עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי לנסיון תוכנת נרו לייט גירסה 9.09 וכשני פותח את לוח הבקרה בהוספה והסרה אני רואה מספר תיקיות של התוכנה ואין לי אפשרות להסירם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by רומן גרוס,

שאני מפעיל Emule או תוכנות דומות המחשב בקושי זז הכונן קשיח צועק הצילו ... למה זה קורה ? יש מצב להפעיל אימיול בלי שהכונן הקשיח יתפגר ?

3. Started by X-Gamer,

http://i3.photobucket.com/albums/y83/gamer_446/1-2.png למי שלא מבין מה רשום: Microsoft Office Word לא הותקן עבור המשתמש הנוכחי. נא הפעל את תוכנית ההתקנה כדי להפעיל את היישום. מה זאת הבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. Started by almogila,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by F430,

http://www.megaupload.com/?d=COO6B3QC

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by IG,

הי, בימים האחרונים שמתי לב שכשאני סוגר את הדפדפן הוא לא נסגר עד הסוף (החלון נעלם והרשימת האפליקאציות הוא יורד, אבל נשאר ברשימת התהליכים) מתחיל לשרוף לי את המעבד... הוא פתאום מתחיל לרוץ על 100% ותוקע לי את המחשב... השאלה שלי היא- מה?! למי שיש מושג מהזה מיזה ולמזה בבקשה שישתף אותי

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  7. יש לי HD2600XT עם 256MB מותקן ב VISTA32 CATALYST 9.5 PHOTOSHOP CS4 כולל כל העדכונים Q6600, 4GB כאשר אני מסמן את האפשרות של האצת GPU כל הפיצ'רים של ה האצת GPU עובדים (ZOOM, PAN, סיבוב CANVAS...) אבל יש איטייות בציור עם מברשת, בREDRAW של מסכים (בייחוד של מברשות ו adjustment LAYERS) אם אני מבטל את אפשרות האצת GPU - הכל עובד תקין ומהר (רק כמובן ללא הפיצ'רים של ה GPU) מישהו נתקל בבעייה ומכיר פתרון? נראה לי כמו בעייה של כרטיס או דרייבר ולא של PS לכן בחרתי בפורום הזה (קראתי על מספר בעיות של ATI עם OPELGL) תודה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by רומן גרוס,

יש לי פנטיום 4 פרסקוט וכל דף שאני פותח המעבד מראה שהוא מתאמץ חבל על הזמן באתר מאקו רשום " 60 אחוז מאמץ " רק דפדפן אחד פתוח ! באתר שלכם 20 - 30 אחוז מאמץ הגלילה באתרים כבדים היא זוועה ! ממש זוועה ! ורואים שהמעבד מתאמץ , למה זה ? הטמפרטורה של המעבד על 40 מעלות . הכנסתי את המחשב למעבדה בדקו חלק חלק ואמרו לי שהכול תקין . באתרים כבדים אני נלחם עם הגלילה ולפעמים המהירות גלישה שם זוועתית ... חשבתי בהתחלה שזה רק בעיה של אינטרנט אבל שנכנסתי למנהל המשימות ראיתי שהמעבד ממש מתאמץ כולה דף אחד במאקו 60 - 70 אחוז מאמץ עלובים .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני עובד עם אנטי וירוס מקהפיי סקיוריטי סנטר אבל השאלה איזו תוכנה כדאי שתפעל ברקע ע"מ למנוע זוהמה שמגיעה מהאינטרנט... ההלבטויות שלי בין defender ל redsident הדי כבד על הזכרון של SpyBot או שיש עוד תוכנות יעילות מה אתם אומרים ?

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  10. טוב לאחרונה התחלתי לגלוש בפיירפוקס גירסא 3.5 ואני מאוד מרוצה ופשוט לא מסוגל לחזור לאקספלורר. אבל יש לי בעיה: כאשר חבר שלי שולח לי לינקים לסירטונים בYOUTUBE אז אני נכנס ללינק רואה את הסירטון והכל עובד טוב וכך הלאה רואה כמה סירטונים. אבל לאחר כמה סירטונים אני לוחץ על לינק לסירטון אחר שהוא שלח ופתאום לוקח לדפדפן לטעון מלא זמן את האתר ואז הסירטון בכלל לא עולה. מדוע זה קורה ואיך פותרים זאת?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by amir85,

אחרי שנים שלא השתמשתי ב EMULE התקנתי אותו שוב, לאחר כל ההגדרות ופיתחת הפורטים הכול נראה סבבה חוץ מזה שהוא לא מתחבר לאף שרת (רק לרשת KAD) ניסיתי לטעון את השרתים מאתר שנמצא בקיצור דרך בתוכנה, כנ"ל... מישהו יודע מה הבעיה או שיש לו כתובת של שרת טוב שעובד לתת לי ?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by eranam,

שלום רב, קניתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה windows 7 וכאשר אני מתקין את האימיול אני מקבל את ההודעה Access to C:\Program Files (x86)\eMule\config\cancelled.met was denied. אשמח לקבל עזרה, תודה רבה ערן

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. יש לי מסמך שאני רוצה לסרוק אותו בעזרת תוכנת הסריקה של WIN 7 ולאחר מכן אני רוצה לערוך את המלל. איזה תוכנה תעזור לי לעשות את העבודה הזאת? (ושתרוץ על WIN 7) אם היא תדע לעבוד גם על PDF זה יהיה מצויין. וחשוב שלי שהיא תדע לעבוד עם עברית, אנגלית ורוסית. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by eity,

איזה תוכנה תהיה התוכנה הכי טובה בשביל לראות טלוויזיה עם הכרטיס טלוויזיה שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  15. שלום! שמתי לב שיש הרבה תוכנות שמציאות לך סריקה של המחשב ועדכון של דרייבירים , משהו פה משתמש בתוכנה כזאתי ויכול להמליץ על אחת טובה? עדיף כמובן שתהיה חינמית. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. גלשתי בכמה אתרים והורדתי כמה תוכנות כדי לפתור בעיה כלשהי, וכנראה שהורדתי משהו בעייתי בדרך, ומאז כל פעם הרקע משתנה לזה שבתמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1272732352.JPG מה עושים? אין לי אנטיוירוס, או תוכנה כלשהי שמסדרת את זה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by ShahafH,

ברצוני להקליט משחקים שאני וחבריי עושים בCombat Arms אך FRAPS תופס יותר מדי מקום. האם יש תוכנה אחרת שמסוגלת להקליט במשקל סביר ובאיכות לא רעה? תודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. מחפש איזו גירסא של itunes מגיעה עם quicktime 7.1.0 ? חייב את הגירסא הזו של הquick time לעבודה שקטה עם אוויד בבקשה עזרה תודה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי NOD32 גירסה 2.7 שעובדת לי מצויין במחשב הרגיל ומתעדכנת כל הזמן עכשיו יש לי מחשב נייד שמאפריל לא השתמשתי בו וכרגע האנטי וירוס לא מתעדכן לא דרך חיבור לקיר של אינטרנט ולא דרך האויר WIFI ואני יודע שיש מאז עידכונים כי אני רואה במחשב הרגיל.(הוא לא אומר שיש בעיה מסויימת הוא אומר שהעידכונים טובים לתאריך מה שלא נכון..) איך אני יכול לעדכן? תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. Started by איתמר,

שלום אני פרמטתי את המשחב שלי אבל פרמטמתי אותו במחשב אחר(לקחתי רק את הארד דיסק וחיברתי למחשב אחר)אחרי הפרמטו המחשב עלה אז לקחתי את הארד דיסק למחשב שלי ושם הוא לא עלה הוא כותב dmi pool data success משהו כזה מתחיל להעביר כמה קווים ועושה ריסט וגם הארד דיסק של המחשב ששם פירמטתי את הארד דיסק שלי גם כן לא עולה הווינדוס שם הוא מגיע מעביר איזה 7 שניות את הקווים הכחולים האלה ואז גם כן עושה ריסט אם אפשר עזרה בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. שצפיה במחשב גם שלא מחוברים לאינטרנט, כל פעם שאני אוסיף דף אינטרנט למועדפים שהתוכנה תוריד ותשמור על המחשב מעדיף תוכנה חינמית דפדפן: IE8 תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. הכי חשוב שהציור יהיה אמין מבחינת היחס בין החלקים ולא שרבוט כמו שעושים על דף נייר (אני לא רוצה לקחת סרגל ולהתחיל ללמדוד ואז לעשות טעות קטנה וצריך להתחיל את הציור מחדש)

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  23. Started by SHIR-SHIR,

כשאני משתמשת בתוכנה לחיתוך שירים חלק מהשרים עולים לי ועם חלק עולה לי ההודעה: "אירעה בעיה באיתחול MCI" מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by אורטל,

היי.. אני מנסה להסיר את התוכנה MSDN מ-add/remove programs , ואז מופיעה לי הודעה שגיאה: "fatel eror during installation"... מה לעשות?..איך אני יכולה להסיר את התוכנה?...

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.