את הדרייברים להכי חדשים אולי זה יעזור. תודה. ועוד שאלה צריך למחוק משהו לפני שמתקינים את הדרייברים החדשים? או שלא צריך?ישר מתקינים . יש לי XP 64 .

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  13. אפשר בבקשה אתר מקצועי המתמחה בתוכנות, כזה שמבצע סיקורים, כתבות ומספק חדשות אודות תוכנות? עדיף אתרים באנגלית, אבל גם אם יש איזה אתר ישראלי הוא יתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. פני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש.. עכשיו התקנתי פאר קריי והוא אומר לי לעדכן את הדרייברים הדרייבר הנוכחי של הכרטיס הוא 8.522.0 אפשר דרייבר הכי מעודכן ויציב לכרטיס הזה אם יש? והאם אפשר להתקין את הדרייבר ישר, או שצריך להסיר את מה שיש? תודה [=

15. ומאיפה אפשר להוריד אותה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום,אפשר לומר שאני די חדש בתחום העיצוב התלת מימדי, החלטתי ללמוד את התוכנה 3d studio max. רציתי לדעת אם יש למישהו רעיון או הצעה מאיפה כדאי להתחיל ללמוד? זו הרי תוכנה מסובכת ברמה הכי גבוהה ממה שהבנתי, או אולי אפילו כדי לי להתחיל ללמוד מתוכנה אחרת פחות מסובכת ? מקווה שהבנתם את שאלתי. יום טוב ותודה, ניצן

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. לא סנדרה בבקשה... תודה מראש לגבר האמיתי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חיפשתי בגוגל הכל ישן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. אני פוחד שמושתלים לי במחשב תוכנות ריגול וסוסים טרויאנים על המחשב... על איזה תוכנה שמוצאת ומסירה אותם אתם ממליצים?? תודה!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. אני חיפשתי אבל לא מצאתי ואם יש גירסה יותר מתקדמת אז אלייה תודה מראש אור

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. אפשר בבקשה תוכנה שתעזור להחביא את האיקונים של ה-tray.?

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  22. מה שחשוב הוא שהסורק יסרוק!! תודה רבה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by ^DaGoN^,

אני צריך את הדרייבר הכי חדש לכרטיס SoundBlaster PCI 128, אבל אני חייב את הדרייבר הכי חדש.. לא מצילח למצוא.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. כותרת...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.